PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

CLARION VRX578RUSB

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 23:54:47    Θέμα δημοσίευσης: CLARION VRX578RUSB Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι λέτε για το παραπάνω μηχάνημα ;

Να το βάλω;

Βασικά θέλω να βάλω κάτι που να συνεργάζεται με το μαμά ηχοσύστημα που έχει το αυτοκίνητο δηλαδή cd changer & JBL ενισχυτή που έχει από το εργοστάσιο + να τοποθετήσω και την καμερο΄λα οπισθοπωρίας που την είδα και έπαθα πλάκα + να βλέπω τηλεόραση όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο ή μποτιλιαρισμένο... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marduk (mihalis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 XS 1.4 8v

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: korydallos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 17:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο αποψη δυνατοτητων ειναι οντως πολυ καλο. Για το bluetooth θα χρειαστεις εξτρα εξαρτημα οπως και tv tuner για να βλεπεις τηλεοραση. Εμφανισιακα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει και δεν εχει και οθονουλα οταν ειναι κλειστο. Ποσο το εχεις βρει απο περιεργεια ?

-με τα όσα-
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 17:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

touch screen ειναι?
με carpc εχει δυνατότητα να συνδεθεί και να λειτουργήσει ως touch screen?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 18:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
touch screen ειναι?

Πρέπει να είναι touch screen.

για car pc δεν ξέρω αν και δεν έχω ποτέ σκεφτεί να βάλω car pc στο αμάξι.

Για μένα που περνάω πολύ λίγες ώρες μέσα σε αυτό το θεωρώ πολυτέλεια !!! Wink

Απλά μου αρέσει η ιδέα του να βάζω όπισθεν και να βλέπω πίσω τι γίνεται μέσα από την camera .

Αλήθεια πόσο κοστίζει να μπει tv tuner ??

Γνωρίζει κανείς ;;

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 18:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
MEMsound έγραψε:
touch screen ειναι?

Αλήθεια πόσο κοστίζει να μπει tv tuner ??

Γνωρίζει κανείς ;;

~300€ για κατι σχετικά καλό και επώνυμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 18:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν εχεις την οθόνη μέσα στο αμάξι (=εχεις μπει σε αυτότο εξοδο) τότε το car pc σχεδόν επιβάλλεται μιας και οι δυνατότητες που σου δίνει ειναι πραγματικά άπειρες...
οπότε επειδή με την μάσα ερχεται η όρεξη καλό ειναι να έχεις προβλέψει από πριν...

υπαρχει σχετικό τόπικ για τις δυντότητες ενός καρπισι

ποσο κάνει το 578?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
marduk (mihalis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 XS 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 19:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα ειναι σχετικα ακριβο το σπορ για να βλεπεις μονο τι γινεται πισω με την καμερα. Αν αυτο σε νοιαζει μονο γυρνα το κεφαλι σου και δες που ειναι και τζαμπα. Αυτο που θες να παρεις εχει πολλες δυνατοτητες. Και ειναι και touchscreen, αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει car pc. Απο την αλλη γιατι να μην υποστηριζει? Αν θες παντως μπορεις να πας σε κατι πιο απλο με οθονη 3,5" δηλαδη, οχι in dash, οπως π.χ. το jvc exad.

-με τα όσα-
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

ποσο κάνει το 578?

γύρω στα 700.

θέλω clarion γιατί clarion είναι και το μαμά, και θέλω να δουλεύουνε κανονικά τα χειριστήρια πίσω από το τιμόνι και αν γίνεται και η οθονούλα του αυτοκινήτου.

αλλιώς σκέφτομαι και ένα clarion, με 3.5'' οθονούλα που κάνει γύρω στα 400.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
marduk (mihalis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 XS 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι τετοιο ειναι πιο λογικο για αυτο που ζητας. Και θα συνδεεται μαλλον και με καμερα οπισθοπορειας που σου εχει γινει διακαης ποθος .

-με τα όσα-
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το οτι ειναι κλαριον δεν συμαινει οτι δεν θα χρειαστεί αντάπτορας για την οθόνη του αυτοκινήτου και τα χειρηστήρια (νομίζω τουλάχιστον)

τετοιοι αντάπτορες υπάρχουν από τις περισσότερες μαρκες rcd...

πάντως αν σε ενδιαφέρει μόνο η οπισθεν και γω νομίζω ότι το 578 ειναι υπερβολή...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marduk έγραψε:
..... Αν θες παντως μπορεις να πας σε κατι πιο απλο με οθονη 3,5" δηλαδη, οχι in dash, οπως π.χ. το jvc exad.

πολλά τα λεφτά για το avx 33...αν έιναι να δώσω 640 ευρώ που έχω βρει το φθηνότερο δίνω και 750... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
marduk (mihalis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 XS 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 21:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και το avx 1 το οποιο βρηκα μεσω ebay στα 400. Αλλα δεν ειναι απολυτο να πας σε jvc. Και το clarion που ανεφερες αναλογο ειναι. Απλα ειναι λιγο υπερβολη να παρεις τετοιο μηχανημα για την οπισθοπορεια. Εκτος κι αν εσυ πηγαινεις με την οπισθεν οποτε παω πασο. Laughing

-με τα όσα-
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Φεβ 2008, 15:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marduk έγραψε:
Υπαρχει και το avx 1 το οποιο βρηκα μεσω ebay στα 400. Αλλα δεν ειναι απολυτο να πας σε jvc. Και το clarion που ανεφερες αναλογο ειναι. Απλα ειναι λιγο υπερβολη να παρεις τετοιο μηχανημα για την οπισθοπορεια. Εκτος κι αν εσυ πηγαινεις με την οπισθεν οποτε παω πασο. Laughing

εννοείται ρε συ ότι θα βλέπω και τηλεόραση !!! Καθ' οδόν !!!

Για να βλέπω την ώρα που περνάω Αρτεμίσιο τι λένε στις ειδήσεις και μάλιστα σε "Απ' ευθείας σύνδεση " !! - Οι άσχετοι !!!

Τελικά μήπως η τηλεόραση έχει γίνει μέσω παραπληροφόρησης;;;

Ο νοών νοείτω!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης