PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τελευταίες Ενημερώσεις...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 23:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Τελευταίες Ενημερώσεις... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pedes den ksero an eidate tis Teleutaies Enimeroseis alla auti tin kartoula tin thelo oposdipote
Euxomai na erthei o kairos na tin apoktisoume oloi mas... :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2002, 00:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά θα γίνω και μέλος με κάρτα!
Αυτό είναι αναπόφευκτο... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2002, 00:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τελικά θα γίνω και μέλος με κάρτα!
Αυτό είναι αναπόφευκτο... Wink

Eilikrina nothio sigkinisi...Na xrisimopoiiso mia paromiosi gia na eksigiso...Pos einai i paranomi gkomena pou fovase min se doun na asxolise mazi tis ktl. ktl. etsi eniotha mexri xthes se oti eixe na kanei me to autokinito mou kai oti exei sxesi me auto, dioti eixa...exo priksi tous pantes eite me to autokinito, eite me to site eite me kati allo paremferes. Tora omos ola auta TELOS. H paronomi ginete nomimi, mexri kai karta tha'xo pou tha to apodikniei Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS. Katalave kaneis ti thelo na po Question Mr. Green 8O Confused Confused 8O Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2002, 00:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθ'ότι παντρεμένος με την πρώην μου γκόμενα... σε καταλαβαίνω πλήρως. Mr. Green Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2002, 00:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Καθ'ότι παντρεμένος με την πρώην μου γκόμενα... σε καταλαβαίνω πλήρως. Mr. Green Wink

Sssssssss Mas akoune.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2002, 23:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι θά είναι και πιστωτική αυτή η κάρτα.ΧΑΧΑΑΧ το πιασα ,θα χρεώνουμε τα ανταλλακτικα στην κάρτα και θα τα πληρώνει το Club!Μπράβο ρε παιδιά τελικά η πρόταση που είχε γίνει στο προηγουμενο forum όπου ο Vini τελικά θα αρχίσει να μοιράζει δώρα σε όλα τα μέλη πέρασε.Ειμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2002, 01:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι θά είναι και πιστωτική αυτή η κάρτα.

Protino na ekdidoume kai miniaio periodiko tipou Diners me ta simvalomena magazia gia zantes, lastixa, amortiser ktl. :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:
Plaka plaka den einai kaki idea Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2002, 01:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παιδιά μια Μ@l@ki@ για πλάκα είπαμε μην το κάνουμε και θέμα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2002, 18:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπομονή και όλα θα γίνουν...αρκεί να το θέλουν όλοι και όχι μόνο εγώ και άλλοι 4-5 από εδώ....

Η σπόντα που έριξα δεν είναι τυχαία...
Ενα CLUB δεν είναι μόνο παροχές και διασκέδαση. Εχει και αυτό τα προβλήματα του, τις ευθήνες του και πάνω από όλα τα μέλη του που θα πρέπει να το συντηρούν, να το διαφημίζουν και πολλές φορές να τρέξουν αν χρειαστεί.
Μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί, να συντηρηθεί και τελικά να επιβεβαιωθεί στην κοινή γνώμη.

Το στάδιο που περνάμε είναι "άκρως" παρατηρητικό και συλλογής πληροφοριών....για όλους και για όλα....

Ας καταστάλαξουμε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για κάποιο σύλλογο φίλων του 206 και μετά θα μοιράσουμε και τα δώρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2002, 19:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Ας καταστάλαξουμε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για κάποιο σύλλογο φίλων του 206 και μετά θα μοιράσουμε και τα δώρα...

Simfono apolita me ton Vini akoma kai an den exoume dora gia na moirasoume. Mou arkei na ksero pos se kapia spazokefalia pou tha mou dimiourgi to autokinito mou, tha exo mia parea omoideaton pou tha prospathisi pragmatika na me voithisei.

vini έγραψε:
Το στάδιο που περνάμε είναι "άκρως" παρατηρητικό και συλλογής πληροφοριών....για όλους και για όλα....

Tifla na'xei to FBI, i CIA kai i KYΠ mazi.... 2gunfire Onfire Multi color Onfire Multi color

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούλ 2002, 00:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζί σου Nikel :D

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούλ 2002, 03:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ?
ΕΥΘΥΝΕΣ+ΔΩΡΑ?

1 ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟΝ

Μ Ε Σ Α Α Α Α ΣΕ ΟΛΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 23:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία παιδιά μέσα με τα μπούνια!!!!
Οτι χρειαστεί το Club......... το καλύπτουμε!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 00:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ore Glentia :microwave: (asxeto to Emoticon alla ithela na to xrisimopoiiso kai auto kapoia stigmi Silly ) ANyway as mpo sto point autou tou reply...Tora teleutea einai tis modas ta forums ana ton kosmo na sxediazoun kai fisika na paragoun mprelok me to logo tous...Idika ta forums me sxesi to autokinito (to piasate ti iponooumeno etsi Wink ) Giati loipon na min ftiaksoume kai emeis??? Copyrights eutixos den plrironoume gia tin idea :agrue: Protimo na kouvalao to mprelok tou 206club pou kai me antiprosopevei (Vrite to Giati Mr. Green ) alla kai stin teliki niotho pio demenos mias kai imoun an oxi aptin proti mera aptin deyteri, triti mera Mr. Green (...den thimame akrivos Embarassed ) tis dimiourgias tou melos. Gia na to skeftoume......

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 05:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπρελοκ, αναπτηρες, τσιμπιδακιααα......

ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕ

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 11:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
μπρελοκ, αναπτηρες, τσιμπιδακιααα......

ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕ

Dimip les na exoun ipsili zitisi ta tsimpidakia Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 13:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Dimip les na exoun ipsili zitisi ta tsimpidakia Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tρομερή. Eιδικά σε αυτούς που έχουν CC. 8)

Eκτός και αν κάνουμε δώρο ειδικό hair jel όπου μόλις το βάζεις στα μαλλιά, θα λαμπιρίζει το σήμα του 206. Σαν φωτορυθμικό στο κεφάλι ένα πράγμα. Crazy Crazy Crazy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 18:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Tρομερή. Eιδικά σε αυτούς που έχουν CC. 8)

Eκτός και αν κάνουμε δώρο ειδικό hair jel όπου μόλις το βάζεις στα μαλλιά, θα λαμπιρίζει το σήμα του 206. Σαν φωτορυθμικό στο κεφάλι ένα πράγμα. Crazy Crazy Crazy

:smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 23:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα η ... φαντασια μας εχει βαρεσει στο κεφαλι.
ή μηπως ειναι ο καυσωνας ;

Και συνεχιζω.

σε ποση ωρα λετε να λειωσει το 206 αν μεινει στον ηλιο μια μερα σαν τη χθεσινη?

...ασχετο , απλα ηθελα να γραψω μια ..φαντασια

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούλ 2002, 16:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
σε ποση ωρα λετε να λειωσει το 206 αν μεινει στον ηλιο μια μερα σαν τη χθεσινη?

DIMIP σε παρακαλώ να είσαι πιο σαφής. Eννοείς το 206 μας ή το ειδικό hair-gel 206 Question Question Question 8O 8O 8O 8O

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης