PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nέο Peugeot 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 59, 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gorillas (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Toyota Corolla 1,4 Sol (2003)

Ένταξη: 13 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 23:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eφόσον υπάρχει σαν εχτρα στις άλλες χώρες λογικά θα γίνεται και στην Ελλαδά. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την εκάστοτε πολιτική του αποκλειστικού αντιπρόσωπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Αύγ 2007, 14:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια νεα εκδοχη του 207 SW... 207 SW Outdoor...

http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/002-2.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/003-2.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/005-1.jpg

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gorillas (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Toyota Corolla 1,4 Sol (2003)

Ένταξη: 13 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 13:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα χτές να ρωτήσω για το RC σε μια αντιπροσωπία πάνω στην Κηφισίας και μου είπαν ότι έρχεται τέλη Οκτώβρη με τιμή 24.000+.

Τί γίνεται ρε παιδιά; Εδώ διαβάζω ότι κυκλοφορούν ήδη. Μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί; Ούτε προσπέκτους δεν είχαν να μου δώσουν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 14:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπορούσαν να μου πουν κάποιοι κάτοχοι 207 1,6 120hp και 207 GT ή Rallye τι καταναλώσεις έχουν;

®
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 15:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχηγέ εγω μπρώ να σου πω για το GT (cc) χω κάνει 4000 χμ και είμαι στο 10,5....

crusader έγραψε:
Θα μπορούσαν να μου πουν κάποιοι κάτοχοι 207 1,6 120hp και 207 GT ή Rallye τι καταναλώσεις έχουν;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 15:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gorillas έγραψε:
Πήγα χτές να ρωτήσω για το RC σε μια αντιπροσωπία πάνω στην Κηφισίας και μου είπαν ότι έρχεται τέλη Οκτώβρη με τιμή 24.000+.

Τί γίνεται ρε παιδιά; Εδώ διαβάζω ότι κυκλοφορούν ήδη. Μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί; Ούτε προσπέκτους δεν είχαν να μου δώσουν!!!

Οκτώβρη αναμένονται τα RC αλλά δε θυμάμαι για αρχές ή τέλη, στα 22.000 είχε ανακοινωθεί η τιμή τους, και προσπέκτους έχουνε βγεί και έχω πάρει από τον Ιούλιο... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 17:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT από τα τέλη Απρίλη. 19.300km τώρα, κατανάλωση 8,2lt. Αλλά δουλεύει με 4ες και 5ες περισσότερο, ελάχιστα πόλη.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 17:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
207 GT από τα τέλη Απρίλη. 19.300km τώρα, κατανάλωση 8,2lt. Αλλά δουλεύει με 4ες και 5ες περισσότερο, ελάχιστα πόλη.

Στροφες και ταχυτητες???

Για παραδειγμα...

Σενα ταξιδι εθνικη με 2 ατομα, αποσκευες, clima on και με ταχυτητες 120 - 150 ποσο περιπου θα δειξει???

Η 5αρα του πατερα μου (2,2λ 170ps) με τις παραπανω συνθηκες βγαζει 8,7 στη διαδρομη Αθηνα - Πυργος...(ειναι αυτοματη, εχει και 6η)

Και το δικο μου βγαζει 7,5 με 8...

Με απλη βενζινη ολα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 18:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω 15.000 χλμ απο τα οποια 10.000 εθνικη.

μεσο ορο εχει καψει 8.9lt/100km ακριβως! ο ενας μετρητης τον εχω απο τοτε που το πηρα. τερματησε στα 9.999 και τον εχω ξαναβαλει.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 23:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλη καταναλωση θα ελεγα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 01:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για turbo μοτερ καααλα ειναι...Αν και δεν εχει καμια τρελη πιεση...Θα μπορουσε να ειναι και πιο χαμηλα η καταναλωση...

Με δεδομενο οτι τετοια καταναλωση περιπου, εχει ενα αυτοκινητο 200 κιλα βαρυτερο, με μεγαλυτερες τριβες, με 600 κυβικα και 2 κυλινδρους παραπανω...

Που ειναι η εκτη, οεο?!?!?

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 06:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια εκτη θα βοηθουσε πολυ περισσοτερο σιγουρα.
Οι στροφες θα επεφταν κιαλλο οποτε το αμαξι θα πηγαινε ανετα με την ιδια ταχυτητα αλλα με λιγοτερες στροφες.
Τι να κανεις ομως.Αφου δεν ακουνε.

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 08:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Για turbo μοτερ καααλα ειναι...Αν και δεν εχει καμια τρελη πιεση...Θα μπορουσε να ειναι και πιο χαμηλα η καταναλωση...

Με δεδομενο οτι τετοια καταναλωση περιπου, εχει ενα αυτοκινητο 200 κιλα βαρυτερο, με μεγαλυτερες τριβες, με 600 κυβικα και 2 κυλινδρους παραπανω...

Που ειναι η εκτη, οεο?!?!?

Μη ξεχνας οτι το αυτοκινητο του ειναι ολοκαινουργιο, και στο στρωσιμο (τουλαχιστον στα πρωτα 10.000 χλμ) ολα καινε παραπανω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 11:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
gorillas έγραψε:

Οκτώβρη αναμένονται τα RC αλλά δε θυμάμαι για αρχές ή τέλη, στα 22.000 είχε ανακοινωθεί η τιμή τους, και προσπέκτους έχουνε βγεί και έχω πάρει από τον Ιούλιο... Rolling eyes

Έχω παραγγελία 20 Ιουνίου με χρόνο παράδοσης αρχές Οκτωβρίου. Την Δευτέρα που πέρασε δεν είχε πάρει αριθμό πλαισίου ακόμα η παραγγελία οπότε για αρχές Οκτωβρίου χλωμό με κόβω. Γενικά όποιος παραγγείλει τώρα των βλέπω να παραλαμβάνει Φεβρουάριο του 08. Sad

Η τιμή είναι 22,500 και τόσο γράφει και στο επίσημο site της Peugeot.

Φυλλάδια υπάρχουν από τον Ιούλιο αλλά δεν γράφουν και τίποτα παραπάνω από ότι θα βρεις στον Internet.

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανας ατμοσφαιρικός 207άρης να μου πει καταναλώσεις;

®
Επιστροφή στην κορυφή
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 sport pack

Ένταξη: 30 Σεπ 2006
Τόπος: N.ΣΜΥΡΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει γιατί εγώ έχω με τα 110 άλογα αλλά στην πόλη μου δείχνει 10,5 χωρίς να το τραβάω στα άκρα πάρα πολύ. Smile

etoimasou na xa8w...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 11:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgio207 έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει γιατί εγώ έχω με τα 110 άλογα αλλά στην πόλη μου δείχνει 10,5 χωρίς να το τραβάω στα άκρα πάρα πολύ. Smile

έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση από τους τουρμπάτους;

®
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 11:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπύρο μην μπερδευεσαι:

ο giorgio207 λέει:
Παράθεση:
στην πόλη μου δείχνει 10,5

τα άλλα παιδιά με τα 207 GT αναφέρονται σε μικτές χρήσεις

Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 23:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα, μη χαλαρώνουμε!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Τρίτη βράδυ ανάβει λαμπάκι, φουλάρω και μηδενίζω.
-Ανεβαίνω - κατεβαίνω Γιάννενα : 2x140 = 280km
-4 φορές πήγαινε - έλα στη δουλειά : 4x65 = 260km
-2 φορές Λευκάδα - Πρέβεζα - Λευκάδα : 2x60 = 120km
-Ψιλομετακινήσεις στην πόλη : 30km
Σάββατο μεσημέρι ξανά λαμπάκι.

Σύνολο 690km με κατανάλωση ένα ντεπόζιτο = 50lt

Μέση κατανάλωση πραγματική : 7,24lt/100km
Μέση κατανάλωση υπολογιστή : 6,9lt/100km
Μέση ταχύτητα υπολογιστή : 63km/h

Με σούπερ αμόλυβδη και μόνο οδηγός μέσα. Σημειώνω πως χρησιμοποιώ το cruise control αρκετά συχνά και η κατανάλωση πέφτει ακόμη και ένα λίτρο κάτω από όταν χρησιμοποιώ σταθερό γκάζι.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 00:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταθερο γκαζι ειναι κανονας για μια καλη καταναλωση.
Χρυσος κανονας.
Το ιδιο ισχυει σε ολα.
Αλλα τα νουμερα για 150 αλογα ακομα και τα πραγματικα ειναι εκπληκτικα.
7,2 ειναι μια χαρα καταναλωση.
Επισης με τοση χρυση που το εκανεσ το αμαξι και η διαρκεια της βενζινης στο ρεζερβουαρ ειναι καλη.
Τριτη με Σαββατο ειναι μια χαρα.
Αν δηλαδη δεν ειχες κανει τις μετακινησεις στην πολη που ειναι καφτρα της βενζινης στη ουσια χαλαρα σε κρατουσε μια βδομαδα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 59, 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 60 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης