PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος κατά την εκκίνηση??!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 18:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος κατά την εκκίνηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και λίγο καιρό όταν πάω να βάλω μπροστά το αμάξι με το που γυρίζω τη μίζα ακούγεται ένας οξύς ήχος απο τον κινητήρα( σα να πατάς μια γάτα, εννοώ αυτό το χχχχ που κάνουν).Μάλλον κανά λουρί το κόβω να είναι, καμιά ιδέα???? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 19:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ειναι ιμαντας τοτε τηα σφυραγε...
Το χχχχ ειναι απο την μιζα....
Αλλαξες μηπως μπαταρια προσφατα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 19:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι άλλαξα μπαταρία, αλλά νομίζω ότι το έκανε και πριν την αλλαγή αυτό τον ήχο.
Τι έχεισ στα υπόψιν σου? Idea Question
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 19:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι θόρυβος από την μίζα.
Κολλάει το γρανάζι της.
Θα πρέπει να βγει και να καθαριστή.
Πόσα χλμ έχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 19:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβος κατά την εκκίνηση??!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Εδώ και λίγο καιρό όταν πάω να βάλω μπροστά το αμάξι με το που γυρίζω τη μίζα ακούγεται ένας οξύς ήχος απο τον κινητήρα( σα να πατάς μια γάτα, εννοώ αυτό το χχχχ που κάνουν).Μάλλον κανά λουρί το κόβω να είναι, καμιά ιδέα???? Sad

Αν είναι οξύς μεταλικος θορυβος ειναι η μιζα το ειχα παθει στο προυγουμενο αυτοκινητο μου(307 1.6) στα 50000 χλμ μου το εκανε καμια 15 φορες οταν εβαζα μπροστα κυριος το πρωι και εκει που ελεγα οτι παμε για μιζα σταματησε να το κανει και απο οτι ξερω απο τον καινουριο αγοραστη που εχει καπου 66000χλμ κανενα προβλημα.Τι να πω μπορει να ειχε κολησει..... Idea

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 20:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει 61000 Km. Α ξέχασα να πω ότι μου το κάνει το πρωί όταν το αμάξι είναι κρύο.
Υπάρχει περίπτωση να με αφήσει πουθενά ρε παιδιά, γιατί δύσκολο να το πάω συνεργείο για τον επόμενο μήνα.
Αν είναι μίζα γνωρίζεται κόστοσ ανταλλακτικού και πόσο κρατάει περίπου η εργασία???
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 20:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Έχει 61000 Km. Α ξέχασα να πω ότι μου το κάνει το πρωί όταν το αμάξι είναι κρύο.
Υπάρχει περίπτωση να με αφήσει πουθενά ρε παιδιά, γιατί δύσκολο να το πάω συνεργείο για τον επόμενο μήνα.
Αν είναι μίζα γνωρίζεται κόστοσ ανταλλακτικού και πόσο κρατάει περίπου η εργασία???

Πηγαινε να καθαρισεις πρωτα το γραναζι και αν δεν .... Arrow ...αλλαξε τι κοστος απο οτι ξερω αν βαλεις μιζα απο ανακατασκευη κανα 130ευro και αν καινουρια καινουρια 190-220 Hunter

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 23:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι εμενα το ξεκινησε οταν αλλαξα μπαταρια επειδη ειχε πολυ περισσοτερο ρευμα αποτι ειχε η παλια (λογικο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 16:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Πηγαινε να καθαρισεις πρωτα το γραναζι και αν δεν .... Arrow ...αλλαξε τι κοστος απο οτι ξερω αν βαλεις μιζα απο ανακατασκευη κανα 130ευro και αν καινουρια καινουρια 190-220 Hunter

Shocked Shocked
Από Σεπτέμβριο έχω αλλάξει:
280 ευρώ πεταλούδα γκαζιού
410 δίσκο-πλατό και μπαταρία
και 200 αν είναι μίζα περίπου 900 ευρώ σύνολο. Σαν πολλά μου φαίνονται για ένα αμάξι τετραετίασ με 61000 km!!
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 19:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
IAKOVOS έγραψε:
kazanovas έγραψε:

Shocked Shocked
Από Σεπτέμβριο έχω αλλάξει:
280 ευρώ πεταλούδα γκαζιού
410 δίσκο-πλατό και μπαταρία
και 200 αν είναι μίζα περίπου 900 ευρώ σύνολο. Σαν πολλά μου φαίνονται για ένα αμάξι τετραετίασ με 61000 km!!

κοιτα ειναι καμποσα μπορω να πω αλλα αλλα δισκο πλατο στα 61000km και πεταλουδα γκαζιου γιατι Eek καμια φορα απογοητευομαι και εγω
και δεν φτανει αυτο ειχα 307 1.6 προβληματα καταλογος και ξαναπηρα 307cc ευτυχως χτυπα ξυλο τιποτα σοβαρο ακομα κατι ψιλα μονο. διατηρω την ψυχραιμια μουγια τι μπορει να αντιμετωπισω Dizzy2

Επιστροφή στην κορυφή
rm_307 (Μπάμπης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιαν 2008
Τόπος: Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 00:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην κανεις τιποτα!Το ξερω ειναι σπαστικο καθε φορα που βαζεις μπροστα να τ ακους αλλα δεν αξιζει τον κοπο να σου ξηλωσουν τη μιζα γι αυτο.Το ιδιο εκανε και σε μενα και σταματησε μονο του οπως και του IAKOVOΥ
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 15:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα το παλιομου αμαξι εκανε παρομοιο θορυβο οταν εβαξα μπρος μετα απο μιζαρισμα του αδελφου μου ενω το αμαξι δουλευε ρελαντι.Το δοκιμασα καμμια 15αρια φορες και εκανε σαν τρακτερ οταν επαιρνε μπρος,την αλλη μερα παω συνεργειο το δοκιμαζουν 15 φορες δεν εκανε 2-3 εκανε την κατεβασαν μου λαδωσαν το γραναζι την καθαρισαν και απο τοτε τιποτα δεν εκανε μεχρι που το εδωσα το αμαξι,μην την αλλαξεις πηγαινε για καθαρισμα και ισως σου πουνε δεν αξιζει αλλαξε την.Εμενα μου ζηταγε 80 για μεταχειρισμενη και 10 μου πηρε για καθαρισμα αλλα καλυτερα την δικη του παρα μεταχιερισμενη με ΧΧΧΧΧ χιλιομετρα και πιθανον ανακατασκευη
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 15:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χα παθει στο sto corolla μετα απο 7 χρονια και 130000χλμ μερικες φορες σπανια μου κανε αυτον τον ηχο...η λυση την εβγαλα την καθαρισα ετριψα λιγο το τυλιγμα την γρασσαρα κ τωρα 2 χρονια ειναι οκ κοστος κανα 50 ευρω περνουν οι ηλεκτρολογοι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης