PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημ turbo 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"PEUGEOT 307 1.6(16V)XT PREMIUM (

Ένταξη: 20 Ιούλ 2005
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 13:40:13    Θέμα δημοσίευσης: προβλημ turbo 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβλημα με το 207cc το turbo δεν παει καθολου σαν ατμοσφαιρα τη να κανω Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 14:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημ turbo 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BABIS2005 έγραψε:
Προβλημα με το 207cc το turbo δεν παει καθολου σαν ατμοσφαιρα τη να κανω Exclamation

κανε μια επεξηγηση γιατι δεν βγαινει ακρη

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 14:29:16    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος...σου έχω λύση...
πέτα στα σκουπίδια το σαλιγκαράκι του 207 και πάνε βάλε αυτό...το πράμα...
http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT35/GT3582R_714568_2.htm

Τώρα...άνευ πλάκας το 207cc είναι βαρύ και θέλει πολλά πιο πολλά άλογα για να πάει γρήγορα...

Αλλά και εσυ...γιατί δεν πήρες με τα ίδια σχεδόν λεφτά κανα 2λιτρο τουρμπίσιο να ησυχάσεις?????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 15:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το πηρα καινουργιο ολα καλα για μια εβδομαδα μετα τιποτα δεν παει πηγα στην Peugeot κανενα προβλημα στο διαγνωστικο παραγγειλαμε turbo αλλα θα ειναι αυτο η θα φαω πικρα 25 χιλιαρικα ειναι ξερετε τιποτα σχετικο Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 15:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να πω αλαξα σκαστρα με νεα μαμα τωρα ενα μηνα το ψαχνουν στο συνεργειο και δεν βγαινει ακρη
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 17:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός???

έχεις 207 cc Turbo (αυτό με το μοτερ του GT = με τα 150ps)

Από την αρχή δεν πήγαινε καλά ή από κάποιο σημείο και μετά?

= σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τώρα ψάχνετε με το συνεργείο να το λύσετε?

Τι σου έχουν πει ότι χρειάζεται να γίνει και τι έχεις αλλάξει μέχρι στιγμής

υ.γ.καλό είναι να είμαστε αναλητικοί και περιγραφικοί για να καταλαβαίνουν όλοι και αν μπορούν να βοηθήσουν

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 22:53:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επίσης να βάζουμε που και που καμια τελεια.... ειναι αυτο το πλήκτρο πανω από το δεξί alt......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
amartz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc 150ps

Ένταξη: 02 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΑΜΠΗ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 207CC ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ?2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ TURBO.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ TURBO. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Και επίσης να βάζουμε που και που καμια τελεια.... ειναι αυτο το πλήκτρο πανω από το δεξί alt......

Laughing Laughing Laughing
Δεν βγαζω νοημα.
Παντως εχω απορια.Πως μια τουρμπινα δουλευει για λιγο και μετα τιποτα?
Μουλαρωσαν τα αλογα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 00:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανω φιλοτιμη προσπαθεια να καταλαβω τι λενε αλλα δεν.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 09:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια μη μου λετε τετοια απο τωρα προβλημα το turbo, εγω δεν εχω κανενα προβλημα και εχω κανει 1700 χλμ παρολο που τρακαρα ο μαλ...ας με 60 χλμ επεσα πισω απο εναν καραγκιοζη που το κοκαλωσε τα σπασα ολα μπροστα καταλαβαινετε τωρα, 3000 ευρω ζημια επαθα, το εφτιαξα βεβαια μου το κανανε τζαμι αλλα προβλημα με το turbo κανενα, το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα το πρωι η οταν το εχω αφησει κανα δυο μερες ακινητο μου ανεβαζει στο ρελαντι 1100 rpm για 10 15 δευτερολεπτα και μετα ολα οκ.

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 10:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BABIS2005 έγραψε:
Ξεχασα να πω αλαξα σκαστρα με νεα μαμα τωρα

Άλλαξες την εργοστασιακή και έβαλες aftermarket?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 11:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη για να καταλαβω τι ενοεις οτι δεν παει πατας γκαζι και σερνετε

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 12:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε RME εγω εχω κανει 16.500 χλμ και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν ξερω ακριβως τι εννοουν τα παιδια πιο πανω και δεν εχω καταλαβει κιολας.
αυτο που βλεπεις με τις στροφες ειναι απολυτως φυσιολογικο και μην αγχωνεσαι..
Επιστροφή στην κορυφή
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 13:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KouKou έγραψε:
φιλε RME εγω εχω κανει 16.500 χλμ και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν ξερω ακριβως τι εννοουν τα παιδια πιο πανω και δεν εχω καταλαβει κιολας.
αυτο που βλεπεις με τις στροφες ειναι απολυτως φυσιολογικο και μην αγχωνεσαι..

Σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα μου το κανει σχεδον καθε μερα και μου το εχει κανει και με 45 βαθμους τον αυγουστο δηλαδη αμα πιασουν τα κρυα με 5-6 βαθμους τι θα κανει θα παει στις 4000 στροφες, στο κανει και σενα α πο οτι καταλαβα

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 13:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αγχωνεσαι! φυσιλογικοτατο

Εγω αυτο που κανω ειναι παντα να το ζεστενω λιγο πριν ξεκινησω. να πεσουν οι στροφες και μετα να περιμενω και κανα λεπτακι ακομα. Ειδικα τον χειμωνα το αφηνω ακομα περισσοτερο. γιατι τα λαδια ειναι ακομα πιο κρυα και μεχρι να ανεβασουν θερμοκρασια θελουν ωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 15:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα με το αυτοματο τσοκ σηκωνουν στροφες κατα το ξεκινημα κ 1200 κ 1400 να δεις για 10-15 δευτερα δεν τρεχει τπτ...τοσο πρεπει τοσο παει...αλλιως δε θα περνε μπρωστα...
Επιστροφή στην κορυφή
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 16:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry αλλα ελειπα.(τελεια).Δεν τουρμπιζει και δεν του φταιει τιποτα τα ψαξαμε ολα μια χαρα δειχνει οτι σηκωνει πιεση αλλα τζιφος, πατας το γκαζι και εκει που περιμενεις να δωσει δουλευει σαν ατμοσφαιρα, ενω νιωθεις σαν μικρα αρπαγματα αλλα ανεπαισθητα!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 18:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια και τι ανχωνεσαι....?Αμα δεις οτι δεν βρισκετε ακρη να απαιτησεις αλλαγη ολοκληρου μοτερ!Νομιζω οτι γινεται ανετα....Λογικα θα στο καληψουν σαν ελατωματικο...Τωρα που ειναι το ελατωμα αλλο θεμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 20:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχετε μετρήσει να δείτε πόση πίεση σηκώνει αν σηκώνει?

Από σφάλματα στων εγκέφαλο είναι οκ?

Η ηλεκτροβάνα που ελέγχει την βαλβίδα ανακούφισης είναι οκ έχει υποπίεση?

Από βενζίνες πως πάει ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης