PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kerkiras (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 03:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum.

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με το 307 που πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο.

1) Μου διέρηξαν την κλειδαριά (ευτυχώς δεν είχα απολύτως τίποτα μέσα στο αμάξι και έτσι δεν είχα απώλειες) και τώρα πλέον, εκτός απο το πλαστικό που βρίσκεται δίπλα στο χερούλι το οποίο το έσπασαν, έχω πρόβλημα με το κλειδί. Δεν μπαίνει στην κλειδαριά ή αν μπει βγαίνει πολύ δύσκολα. Τι έχει συμβεί και πόσο περίπου θα κοστίσει η αποκατάσταση;

2) Παρατηρώ μερικές φορές αυξομειώσεις στο δείκτη της θερμοκρασίας. Χωρίς να έχει σημασία αν βρίσκομαι σε κίνηση ή οχι ο παραπάνω δείκτης "παίζει" λίγο άλλα πάντα πολύ κοντά στο 90, πότε πάνω, πότε κάτω. Κάποιες φορές μένει σταθερά στο 90. Γνωρίζετε ίσως τι φταίει και αν είναι ανησυχιτικό;

3) Ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η κόρνα, ίσως να ήταν από την πολλή χρήση... Laughing Τι μπορεί να έχει γίνει; Κόστος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 08:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kerkiras έγραψε:

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με το 307 που πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο.

1) Μου διέρηξαν την κλειδαριά (ευτυχώς δεν είχα απολύτως τίποτα μέσα στο αμάξι και έτσι δεν είχα απώλειες) και τώρα πλέον, εκτός απο το πλαστικό που βρίσκεται δίπλα στο χερούλι το οποίο το έσπασαν, έχω πρόβλημα με το κλειδί. Δεν μπαίνει στην κλειδαριά ή αν μπει βγαίνει πολύ δύσκολα. Τι έχει συμβεί και πόσο περίπου θα κοστίσει η αποκατάσταση;

Για των αφαλό τις κλειδαριάς μπορείς να κάνεις παραγγελία να με των αριθμό πλαισίου να σου έρθει ένας ίδιος από Γαλλία.

kerkiras έγραψε:
2) Παρατηρώ μερικές φορές αυξομειώσεις στο δείκτη της θερμοκρασίας. Χωρίς να έχει σημασία αν βρίσκομαι σε κίνηση ή οχι ο παραπάνω δείκτης "παίζει" λίγο άλλα πάντα πολύ κοντά στο 90, πότε πάνω, πότε κάτω. Κάποιες φορές μένει σταθερά στο 90. Γνωρίζετε ίσως τι φταίει και αν είναι ανησυχιτικό;

Το όργανο θερμοκρασίας δεν μένει ποτέ σταθερό αλλά παίζει ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει ο κινητήρας. Η 90 βαθμοί είναι φυσιολογικό νούμερο μιας η θερμοκρασία λειτουργίας είναι μεταξύ 90 – 100.

kerkiras έγραψε:
3) Ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η κόρνα, ίσως να ήταν από την πολλή χρήση... Laughing Τι μπορεί να έχει γίνει; Κόστος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για την κόρνα ή έχει καεί κάποια ασφάλεια ίσως και η ίδια η κόρνα ή υπάρχει πρόβλημα στης επαφές στο τιμόνι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 09:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kerkiras έγραψε:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

στην αντιπρωσωπια μου αλλαξαν τιμονι επειδη δεν δουλευε η κορνα

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 10:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
στην αντιπρωσωπια μου αλλαξαν τιμονι επειδη δεν δουλευε η κορνα

Πολύ σπάνια να φταίει το τιμόνι.
Τα πρώτα 307 είχαν πρόβλημα με τις επαφές αλλά τελικά δεν ήταν αυτές που δημιουργούσαν το πρόβλημα αλλά ένα από τα καλώδια που έχει για την κόρνα το τιμόνι.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα απο τοτε που αλλαξαν την μοναδα διακοπτων κατι δεν εβαλαν σωστα
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kerkiras (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 04:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία της κλειδαριάς.... Κάποιο site ίσως ή γενικά τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω.... Σκεφτόμουν να το πάω στην αντιπροσωπία. Λέτε να το αποφύγω;
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 06:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)

Η μονάδα διακοπτών δεν μπορεί να μπει λάθος και αν κάτι δεν έχει γίνει καλά θα είχε πρόβλημα από την αρχή. Τώρα για το αν είναι από BSI η οτιδήποτε άλλο αυτό δεν μπορεί να το ξέρεις
kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία της κλειδαριάς.... Κάποιο site ίσως ή γενικά τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω.... Σκεφτόμουν να το πάω στην αντιπροσωπία. Λέτε να το αποφύγω;

δεν υπάρχει κάποιο site για να κάνεις την παραγγελία.
Θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία με την άδεια του αυτοκινήτου και να των παραγγείλεις από εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 12:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Η μονάδα διακοπτών δεν μπορεί να μπει λάθος και αν κάτι δεν έχει γίνει καλά θα είχε πρόβλημα από την αρχή. Τώρα για το αν είναι από BSI η οτιδήποτε άλλο αυτό δεν μπορεί να το ξέρεις
kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

δεν υπάρχει κάποιο site για να κάνεις την παραγγελία.
Θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία με την άδεια του αυτοκινήτου και να των παραγγείλεις από εκεί.

Οχι ρε συ δεν ειπα οτι η μοναδα διακοπτων δεν εχει μπει σωστα.απλα εειδη βγηκε το τιμονι ισως κατι να μην εχει μπει σωστα στο τιμονι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 17:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν δεν είχε μπει κάτι καλά στο τιμόνι θα άναβε το λαμπάκι συνέχεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 18:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα γιατι μια αναβει και μια σβηνει.?ασε που ειδηκα σημερα το πρωι για να κορναρω μου βγηκε η ψυχη!
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 20:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Giannis307"]Εμενα απο τοτε που αλλαξαν την μοναδα διακοπτων κατι δεν εβαλαν σωστα
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)[/quote για το air bag fault πρεπει να αλλαξεισ τη μοναδα διακοπτων στο προυγουμενο αμαξι 307 1.6 τους ειχα αλλαξει 2 φορες

Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 20:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

Αντιπροσωπια για να εισαι σιγουρος και θα εχει και ενα χρονα εγγυηση Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
kerkiras (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 04:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα στην εβδομάδα θα φροντίσω να το πάω στην αντιπροσωπεία..

Να είστε καλά όλοι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης