PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

φαναρτζοδουλειά...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nick71 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye (2007)

Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Τόπος: Ν.Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2008, 00:46:39    Θέμα δημοσίευσης: φαναρτζοδουλειά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλοι καλησπέρα,
κι'εγω καινουργιος στην παρεα σας....
εχω ενα rally μαύρο αγορασμένο πριν 1μιση μήνα
ξαφνικά προ 2ημέρου διαπίστωσα οτι εχω 2μικρα σχετικά βαθουλώματα
στο πίσω δεξιά κομμάτι λαμαρίνας κοντά στο φανάρι.καταλαβαίνετε οτι επαθα κάτι....
επι πλεον και μια γκατζουνιά στον προφυλακτήρα.

η ερώτηση κι αν μπορειτε να με βοηθήσετε ειναι η εξής:
να το πάω σε φαναρτζή και αν ναι, ξέρουμε κάποιον σωστό και με λογικές τιμές? περιοχή Ν.Σμύρνη, Καλλιθέα
ρώτησα σήμερα σε μαγαζί (στον δρόμο που περνάει μπροστά απο το Praktiker στον Αλιμο) που υποτίθεται οτι εξειδικεύονται στις επισκευές μικρών γδαρσιμάτων, βάφουν μονο το κομμάτι της ζημιάς κι οχι ολο τον προφυλακτήρα, και μου εδωσαν τιμή 220eur + φπα
ο τύπος μου φάνηκε επαγγελματίας κι απ'οτι είδα ειχε καινόυργια αμαξια μέσα για φτιάξιμο....
επι πλεον μου ειπε οτι σε φαναρτζίδικο κατα πασα πιθανότητα θα βαψουν ολο τον προφυλακτήρα καθώς και το φτερό και οπωσδήποτε θα φαίνεται η διαφορά, ενω αυτοι βαφουν μονο το κομμάτι που εχει την ζημιά..

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2008, 02:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι λογικα καινουργιο δεν ειναι???μηπως θα πρεπει να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια???γιατι αυτοι θα εκαναν τη ζημια... Evil εγω ειχα ραγισμα στον προφυλακτηρα και μου ζηταγαν απο 250 εως 300 ευρω και βαψιμο το μισο προφυλακτηρα...ενω ο αδερφος μου με 100-120 ευρω εβαψε τη μιση πορτα στο 206...η διαφορα στο αμαξι του φαινεται,αλλα στο δικο σου παιζει και να μη φαινεται λογω μαυρου χρωματος και καινουργιας μπογιας (καινουργιο αυτοκινητο ειναι!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2008, 19:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
το αμαξι λογικα καινουργιο δεν ειναι???μηπως θα πρεπει να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια???γιατι αυτοι θα εκαναν τη ζημια... Evil

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο? δηλαδη σε εναμιση μηνα δεν προλαβαινεις να γρατζουνισεις ενα αμαξι? τι σχεση εχει η αντιπροσωπεια?

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2008, 01:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο σου εχω στειλει ενα pm....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης