PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 01:18:58    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης το τελευταιο καιρο οταν παταω το ντεμπραγιαζ ακουγετε ενα τριξιμο σα να θελει λαδι, ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος απο που μπορω να λαδωσω το ντεμπραγιαζ ?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 14:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που το ακους?Μεσα στο αμαξι η απο μπροστα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 14:10:54    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έμένα έτσι άρχισε να κάνει λίγο πριν να αρχίσει να πατινάρει...

Από διαδρομή πως είναι?Μήπως απομονώνει πολύ ψηλά?
Αλλαξε κάτι άλλο εκτός απο τον θόρυβο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 17:29:41    Θέμα δημοσίευσης: ντεμπραγιαζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο θορυβος ακουγεται απο μεσα, δεν εχω αλλο προβλημα μονο εκτος το οτι ακουγεται αυτος ο θορυβος σα να θελει κατι λαδωμα κατω στο πεταλι.
απο θεμα δισκου εχω 32.000χλμ και εχω αλλαξει απο προβλημα εργοστασιου στα 17.000χλμ οποτε δεν υπαρχη θεμα δισκου

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

Ένταξη: 12 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 12:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Αντωνη μην ανυσυχεις, δεν θελεις ακριβως λαδωμα, ειναι το τρομπακι του συμπλεκτη που προκαλει τον θορυβο, η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις, ειναι πολυ μικρο το κοστος.

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης το τελευταιο καιρο οταν παταω το ντεμπραγιαζ ακουγετε ενα τριξιμο σα να θελει λαδι, ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος απο που μπορω να λαδωσω το ντεμπραγιαζ ?
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 21:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalxas έγραψε:
Φιλε Αντωνη μην ανυσυχεις, δεν θελεις ακριβως λαδωμα, ειναι το τρομπακι του συμπλεκτη που προκαλει τον θορυβο, η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις, ειναι πολυ μικρο το κοστος.

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Ευχαριστω Αχιλλεα θα το κοιταξω απο δευτερα στο συνεργειο

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 23:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τι ήταν ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Νοέ 2007, 23:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Τελικά τι ήταν ?

ψεκασα λιγο σπρει γρασσο κατω στο πεταλι εκει που εχει ενα ελατηριο επανω στο πεταλι, μειωθηκε αρκετα ο θορυβος

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 08:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και υπαρχει το θεματακι ας ρωτησω και εγω την απορια μου. Ακουω τριξιμο στο αμπραγιαζ στο 307 μου οχι οταν το παταω αλλα στην επαναφορα του. Ειναι η ιδια περιπτωση?

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 20:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimsid έγραψε:
Μιας και υπαρχει το θεματακι ας ρωτησω και εγω την απορια μου. Ακουω τριξιμο στο αμπραγιαζ στο 307 μου οχι οταν το παταω αλλα στην επαναφορα του. Ειναι η ιδια περιπτωση?

Πρεπει να ειναι το ιδιο.Το προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι το ιδιο με το δικο σου και μου εκανε το ιδιο προβλημα.Αλλαξα το ελατηριο στο πεταλι το συμπλεκτη και ολα οκ.Τωρα γαι τιμη δεν ξερω γιατι ηταν εγγυηση.Αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβο. Very happy

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 16:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
jimsid έγραψε:

Πρεπει να ειναι το ιδιο.Το προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι το ιδιο με το δικο σου και μου εκανε το ιδιο προβλημα.Αλλαξα το ελατηριο στο πεταλι το συμπλεκτη και ολα οκ.Τωρα γαι τιμη δεν ξερω γιατι ηταν εγγυηση.Αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβο. Very happy

Thnx Ιακωβε και εγω δεν πιστευω να ειναι ακριβο θα παω να το αλλαξω γιατι ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα Thumb Left

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 12:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 207 που έχω. Από όταν το αγόρασα έκανε ένα ήχο κυρίως όταν άφηνα το συμπλέκτη. Ο ήχος μου θυμίζει ελατηρίο που τρίζει. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν είναι τπτ και δεν μπορούν (δεν θέλουν) να κάνουν κάτι.
Έχει κανένας υπ'οψη του τι είναι και άν χρειάζεται να πιέσω την αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ξανά;
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 12:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spooky έγραψε:
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 207 που έχω. Από όταν το αγόρασα έκανε ένα ήχο κυρίως όταν άφηνα το συμπλέκτη. Ο ήχος μου θυμίζει ελατηρίο που τρίζει. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν είναι τπτ και δεν μπορούν (δεν θέλουν) να κάνουν κάτι.
Έχει κανένας υπ'οψη του τι είναι και άν χρειάζεται να πιέσω την αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ξανά;

Παρομοια αντιμετωπιση ειχα σε αλλο προβλημα εντος εγγυησης πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια. Τελικα πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο και λυθηκε το προβλημα μου μεσα στην εγγυηση. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα διαθεσης του ανθρωπου που θα απευθυνθεις. Συγνωμη για το off topic

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
chris77 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308GT

Ένταξη: 13 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 17:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα...εχω το ιδιο προβλημα στο 207 μου αλλα στο πενταλ του φρενου...μετα απο λιγο αφου το κανς καποια χλμ στο αφημα του φρενου εχω σφυριγμα...τι μπορει να ειναι...μπορω να το λυσω μονος...ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 20:37:19    Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο ντεμπραγιαζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σπρει που εβαλα στο πεταλ για λιγο εφτιαξε ο θορυβος. παρατηρησα οτι ερχετε πιο πολυ απο μπροστα απο την τρομπα του ντεμπραγιαζ κατι παιζει εκει

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 12:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τελευταίο 20ήμερο έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο. Πατάω συμπλέκτη και όταν τον αφήνω έχω τριγμό στο πεντάλ και από το χώρο της μηχανής ακούω την τρόμπα του συμπλέκτη χαρακτηριστικά σα να φουσκώνω λάστιχο ποδηλάτου. Ο ήχος εξαφανίζεται μετά από 2-3 λεπτά κίνησης στην πόλη, μετά δηλαδή από μερικές αλλαγές ταχυτήτων.

Το ερώτημα είναι το εξής: Σε 1000 περίπου χιλιόμετρα πάω για το μεγάλο σέρβις των 60.000, να το αφήσω για τότε ή χρειάζεται να κινηθώ άμεσα;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 13:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρόμπα συμπλέκτη? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 13:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρέπει να έχει υδραυλικό συμπλέκτη το 206. Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 13:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς κάνω λάθος Embarassed , από τα προαναφερθέντα όμως, τι συμπέρασμα βγάζετε; Χρειάζεται να ανησυχώ; Πραγματικά πατάω συμπλέκτη και ακούγεται σα να φουσκώνω - ξεφουσκώνω κάτι... Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 15:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναπροσδιόρισε αυτό που λες γιατί θα σε Splat

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης