PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπάρα θόλων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 28, 29, 30  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 09:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό ειναι γεγονός φίλε Γιώργο.Δίνει μια πιο δεμένη αίσθηση στο αυτοκίνητο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 18:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Μπάρα θόλων θα βάλω και εγώ (κάποια στιγμή, όταν τα οικονομικά θα είναι καλύτερα Crying or Very sad )! Θεωρώ, ότι εκτός απο τις στροφές, σε προφυλα΄σει και από τους κ@@@ομους της Αθήνας. Του Νίκου που οδήγησα, νομίζω ότι παίφτει πιο "γλυκά" στις λακούβες.

Aκριβώς...
Για αυτό και μόνο το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω την μπάρα... Από την ώρα που την έβαλα το "μπαμ" και το "γκουπ" της λακούβας χάθηκε...

Το οποίο συνεπάγει....μικροτεροι συντονισμοί, λιγότεροι θόρυβοι και τριγμοί!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 19:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Να πω πως η μπαρα της ΜΟΜΟ (η μηπως SPARCO) που φοραγε ο Σιμος (μαυρο CC) μου αρεσε παρα πολυ καi γιατι δεν χρειαζετε τρυπημα η λαμαρινα (θελει κοψιμο ομως η τσιμουχα) αλλα πανω απ'ολα για τον συνδεσμο της Exclamation Απο που ειπες οτι την πηρες Σιμο Question

Ήταν MOMO και πιστεύω ότι υπάρχει σε όλα τα καταστήματα που εμπορεύονται
Αξεσουάρ MOMO! Surprised
Εγώ πάντως την πήρα από από την λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος όπου βρίσκετε η διχάλα για Μαρούσι,(στο δεξί μας χέρι, καθώς κατεβαίνουμε από Κηφισιά προς Αθήνα !) έχει 3 μαγαζιά με αξεσουάρ και είναι το (Louis tuning).
Η τιμή της ήταν (πριν 2 μήνες) 32.000δρχ. :D
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 01:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206ccsimos έγραψε:

Ήταν MOMO και πιστεύω ότι υπάρχει σε όλα τα καταστήματα που εμπορεύονται
Αξεσουάρ MOMO! Surprised
Εγώ πάντως την πήρα από από την λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος όπου βρίσκετε η διχάλα για Μαρούσι,(στο δεξί μας χέρι, καθώς κατεβαίνουμε από Κηφισιά προς Αθήνα !) έχει 3 μαγαζιά με αξεσουάρ και είναι το (Louis tuning).
Η τιμή της ήταν (πριν 2 μήνες) 32.000δρχ. :D

Ευχαριστω ρε Σιμο...Δεν ξερω μου αρεσε πολυ ο συνδεσμος της μπαρας σου. Αληθεια οταν την εβαλες στο CC ειδες διαφορες Question Φορας μαμα ελλατηρια-αναρτηση Question

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 21:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΛΙΑΡΙΔΕΣ (1.1) ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ή ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 1.4 ΚΑΙ 1.6

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 07:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒYRON αν εννοείς για την μπάρα, ισχύει για όλους τα ίδια Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 12:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 12:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβώς είναι η μπάρα μου!

Με την μόνη διαφορά ότι στην τρύπα έχω προσθέσει λάστιχο για να μην βρίσκει πάνω σε περίπτωση μεγάλης στρέβλωσης!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 12:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία κατασκευή.
Το σωστό και το ωραίο να λέγεται. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 12:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μμμ, ναιμ εγώ συμφωνώ

Οι περισσότεροι διαφωνούν διότι φοβούνται την τρύπα που γίνεται στον αεραγωγό.

Πάντως όπως είπα παλαιότερα, θεωρώ ότι η μπάρα του Σίμου είναι η πιο καλή απ'όλες και λόγω συνδέσμου και εύκολης τοποθέτησης.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 13:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτά ουσιαστικά αυτή η τρύπα που γίνεται στο σίδερο εκεί, δεν νομίζω οτι χαλάει ή αναιρεί τίποτα, διότι προφανώς έχει γίνει για να μαζεύονται εκεί τίποτα νερά ή οτιδήποτε άλλο που πέφτει από τις ήδη πολύ μικρές τρυπούλες του αεραγωγού, και μάλλον προφανώς κάπου εκεί πέρα πίσω πρέπει να υπάρχει κάποια τρυπούλα που να "βλέπει" τον δρόμο. Γιατί αλλιώς γιατί να μην υπάρχει και κάτι ανάλογο και από την άλλη πλευρά;

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 13:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τα λές σε εμένα, εγώ τα ξέρω για αυτό και την έβαλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 23:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο παρατηρήσεις-ερωτήσεις:
1) Γιατί η Peugeot δεν έβαλε απλή λαμαρίνα στο αναφερόμενο σημείο και έβαλε ενισχυμένη; Είναι πιο στιβαρό και από το φτερό, λες και μπήκε για να ενισχύει την στιβαρότητα του θόλου.
2) Τί γίνεται με το δοχείο παραφλού που στα 1.6 είναι στρογγυλό και εξέχει; Βάζουμε το δοχείο του 2λιτρου;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 14:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπάρες Θόλων : Ενισχύοντας την ακαμψία και τη στιβαρότητα του αμαξώματος, πετυχαίνουμε σαφώς καλύτερη οδική συμπεριφορά, αίσθηση και ακρίβεια κινήσεων. Η μπάρα των θόλων προστατεύει τους ίδιους τους θόλους, όχι μόνο από τις μετακινήσεις, αλλά και από την παραμόρφωση του σχήματός τους, από τα συνεχή χτυπήματα, που δέχονται από την ανάρτηση. Όσον αφορά το γνωστό 'Ελληνικό μύθο' της καταστροφής του απέναντι τμήματος, σε ενδεχόμενο χτύπημα, η AUTO ERGONOMICS δηλώνει κατηγορηματικά ότι αποτελεί νοσηρό δημιούργημα της φαντασίας, και της ανοησίας κάποιων τοπικών 'ειδικών'. Η ενίσχυση που μια μπάρα θόλων προσφέρει σε περίπτωση χτυπήματος είναι τεράστια, και η απάντηση σε όλους τους διαφωνούντες βρίσκεται στην επιστήμη της Μηχανικής, στο τμήμα Δικτυωμάτων!

Πηγή: http://www.autoergonomics.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 01:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Βίνι. Μπας και κόψουμε τις κοτσάνες...

Όμως δεν είναι τόσο απλό το θέμα με το αποτέλεσμα του τρακαρίσματος στον απέναντι θόλο. Σίγουρα προκαλεί αυξημένη ζημιά σε σφοδρή "σέντρα". Απλά, όπως έχω ξαναπεί, το αμάξι αντέχει περισσότερο σε τρακάρισμα, αλλά εάν είναι σφοδρή η σύγκρουση είναι λογικό να παραμαζέψει και τον απέναντι θόλο.
Το ερώτημα είναι εάν σε σφοδρή σύγκρουση θα επιβιώσεις και πόσο θα σε νοιάζει η ζημιά σε ένα ούτως ή άλλως κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 01:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
αλήθεια καποιος να μου πει ομώς.... για να μπεί πως θα περάσει στον θόλο που ειναι απο την πλευρα του αεραγωγού? (και μην πει κανεις να κοψε ραψε)

θολόμπαρα momo από το automoto με 100 ευρώ.

δεν κόβεις θόλο. δεν κόβεις τίποτα.

πολύ καλή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 12:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ολα τα automoto στο τοποθετουνε ??? ξερω ενα στο ρεντη...village park!!!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 13:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' οτι ξερω στην τοποθετουν στα auto-moto.
Yπαρχουν ακομα της omp (μονο που ειναι κοκκινη) αλλα και της remus (ασημι γυαλιστερη).
Kαι τις δυο τις ειδα στην εκθεση auto-exelixis.
81ε kai 100ε αντιστοιχα αν θυμαμαι καλα οι τιμες Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 13:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρίξτε και καμιά φωτό ρε παιδιά... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 13:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα δηλαδη απο οσα post διαυασα προτεινετε να μην τρυπηθει η λαμαρινα για να περασει η μπαρα ετσι?
και εγω εχω βρει μια η οποια σε μεταφραση απο site ελεγε οτι δεν χρειαζεται τρυπημα με 76€... της sparco νομιζω... δεν ορκιζομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Σελίδα 4 από 30

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης