PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Aεροτομή
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 17:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TEΛΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Edited by: Vini at: 4/23/02 6:15:26 pm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάϊ 2002, 16:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ και απλά δηλώνω ότι ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ την ριμάδα!!

Εντυπώσεις....άριστες....
Το καλύτερο? Γέμισε το πίσω μέρος του 206....και το πίσω κάθισμα και η εταζέρα πλέον έχουν σκιά!!

Εγκατάσταση μισή ώρα χωρίς τρύπες, χωρίς βίδες.....

Και οπτικά? Απλά τα πράγματα...JUNIOR WRC!!

Mε σταματήσανε στο γυρισμό για το σπίτι δύο φορές στο δρόμο για να ρωτήσουν πως? και τι? και από που?....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάϊ 2002, 17:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικη-τελικα 270 με το βαψιμο?

---1100 but I'm biting---

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάϊ 2002, 19:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ .... Νο2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

290euro με βάψιμο και τοποθέτηση...στην οποία πήρα και εγώ μέρος για να γίνει καλύτερη δουλειά....Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνα το εργαλείο μόνο του....

270euro θα ήταν αν πηγαίναμε 2 ή 3 206 μαζί....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Μάϊ 2002, 03:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ .... Νο2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΙ VINI, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ PUG ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΟΜΩΣ Ε?

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Μάϊ 2002, 07:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θέμα ΑΕΡΟΤΟΜΗ .... Νο2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβή? Ισως...αλλά μάλλον τελικά δεν είναι αφού στην ουσία είναι δύο αεροτομές μαζί....οπότε μάλλον το κόστος είναι φυσιολογικό....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2002, 11:51:05    Θέμα δημοσίευσης: αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικη vini, άντε να το δούμε και από κοντά.

Μία απορία μόνο, όταν τρέχεις με μεγάλη ταχύτητα, στην
εθνική ας πούμε, παρατήρησες κάποιο πρόβλημα ή παραπάνω
θόρυβο?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2002, 12:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θόρυβο? Μπα! όχι! Σκέψου ότι πήγα 2 φορές Ναύπλιο και δεν διαπίστωσα κάτι....και χτύπησα και 180 στο κοντέρ....

Μάλλον θα έλεγα ότι ίσως και να είναι και λίγο ποιο σταθερό...με την αεροτομή...

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2002, 12:11:49    Θέμα δημοσίευσης: ΦΩΤΟ Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΗΝ:
club206.topgreek.com/Vini/Vini.htm

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ......

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2002, 19:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ?
Ε! ΧΜ! ΝΑΙ.
Ε ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ 206 ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ "ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ"
VINI, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ, Η ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 10:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Χαίρετε παίδες και Pug-o-φιλοι,
προσπαθώ και εγώ απεγνωσμένα να βρώ ένα τρόπο να κάνω το λιονταράκι να βρυγχάται λίγο πιο δυνατά αλλά πραγματικα με όλα αυτά που ακούω καθημερινά το σκέφτομαι να δώσω τα φραγκάκια έτσι.
Στο θέμα των εγκεφάλων το πιο "ξακουστό" πρόβλημα είναι η λειτουργία του A/C μετά το τσίπωμα. Ή ακόμη και των ηλεκτρικών παραθύρων. Υπάρχει κάποιος με 206 1.4 που να το έχει τσιπώσει (με ατμοσφαιρική μηχανή πάντα) να μας πει τι γίνεται?
Νίκο θα κάνω και μια προσπάθεια στην Overboost.
Όσο αφορά αλλαγή εκκεντροφόρου και ροϊκή τι γνώμες υπάρχουν? Αυτή τι στιγμή βρίσκομαι μόνο στο φίλτρο (σκούπα Green) με αισθητή αλλαγή ροπής. Και κάποιες πινελιές εξωτερικά (ζάντες OZ Superleggera μαγνησίου - παναλαφρες! φώτα Lexus και αεροτομή).
Να πω σε όλους τους φίλου ότι στον Ασπρόπυργο΄, στην ΒΙ.ΠΕ. οδό Αγ. Σοφίας υπάρχει εργοστάσιο που φτιάχνει αεροτομές ,spoilers κλπ και τα προμηθευει στις αντιπροσωπείες (και την LION) και θα τα βρείτε σαφώς πιο φθηνά. Το ξέρω επειδή είναι πλάτη στο μαγαζί που δουλεύω.
Thanks...
Question Shocked Question

Καλως ορισες Lord . (καμια συγγενεια με το Lord Duku απο το τελευταιο StarWars ;;;Wink
Με ενδιαφερουν αυτα που λες για τα spoilers.
Μπορεις να μου στειλεις πληροφοριες για το πως φθανουμε εκει;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 00:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεσήκωσα κόσμο τελικά ε? Φυσικό είναι ,όπως ξεσηκώθηκα και εγώ όταν έμαθα τις τιμές. Η LION χρεωνει την αεροτομη (την μικρη, όχι την WRC) €200+ ενώ εγώ την πήρα από την MOTORDROME €100 βαμμένη και με τοποθέτηση. Για όσους ξέρουν από Ασπρόπυργο, από λεωφ. Νάτο, προς Λιόσια, αριστερά στην ΒΙΑΣΦΑΛΤ και στα 300 μέτρα έχει πινακίδα προς MOTORDROME. Για όλα τα αυτοκίνητα. Θα κοιτάξω για το τηλέφωνο και θα ειδοποιήσω. Όσο αφορά τις βελτιώσεις τιποτά προτάσεις? Αν είναι και δοκιμασμένες ακόμα καλύτερα.
May the force be with you....
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες εγώ ενδιαφέρομαι τρελά!!! 100 euro με τοποθέτηση???Την βρήκα 85 χωρίς βάψιμο και τοποθέτηση οπότε.....! Lord μου σου έχω κλείσει από τώρα ραντεβού να πάμε!Αν ενδιαφέρεται κανείς να το πει μπας και χτυπήσουμε τίποτα καλύτερο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και έλεγα τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει!!!!!

Για τσεκάρετε αυτό:

www.motordrome.gr

Στις φωτογραφίες με τα 206 , το pug με την δίπατη αεροτομή είναι ενός φίλου μου , ο οποίος ευελπιστώ να παρουσιαστεί στην επόμενη συνάντηση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 08:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδες το motordrome στην Καλίθεα (Θησεως) - που δινει κομματια και στο Μαστρογιαννακη (το φρυδακι του 206 που φαινεται στο site , το απλο φρυδι το πηρα απο ΜαστροΓιαν 30Ε τα 2 εμπρος) - δεν εχει μεγαλη ποικιλια στο 206. τουλαχιστον δεν ειχε οταν ειχα τσεκαρε πριν 3 μηνες .
Παντως οι τιμες ειναι καλες.
Αν τωρα παμε στην πηγη - δηλ. Ασπροπυργο- φανταζομαι να εχουμε καλυτερη τυχη.

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 12:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφέρομαι και εγώ.Η τιμή είναι πολύ καλή.Δεν θέλω όμως τρύπες,τις απεχθάνομαι... Shocked

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 14:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν έχει ποικιλία, αλλά εγώ την αεροτομούλα με τα 100euro την χτύπαγα Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 12:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Μάγκες εγώ ενδιαφέρομαι τρελά!!! 100 euro με τοποθέτηση???Την βρήκα 85 χωρίς βάψιμο και τοποθέτηση οπότε.....! Lord μου σου έχω κλείσει από τώρα ραντεβού να πάμε!Αν ενδιαφέρεται κανείς να το πει μπας και χτυπήσουμε τίποτα καλύτερο!

Και γω ψήνομαι....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 14:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Για τσεκάρετε αυτό:

www.motordrome.gr

Στις φωτογραφίες με τα 206 , το pug με την δίπατη αεροτομή είναι ενός φίλου μου , ο οποίος ευελπιστώ να παρουσιαστεί στην επόμενη συνάντηση!

Τιμη για την ΑΕΡΟΤΟΜΗ WRC A/202 ? και αυτη 100 ευρω?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 15:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Για τσεκάρετε αυτό:

www.motordrome.gr

Τιμη για την ΑΕΡΟΤΟΜΗ WRC A/202 ? και αυτη 100 ευρω?

Ρε παιδια εσεις που πηρατε τηλ. στο motordrome ρωτησατε εαν εχουν πλαινα μαρσπιε...γιατι στην σελιδα τους δεν δειχνει τιποτα

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 3 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης