PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC Vs 207GT/Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 11:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

animalinstict έγραψε:
giannis27 έγραψε:
κ γω πηγα χτες κ εκλοισα το rc γκρι σαρκ!μεση με τελη απριλιου θα ερθει!
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! Shocked

Αυτο το γκρι σαρκ εφαγα το κοσμο να το δω και δεν υπήρχε πουθενα... θα πρεπει να ειναι πολύ ωραίο...
Μπορει κανείς να μου βρει καμια καλής ποιότητας φωτο απο RC μαυρο να είναι προφίλ?? Θέλω να το βάλω στο photoshop και να του προσθέσω τα αυτοκόλλητα απο το super 2000 (το κόκκινο λιοντάρι) και να δω πως θα φαίνετε...

εγω απο την αλλη δεν εχω δει κανενα μα κανενα μαυρο!εφτασα σε σημειο να λεω μηπως ειναι μαλ***α το χρωμα και γι αυτο δεν πολυ κυκλοφορει! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 14:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 Sad Μόνο οι 17άρες και η διπλή εξάτμιση αλλάζουν. Συνεπώς πάντα μπορείς να δεις ένα μαύρο 207 και να καταλάβεις πως θα είναι το δικό σου. Σε αντίθεση όμως το γκρι sark βγαίνει μόνο στο RC οπότε αν δε δεις δε μπορείς να φανταστείς….
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 14:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
giannis27 έγραψε:
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! Shocked

απο ποιον εκανες την παραγγελια?απο Αθηνα?

απο σερρες!μπηκε μεσα κ μου εδοιξε τα κομματια που ειναι σε αναμονη για το αλλο 2μηνο !αν θυμαμαι καλα ηταν 3 ασπρα 3κοκκινα 5μαυρα κ 10 γκρισαρκ!μου λεει ενταξει εχει αλλα κατσε να παρουμε ενα τηλ να δουμε ποια απο αυτα ειναι ηδη κλεισμενα ,κ του ειπαν απο αθηνα οτι η παραγγελια που εδωσαν στο εργοστασιο ηταν περιπου στα 50 κομματια κ τους εδωσαν μονο αυτα κ απο αυτα μονο 3-4 γκρισαρκ δεν ειναι κλεισμενα!τα επομενα σε κανα 5-6μηνο !!!!
τον ρωτησα κ αν περνουν ξενον μου ειπε 300ευρω Shocked για μεσαια σκαλα οχι bixenon σαν πολλα μου φενονται αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα καινουργια αμαξια για να βαλουν ξενον θελουν κ κατι ανταπτορες αλλιως υπαρχει μια περιπτωσει να σου βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος(κατι θα σου δυχνει οτι κ καλα εχεις καμμενες λαμπες κατι τετοιο)
οσο για το ηχοσυστημα εκει θα εχω ενα μικρο προβλημα μιας κ οι λειτουργιες τις οθονης ρυθμιζονται απο το μαμα ραδιοσιντι οποτε μαλλον θα μπει το αλλο απο κατω κ θα κρατησω το μαμα μονο για τις λειτουργιες τις οθονης/παρκσενσορ!
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το park sensor δεν έχει σχέση με το ραδιοCD. Οπότε και να το βγάλεις αυτό θα δουλέυει κανονικά. Αν αλλάξεις ραδιοCD απλά στην οθόνη δε θα έχεις τις ενδείξεις του σταθμού και του RDS και στη θέση τους θα βλέπεις την ημ/ναι (όπως και όταν θα έχεις κλειστό το ράδιο)
Όσων αφορά τα xenon πάντα μπαίνουν στη μικρή σκάλα και ο λόγος είναι ότι 1ον χρησιμοποιείς πολύ περισσότερο τη μεσαία σκάλα παρά τη μεγάλη. 2ον Τα φώτα xenon θέλουν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψουν συνεπώς αν θέλεις να κάνεις κάνα σινιάλο καμιά μέρα σε κανέναν απλά δε θα το δει γιατι μέχρι να ανάψουν τα φώτα αυτός θα έχει περάσει. Τέλος ο αντάπτορας που χρειάζεται είναι γιατί τα φώτα του RC στρίβουν μαζί με το τιμόνι για να φωτίζουν τη στροφή. Άρα γίνετε ένα μπέρδεμα με τα καλώδια και το μοτερ που στρίβει τα φώτα και ο αντάπτορας έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Και επειδή όλο αυτό είναι aftermarket η Peugeot δεν αναλαμβάνει, τουλάχιστον έτσι μου είπαν εδώ στην Αθήνα.
Γνώμη μου είναι ότι πάρε πρώτα το αυτοκίνητο και αν δεις ότι δε σου κάνουν τα φώτα, πράγμα απίθανο για καινούριο αμάξι, άλλαξε τα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα φωτα δεν στριβουν !!!!!!!!!!!!
απλα εχει πανω απο την μεσαια σκλα ενα μισοφεγγαρο κ οταν στριβεις αναβει εκοινο το μισο φεγγαρο!

αφου το ειδα σε στο ραλλυ που ειχε μεσα !το ραδιοσιντι ειχε κουμπι μενου πανω κ ρυθμιζες τον τροπο εμφανισεις τις οθονης!
κ μου ειπε ο πωλητης οτι οταν βαζεις οπισθεν χαμηλωνει η μουσικη κ ακουγεται το μπιπ κ βλεπεις στην οθονη την αποσταση!
τεσπα εχω ηλεκτρολογο γατονι οποτε μαλλον κατι θα κανει αλλα το ν καν μπας ανταπτορα δεν τον γλυτωνουμε!
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
WHISPER έγραψε:
giannis27 έγραψε:

απο ποιον εκανες την παραγγελια?απο Αθηνα?

απο σερρες!μπηκε μεσα κ μου εδοιξε τα κομματια που ειναι σε αναμονη για το αλλο 2μηνο !αν θυμαμαι καλα ηταν 3 ασπρα 3κοκκινα 5μαυρα κ 10 γκρισαρκ!μου λεει ενταξει εχει αλλα κατσε να παρουμε ενα τηλ να δουμε ποια απο αυτα ειναι ηδη κλεισμενα ,κ του ειπαν απο αθηνα οτι η παραγγελια που εδωσαν στο εργοστασιο ηταν περιπου στα 50 κομματια κ τους εδωσαν μονο αυτα κ απο αυτα μονο 3-4 γκρισαρκ δεν ειναι κλεισμενα!τα επομενα σε κανα 5-6μηνο !!!!
τον ρωτησα κ αν περνουν ξενον μου ειπε 300ευρω Shocked για μεσαια σκαλα οχι bixenon σαν πολλα μου φενονται αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα καινουργια αμαξια για να βαλουν ξενον θελουν κ κατι ανταπτορες αλλιως υπαρχει μια περιπτωσει να σου βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος(κατι θα σου δυχνει οτι κ καλα εχεις καμμενες λαμπες κατι τετοιο)
οσο για το ηχοσυστημα εκει θα εχω ενα μικρο προβλημα μιας κ οι λειτουργιες τις οθονης ρυθμιζονται απο το μαμα ραδιοσιντι οποτε μαλλον θα μπει το αλλο απο κατω κ θα κρατησω το μαμα μονο για τις λειτουργιες τις οθονης/παρκσενσορ!

για aftermarket ξενον μιλας να υποθεσω γιατι εργοστασιακα δεν περνει το rc!
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φώτα δεν στρίβουν απλα ανάbει μια λάμπα....Xenon έχω βάλει εγώ στο gt μέσω του club και έχει τρέλη διαφορά σε σχέση με τα μαμά....Στην μεγάλη σκάλα πλέον βάζεις fast ballast και δεν υπάρχει πρόβλημα με το σινιάλο....
Aντάπτορας δεν χρειάζεται για να μην σου βγάζει σφάλμα αν πάρεις το σωστό kit....Τουλάχιστον εμένα δεν μου βγάζει σφάλμα.

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostask στις Παρ 08 Φεβ 2008, 15:45:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφτερμαρκετ ειναι τα οποια πουλαει ο εν λόγω αντιπρόσωπος/πωλητής κλπ κλπ κλπ... μαζί με το αμάξι με 300ε επιπλέον...
η τιμή θα μπορούσε να ειναι και λίγο χαμηλότερη

σαν κλαμπ τετοια (επώνημα όμως) κιτ χενον που πήραμε για 207 (με ενδειξη καμμένης λάμπας κλπ κλπ) κόστισαν 270ε (η τιμη αφορά μόνο την μεσαία σκάλα) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
αφτερμαρκετ ειναι τα οποια πουλαει ο εν λόγω αντιπρόσωπος/πωλητής κλπ κλπ κλπ... μαζί με το αμάξι με 300ε επιπλέον...
η τιμή θα μπορούσε να ειναι και λίγο χαμηλότερη

σαν κλαμπ τετοια (επώνημα όμως) κιτ χενον που πήραμε για 207 (με ενδειξη καμμένης λάμπας κλπ κλπ) κόστισαν 270ε (η τιμη αφορά μόνο την μεσαία σκάλα) Wink

Μανθο σε 15 μερες περιπου παραλαμβανω το rc.θα μπορεσουμε να κανουμε τπτ για αγορα και τοποθετηση xenon μεσω του club?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 15:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι Όθωνα
αν και όποτε θες πες

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 16:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ναι Όθωνα
αν και όποτε θες πες

οκ Μανθο θα σε ενημερωσω με πμ τελος του μηνα!ευχαριστω προκαταβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 19:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερω κ γω πολλα κιτακια ξενον με 150-170 κ με 100 ευρω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δοκιμασμενα σε 207!
τα 300 ευρω τις αντιπροσωποιας ειναι πολλα για ενα κιτακι ξενον σε μεσαια σκαλα αλλα ειναι δοκιμασμενα σε 207!
τουλαχιστων μου ειπε οτι εβαλε σε 6 κιτακια 207 κ δεν ειχαν κανενα προβλημα!
κ αν τυχων παθουν τιποτα τους τα τρυβεις στην μουρη κ σου βαζουν αλλα Laughing
κ δεν θα εχεις κ γκρινιες με εγγυηση οχι οτι μπορουν να σου κοψουν την εγγυηση αλλα σιγουρα θα γκρινιαζουν!
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Φεβ 2008, 23:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα το κιτ ΧΕΝΟΝ κ η καλη λειτουργια τους δεν εχει να κανει με το αυτοκινητο..! Κ να μην ειναι δοκιμασμενο δεν σε πειραζει.. Αν δεν λειτουργει καλα σημαινει πως ειναι ελαττωματικο το κιτ ΧΕΝΟΝ κ οχι οτι δεν ταιριαζει στον τυπο αυτοκινητου..! Κ επισης θεωρω χαζομαρα της PEUGEOT την μη τοποθετηση εργοστασιακων Bi-XENON τουλαχιστον στις πιο ακριβες εκδοσεις καθε μοντελου(207gt/rallye/rc, 407 coupe κτλ..) Γιατι κακα τα ψεματα αλλη ποιοτητα το κιτ κ αλλη ποιοτητα τα εργοστασιακα!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 15:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω τα φοραω εδω και τρεις μηνες και ειμαι κατευχαριστημενος η τιμη που ειπα ειναι φιλικη αφου τα αγοραζω χονδρικη απο συναδελφο ηλεκτρολογο εννοειτε οτι δεν ειναι τα φτηνα κινεζικα που υπαρχουν στο εμποριο αυτα περισσοτερα μεσω πμ δεν θελω να θεωρηθει οτι κανω διαφημιση!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 17:44:46    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT H 207 RC ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 17:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RC από μένα... Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 18:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα τον εξοπλισμο που χει το gt παραπανω...μονο την οροφη εχει...κατα τα αλλα το rc εχει τρελα μπακετ....κ 175 αλογα
ssp ...κ 175 αλογα
πιο σφυχτο set up αναρτησεις...κ 175 αλογα
στανταρ αεροτομη που διχνει ο κωλος...κ 175 αλογα
βαμενο πισω προφυλακτιρα...κ 175 αλογα
φιμε τζαμια...κ 175 αλογα
μεγαλυτερα φρενα...κ 175 αλογα
α κ και 175 αλογα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 19:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έχω βάλει στο μάτι το 207, Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφέ ειχα το ίδιο δείλημα...η επιλογή μου ηταν το RC και θα σου πω το γιατί..αν θες γκάζι και να είσαι ανταγωνιστικός με ΟPC KAI CLIO RS ξεχνάς το GT καταρχάς.Από την άλλη παίρνεις ένα εντελώς διαφορετικό αμάξι στο θέμα στησίματος και οδήγησης.Σαφώς μετράει και η αισθητική του αυτοκινήτου που πιστεψε με, με το μπαινεις μέσα στο RC το καταλαβαίνεις αμεσως...πιστεύω πως αξίζει το κόπο κάποια χρήματα παραπάνω γιατί απλά κανεις μια επένδυση και μάλιστα αρκετά καλή
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 19:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τρελένεστε τι να τα κάνει τα άλογα και το στήσιμο άν ο άνθρωπος δεν το σκίζει. Θα βρίζει που θα κοπανάει και είναι σκληρά τα μπάκετ για πολύωρη οδήγηση......Αν από την άλλη είναι του Club Wink και αντέχει η τσέπη του τα 3 χιλιάρικα τότε RC. Αν θέλει και κάτι πιό γρήγορο και είναι κάφρος πέρνει το Rallye και του χώνει 6.000 ευρό σε φτιαξίδια και το κάνει άντε γειά. Τα πάντα είναι τί θες να κάνεις με το αυτοκίνητό σου και τί πρωτερεότητες έχεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης