PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπροστινά Φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

Ένταξη: 28 Ιούλ 2007
Τόπος: Κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 04:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει καποιο τutorial για το πως βγαινουν τα μαμα φαναρια?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 09:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 206 φαντάζομαι αναφέρεσαι.

Ανοίγεις το καπώ. Βγάζεις τις 4 τάπες που συγκρατούνε το μασκάκι (με ένα κατσαβίδι με πλατιά μύτη, το κάνεις σαν μοχλό). Στο ίδιο κατσαβίδι, τυλίγεις ένα πανί και πάς κάτω από το φανάρι, εκεί που ενώνεται με το φτερό. Πάλι σαν μοχλό, βγάζεις το μασκάκι προς τα έξω. Αν ακούσεις κρακ, μην τρομάξεις, είναι τα clips (2 από κάθε πλευρά) που απασφαλίζουν. Τέλος, πίσω από το σήμα με το λιοντάρι, έχει μια βίδα την οποία θα αφαιρέσεις είτε με Allen κλειδί, είτε με κατσαβίδι torx.

Πλέον έχεις το μασκάκι στα χέρια σου Razz

Κοιτώντας το φανάρι τώρα, έχει 2 βίδες που τις έκρυβε το μασκάκι, και μια επάνω, στην μια πλευρά δίπλα από τον αριθμό πλαισίου, και στην άλλη πλευρά αντίστοιχα στο ίδιο σημείο. 3ς βίδες σύνολο και είσαι οκ.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 17:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι βγαινει το φαναρι?
Δεν εχει και βιδες απο κατω?
Κατι τετοιο θυμαμαι μου ειχες πει οταν περνουσαμε τα Xenon σου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 18:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
...Κοιτώντας το φανάρι τώρα, έχει 2 βίδες που τις έκρυβε το μασκάκι, και μια επάνω, στην μια πλευρά δίπλα από τον αριθμό πλαισίου, και στην άλλη πλευρά αντίστοιχα στο ίδιο σημείο. 3ς βίδες σύνολο και είσαι οκ.

Μια μικρη διορθωση.
Εχει ΜΙΑ βιδα στο κατω μερος (εκει που εκρυβε το μασκακι), μια φατσα καρτα στο πανω (που πιανει στο φανωστατη) και μια πισω δεξια ή αριστερα (αναλογα πιο φαναρι βγαζεις) που πινει στην εσωτερικη πλευρα του εκαστωτε φτερου.

Πολυ απλη διαδικασια, περισσοτερη προσοχη θελει το ξεμονταρισμα της μασκας απ'οτι το ιδιο το φαναρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 18:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο ισχυει και για το 307?
Ξερει κανεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 11:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες αργά το βράδυ βάλαμε τα FK...
Απλά τέλεια...
Απόλυτα σωστή κατανομή του φωτισμού!
Με την "σαν εργοστασιακή" διαχωριστική γραμμή μεταξύ φωτισμένη περιοχή και μη φωτισμένης.
Πολύ ποιοτική κατασκευή σε υπερπλήρη συσκευασία με τα πάντα μέσα για την τοποθέτηση... και τέλεια λειτουργεία της ηλεκτρική ρυθμισης υψους.

Razz τα angel και ψείρες που ειναι ήδη συνδεδεμένα μεταξύ τους, δεν τα συνδέσαμε γιατί βραδυάτικα βαριόμασταν τρελά...
(είχε κάτι ρελιέ και καλώδια κλπ κλπ και ήταν λίγο μπέρδεμα για την ώρα... προτιμήσαμε να λιώσουμε στο Εμπόριο μέχρι αργά... από το να ενώνουμε καλώδια... Laughing ειχε πάει και 2330... Laughing )

Σχετικές άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες μέσα στο ΣΚ.
Τα συστήνω ανεπιφύλακτα ανεξάρτητα αν έχει κανείς xenon ή όχι... ασε που στα 180 ε που τα πήραμε κοστίζουν όσο τα μαμά... Cool
Αυτά είναι!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 11:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε μεγεια.
Οντως παιδια το φως που βγαζουν οι προτζεκτορες ειναι απο αλλο πλανητη.
Εγω τωρα σκεφτομαι να πουλησω τα εργοστασιακα γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πολυ καινουργια.
Ενα χρονο εχουν.Τα ειχα αλλαξει οταν τρακαρα και τα δυο.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 12:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε να σε δουμε αυριο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 15:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Razz τα angel και ψείρες που ειναι ήδη συνδεδεμένα μεταξύ τους, δεν τα συνδέσαμε γιατί βραδυάτικα βαριόμασταν τρελά...
(είχε κάτι ρελιέ και καλώδια κλπ κλπ και ήταν λίγο μπέρδεμα για την ώρα... προτιμήσαμε να λιώσουμε στο Εμπόριο μέχρι αργά... από το να ενώνουμε καλώδια... Laughing ειχε πάει και 2330... Laughing )

Τα ρελέ που έχει μέσα η συσκευασία, απλά ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς. Εγώ τα έχω στο δωμάτιο και κάθονται. Χρησιμοποιείς μόνο ότι καλώδια έχει το φανάρι επάνω του, και τίποτα από το ματσάκι που έχει extra.

Επίσης, χθες με λύπη μου διαπίστωσα ότι για να είμαι "νόμιμος" στο ύψος των φώτων, ο διακόπτης πρέπει να είναι στο τέρμα χαμηλό... (δεν θυμάμαι αν είναι το 0 ή το 3). Αν το βάλω στην αντίθετη θέση, τα φανάρια δείχνουν στον Θεό. Και δυστυχώς, έχουν χειροκίνητο ρεγουλάρισμα μόνο για σύγκλιση-απόκλιση... όχι για ύψος Sad

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 20:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

...Επίσης, χθες με λύπη μου διαπίστωσα ότι για να είμαι "νόμιμος" στο ύψος των φώτων, ο διακόπτης πρέπει να είναι στο τέρμα χαμηλό... (δεν θυμάμαι αν είναι το 0 ή το 3). Αν το βάλω στην αντίθετη θέση, τα φανάρια δείχνουν στον Θεό. Και δυστυχώς, έχουν χειροκίνητο ρεγουλάρισμα μόνο για σύγκλιση-απόκλιση... όχι για ύψος Sad

Το 0 στρεφει τα φωτα πανω και το 3 κατω. Να υποθεσω πως τα καινουρια φαναρια εχουν δικο τους μοτερ για το πανω κατω, γιατι αλλιος το manual ρεγουλαρισμα γινεται απο το μηχανησμο που ξεκουμπωνει απο τα μαμα και κουμπωνει στα aftermarket.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 22:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω κι εγω αλλα προεχει να ολοκληρωθει η αναρτηση....................
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 22:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve τι ακριβως εννοεις οταν λες "νομιμος"?
Τα φαναρια απο οτι ξερω για να απρουν εγκριση οτι ειναι σωστα για να βγουνε στην αγορα περνανε καποιο τεστ ωστε να ποιστοποιηθει οτι δεν ενοχλουν.
Συγκεκριμενα το φαναρι τοποθετητε σε ενα σκοτεινο θαλαμο και μπροστα του περνανε κατι μεγαλοι καθρεφτες(ας το πουμε ετσι).
Οι αποστασεις ειναι συγκεκριμενες και σε ολες μεχρι τα 60 μετρα που ειναι και η μεγαλυτερη αποσταση πρεπει να περνα.
Αν θαμπωσει εστω και σε μια το φαναρι ειναι ακαταλληλο.
Τι συμαινει αυτο?Οτι τα φαναρια που περνουν αυτην την εγκριση ειναι περισσοτερο για να φαινεσε παρα να βλεπει ο ιδιος.

Τα δικα μου εχουν δυο βιδες το καθε κατοπτρο απο πισω.
Η μια ειναι κατω και η αλλη στα δεξια.
Αυτο εννοεις οταν λες οτι μπορεις να ρυθμισεις μονο την συγκλιση?
Ομως,για να πω και την σκεψη μου,πιστευω οτι ρυθμιζοντας την συγκλιση του φαναριου ρυθμιζεις εμεσα και το ποσο μακρια θες να φτανει η δεσμη.
Τι εννοω.Η δεσμη που βγαζει ο προτζεκτορας ειναι τετοια ωστε στα δεξια να εχεις πολυ περισσοτερο φως απο οτι ευθεια.Αν λοιπον αυτο το "τικ" που κανει το στρεψεις προς τον δρομο τοτε μεταφερεις την δεσμη απο τα δεξια προς τον δρομο.
Νομιζω οτι κερδιζεις κατι.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 00:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Απλά τέλεια...
Με την "σαν εργοστασιακή" διαχωριστική γραμμή μεταξύ φωτισμένη περιοχή και μη φωτισμένης.
Πολύ ποιοτική κατασκευή σε υπερπλήρη συσκευασία με τα πάντα μέσα για την τοποθέτηση... και τέλεια λειτουργεία της ηλεκτρική ρυθμισης υψους.

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα ανεξάρτητα αν έχει κανείς xenon ή όχι... ασε που στα 180 ε που τα πήραμε κοστίζουν όσο τα μαμά... Cool
Αυτά είναι!

+

Η απαραίτητη προετοιμασία !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00370.jpg
Η ιδέα του Μέμ ‘όπου με το σχετικό ζέσταμα του λαιμού στο δοχείο για το υγρό πλύσης βοηθάει να παραμείνει στην θέση του !!
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00372.jpg

Steve έγραψε:

Τα ρελέ που έχει μέσα η συσκευασία, απλά ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς. Εγώ τα έχω στο δωμάτιο και κάθονται. Χρησιμοποιείς μόνο ότι καλώδια έχει το φανάρι επάνω του, και τίποτα από το ματσάκι που έχει extra.

Σωστα !

Steve έγραψε:

Επίσης, χθες με λύπη μου διαπίστωσα ότι για να είμαι "νόμιμος" στο ύψος των φώτων, ο διακόπτης πρέπει να είναι στο τέρμα χαμηλό... (δεν θυμάμαι αν είναι το 0 ή το 3). Αν το βάλω στην αντίθετη θέση, τα φανάρια δείχνουν στον Θεό. Και δυστυχώς, έχουν χειροκίνητο ρεγουλάρισμα μόνο για σύγκλιση-απόκλιση... όχι για ύψος Sad

Με το χαμήλωμα που έχω στο 0,5 η’ 1 είμαι μια χαρά !
Στην αδελφή μου στο 0 η’ 0,5 και τελος !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 01:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Απλά τέλεια...
Πολύ ποιοτική κατασκευή σε υπερπλήρη συσκευασία με τα πάντα μέσα για τοποθέτηση... και τέλεια λειτουργεία της ηλεκτρική ρυθμισης υψους.

Αυτά είναι!

+

Η απαραίτητη προετοιμασία !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00370.jpg
Η ιδέα του Μέμ ‘όπου με το σχετικό ζέσταμα του λαιμού στο δοχείο για το υγρό πλύσης βοηθάει να παραμείνει στην θέση του !!
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00372.jpg

Steve έγραψε:

Σωστα !

και γιατί το έχει τότε ρε?
εγω πάντως τα συνδεσα με το ρελιέ (όπως δείχνουν οι οδηγίες)
αν και τα πυρακτώσεως δείχνουν λίγο κάπως με τα xenon και τελικά τα αποσύνδεσα τα δακτυλίδια...

fynos έγραψε:
την
Steve έγραψε:

Με το χαμήλωμα που έχω στο 0,5 η’ 1 είμαι μια χαρά !
Στην αδελφή μου στο 0 η’ 0,5 και τελος !

μπορείς να αλλάξεις λίγο την θέση τους χρησιμοποιώντας μια 2 ροδέλες στις βίδες στηριξης

με λίγο πείραμα θα εισαι οκ....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 01:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τα πυρακτοσεως ας ειναι μικρα μπορουμε να κανουμε ψειρακια.
Τωρα εχω μαθει.
Αυτο με τις βιδες ουτε που το καταλαβα

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 05:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Το 0 στρεφει τα φωτα πανω και το 3 κατω. Να υποθεσω πως τα καινουρια φαναρια εχουν δικο τους μοτερ για το πανω κατω, γιατι αλλιος το manual ρεγουλαρισμα γινεται απο το μηχανησμο που ξεκουμπωνει απο τα μαμα και κουμπωνει στα aftermarket.

Ωραία. Αν είναι έτσι όπως τα λες, είναι ο διακόπτης στο 3, και δυστυχώς είναι σαν να ήταν στο 0 με τα κανονικά φώτα. Αν τον γυρίσω στο 0, δείχνουν στο Θεό... Sad
MEMsound έγραψε:
μπορείς να αλλάξεις λίγο την θέση τους χρησιμοποιώντας μια 2 ροδέλες στις βίδες στηριξης

με λίγο πείραμα θα εισαι οκ....

Μία οι ροδέλες σου με το καπώ και μια τώρα, μαλ**α.

Κάτω από το κίτρινο κυκλάκι, έχει εκείνο το άσπρο σαν κυλινδράκι που είναι για να ρυθμίζεις σύγκλιση - απόκλιση.

Για δείξε μου λοιπόν πού θα βάλω αυτές τις ροδέλες... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 07:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά αν βγάλεις το μοτέρ για την ρύθμιση θα δεις ότι ο πίρος που σπρώχνει το φανάρι πάνω κάτω είναι βιδωμένος πάνω στο μοτέρ. Οπότε πιάσε και ρίχτουν μερικά ξε-βιδώματα για να πετύχεις το ρεγουλάρισμα που έχουν και τα valeo μοτέρ από επάνω !
Ρώτα τον ηλεκτρολόγο σου, μπορεί να θυμάται !

Με επιφύλαξη γιατί έχω δει πολλά μοτέρ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 14:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορούσε να βγεί αναίμακτα το μοτέρ της ρύθμισης... δεν θα το είχα κάνει τόσο θέμα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 12:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά σας. Επιτέλους έχω στα χέρια μου τα φανάρια και μάλλον θα κάτσω να ασχοληθώ με την τοποθέτηση τους το σουκου. Εκτός από το ένα φανάρι που βρίσκει στον λαιμό του δοχείου του νερού (το οποίο ξεπερνιέται εύκολα, μάλλον) τι άλλο θα πρέπει να προσέξω; Γενικώς η συνδεσμολογία φαίνεται εύκολη και δεν νομίζω να παιδευτώ.
Ο Μάνθος μου έχει πει κάποια πράγματα για την τοποθέτηση, αλλά λέω να μαζέψω τις συμβουλές - παρατηρήσεις σας και μετά να ξεκινήσω.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 12:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνδεσμολογια.
Εγω αυτο που παρατηρησα ηταν οτι η φισα δεν ειχε καποια συγκεκριμενη εγκοπη για να μην μπαινει διαφορετικα.Αυτο σε δυσκολευει γιατι μπορει τα pins α μην κατσουν ετσι οπως πρεπει και ας πουμε οταν πατας να αναψεις το φλας να μην δεινεις ρευμα στο φλας αλλα καπου αλλου.
Το προβλημα λυνετε με ενα πολυμετρο.
Αν μετρισεις σε διαφορα συμβαντα ποια pins ρευματιζονται θα δεις πως πρεπει να συνδεθει.
Αυτο ειναι ολο.
Αν ξερεις να βγαζεις και τον προφυλακτηρα ολα ειναι απλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 28 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης