Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 02:12:13 Θέμα δημοσίευσης: Ατυχηματα... |
|
|
O EΛ-ΕΜ μιλάει για το Ράλλυ Παλάδιο(διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη στους Άρη Βωβό και "ΕΛ-ΕΜ" στο Ράλλυ Παλάδιο, μέσα από τα μάτια, αλλά και το πληκτρολόγιο, του ίδιου του πολύπειρου συνοδηγού)
"Περί Παλαδίου ο λόγος...
Έχοντας βιώσει πρόσφατα μία εμπειρία εξόδου-τραυματισμού κατά τη διάρκεια του Ράλλυ Παλάδιου, θα ήθελα να μεταφέρω τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν και να δώσω κάποιες κατευθύνσεις-συμβουλές ώστε από αυτό το γεγονός να μείνει κάτι για την «επόμενη μέρα».
Το αυτοκίνητο, για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν ένα Fiat Grande Punto S2000, της ιταλικής Procar, σε άψογη κατάσταση, με ολοκαίνουργια Pirelli RX 7 και λίγο χαραγμένα για πιθανές πρωινές υγρασίες. Το πλήρωμα είχε τον τέλειο εξοπλισμό ασφαλείας, με κράνη Stilo και Hans της Stand 21. Πρώτη ειδική του αγώνα ήταν ο Άγιος Κωνσταντίνος του Λαυρίου. Μετά από σωστό ζέσταμα των ελαστικών και των φρένων ξεκινήσαμε την ειδική στις 09:49. Στο δεύτερο χιλιόμετρο, βγαίνουμε από μία αριστερή στροφή με 4η σχέση στο κιβώτιο, ανεβάζουμε σε 5η και μετά από 60 μέτρα κατεβάζουμε ξανά 4η και φρενάρουμε για την επερχόμενη 3η δεξιά φυλαγμένη. Την ώρα που ο Άρης ακουμπάει το φρένο, το αυτοκίνητο πατάει σε υγρασίες (οι μοναδικές που υπήρχαν στην ε.δ.!) και το αυτοκίνητο αντί να επιβραδύνει, επιτάχυνε. Έμοιαζε σαν να πατούσε κανείς φρένο επάνω σε επιφάνεια καλυμμένη με πάγο.
Το Punto έφυγε ανεξέλεγκτο ευθεία και χτύπησε με το εμπρός αριστερό μέρος στο ανάχωμα, το οποίο βρισκόταν μόλις 80 εκατοστά από το δρόμο. Ελέγχοντας μετά το data του αυτοκινήτου, μάθαμε ότι χτυπήσαμε στον τοίχο με 115 χλμ/ώρα, και σταματήσαμε στο «0» σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο! Αυτό, ερμηνεύεται σε «35 g»! Μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο και βρήκα πάλι την αναπνοή μου, μετά από 4-5 δευτερόλεπτα, συνειδητοποίησα ότι αυτή τη φορά χτυπήσαμε. Έσβησα τον γενικό και ρώτησα τον Άρη αν είναι καλά. Δυστυχώς, απάντηση δεν πήρα. Γυρνώντας το κεφάλι μου προς την μεριά του, είδα μία εικόνα που ομολογουμένως με «πάγωσε». Ήταν κρεμασμένος από τις ζώνες λιπόθυμος, το κεφάλι του κρεμόταν από το Hans, ανέπνεε με δυσκολία και έτρεχε αίμα από την μύτη του. Τότε, μονολόγησα: «Μάγκα, τώρα πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου».
Λύθηκα και βγήκα έξω, έβγαλα κράνους και Hans, με δυνατούς πόνους (σπασμένη κλείδα, δύο πλευρά και δύο σπόνδυλοι), το άφησα μέσα στο αυτοκίνητο και περνώντας πίσω από το αυτοκίνητο για πάω στη μεριά του Άρη, έφτασε ο Λευτέρης Σωτήρχος, στον οποίο πρόλαβα να κάνω μόνο νόημα με τα χέρια μου να κόψει ταχύτητα. Πήγα στην μεριά του Άρη και προσπάθησα να του ανοίξω την πόρτα, ώστε να αναπνέει καλύτερα, αλλά δυστυχώς οι λαμαρίνες είχαν τσαλακωθεί και αυτή δεν άνοιγε. Τότε, την έπιασα με τα δύο χέρια (το καλό και το σπασμένο) και την ξεκόλλησα την πόρτα, μαζί με την κλείδα μου. Προσπάθησα να τον συνεφέρω με κάποια χαστούκια, αλλά και φωνές, χωρίς όμως να γίνει τίποτα. Γύρισα αμέσως στην πόρτα μου και πήρα το road book και το κινητό μου, ο οποίο αμέσως άρχισε να καλεί. Στην άλλη μεριά, ήταν ο Γιώργος Γάτος (υπεύθυνος της ομάδας μας), στον οποίο είπα πολύ ήρεμα και ψύχραιμα το σημείο που είχαμε το ατύχημα, καθώς και μία γρήγορη περιγραφή της κατάστασης. Εν τω μεταξύ, άκουσα να πλησιάζει το επόμενο πλήρωμα και μόλις εμφανίστηκε του έδειξα το SOS, το οποίο δεν στάθηκε ικανό να το σταματήσει.
Κάλεσα αμέσως τον αλυτάρχη του αγώνα, στον οποίο έδωσα μία περιεκτική και απόλυτα συγκροτημένη περιγραφή γεγονότων και ζήτησα την συνδρομή του ασθενοφόρου της ε.δ. Ξαναγύρισα στον Άρη και προσπάθησα ακόμα μία φορά να τον συνεφέρω, με χαστούκια και φυσώντας αέρα στο πρόσωπο του, διότι η αναπνοή του ήταν πολύ δύσκολη. Συνειδητά, δεν του έβγαλα το κράνος του. Για να μην γίνω κουραστικός, έδειξα το SOS και στα τρία επόμενα πληρώματα, χωρίς κανένα από αυτά να σταματήσει, όπως ορίζει ο κανονισμός. Τρία λεπτά μετά το τέταρτο αυτοκίνητο, έφθασε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ε.δ. με ένα κόκκινο Land Rover και τρία λεπτά πίσω του το ασθενοφόρο. Μαζί και ένας θεατής από την αντίθετη κατεύθυνση της εκκίνησης. Ο γιατρός της ε.δ., μαζί με τους δύο διασώστες, τον υπεύθυνο ασφαλείας και τον θεατή, με μεγάλη δυσκολία κατόρθωσαν να βγάλουν τον (ακόμα) αναίσθητο Άρη από το αυτοκίνητο και να τον βάλουν στο φορείο. Διότι, ένας αναίσθητος άνθρωπος που ζυγίζει 90 κιλά, καθισμένος σε ένα μπάκετ κάθισμα, πίσω από τον κλωβό ασφαλείας, δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί.
Αμέσως μόλις βάλαμε τον Άρη στο φορείο, βγήκε αίμα από το στόμα του, γεγονός που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον γιατρό και εμένα. Μπήκαμε στο ασθενοφόρο και μετά από 200-300 μέτρα, βρήκαμε ένα σημείο για μανούβρα και κατευθυνθήκαμε προς την αφετηρία της ειδικής. Εκεί μας περίμενε ο υπεύθυνος γιατρός του αγώνα, ο οποίος μας σταμάτησε και έλεγξε αν έχουν βάλει ορό στον Άρη. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει, πήρε μία «πεταλούδα» και την ώρα που τρύπαγε το χέρι του, ακούσαμε να λέει: «Αυτό πονάει πολύ»! Ήταν η στιγμή που συνήλθε. Τότε, ο γιατρός μας έδωσε την εντολή να φύγουμε κατευθείαν για το εφημερεύον νοσοκομείο. Καθοδόν μάθαμε ότι το εφημερεύον ήταν ο «Ευαγγελισμός». Χρησιμοποιώντας την σειρήνα, χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να φτάσουμε στο νοσοκομείο, όπου μας παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μας έγιναν και οι πρώτες εξετάσεις. Το ίδιο απόγευμα μεταφερθήκαμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου ο Άρης νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες και εγώ για δεκατρείς.
Ο Άρης χρειάστηκε δέκα ημέρες στο σπίτι του, με αφόρητες ζαλάδες, πονοκεφάλους και «θολούρα» για να μπορέσει να βγει, χρησιμοποιώντας πατερίτσες, διότι εκτός από το κεφάλι είχε σπάσει και ένα μικρό κόκαλο στους προσαγωγούς. Εγώ (2/01/08) είμαι ακόμα στο σπίτι μου, με ισχυρά παυσίπονα κάθε πέντε ώρες, έχοντας αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μου. Και ποιες είναι οι σκέψεις μου;
1. Λαμβάνω μέρος σε αγώνες 28 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι μετά από 18 τούμπες και αμέτρητες εξόδους από το δρόμο, τηρώντας βέβαια ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας. Αυτό, το μεταφράζω στο ότι οι αγώνες είναι ακίνδυνοι και μακάρι να τρέξω άλλα 28 χρόνια και να τραυματιστώ άλλη μία φορά.
2. Η απάντηση στην ερώτηση αν θα τρέξουμε ξανά, θα δοθεί από την έκταση της πίεσης που θα δεχθεί ο Άρης από το οικογενειακό του περιβάλλον.
3. Ποτέ δεν περίμενα την λάθος αντίδραση των συναθλητών μου σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Όλοι ήρθαν στο νοσοκομείο και ζήτησαν συγγνώμη, και ο καθένας είπε την δική του δικαιολογία. Μόνο ο Σάκης Ηλιάδης είχε το σθένος να πει ότι είδα καθαρά το SOS και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και τον συγχαίρω για αυτό. Άλλος αγωνιζόμενος, προκειμένου να σώσει το τομάρι του, παραποίησε το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκινήτου του, και μετέτρεψε το SOS σε ΟΚ! Και το έδειξε στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη, λέγοντας ότι τα είχα χάμενα και δεν ήξερα τι έδειχνα στον καθένα. Αυτός δεν έχει καμία θέση πλέον στους αγώνες, και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προς αυτή την κατεύθυνση.
Κανένας, δεν σκέφτηκε ότι:
Α: Σήμερα είμαι εγώ, αύριο εσύ.
Β: Αν σταματούσε ο πρώτος, θα έπαιρναν όλοι το χρόνο του Κύρκου ή του Σωτήρχου και ο αγώνας θα ξεκινούσε πάλι από την επόμενη ειδική διαδρομή.
Γ: Αν ο Άρης είχε δύο κομμένες αρτηρίες, ποιος θα τον κρατούσε να μην πεθάνει από αιμορραγία;
Δ: Αν το αυτοκίνητο μετά από δύο-τρία λεπτά, έπιανε φωτιά, ποιος θα έβγαζε τον Άρη από μέσα; Εγώ με το μισό μου σώμα σπασμένο; Ούτε το γάντι του δεν θα μπορούσα να σώσω!
Τα συμπεράσματα μου
1: Όλοι, μα όλοι, παλιοί και νέοι αγωνιζόμενοι, χρειάζεται να περάσουν από σεμινάριο ασφαλείας, έτσι να μην αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον παρόμοιες αντιδράσεις και συμπεριφορές.
2: Μέχρι τώρα, προέτρεπα σε κάθε ευκαιρία τους συναθλητές μου να χρησιμοποιούν το Hans. Τώρα, πλέον, κάνω έκκληση! Μην τρέξετε σε έναν αγώνα και αγοράστε Hans, μαζί με κράνος. Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η FIA που το έχει κάνει εδώ και δύο χρόνια υποχρεωτικό, παίρνει μίζες από τις δύο εταιρίες που το προμηθεύουν στην αγορά; Οι Παγκόσμιοι είναι «ηλίθιοι» που το έχουν δεχθεί; Είμαι περισσότερο από βέβαιος, ότι λόγω της χρήσης του Hans δεν χάσαμε τη ζωή μας ή χειρότερα δεν μείναμε παράλυτοι! Σας το γράφω κάπως δραματικά, αλλά δυστυχώς, δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ποιος μπορεί να αντέξει 35 g στιγμιαία επιβράδυνση;
3:Η ταχύτητα πρόσκρουσης (115 χλμ.) δεν οφείλεται στο «υπερόπλο» που οδηγούσαμε. Πιστεύω ότι με αυτή την ταχύτητα μπορεί να προσκρούσει σε έναν τοίχο, και ένα αυτοκίνητο της κλάσης Ν/1.
4: Βέβαια, την μεγάλη ζημιά την πάθαμε εμείς, διότι το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ άκαμπτο και όλη η ενέργεια της πρόσκρουσης (χωρίς να αποσβεσθεί από την καρότσα) μεταφέρθηκε στο πλήρωμα.
5: Η άσφαλτος είναι μία πολύ ύπουλη επιφάνεια αγώνων και θα είμαι πολύ επιφυλακτικός στην συμμετοχή μου σε άλλον ασφάλτινο αγώνα. Διότι, (Α) οι ταχύτητες έχουν ανέβει πολύ και ο χρόνος αντίδρασης είναι μηδενικός. (Β) Στην άσφαλτο ο καθένας προσπαθήσει να «πατήσει» πάνω στην ανάρτηση, να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τα φρένα και τον κινητήρα, οπότε αν κάτι πάει στραβά (στην περίπτωση μας υγρασίες που δεν περιμέναμε, σε άλλη περίπτωση βαλβολίνες από το διαφορικό του μπροστινού μας) να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. (Γ) Τα εμπόδια (τοίχοι-αναχώματα-βράχια-δέντρα) συνήθως εφάπτονται του δρόμου (στην περίπτωση μας 80 εκ. μόνο!) με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι άμεση και «ξερή». Δεν πιστεύω ότι θα είχαμε ποτέ σε κάποιο χωμάτινο αγώνα, τόσο επώδυνη έξοδο.
6: Δεν γίνεται να διοργανώνεται αγώνας στην Αττική και το πησιέστερο νοσοκομείο να είναι μία ώρα μακριά. Το Λαύριο έχει νοσοκομείο, αλλά από ότι έμαθα δε έχει γιατρούς!
7: Ο γιατρός του αγώνα, έκανε κατά τη γνώμη μου, ένα βασικό λάθος. Την στιγμή που είχε έρθει στον τόπο του ατυχήματος και υπήρχε εκεί και ο γιατρός της ε.δ., ήταν λάθος να μας στείλει με το ασθενοφόρο, δύο αρκετά βαριά τραυματισμένους ανθρώπους, χωρίς την συνοδεία γιατρού. Κατά τη γνώμη μου, ο ένας έπρεπε να παραμείνει στην ε.δ. και ο άλλος να μας συνοδεύσει. Υπενθυμίζω ότι ο Άρης ήταν 20 λεπτά αναίσθητος.
Κλείνοντας, θα ήθελα να επαναλάβω ότι τρέχουμε σε αγώνες, όχι για τις όποιες επιδόσεις, αλλά για να περνάμε ωραία και να γυρνάμε στο σπίτι μας με γεμάτες τις μπαταρίες μας. Ας το κάνουμε όσο πιο σωστά γίνεται και εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα μέτρα ασφαλείας. Ας είναι το δικό μας το τελευταίο ατύχημα με τραυματισμό.
Φιλικά, «ΕΛ-ΕΜ» "
πηγη:WWW.RALLY.GR
Μηπως να κοιταξουμε και εμεις για κανα Hans? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 06:33:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απιστευτο!
Κατα λεξη μας τα ελεγε πριν μια βδομαδα ο μελετοπουλος.....!
Αλλα κατα λεξη ομως!!!!
(με σπασμενο χερι ηρθε ο θεος!)
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 18:16:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο εχω στο προγραμμα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2008, 19:09:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Tο εχω στο προγραμμα...  |
Ωραια, να κανονισουμε για group buy...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2008, 01:06:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάτι στο λιγότερο από 35g, ίσως και τα μισά, πρέπει να είχα και στο πρόσφατο ατύχημα μου, αν με τα 70κατι που είχα εγώ και τα 30-40κάτι από κάθετο δρόμο που βγήκε ο δράστης και πιστεύω πως σταματήσαμε σε ελάχιστα παραπάνω από 1 δευτερόλεπτο...
Τέλοσπάντων, αν είναι να σου τύχει... σου τυχαίνει. Περαστικά και σιδερένιοι και οι δυό τους, και καλή επιστροφή στους αγώνες.
Δεν μπορώ να εξηγήσω όμως το αίμα από την μύτη, όπως και από το στόμα, παρά με ζημιά στο στέρνο ή στον θώρακα. Αν μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει... 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2008, 09:35:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aπ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ο Βωβος μαλλον με το χτυπημα ειχε χτυπησει τη μυτη του και τα χειλη του ή τη γλωσσα του.Ετσι εν μερει δικαιολογειται το αιμα.
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 19:48:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η νέα ΕΛΠΑ συγχωρεί
Κάντε ό,τι θέλετε
MOTORSPORT.ERT.GR
26 Μαρ.
Θα μπορούσε το σύνθημα του νέου Δ.Σ της ΕΛΠΑ να είναι «Κάντε ό,τι θέλετε, η ΕΛΠΑ συγχωρεί». Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις πράξεις του νέου Δ.Σ και ελπίζουμε να μας διαψεύσει στη συνέχεια
Στις 19 Μαρτίου έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΑ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 21 Μαρτίου. Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε από το νέο Δ.Σ προκάλεσε πληθώρα συζητήσεων, αντιδράσεων αλλά και αγανάκτησης από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στους αγώνες αυτοκινήτου. Δεν είναι μόνο η ουσία της απόφασης αλλά και το ότι αυτή δεν ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου όπως έγινε με τη σύνθεση του νέου Δ.Σ, ανακοινώθηκε μόνο στο site της ΕΘ.Ε.Α και μετά τις πρώτες αντιδράσεις αποσύρθηκε, μόνο η ανακοίνωση και όχι η ίδια η απόφαση. Το πρώτο μέλημα λοιπόν του νέου Δ.Σ της ΕΛΠΑ, πριν ακόμα ανακοινωθεί η σύνθεση του, ήταν να άρει την ποινή αργίας που επέβαλλε η ΕΘ.Ε.Α στα πληρώματα που στο Ράλλυ Παλλάδιο αγνόησαν την πινακίδα SOS που έδειχνε ο EL Em μετά το ατύχημα και τον τραυματισμό του ίδιου και του 'Αρη Βωβού. Να σημειώσουμε, απλοικά, ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα βιβλία που εκδίδει η ίδια η ΕΛΠΑ, όταν ένα πλήρωμα δει την πινακίδα SOS πρέπει να ακινητοποιηθεί και να σπεύσει να βοηθήσει τους συναθλητές του που κινδυνεύουν ενώ εάν δει την πινακίδα Ok συνεχίζει και απλά ειδοποιεί την οργάνωση για το ατύχημα.
Πριν ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο, η νέα ΕΛΠΑ έδωσε χάρη στα πληρώματα αυτά. Είτε θεωρείται λοιπόν από το νέο Δ.Σ ότι το παράπτωμα τους ήταν ανούσιο, είτε το νέο Δ.Σ θέλει να δώσει το μήνυμα πως κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί και για τίποτα, ή σωστότερα, θα τιμωρείται αλλά θα του δίνεται χάρη πριν ακόμα έρθει ο επόμενος αγώνας. Δυστυχώς, η στάση αυτή δε βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των αγωνιζομένων. Η στάση του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αφού ακόμα, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την άρση των ποινών ο ΣΟΑΑ δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση-αντίδραση.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων- ΕΛΠΑ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 19η Μαρτίου 2008, συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τη συνεδρίαση της 21ης Μαρτίου. Το νέο ΔΣ της ΕΛΠΑ για την ερχόμενη τετραετή θητεία, αποτελούν οι: -Βασίλης Δεσποτόπουλος- πρόεδρος, -Βουκίδης Θεόδωρος-Αντιπρόεδρος, -Γεώργιος Γκουρτσούλης –Αντιπρόεδρος, -Κουβάτσου Λυδία- Αντιπρόεδρος -Ποριώτης Νικόλαος- Αντιπρόεδρος. Γεώργιος Δρακάκης –Γενικός Γραμματέας, Ιωάννης Αναγνωστόπουλος- Σύμβουλος Ταμίας και μέλη οι κκ: -Ιωάννης 'Αγγλος, Δημ. Αλεξόπουλος, Χρ. Αποστολίδης, Παύλος Αρναούτης, Παύλος Κανελλάκης, 'Αγγελος Μπαβέλας, Ιωάννης Παπαπαναγιώτου, Χριστόφορος Σαραντόπουλος, Μάριος Σταφυλοπάτης και Ευστράτιος Χατζηπαναγιώτου. -Επίσης, μετά την παραίτηση των μελών της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων-ΕΘΕΑ, καθήκοντα Προέδρου ανάλαβε ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ Βασίλης Δεσποτόπουλος.
Αγγελος Σταθακόπoυλος
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 21:16:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αμα το εβλεπα πριν καμια βδομαδα θα εμενα μαλ***ς!
Τωρα δεν μου λεει κατι και ας εχουνε φυγει οσα μετρα εχουνε φυγει!
Και δεν μου λεει λογο ατομικου εξοπλισμου και εξοπλισμου αυτοκινητου!
Χμμμ...... 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 21:31:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | http://www.r40.gr/index.php?option=com_myblog&show=I-I-I-I-I-I-HANS-I-I-I-I-I-I-I-IoI-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-....html&Itemid=195
Κατι παρομοιο ειχαμε και στην Δραμα....
Και οχι μονο.... |
Είναι απλά ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

corsa B
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 21:32:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Είναι απλά ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ.  |
Υπαρχουν και χειροτερα! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 21:33:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και που εισαι ακομα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 09:02:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΦΛΩΡΟΣ...
σιγα τα λαχανα
ουτε καν τη πλαγια με ανταλλακτικα δε γεμισε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 09:08:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ουτε μια τούμπα...
χτύπησε κιόλας...
πφ...
επαγγελματίες σου λέει μετά...
ζήτω οι amateur
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 09:19:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λεω να τον γραψουμε στο τζακας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 10:12:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποιον απο τους 2??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

corsa B
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:27:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και τους δυο!
Ααααα και εδω!
Τον δικο μας!

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:05:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε μωρέ τη Λουλού...
ΔΙΔΑΣΚΩ λέμε! 
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:09:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φλώρος ο τυπας με το Ibiza... Θέλει μαθήματα μάλλον.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|