PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατσουνιές...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 15:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα αφορμή να ανοίξω αυτό το topic, λόγω της νεας γρατσουνιάς που απόκτησα πρόσφατα Crying or Very sad (μια μέρα πριν την κοπή της πίτας, την είδαν μερικοί...)
Πλέον έχω 4 ωραιότατες γρατσουνιές, προφανώς εσκεμμένες, και μάλλον με κλειδί Cussing out Cussing out Cussing out (δυο μικρές στην δεξιά πόρτα, μια μεγάλη στο πίσω φτερό και μια μικρότερη στο καπώ)
Επειδή είναι αμαρτία να βάψω το αυτοκίνητο (είναι και τα αυτοκόλλητα βλέπεις... Rolling eyes ), αν έχει να προτείνει κάποιος μια ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση (π.χ. μια καλή αλοιφή), θα του ήμουν ευγνώμων.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τα μαγαζιά που πουλάνε τέτοια προϊόντα, ε και καμιά τιμή θα με βόλευε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 15:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Πήρα αφορμή να ανοίξω αυτό το topic, λόγω της νεας γρατσουνιάς που απόκτησα πρόσφατα Crying or Very sad (μια μέρα πριν την κοπή της πίτας, την είδαν μερικοί...)
Πλέον έχω 4 ωραιότατες γρατσουνιές, προφανώς εσκεμμένες, και μάλλον με κλειδί Cussing out Cussing out Cussing out (δυο μικρές στην δεξιά πόρτα, μια μεγάλη στο πίσω φτερό και μια μικρότερη στο καπώ)
Επειδή είναι αμαρτία να βάψω το αυτοκίνητο (είναι και τα αυτοκόλλητα βλέπεις... Rolling eyes ), αν έχει να προτείνει κάποιος μια ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση (π.χ. μια καλή αλοιφή), θα του ήμουν ευγνώμων.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τα μαγαζιά που πουλάνε τέτοια προϊόντα, ε και καμιά τιμή θα με βόλευε.

Φίλε Βαγγέλη επειδή και εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με κάποιες ωραιότατες γρατσουνιές και έχω δοκιμάσει κάποιες από τις ''γνωστές'' αλοιφές χωρίς κανένα αποτέλεσμα αυτό που σου προτείνω είναι να συμβιβαστείς με αυτές. Στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις[/b]

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 15:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:

Φίλε Βαγγέλη επειδή και εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με κάποιες ωραιότατες γρατσουνιές και έχω δοκιμάσει κάποιες από τις ''γνωστές'' αλοιφές χωρίς κανένα αποτέλεσμα αυτό που σου προτείνω είναι να συμβιβαστείς με αυτές. Στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις[/b]

Δεν γίνεται, κάθε φορά που πάω να πάρω το αυτοκίνητο, μου "χτυπάνε" το μάτι Black eye Cussing out
Εχω δεί κάτι διαφημίσεις στην τηλεόραση (Telemarketing και καλά...) και είναι κάτι τύποι που πουλάνε κάτι αλοιφές, οι οποίες εξαφανίζουν τα πάντα!! (γρατσουνιές, μπογιές κλπ) αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ αξιόπιστες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 15:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Δεν γίνεται, κάθε φορά που πάω να πάρω το αυτοκίνητο, μου "χτυπάνε" το μάτι Black eye Cussing out
Εχω δεί κάτι διαφημίσεις στην τηλεόραση (Telemarketing και καλά...) και είναι κάτι τύποι που πουλάνε κάτι αλοιφές, οι οποίες εξαφανίζουν τα πάντα!! (γρατσουνιές, μπογιές κλπ) αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ αξιόπιστες...

Ουουουυου!!!απάτη Evil Evil

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 19:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση ;;;
Ο Χ Ι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΛΛΑ, μπορω να σου πω τα εξης:
υπαρχουν 2 ειδων αλοιφες που "εξαφανιζουν" γρατσουνιες.
Το ενα ειδος ευρυτατα γνωστο και εμπορευσιμο στην Ελλαδα ειναι οι γνωστες αλοιφες που υποσχονται πως βγαζουν τα παντα και στην ουσια αυτο κανουν.Δηλ. βγαζουν τα παντα!!! δηλ. ΜΑΚΡΙΑ !!!
Δουλευουν ως εξης: με το που τριβεις την περιοχη της γρατσουνιας "τρωνε" το χρωμα της γυρω περιοχης, φαντασου οτι κατεβαζουν την γυρω επιφανεια κατα 0,5 η 1 η 1,5 χιλιοστο αναλογα το βαθος της γρατσουνιας , ετσι ωστε να ερθει η γυρω επιφανεια και το βαθυτερο σημειο της γρατσουνιας στο ιδιο επιπεδο και να δημιουργησουν την ψευδαίσθηση πως εξαφανιστηκε η γρατσουνια. Στην ουσια εξαφανιστηκε και αλλο υλικο απο την γυρω περιοχη. Αν καταλαβες τι λεω θα καταλαβες πως πρεπει να μεινεις μακρια απο αυτες εκτος κιαν η γρατσουνια ειναι σε σημειο που δεν φαινεται π.χ. βλεπε που το τσουγκρισε ο Αλεξ τωρα προσφατα.
Οι αλλες οι πραγματικα καλες κανουν το αντίθετο, δηλ. γεμιζουν την περιοχη της γρατσουνιας με υλικο (ιδιου χρωματος) και αν και ειναι αγνωστο ποσο κραταει αυτο το υλικο μεσα στη γρατσουνια (κακοκαιρια,πλυσιματα,κ.λ.π), κανουν πραγματικα καλη δουλεια. Δυστυχως αν και στην Αμερικη/Καναδα κυκλοφορουν , εδω στην Ελλαδα δεν εχω βρει πουθενα τετοια αλοιφη.
Ακομα κιαν την αγορασεις απο Αμερικη, μην ξεχνας πως το Peugeot ειναι αγνωστη μαρκα σε αυτους και συνεπως και οι κωδικοι χρωματος που το συνοδευουν.

Μπορεις να κανεις το εξης δοκιμασμενο: να αγορασεις ενα κουτι (μισοκιλο) χρωμα αυτοκινητου φτιαγμενο σε χρωματοπωλειο αλλα ΟΧΙ ΣΠΡΕΥ, απλα κουτι.
επειτα να παρεις ενα ψιλο πινελακι ζωγραφικης, το λεπτοτερο που θα βρεις και να περασεις προσεκτικα πανω στην γραμμη της γρατσουνιας λιγο χρωμα. Αν ειναι βαθια η γρατσουνια δεν θα καταφερεις πολλα μια που η μπογια δεν θα μενει στην επιφανεια αλλα θα ρουφιεται, αν παλι δεν ειναι πολυ βαθια με 1 περασμα θα καλυψεις τη γρατσουνια. Φυσικα θα φαινεται , ΑΛΛΑ θα φαινεται στο χρωμα του αμαξωματος και μονο απο κοντα και δεν θα φαινεται τοσο εντονα οσο τωρα που ειναι αβαφτη.

Σου ειπα την Καλη (αλοιφη που καλυπτει), την Δοκιμασμενη (πινελακι και μπογια) και τωρα την Αξιοπιστη λυση.
Αξιοπιστη οπως καταλαβες το να το βαψις ολο , δηλ αν η γρατσουνια ειναι σε φτερο , βγαζεις και βαζεις το φτερο, το ιδιο αν ειναι σε πορτα . ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ΅ΛΑΒΩΘΕΙ.

Ελπιζω να βοηθησα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 20:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip μας υποχρεωσες Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Εγω θα σου προτεινα να πας στην Βουλιαγμενης διπλα απο τα intersport εχει ενα πλυντηριο αυτοκινητων HAND CAR WASH και ρωτα τον αν μπορει να κανει κατι με καποιο τροπο.
Ο τυπος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του Exclamation Wink

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Φεβ 2003, 22:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Dimip μας υποχρεωσες Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Εγω θα σου προτεινα να πας στην Βουλιαγμενης διπλα απο τα intersport εχει ενα πλυντηριο αυτοκινητων HAND CAR WASH και ρωτα τον αν μπορει να κανει κατι με καποιο τροπο.
Ο τυπος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του Exclamation Wink

εκει που θα πηγαιναμε ενα απογευμα και ακομη πηγαινουμε ; Laughing Wink Wink Αρη ;;;; Rolling eyes Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2003, 16:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

εκει που θα πηγαιναμε ενα απογευμα και ακομη πηγαινουμε ; Laughing Wink Wink Αρη ;;;; Rolling eyes Crying or Very sad

Ναι Dimip που τελικα δεν πηγαμε διοτι αργησες λιγο και γιατι ηθελες να δεις τον Σταθη να κανει χωσιματα με 106Rallye στο παλιο αεροδρομιο και που παραλιγο να δεις το χανταξ.....θυμασαι Laughing

Οποτε θες παντως παμε για καφε αρκει να ειμαστε σε κοινη ωρα βαρδιας.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2003, 23:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Ναι Dimip που τελικα δεν πηγαμε διοτι αργησες λιγο και γιατι ηθελες να δεις τον Σταθη να κανει χωσιματα με 106Rallye στο παλιο αεροδρομιο και που παραλιγο να δεις το χανταξ.....θυμασαι Laughing

Θυμάμαι... θυμάμαι! Shocked
Laughing Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tenere (ntinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V XS

Ένταξη: 27 Αύγ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 09:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ωραία και ηλιόλουστη μέρα βλέπω πάνω στο καπό στους υαλοκαθαριστήρες μία γάτα με σηκωμένη την τρίχα κάγκελο και ωραίο σκυλάκι να προσπαθεί να την φτάσει περιττό να πω που βρέθηκε ο σκύλος και που η γάτα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο. Το πλαινό φτερό και ένα κομμάτι από το καπό είχαν πάθει χαρακίρι. Χρησιμοποίησα πόλλές αλοιφές του εμπορίου αλλά μάταια. Αν η γρατζουνιά έχει βάθος τόσο ώστε να έχει φύγει το χρώμα μόνο το βάψιμο την συνεφέρει. Σε ψευτογρατζουνιές οι αλοιφές κάτι κάνουν. Μακρια από σκύλους και γάτες Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 12:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
DimiP έγραψε:

Οποτε θες παντως παμε για καφε αρκει να ειμαστε σε κοινη ωρα βαρδιας.

ναι καλα....
εσυ και ο nikel θα με κανετε να παθω ελκος απο τους πολλους .....καφεδες που πινουμε !!!
οσο για το χανδακα, οπως θυμασαι, το 206 του dimip εδειξε τι εστι κρατημα , εστω και με αναποδα τιμονια......
απο την αλλη το rallye που υποτιθεται οτι θα μας διασκεδαζε με χειροφρενα και τετοια , εμπαινε ποιο κοτα κιαπο ...αραμπά !!!!
κριμα το στησημο στις 2 ακρες να θαυμασουμε τα χωσιματα και τους κωλους να φευγουν....
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Στο Σταθη μην τα πεις αυτα ετσι ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 14:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Μπορεις να κανεις το εξης δοκιμασμενο: να αγορασεις ενα κουτι (μισοκιλο) χρωμα αυτοκινητου φτιαγμενο σε χρωματοπωλειο αλλα ΟΧΙ ΣΠΡΕΥ, απλα κουτι.
επειτα να παρεις ενα ψιλο πινελακι ζωγραφικης, το λεπτοτερο που θα βρεις και να περασεις προσεκτικα πανω στην γραμμη της γρατσουνιας λιγο χρωμα. Αν ειναι βαθια η γρατσουνια δεν θα καταφερεις πολλα μια που η μπογια δεν θα μενει στην επιφανεια αλλα θα ρουφιεται, αν παλι δεν ειναι πολυ βαθια με 1 περασμα θα καλυψεις τη γρατσουνια. Φυσικα θα φαινεται , ΑΛΛΑ θα φαινεται στο χρωμα του αμαξωματος και μονο απο κοντα και δεν θα φαινεται τοσο εντονα οσο τωρα που ειναι αβαφτη.

Αυτό με το πινελάκι που λές, μου το πρότεινε και άλλος, αλλά θέλει χέρι... καλλιτέχνη (πικάσσο και πάνω).
Μια λάθος κίνηση και το αισθητικό απότέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό της γρατσουνιάς...
Μάλλον πρέπει να τις συνηθίσω...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αυτό με το πινελάκι που λές, μου το πρότεινε και άλλος, αλλά θέλει χέρι... καλλιτέχνη (πικάσσο και πάνω).
Μια λάθος κίνηση και το αισθητικό απότέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό της γρατσουνιάς...
Μάλλον πρέπει να τις συνηθίσω...

μπορω να σε βοηθησω με το πινελακι - εχω κανει και στο δικο μου αλλοστε!
αν ειναι πες

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 18:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξέρετε πάντως ότι, ότι και να κανέτε θα φαίνεται διαφορά πάντως!
Έχω δοκιμάσει σχεδον τα πάντα γύρω από πινέλα- μπογιές κτλ.. (Οχι αλοιφές ) και γιατρειά δεν είδα.

Όσο για το setακι της peugeot ή αλλιώς Stylo Retouche είναι καλό ....... για να βάψει τα νύχια της καμία κοπελιά τπτ παραπάνω.
Σε εμένα τουλάχιστον που είναι μεταλλικό το χρώμα το βρήκα απαράδεκτο σε σχέση με αυτό που περίμενα πάντα.Λογικό βέβαια λόγω ανομοιογένιας της επιφάνειας αλλά....[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 18:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Όσο για το setακι της peugeot ή αλλιώς Stylo Retouche είναι καλό ....... για να βάψει τα νύχια της καμία κοπελιά τπτ παραπάνω.
Σε εμένα τουλάχιστον που είναι μεταλλικό το χρώμα το βρήκα απαράδεκτο σε σχέση με αυτό που περίμενα πάντα.Λογικό βέβαια λόγω ανομοιογένιας της επιφάνειας αλλά....

Ετσι ακριβως..Απορω τι το θελουν το βερνικι.Το εβαλα και θολωσε αντι να γυαλισει Shocked
Tomcat μακρια απο το 206 του Tenere αλλη φορα.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 21:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι.¨οταν είχα τρακάρει και χρειάστηκε βάψιμο το καπό και το αριστερό φτερό,όλα βάφτηκαν στο βαφείο που συνεργάζεται η PEUGEOT Σερρών.Λοιπόν ΄τωρα απο δύο και μόνο αυτα μέρη το τονίζω!,έχει φύγει μπογιά!από το άλλο φτερό το μαμα τίποτα!Υπάρχει περίπτωση να βρώ δίκιο ή να αρχίζω με τα πινελάκια για να μην ανοίξει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 01:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το είχες φτίαξει σε εξουσιοδοτημένο ίσως δικαιωθείς!Αλλίως βασίσου στο φιλότιμο του φαναρτζή σου! Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 01:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Αλοιφή για γραντζουνιές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολουσ..λοιπον χτεσ παρατηρησα στο προφυλακτηρα 2 μικρεσ γραντζουνιτσεσ..τωρα πωσ εγιναν ενασ θεοσ ξερει..μηπωσ υπαρχει καμια αξιοπιστη αλοιφη η να παω στην peygeot μηπωσ μου κανουν αυτοι τιποτα(ναι θα μου κανουν σιγουρα Twisted evil kalo sabbatokiiriako
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 05:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγειά τις γρατζουνιές Razz Cool

Εγώ επειδή στο συνεργείο της Peugeot εδώ στη Λάρισα έχω γίνει τακτικός πελάτης και τους ξέρω με τα μικρά ονόματα τους, βάζουν αλοιφές στο αμάξι μου όταν τους ζητήσω χωρίς χρέωση αν πρόκειται για μικρογρατζουνιές!!!

Τώρα, όσον αφορά τις γρατζουνιές, ανάλογα με το βάθος της γρατζουνιάς υπάρχει και η ανάλογη αλοιφή. Η καλύτερες για εμένα είναι αυτές της 3Μ. Cool Δοκίμασε τες και θα δεις διαφορά σίγουρα!!! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 10:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3M ή SONAX αλοιφές. Και τα 2 αυτά προϊόντα κάνουν θαύματα Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης