Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Νοέ 2002, 12:49:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Hellooooozzzz XS!! 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
XS Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Νοέ 2002, 21:00:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Slash έγραψε: | Hellooooozzzz XS!!  |
Hail Slash, hail club! :D |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 04:13:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
overgr έγραψε: | Για την ώρα μάλλον προς OZ Superleggera το βλέπω.
Εκτός από την εμφάνιση, είναι απίστευτα ελαφριές, πράγμα πολύ θετικό για την αποδοτική λειτουργία της ανάρτησης.
|
Σωστός!
Το φερόμενο βάρος είναι αποφασιστικής σημασίας για την οδική συμπεριφορά, τις επιταχύνσεις και τις επιβραδύνσεις.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:16:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά παιδιά ονειρεύομαι αυτες τις ζαντες στο μωρό και αν γίνεται 17αρες ή 18αρες! Καλά θα είναι σκέτη Κ@#$#$@$@λα..... Η ΟΖ όμως είχε όλες τις μάρκες εκτός απο Peugeot...ΑΙΣΧΟΣ!!! Ξέρει κανείς αν μπαίνουν σε έμας και κάποιον αντιπρόσωπο που να φέρνει όλα τα μοντέλα ΟΖ στην Αθήνα??
Πολύ καλές αλλά κάνουν???????????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
Ένταξη: 30 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 79 Τόπος: Nea Smirni, Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:29:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206mike έγραψε: | Καλά παιδιά ονειρεύομαι αυτες τις ζαντες στο μωρό και αν γίνεται 17αρες ή 18αρες! Καλά θα είναι σκέτη Κ@#$#$@$@λα..... Η ΟΖ όμως είχε όλες τις μάρκες εκτός απο Peugeot...ΑΙΣΧΟΣ!!! Ξέρει κανείς αν μπαίνουν σε έμας και κάποιον αντιπρόσωπο που να φέρνει όλα τα μοντέλα ΟΖ στην Αθήνα??
Πολύ καλές αλλά κάνουν??????????? |
Mike tis deutere forao egw se 17ares. Kai fysika mporoun na mpoun sta Peugeot alla xreiazontai spacers (15mm) gia na dothei to swsto offset.
O antiprosopos tis OZ sthn ellada einai Iasou 2-4 Peristeri
Thl 210-5769108 - 210-5772962 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:31:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206mike έγραψε: | Καλά παιδιά ονειρεύομαι αυτες τις ζαντες στο μωρό και αν γίνεται 17αρες ή 18αρες! Καλά θα είναι σκέτη Κ@#$#$@$@λα..... Η ΟΖ όμως είχε όλες τις μάρκες εκτός απο Peugeot...ΑΙΣΧΟΣ!!! Ξέρει κανείς αν μπαίνουν σε έμας και κάποιον αντιπρόσωπο που να φέρνει όλα τα μοντέλα ΟΖ στην Αθήνα??
Εγώ είχα ρωτήσει για τις πάνω αλλά δυστυχώς θέλουν προσθήκες οπότε... ευχαριστώ δεν θα πάρω
Σε όποιο μαγαζί δεις το σήμα της ΟΖ,μπες και ρώτα Οι τιμές πάνω-κάτω είναι ίδιες...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:35:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | p206mike έγραψε: | Καλά παιδιά ονειρεύομαι αυτες τις ζαντες στο μωρό και αν γίνεται 17αρες ή 18αρες! Καλά θα είναι σκέτη Κ@#$#$@$@λα..... Η ΟΖ όμως είχε όλες τις μάρκες εκτός απο Peugeot...ΑΙΣΧΟΣ!!! Ξέρει κανείς αν μπαίνουν σε έμας και κάποιον αντιπρόσωπο που να φέρνει όλα τα μοντέλα ΟΖ στην Αθήνα??
Εγώ είχα ρωτήσει για τις πάνω αλλά δυστυχώς θέλουν προσθήκες οπότε... ευχαριστώ δεν θα πάρω
Σε όποιο μαγαζί δεις το σήμα της ΟΖ,μπες και ρώτα Οι τιμές πάνω-κάτω είναι ίδιες... |
τις πανω ζαντες (superlegera) τις ειχα στο ραλλυ μου 15" με spacers και δεν ειχα κανενα προβλημα. Και στο 206 μαλλον το ιδιο θα ισχυει. Γιατι να δημιουργει προβλημα το spacer? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zuper206 Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI
Ένταξη: 30 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 79 Τόπος: Nea Smirni, Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:42:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: | teoman έγραψε: | p206mike έγραψε: | Καλά παιδιά ονειρεύομαι αυτες τις ζαντες στο μωρό και αν γίνεται 17αρες ή 18αρες! Καλά θα είναι σκέτη Κ@#$#$@$@λα..... Η ΟΖ όμως είχε όλες τις μάρκες εκτός απο Peugeot...ΑΙΣΧΟΣ!!! Ξέρει κανείς αν μπαίνουν σε έμας και κάποιον αντιπρόσωπο που να φέρνει όλα τα μοντέλα ΟΖ στην Αθήνα??
Σε όποιο μαγαζί δεις το σήμα της ΟΖ,μπες και ρώτα Οι τιμές πάνω-κάτω είναι ίδιες... |
τις πανω ζαντες (superlegera) τις ειχα στο ραλλυ μου 15" με spacers και δεν ειχα κανενα προβλημα. Και στο 206 μαλλον το ιδιο θα ισχυει. Γιατι να δημιουργει προβλημα το spacer? |
Ontos...tis exo ena xrono twra kai den exw antimetopisei kanena problhma. Akoma kai otan to kinousa gia 2 mhnes me lathos spacers (20mm).
Kai ego fpug sthn arxh phgaina gia tis superlegera alla den ebriska 16 h 17ares pouthena sthn Ellada opote ebala tis Crono pou kai pali tis latreuo..... Bebaia tis exw kataxarxi apo ta pezodromia.
H epomenes sigoura tha einai h superlegera. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:46:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω εχω παραμεινει στις εργοστασιακες που φοραει το GT 16" με την μονη διαφορα οτι αντι 195/45/16 εβαλα 205/45/16 ελαστικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 13:47:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: |
Πρόβλημα δεν δημιουργεί.Εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους προσθήκες... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 14:01:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
:D σωστος !! ο καθενας εχει καποιες 'αρχες' οσον αφορα το αυτοκινητο του. Κι εγω πριν τις βαλω στο ραλλυ το ιδιο προβληματισμενος ειμουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 18:11:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: |
Όταν ρώτησα και εγώ για τις superlegera σε 15'' για το 206 μου είπαν ότι μπαίνουν χωρίς προθήκες. Ίσως να βγήκε παρτίδα ακριβώς για 206
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Δεκ 2002, 11:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά και την δική μου εμπειρία με ζάντες που είχαν προσθήκες (συγκεκριμένα φορούσα τις TSW 15"), θα σας πώ ότι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος, γιατί όταν έπιανα ταχύτητες πάνω από 120 - 130 km/h, ένιωθα ένα τρέμουλο στο τιμόνι, που όσο ανέβαιναν τα χιλιόμετρα, αυτό χειροτέρευε. Το πρόβλημα λύθηκε, όταν άλλαξα τις ζάντες με νέες που δεν έχουν προσθήκες (είναι λίγο πιο "άσχημες" αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...)
Όσο για τις 16άρες και τις 17άρες, ωραίες δεν λέω, άλλα με 1400cc είναι σαν να αυτοκτονώ
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Δεκ 2002, 11:43:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Μετά και την δική μου εμπειρία με ζάντες που είχαν προσθήκες (συγκεκριμένα φορούσα τις TSW 15"), θα σας πώ ότι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος, γιατί όταν έπιανα ταχύτητες πάνω από 120 - 130 km/h, ένιωθα ένα τρέμουλο στο τιμόνι, που όσο ανέβαιναν τα χιλιόμετρα, αυτό χειροτέρευε. Το πρόβλημα λύθηκε, όταν άλλαξα τις ζάντες με νέες που δεν έχουν προσθήκες (είναι λίγο πιο "άσχημες" αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...)
Όσο για τις 16άρες και τις 17άρες, ωραίες δεν λέω, άλλα με 1400cc είναι σαν να αυτοκτονώ |
Μηπως στο τρεμουλο εφταιγε το οτι δεν ειχε γινει σωστα η ζυγοσταθμιση? Προσωπικα μεχρι τα 185(κοντερ) που εχω τρεξει δεν παρατηρησα τιποτα απολυτως!
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Δεκ 2002, 12:00:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alxdr74 έγραψε: | Μηπως στο τρεμουλο εφταιγε το οτι δεν ειχε γινει σωστα η ζυγοσταθμιση? Προσωπικα μεχρι τα 185(κοντερ) που εχω τρεξει δεν παρατηρησα τιποτα απολυτως! |
Είχα κάνει ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση δυο φορές, μέχρι και τους τροχους μεταξύ τους είχα αλλάξει, αλλά το πρόβλημα παρέμενε
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000
Ένταξη: 17 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 09:17:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΓΙΑ ΤΟΤΡΕΜΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΕΓΑΝ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ
ΚΑΙ ΕΓΩ 15ΑΡΕΣ ΦΟΡΑΩ ΧΩΡΙΣ ΔΑΧΤΙΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΑ 120-130.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ?
ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 23:44:44 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ποια ζάντα να επιλέξω? & Τί διάσταση...? |
|
|
Καλησπερα!
Απο το Γεναρη θα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος 206 xs 1.6.
Σκεφτομαι καθως το παραλαβω να του βαλω και ζαντες.
Ως πρωτη μου επιλογη εχω τις 16αρες πολυακτινες του gti.
Τι λετε?Τις παιρνει,εχει καποιος απο εσας βαλει και ποσο του κοστισε?
Ως δευτερη εχω τις 15αρες τις gtr με 9 ακτινες.
Για αυτες τι γνωμη εχετε?
Νομιζω τις φορα ο vini.
Αυτες ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 08:01:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? |
|
|
sps έγραψε: | Καλησπερα!
Απο το Γεναρη θα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος 206 xs 1.6.
Σκεφτομαι καθως το παραλαβω να του βαλω και ζαντες.
Ως πρωτη μου επιλογη εχω τις 16αρες πολυακτινες του gti.
Τι λετε?Τις παιρνει,εχει καποιος απο εσας βαλει και ποσο του κοστισε?
Ως δευτερη εχω τις 15αρες τις gtr με 9 ακτινες.
Για αυτες τι γνωμη εχετε?
Νομιζω τις φορα ο vini.
Αυτες ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω. |
Kαλημέρα
Καλωσόρισες στο καλύτερο και στο ποιο σοβαρό Ελληνικό board του Ελληνικού διαδικτύου. (προσωπική άποψη... )....
Πράγματι EIXA φορέσει τις Ouragan 15 ιντσών...
προσοχή όμως! έχουν offset 6,5 ενώ οι Gti έχουν 6....που σημαίνει ότι οι OURAGAN Gtr βγαίνουν λίγο ποιο έξω....που σημαίνει καλύτερο στήσιμο, καλύτερη όψη....αλλά ίσως μεγαλύτερη δυσκολία στο στρίψιμο του τιμονιού (λίγο ποιο βαρύ) και ίσως κάποια μεγαλύτερη κατανάλωση....
Τιμή των Gtr η τετράδα γύρω στις 230.000δρχ...
Πάρε και τα μπουλόνια ασφαλείας....15000δρχ....
Η Gti πρέπει να έχουν περί τις 200000δρχ....
Αν βάλεις ζάντες αλουμινίου ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να πάρεις τις μεταλλικές σου ζάντες! Τις έχεις πληρώσει...και ίσως κάποια στιγμή τις χρειαστείς!!!!
Και πάλι καλοσώρισες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
XS Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 09:47:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? |
|
|
Vini έγραψε: | προσοχή όμως! έχουν offset 6,5 ενώ οι Gti έχουν 6.... |
Φίλε Vini, μάλλον εννοείς πλάτος ζάντας σε ίντσες, σωστά;
Ξέρει κανείς το offset που έχουν οι ζάντες του 206; (σε μη εργοστασιακές ζάντες χρησιμοποιούνται spacers κτλ, άρα πρέπει να είναι λίγο "περιέργο") |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 10:30:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποια ζαντα να επιλεξω? |
|
|
XS έγραψε: | Ξέρει κανείς το offset που έχουν οι ζάντες του 206; (σε μη εργοστασιακές ζάντες χρησιμοποιούνται spacers κτλ, άρα πρέπει να είναι λίγο "περιέργο") |
Σε πιο 206
Eάν εννοείς το 1600/XS οι σιδερένιες έχουν offset 6".
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|