PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 09:39:28    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταια, το 206 εχει αρχισει να με κουραζει!
Καινουριο φρουτο τωρα, προβλημα με τον διακοπτη φωτων/φλας!
Κυριως οταν βγαζω φλας, πχ αριστερα,μετα απο καποια δευτερολεπτα σταματα να αναβει το φλας και ανοιγουν αυτοματα τα φωτα η μεσαια σκαλα, και φυσικα φωτιζεται και το καντραν.
Αν αναψω τα μικρα φωτα ή κλεισω το φλας, ξεμπλοκαρει!
Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας τετοια βλαβη?
Και αν ναι ποια η λυση?
Ειναι θεμα αντικαταστασης διακοπτη, ή κατι βαθυτερο?Πχ προβλημα εγκεφαλου?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 11:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονάδα διακοπτών.... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 11:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παρομοιο προβλημα.Σε μενα επαψε να λειτουργει το μπουτον του trip computer.Διαγνωση:μοναδα διακοπτων.Κοστος 268 ευρω χωρις την εργασια.Περαστικα.Μας.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 13:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια για καντε το πιο λιανα:
Τι εννοειτε μοναδα διακοπτων?
Δλδ αλλαζω διακοπτη,ή κατι αλλο πιο μεσα απο διακοπτη που λεγεται μοναδα? Confused
Μεταχειρισμενο παιζει?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 14:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι τα δυο stick που εχεις δεξια και αριστερα στο τιμονι σου....Καθαρηστιρες φλας φωτα....Ολο αυτο μαζι παει και για να αλλαχτει βγαινει το τιμονι....Εχω αλλαξει μια φορα...Αλλοι εχου αλλαξει 4 και 5!!!Εντος εγγυησης βεβαια μου ηρθε οριακα πριν ληξει...και δεν πληρωσα τπτ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 16:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 307 ηταν πιο εντονο το προβλημα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 19:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμενα γιατι μου κανει για BSI!!!!! Παντος αμα χρειαστει καποιος τη μοναδα διακοπτων και κανει απο ολα τα μοντελα την δινω! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 22:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα διακοπτες ειναι...Και μενα εβγαζα φλας και αναβε προβολεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 01:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα πρεπει να τα εχει παιξει το οχημα.Το εκανε και σημερα μετα απο μερες και οχι μονο αυτο αλλα αρχισε να βγαζει μηνυμα....ABS FAULT!!!!!

Ξερετε πως πηρε μπροστα? Ανοιξα το καπο,εβγαλα το πλαστικο καπακι της μπαταριας και ....ζωντανεψε.

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για ενα σοβαρο αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 07:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως εκανες κανα χειροφρενακι?
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 09:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν γραφεις μηνυματα 2 το βραδυ αυτα παθαινεις.Το μηνυμα ηθελα να το γραψω στο θεμα που ειχα ανοιξει "προβλημα με συναγερμο".

Δευτερα κλεινω ραντεβου για κοιταγμα αλλα αρχιζω να ψαχνω για αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 09:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ, μπαταρία έχεις αλλάξει ποτέ; Στο άλλο μήνυμα βλέπω ότι έχεις 5 χρόνια το αμάξι. Τα προβλήματά σου μου φέρνουν πολύ σε τεζαρισμένη μπαταρία.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 17:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου λογικο αυτο που λες αλλα φυσικα και εχω αλλαξει πριν εναμιση χρονο.Το Μαιο που εκανα σερβις μου ειπαν οτι την ελεγξαν (το εκαναν ομως?) και οτι εχει αρκετο χρονο ζωης ακομα.

Το κουφο ειναι οτι βγαζω το πλαστικο καπακι της θηκης της μπαταριας και το αυτοκινητο ζωντανευει.Αν ηταν πεσμενη η μπαταρια δεν θα συνεβαινε κατι τετοιο (το οποιο ετσι και αλλιως ειναι πολυ περιεγο).

Τη Τριτη το παω για κοιταγμα και θα ενημερωσω,μακαρι να ειναι μπαταρια οπως λες και οχι κατι αλλο γιατι δεν θελω να ριξω χρηματα σε κατι που θα δωσω σε λιγο καιρο.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 20:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως δεν κάνουν καλή επαφή οι πόλοι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 22:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Drdino παιζει και αυτο που λες αλλα δεν θελω να το πειραξω ,δεν εχω και χρονο αλλωστε.Θα το παω και ας μην εχει τιποτα τελικα,φυσικα θα ενημερωσω αμεσα.
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 06:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα το πηγα και δεν βρηκαν τιποτα.Η μπαταρια εχει ζωη ακομα και μου ειπαν να την αλλαξω στο τελος του χρονου που θα το παω για το σερβις του.Το προβλημα δεν εχει παρουσιστει εδω και 7 μερες. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Yiorgos (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 17 Δεκ 2003
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 22:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Τελευταια, το 206 εχει αρχισει να με κουραζει!
Καινουριο φρουτο τωρα, προβλημα με τον διακοπτη φωτων/φλας!
Κυριως οταν βγαζω φλας, πχ αριστερα,μετα απο καποια δευτερολεπτα σταματα να αναβει το φλας και ανοιγουν αυτοματα τα φωτα η μεσαια σκαλα, και φυσικα φωτιζεται και το καντραν.
Αν αναψω τα μικρα φωτα ή κλεισω το φλας, ξεμπλοκαρει!
Εχει τυχει σε κανεναν αλλον απο εσας τετοια βλαβη?
Και αν ναι ποια η λυση?
Ειναι θεμα αντικαταστασης διακοπτη, ή κατι βαθυτερο?Πχ προβλημα εγκεφαλου?

Ίδιο πρόβλημα και εγώ, μόνο που σε μενα γινόταν με το δεξί φλας. Επίσης, αναβαν μονα τους τα φωτα πορειας την ημερα. Σημερα το πηγα στο συνεργειο, ισχυουν αυτα που ανεφεραν τα παιδια παραπανω, υπευθυνη ηταν η μοναδα διακοπτων.

υ.γ. και μενα εχει αρχισει να με κουραζει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης