PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Counter strike 1.6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 14:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Counter strike 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να παιξω διαδυκτιακα με τον νασοκαι δεν μπορουμε να καταφερουμε τιποτα!Φτιαχνουμε Server αλλα ο ενας δεν μπορει να δει τον αλλο!Ξερει κανεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να κανουμε?!?!
Μιλαμε για μη γνησια παιχνιδια (non steam) αλλα κανονικα με αλλους παιζουμε!Μονοι μας ομως-να φτιαξουμε μια πιστα και να παιξουμε εκει-δεν γινεται......!

Και δεν θελω χαζομαρες του τυπου "ειναι παλιο το παιχνιδι,παιξτε κατι αλλο" ! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 15:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω πως ειναι στο counter strike το μονο παιχνίδι που παιζω μέσω lan ή τελοσπάντων μεσω tcp/ip οποτε και ιντερνετ ειναι το colin mc rae 2 (παιχνίδι του 99!).

Λοιπόν το ολο κονσεπτ είναι το εξής: αυτός που ορίζει την πιστα κτλ κτλ ειναι ο host ο οποίος εφοσον ειναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο εχει μια ταυτότητα ip. Για να μην γινει μπλέξιμο πατας εδώ και την βλεπεις http://whatismyipaddress.com/. Αυτην την ip υποχρεούται να την ξερει ο client ο οποίος πρέπει να αναζητησει τον host μεσω του tcp/ip protocol (καπου θα εχει τετοια αναζητηση στο network search). Σημαντική πληροφορία ειναι να να μην εχεις block ειτε απο το windows firewall ειτε από αλλο firewall. Οποτε κλειστα ολα να εισαι μέσα. Πάνω κατω σε ολα τα παιχνίδια ετσι ειναι το σκηνικό νομίζω, χρησιμοποιώντας τη λογική και κανοντας τις αντίστοιχες ενέργειες θα βγαλεις πιστεύω ακρη.

ΥΓ. Λενε πως στις κόπιες δεν εχεις παντα την δυνατότητα network game.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 16:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σίγουρο είναι ότι φταίει ο Νάσος πάντως Tease Tease Tease Tease Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 22:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
το σίγουρο είναι ότι φταίει ο Νάσος πάντως Tease Tease Tease Tease Tease

Τον εχει παρει γραμμη ακομα και ο server..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 02:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπάρχει και το ggclient. Wink
Νομίζω υποστηρίζει και το counter. Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Marios_E36 (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

BMW E36 316i

Ένταξη: 13 Φεβ 2008
Τόπος: Πάτρα/ Coventry UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 16:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πω πω πω ... Ελιωνα πριν 3 χρονιααα!!!!!!! Λεω να το αγοράσω... Αγγλους-μιναρες χωρις pug δέχεστε??

You can sleep in your car but you can't race your house!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 23:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος λιωνει ακομα?

Παιζω που και που το sourse! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 13:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Ποιος λιωνει ακομα?

Παιζω που και που το sourse! Wink

Που το ξέθαψες ρε συ Χάρη σχεδόν ένα χρόνο μετά? Laughing Laughing Laughing Razz Razz
Και ναι λιώνουμε!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 18:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τοτε να λιωσουμε παρεα! Twisted evil Twisted evil

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης