PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Το 'ΜΑΜΑ' ειναι και το καλυτερο τελικα!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 11:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με προλαβες παλι νικολη!!!
νικ κασφικης τα ημισλικ εχουν μαλακη γομα???παιζει να σχιστουν???

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 12:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα ομως που μολις μιλησα με το μηχανικο μου και με απογοητευσε.μου ειπε οτι τα αμορτισερ μου δεν παιζουν με τα στενα της APEX.Θελει κατι πιο σκληρο σαν bilstein group N ή peugeot sport!!αρα βλεπω να εγκαταλειπω την ιδεα τουλαχιστον αμεσα για αλλαγη ελατηριων!! γκρρρρ!!!!! Evil Evil
οσο για λαστιχα μου ειπε οτι οντως οπως ειπε ο κασφ τρωγονται πολυ γρηγορα.να με βγαλουν γυρω στα 20000 χιλιομετρα το πολυ!!απο 17000 μεχρι 20000 το πολυ!!
ασε που μου ειπε οτι σε χιονι αν πεσω κολησα!δεν ξεκολας με τιποτα απο κει !!!λογικα δεν πιστευω να πεσω σε τιποτα χιονια.τα διαβαζει ολα στο δρομο και δεν ειναι απαραιτητα σκληρα!!!!μου ειπε εξαρταται απο τον τροπο που οδηγεις!!!
παντως μου τα προτεινε ανεπιφυλακτα!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 12:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

Αυτο ειναι βεβαιο..
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 12:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά η Peugeot κάτι ξέρει που έχει την συγκεκριμένη ΜΑΜΑ ανάρτηση και την συγκεκριμένη διάσταση ελαστικών στο Rallye. Όταν πειραματίζεσαι χάνει τον χαρακτήρα του...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 12:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KASFIKIS NIKOS έγραψε:
danielos έγραψε:

Αυτο ειναι βεβαιο..

για πες λιγα ακομα ρε νικο.με το ζορι μου τα λες!! Laughing Laughing Laughing Laughing
πλακα ε!!!
δηλαδη αν τα βαλω τι πρεπει να προσεξω??μονο σε λακουβα παιζει να σχιστουν ή και σε αλλη περιπτωση??
δωσε οσες πληροφοριες εχεις για να προσαρμοσω τροπο οδηγησης .
μου ηρθε και μια απορια!!!στις αναβασεις που τα βαζουν και πεφτουν μεσα σε ταφρους γιατι δεν σκιζονται???

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 13:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε που με εχει πιασει αγχος.μεσα στην εβδομαδα πρεπει να τα παραγγειλω γιατι δεν γινεται να ανεβω στο touring με τα λαστιχα της μανας τουυ θα παω αλλου για αλλου.αυτο πουμε ανησυχει ειναι ποσο θα διαβαζει το δρομο και το ποσο ευκολο ειναι να σχιστουν αν πεσω σε καμια λακουβα!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 13:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε Michelin Pilot Exalto 185/55/14

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 13:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη συμφωνω μαζι σου.

Ντανι γνωμη μου παντα...Βαλε 285 Lbs και μολις θελησεις κατι παραπανω τα βγαζεις και αγοραζεις αυτο που θες.Ετσι και αλλιως τα ιδια χρηματα κανουν μεταξυ τους ασχετως απο το ποσες Λιμπρες ειναι.Απλα αν αργοτερα τα αλλαξεις να κοιταξεις να ειναι η εσωτερικη διαμετρος η ιδια πχ αν βαλεις 60 χιλ....60 χιλ να ειναι και τα αλλα.Γιατι μετα δεν θα ταιριαζει στο πιατελο.Αυτα εχουν αναγραφωμενα τεχνικα επανω στις σπειρες.Εμενα για παραδειγμα γραφουν 210/60/300.Οπου 210 το υψος του ελατηριου...60...η εσωτερικη διαμετρος,και 300 οι λιμπρες.

Καλο θα ηταν να περιμενεις μεχρι το τουρινγκ να σε κανω μια βολτα να δεις πως ειναι το δικο μου για να εχεις μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα.

Θα στο εδεινα να το οδηγησεις αλλα οπως ειπες εισαι 1.90..τοσο και δεν χωρας με τιποτα.Εγω ειμαι 1.74 και οδηγαω τερμα μπροστα.Και οπως καταλαβαινεις τα Bucket ειναι σταθερα.Ουτε μπροστα ουτε πισω ουτε μεση. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:
danielos έγραψε:

Αυτο ειναι βεβαιο..

για πες λιγα ακομα ρε νικο.με το ζορι μου τα λες!! Laughing Laughing Laughing Laughing
πλακα ε!!!
δηλαδη αν τα βαλω τι πρεπει να προσεξω??μονο σε λακουβα παιζει να σχιστουν ή και σε αλλη περιπτωση??
δωσε οσες πληροφοριες εχεις για να προσαρμοσω τροπο οδηγησης .
μου ηρθε και μια απορια!!!στις αναβασεις που τα βαζουν και πεφτουν μεσα σε ταφρους γιατι δεν σκιζονται???

Πρωτα απο ολα θα μαζευεις απο τον δρομο τα παντα χαλικια ,καρφακια,καπακια απο αναψυκτικα και οτι μπορεις να φανταστεις.
Στο φρεναρισμα θα γινονται και καποια μικρα σκισιματα .
Στους αγωνες τωρα ποιος σου ειπε οτι δεν σκιζονται ,απλως δεν τους νοιαζει.
Οταν τελειωση ο αγωνας ομως , και δεν εχουν προβλημα τα φυλανε σαν τα ματια τους.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Θα στο εδεινα να το οδηγησεις αλλα οπως ειπες εισαι 1.90..τοσο και δεν χωρας με τιποτα.Εγω ειμαι 1.74 και οδηγαω τερμα μπροστα.Και οπως καταλαβαινεις τα Bucket ειναι σταθερα.Ουτε μπροστα ουτε πισω ουτε μεση. Wink

Εκτός και έχεις βάση με σιδηρόδρομο... Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως που φοραω τα 720 για βολτα,τα εχω περιπου 20.000 χιλμ και εχουν φαγωθει.Οποτε τι με νοιαζει αν τα Α-032 ειναι το πολυ μεχρι 20.000 χλμ Question Question Ενταξει...αν το προσεξεις και λιγο παραπανω θα βγαλει και μερικα ακομα.Ετσι και αλλιως τα 20.000 χιλμ θα τα κανω μεσο ορο σε 1.5 χρονια.Οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

Ντανι αν ειναι οντως μαλακη η αναρτηση σου μην βαζεις ελατηρια γιατι θα γινει οτι να ΄ναι το αμαξι.Γνωμη μου παλι ειναι να τα πυλησεις σε κανεναν γνωστο σου και να βαλεις απο την αρχη αλλη αναρτηση.Ετσι θα μιωσεις και την διαφορα στα χρηματα.Απο οτι μου ειπε ο Ντινος τα μπροστα της PEUGEOTSPORT απο το MINI GROUP A δεν ειναι πολυ ακριβα.Σχεδον τζαμπα.Βαζεις αυτα με τα ελατηρια APEX και πισω βαζεις ενα ζευγαρη BILSTAIN GROUP N που ειναι και ποιο φθηνα απο τα PEUGEOTSPORT.Και ο Ντινος στο αγωνηστηκο ετσι τα ειχε.Οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.Απλα μην κανεις καμια βιαστικη κινηση γιατι η αναρτηση ειναι το ζουμη στο 106.Αφου θα βαλεις..Βαλε μια και καλη κατι καλο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ALEMAO ουτε σιδηροδρομος.Ειπαμε FULL A,οχι βολτισιο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Νίκος

Τα πουλάς και συμπληρώνεις για το καλό setup.Φτιαξτο μια και καλή.Μην βιάζεσαι και κανεις λαθη που κοστίζουν.Τα μπροστά του mini group A εχουν 30 χιλιάρικα το ένα.Τα πίσω έχουν 100 χιλιάρικα το ένα.Βάζεις μπροστά τα Peugeot sport και πίσω BILSTΕIN GROUP N. Να προτιμήσεις πίσω αμορτισερ χωρίς uniball γιατί μετα απο καιρό βγάζουν λίγη φασαρία.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Φιλε ALEMAO ουτε σιδηροδρομος.Ειπαμε FULL A,οχι βολτισιο Wink

στο Α απαγορεύονται οι κινούμενες βάσεις;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 14:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εγω παντως που φοραω τα 720 για βολτα,τα εχω περιπου 20.000 χιλμ και εχουν φαγωθει.Οποτε τι με νοιαζει αν τα Α-032 ειναι το πολυ μεχρι 20.000 χλμ Question Question Ενταξει...αν το προσεξεις και λιγο παραπανω θα βγαλει και μερικα ακομα.Ετσι και αλλιως τα 20.000 χιλμ θα τα κανω μεσο ορο σε 1.5 χρονια.Οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

το θεμα ομως που με καιει ειναι κυριως το ποσο ασφαλη ειναι ρε νικο.μην ερθω στο τουρ και αντι για να δω την λιμνη παω μεσα.εδω ακουω για ακραια συμπεριφορα και αυτο καπου με ανησυχει οχι λογω των οδηγικων μου ικανοτητων αλλα λογω των απανταχου παλιοδρομων.χθες ημουν αποφασισμενος 200% να τα βαλω και τωρα εχω ενδοιασμους μηπως και παω να σκασω πουθενα!!χτυπα ξυλο.
και αν ειναι στην παραμικρη λακουβα να πρεπει να αλλαζω καινουργιο λαστιχο χεσε μεσα!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2003, 20:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα τα λαστιχα Ντανι εχουν πολλη ποιο σκληρα πλαινα απο οτιδηποτε κυκλοφορει απο λαστιχα δρομου.Δεν υπαρχει περιπτωση να τα φας απο λακουβα.Γι αυτο ειμαι 1000% σιγουρος.
Απο ακραια συμπεριφορα.....Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι αν ξεκολησει......Εχουν και Γ@μω τα κρατηματα 200% καλυτερο απο τα βολτας.Αλλα αν ξεκολησει και ξαναπιασει εκει θελει προσοχη.Για να γινει αυτο ομως θα πρεπει να πας συνεχεια στις στροφες μπαινω-δεν μπαινω,πραγμα αδυνατον λογο του οτι δεν εισαι σε αγωνα.Αρα τα ορια ειναι πολυ ποιο πανω.Στο κατω κατω αν ειναι να φυγει καποιος απο τον δρομο φευγει και με τα οποια λαστιχα φοραει Wink

Εγω στην θεση σου θα τα εβαζα.....Δηλαδη θα τα βαλω ετσι και αλλιως. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 02:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί τόπικ κι αυτό! Λές και πέρασε βομβαρδιστικό από το Forum!

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Θά 'θελες Νίκο μου! Κι εγώ τα Conti τα είχα φαγωμένα από τα 20000χλμ. Αν με τα Β720 βγάλεις τελικά 30000χλμ (20000χλμ + 10000χλμ της υπομονής μέχρι μα μαζέψεις λεφτά για λάστιχα), πιστεύεις ότι με τα αγωνιστικά θα κάνεις το ίδιο; Τα αγωνιστικά 17-20000χλμ σε δημόσιους δρόμους κάνουν με νορμάλ οδηγούς, όχι με σένα!

pugsang έγραψε:
...Σκληρή ανάρτηση και σκληρή γόμα ελαστικού δεν πανε μαζί (προσωπική άποψη).Το λάστιχο πρέπει να μαγουλιάζει και λίγο για να δουλέψει....

Αναγκαστικά θα διαφωνήσω Μάκη. Μόνο μία σκληρή ανάρτηση θα καταφέρει να μαγουλιάσει επαρκώς ένα σκληρό πλαϊνό ελαστικού. Εξάλλου, μία μαλακή ανάρτηση δεν έχει ελπίδα να δουλέψει σωστά με σκληρές γόμες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.

Επικρατεί στον χώρο των βελτιώσεων μία φήμη που θεωρεί τα στενά ελατήρια ανώτερα των φαρδιών. Γιατί τότε στα αγωνιστικά (rally) δεν φορούν στενά ελατήρια;
Προσέξτε το οξύμωρο του σχήματος: Τα αγωνιστικά που τρέχουν σε ράλλυ (ασφάλτου και χώματος αλλά όχι σε πίστα), φοράνε φαρδιά ελατήρια, ΔΕΝ έχουν σκληρή ανάρτηση, θεωρούν τα αμορτισέρ λαδιού ως καλύτερα των αερίου-λαδιού, και δεν είναι χαμηλωμένα (ή είναι ελάχιστα χαμηλωμένα). - Νίκο, κάνω λάθος; -
Μήπως εν αγνοία μας υπερβάλουμε σε κάποια πράγματα; Μήπως υπερβάλλοντας φτιάχνουμε ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για πίστα με τέλεια άσφαλτο και ακατάλληλο για δημόσιους δρόμους με το απρόβλεπτο οδόστρωμα;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 08:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Αναγκαστικά θα διαφωνήσω Μάκη. Μόνο μία σκληρή ανάρτηση θα καταφέρει να μαγουλιάσει επαρκώς ένα σκληρό πλαϊνό ελαστικού. Εξάλλου, μία μαλακή ανάρτηση δεν έχει ελπίδα να δουλέψει σωστά με σκληρές γόμες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.

Σωστό αυτό Μίλτο αλλα ισχύει σε πίστες ή σε δρόμους με τέλεια άσφαλτο.Νομίζεις οτι μια σκληρή ανάρτηση θα μπορέσει να μαγουλιάσει ενα σκληρό πλαινό σε γλιστερό καθημερινό δρόμο?Επίσης με σκληρό πλαινό πρέπει να δουλέυεις τις πιέσεις γύρω στα 28psi για δουλέψει το λάστιχο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 08:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ νομίζω ότι είναι λάθος να το τοποθετηθούν αγωνιστικά ή ημιαγωνιστικα λάστιχα σε αυτοκίνητο βόλτας.ΤΑ λάστιχα αυτά για να δουλεύουν θέλουν θερμοκρασίες και ειναι δύσκολο να είμαστε συνέχεια τέζα!Η γόμα τουσ σκληραίνει απο τον καιρό και βγαίνει γρήγορα off.Τέλος υπάρχει μια περίπτωση,αν δουλέψουν τέλεια τα λάστιχα΄,να φύγουμε απο υπερκράτημα!!!! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 09:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Προσέξτε το οξύμωρο του σχήματος: Τα αγωνιστικά που τρέχουν σε ράλλυ (ασφάλτου και χώματος αλλά όχι σε πίστα), φοράνε φαρδιά ελατήρια, ΔΕΝ έχουν σκληρή ανάρτηση, θεωρούν τα αμορτισέρ λαδιού ως καλύτερα των αερίου-λαδιού, και δεν είναι χαμηλωμένα (ή είναι ελάχιστα χαμηλωμένα). - Νίκο, κάνω λάθος; -

Δέν με λένε Νίκο, αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Το 206 WRC το ασφάλτινο, δεν ξέρω αν φοράει στενά ή φαρδυά ελατήρια, αλλά είναι ένα με το έδαφος!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης