PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 GT Τρακαρισμα. :(
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 29 Σεπ 2007
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 10:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 GT Τρακαρισμα. :( Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να πω δεν μπορω να περιγραψω την οργη μου..Αμα ο αλλος το εχει παρει νυχτα το διπλωμα εσυ τι μπωρεις να κανεις?Τοσο καιρο μου ελεγε ο πατερας μου προσεχε στο δρομο,αλλα τωρα καταλαβαινω οτι οσο και να προσεχεις εσυ ολο και καποιος δεν θα προσεχει.Παλι καλα που ηταν υλικες ζημιες,υπολογιζω να μου παει κανενα 3.000 η ζημια,αλλα δεν ανησυχω γιατι δεν εφταιγα,το celica που με τρακαρε βγηκε σχεδον αχρηστο,Α ΡΕ ΓΑΛΛΕ ΑΞΙΟΠΗΣΤΙΑ εισαι,το εχω παει στην peugeot τωρα,ωχ το αμαξακι μου. Sad Sad.Μια ερωτηση παιδια.Μπωρει η peugeot να μου δωσει ενα αλλο αμαξι για να κανω την δουλεια μου,γιατι ειμαι με τα ποδια.Μπωρει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 11:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί μέσω της sixt, αλλα δεν ξέρω (και δεν νομίζω) να ειναι δωρεάν.
δωρεάν είναι όταν το αμάξι μείνει στο συνεργείο για βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση.
ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 11:33:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. εγω το καλοκαιρι μολις που το πηρα ειχα κανει 1000 χιλ πηγαινα σπιτι μεσημερι και ο μπροστινος μου το κοκαλωσε και επεσα πανω του με 60 χιλ και τα ξεσκισα ολα μπροστα. 3000 η ζημια. ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 12:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν έπεσε από πίσω μας κάποιος στο 406, νοικιάσαμε αμάξι και μετά ζητήσαμε τα έξοδα από την ασφαλιστική του άλλου. Αυτή δεν το δέχτηκε, με την αιτιολογία ότι έπρεπε η μάνα μου να παίρνει λεωφορείο για να πάει στην δουλειά. Με το λεωφορείο όμως θέλει κάπου στις 2-2,5 ώρες, οπότε πήγαμε δικαστικώς και το δικαστήριο επεδίκασε κανονικά τα έξοδα της ενοικίασης μεταξύ άλλων.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι κάτι τόσο απλό...

Πάντως, μέσω της sixt το 107 βγαίνει στα 12 ευρώ την μέρα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 13:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
....ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο

Μπορεις, κυνηγισε το !!!
Απο τη στιγμη εχεις το αμαξι για τις μετακινησεις σου, και για καποιο λογο (που φταιει ο αλλος) σου αφαιρειται αυτη η δυνατοτητα, η ασφαλιστικη του αλλου πρεπει να σου καλυψη τα εξωδα που κανεις για τις μετακινησεις σου (ειτε αυτα ειναι με ταξι ειτε με ενοικιαση αλλου).

Και γι'αυτο, πολυ σωστα, σου προσφερουν αλλο αμαξι οι αντιπροσωπιες (οταν εισαι εντος εγγυσης), γιατι αλλιος θα πρεπει να σου καλυψουν τα μεταφορικα εξωδα για το διαστιμα που εμεινες χωρις μεταφορικο μεσω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 13:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
MEMsound έγραψε:
....ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο

Μπορεις, κυνηγισε το !!!
Απο τη στιγμη εχεις το αμαξι για τις μετακινησεις σου, και για καποιο λογο (που φταιει ο αλλος) σου αφαιρειται αυτη η δυνατοτητα, η ασφαλιστικη του αλλου πρεπει να σου καλυψη τα εξωδα που κανεις για τις μετακινησεις σου (ειτε αυτα ειναι με ταξι ειτε με ενοικιαση αλλου).

Και γι'αυτο, πολυ σωστα, σου προσφερουν αλλο αμαξι οι αντιπροσωπιες (οταν εισαι εντος εγγυσης), γιατι αλλιος θα πρεπει να σου καλυψουν τα μεταφορικα εξωδα για το διαστιμα που εμεινες χωρις μεταφορικο μεσω.

Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο, αλλά τουλάχιστον για την δική μας αντιπροσωπεία το bold είναι λίγο ανέκδοτο...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 14:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bασικα οταν εχεις νεα για το υψος και τα αναλυτικοτερα στοιχεια της ζημιας καλο θα ηταν να τα αναφεριες εδω για να υπαρχει γνωση και για αλλους...οπως επισης και τι σου χρεωσανε στα ανταλλακτικα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 15:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RME αστα να πανε,μεγαλο ξενερωμα,εντομεταξυ αυτος που με τρακαρε ειχε το τotota celica και το ειχε παρει 29.000 euro!Και του εγινε ζημια 13,000 ευρο!!Αλλα εφταιγε εκεινος,η εκτιμηση της ζημιας μου ειπαν το πρωι, εμπειρικα μονο η κανονικη τιμη της ζημιας θελει 2 μερες αυτος με το ματι του μου ειπε 8,000 euro!!! ΟΜG...Guys ευχαριστω για τις info που μου δωσατε αλλα κατι μου λεει πως θα μπλεξω,και δεν θελω να τρεχω με χαρτια και τετοια,εχω τρεξει πολυ,μα πολυ!και με προηγουμενες καταστασεις...Οποτε το αποφασησα,θα παω στο χωριο,πρεβεζα,και θα παρω το προηγουμενο αμαξι που ειχα.LANCIA DELTA 89 μοντελο,Απο γαλλιδα σε ιταλιδα,το ξερω οτι το μωρο μου θα μου κρατησει κακια αλλα τι να κανω? Thanks to all.... Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 15:53:03    Θέμα δημοσίευσης: to giannis 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ευχαριστως να πω τι εγινε οταν τελιωσουν ολα που αυτη η δουλεια θα τραβηξει περιπου 2 μηνες μεχρι να παρω το αμαξι μου,και αμα η peugeot δεν εχει ενα ανταλακτικο πρεπει να το παραγγειλουν απο Γαλλια και κανει 10 μερες να ερθει!! εχουν παρει και λιγο οι βασεις στον κινητηρα,μπροστα αριστερο τροχο,δεξια μερια συνοδηγου,ασε να μην πω αλλα γιατι θα αρχισω να σπαω το keyboard!απο τα νευρα μου.Καλως οτι γινει θα σας ενημερωσω.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 15:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα το φτιαξεις δλδ?Αμα ειναι κανονησε να μου δωσεις το μοτερ σου...μην καθετε και αδικα Embarassed ....
περαν της πλακας σκεψου καλα τι θα κανεις πριν το κανεις....και επισης αμα το αμαξι μεινει ακινητο η φθορα ειναι πολλαπλασια απο το να κινηται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 15:58:59    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε θα το φτιαξω,απλα πρεπει να γινουν καποιες διαδικασιες πρωτα,εσυ εισαι μεσα στην peugeot?Εκει δουλευεις?

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 16:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε πια peugeot?

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 16:09:35    Θέμα δημοσίευσης: .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LION HELLAS στα κεντρικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 16:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν δουλευω στην peugeot (δεν θα το αντεχα) ρωτα μηπως πας πουθενα αλλου.....
Δλδ αμα δεν εχεις προβλημα με την εγγυηση αμα φτιαχτει αλλου....
Δεν ειναι και οι καλητεροι εκει περα....στο δικο μου οταν ηταν καινουριο μου εβαψαν την πορτα ου συνοδηγου και εβαλαν λαθος περλα...αποτελεσμα στον ηλιο η πορτα να φαινεται οτι πρασινιζει...
Επιστροφή στην κορυφή
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 16:33:46    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked μην μου λες τετοια,αν και δεν πιστευω ρε φιλε ξερεις η ασφαλεια το πληρωνει απο την στιγμη που ξερει η peugeot οτι τα λεφτα θα τα παρει δεν υπαρχει λογος να μου κανει μαπα δουλεια..

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 17:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαπα δουλεια αποκλειεται να σου κανουν.. Cool
μη αγχωνεσαι..
παντως μου κανει εντυπωση που σου ειπε τιμη ο εμπειρογνωμονας της peugeot γιατι δεν λενε τιμη ουτε προφορικα πριν βγει η εκτιμηση...το πολυ πολυ να σου ελεγε οτι μπορει να περασει τα 6000 του φιλικου διακανονισμου..
το να σου ειπε 8000 μου κανει μεγαλη εντυπωση... Confused Rolling eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nickzotos στις Τετ 23 Ιαν 2008, 17:17:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 17:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ εγω παντως το ειπα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:45:32    Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει το ειπε εμπειρικα ο αλλος,και κοιτα μονο τις τρεις ζαντες να βαλεις θα παει 1500 ευρω.

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 22:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειπα οτι δεν ειναι μεγαλη η ζημια..αλλα αναρωτιεμαι εστω και για το εμπειρικα που σου ειπε..συνηθως δεν λενε τιποτα.. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 22:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
μαπα δουλεια αποκλειεται να σου κανουν.. Cool
μη αγχωνεσαι..

αποκλείεται !

+1 Thumb Left

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης