Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Nuntius (Γιάννης!!!) Νέος χρήστης

Peugeot 206
Ένταξη: 27 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 52
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 13:00:56 Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια για κοστολόγιο τράκας;;; |
|
|
Καλησπέρα, παιδιά! Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Έχω ένα 206 αλλά η νέα χρονιά δεν ήταν πολύ τυχερή. Μπαίνω αρκετό καιρό στο forum αλλά ποτέ δε χρειάστηκα ιδιαίτερη βοήθεια. Όμως τώρα αν με βοηθήσετε θα το χρωστάω χάρη...
Χθες βράδυ με στρίμωξαν και καβάλησα μία νησίδα...αποτελέσμα να έχω ζημιά μπροστά δεξιά. Μου είπαν για μπροστινό αμορτισέρ, ψαλίδι, αλυσίδα, κάρτερ και αντλία λαδιού και ίσως και ακρόμπαρο αν δεν τα μπερδεύω, συν τις 2 ζάντες που έσπασα. Έχετε καμιά ιδέα περίπου πόσο θα πάει η ζημιά, έστω χωρίς εργατικά;
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, είμαι καταϋποχρεωμένος!
Κάθε εμπόδιο για καλό!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 13:04:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αλυσιδα?τι αλυσιδα?
περαν αυτου κοιτα να βρεις ενα δεξιο ακρο μεταχειρα γιατι το κοστος για καινουρια δεν θα ειναι μικρο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 13:15:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρώτησα και μου είπαν για 1200 σύνολο με εργατικά....αλλά μου φαίνονται λίγα. Δικαίως μου φαίνονται λίγα ή απλά να χαρώ;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 16:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μερ καινουρια μαμα ανταλλακτικα?
αν ναι ενταξη ειναι....
αλλα μπορεις να καθαρησεις με κανα 600αρι αμα το ψαξεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 18:46:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βοήθεια για κοστολόγιο τράκας;;; |
|
|
Nuntius έγραψε: | Καλησπέρα, παιδιά! Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Έχω ένα 206 αλλά η νέα χρονιά δεν ήταν πολύ τυχερή. Μπαίνω αρκετό καιρό στο forum αλλά ποτέ δε χρειάστηκα ιδιαίτερη βοήθεια. Όμως τώρα αν με βοηθήσετε θα το χρωστάω χάρη...
Χθες βράδυ με στρίμωξαν και καβάλησα μία νησίδα...αποτελέσμα να έχω ζημιά μπροστά δεξιά. Μου είπαν για μπροστινό αμορτισέρ, ψαλίδι, αλυσίδα, κάρτερ και αντλία λαδιού και ίσως και ακρόμπαρο αν δεν τα μπερδεύω, συν τις 2 ζάντες που έσπασα. Έχετε καμιά ιδέα περίπου πόσο θα πάει η ζημιά, έστω χωρίς εργατικά;
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, είμαι καταϋποχρεωμένος! |
Αν είναι καινούργια καλή η τιμή μαζι και τοποθετηση και οι ζάντες, αλλά σιγουρα θα βρεις μεταχειρησμενα σε πολύ καλύτερη τιμή. 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 20:19:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά, οι τιμές αυτές είναι τελικές με εργασία από αντιπροσωπεία. Μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενα περισσότερα λεφτά. Βέβαια υποθέτω τα ανταλλακτικά θα είναι καινούρια, γιατί είπαν ότι δεν τα έχουν όλα και μερικά θα τα παραγγείλουν...θα επανέλθει το αμάξι πιστεύετε ρε παιδιά; Το έχω άγχος, γιατί μέχρι τώρα το αμάξι δεν είχε ούτε γρατζουνιά ούτε τίποτα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|