PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 00:43:02    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206 μου μετα απο 5 απροβληματιστα χρονακια σημερα μου αρχισε τις τρελλες.
Το απογευμα πηγα σε ενα φιλο,οταν μετα απο 2 ωρες πηγα στο αυτοκινητο συνεβει το εξης.Απενεργοποιησα το συναγερμο και οταν πηγα να βαλω το κλειδι στη μιζα δεν γινοταν τιποτα,ολα κλειστα τα ηλεκτρικα και δεν εμπαινε ουτε ο συναγερμος. Για καλη μου τυχη μετα απο 5 λεπτα ξαφνικα λειτουργησαν ολα(!!!!!!!).Γυρισα σπιτι χωρις κανενα προβλημα,αφησα το αυτοκινητο,το πηρα ξανα μετα απο μια ωρα,βγηκα εξω και οταν γυρισα μετα απο 3 ωρες και πηγα να το κλειδωσω παλι τα ιδια.Δηλαδη παταω το κουμπι να μπει ο συναγερμος και ενω κλειδωνει δεν αναβουν τα αλαρμ και οταν δοκιμαζω να ενεργοποιησω οτιδηποτε (κλειδι στη μιζα ξανα) δε λειτουργει τιποτα.Περιμενω παλι 10 λεπτα και ως δια μαγειας δουλευουν ολα.
Ειναι μπαταρια ή τα επαιξε το οχημα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 00:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10700
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 10:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Γιαννη,δεν ειχα προσεξει το θεμα γιατι ελειπα διακοπες εκεινες τις μερες.Βεβαια κανενα μελος δεν λεει αν το εψαξε σε καποιο συνεργειο.
Εχω και εγω μαμισιο συναγερμο και το μεσημερι εκανα το εξης: εβαλα νερο στο δοχειο για τα τζαμια και οσο περισσεψε το εριξα πανω στο παρμπριζ για να φυγουν καποιες σκονες (απο τα σημεια στις ακρες που δεν φτανει ο καθαριστηρας).Ειναι δυνατον να πηρε νερο ο συναγερμος? Κουφο μου φαινεται,παντως αυριο θα κλεισω ενα ραντεβου για κοιταγμα γιατι δεν μπορω να ζω με το φοβο μην μπλοκαρει το αυτοκινητο στα καλα καθουμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 10:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα το ξαναπώ, τουλάχιστον για τους μαμά συναγερμούς και όλους τους αξιοπρεπείς, η μονάδα τους βρίσκετε μέσα στην καμπίνα του οδηγού ! ΜΟΝΟ η σειρήνα είναι έξω !
Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να το κοιτάξω πλέων, αυτό που μπορώ να κάνω είναι ένα Σάββατο να πάω να βάλω ένα κλιφορτ και να πετάξω την βλακεία !
Εκτός και είναι κάποια ρύθμιση που δεν μας το λένε !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα...Τι ρυθμησει να εχει ο μαμισιος...?Δεν νομιζω!Βαλε τον clifford να σωθεις....

Οσον αφορα τα νερα εμενα το εκανε αυτο επειδη εγλυφε νερο μαλλον απο το παροχικο του ηχοσυστηματος και εσταζε πανω στη μοναδα του συναγερμου και μετα στην κεντρικη ασφαλειοθηκη του αυτοκινητου....
Με λιγη σιλικονη ολο ειναι οκ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oooooooooooou Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

???????
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

εγλυφε νερο μαλλον απο το παροχικο του ηχοσυστηματος και εσταζε πανω στη μοναδα του συναγερμου και μετα στην κεντρικη ασφαλειοθηκη του αυτοκινητου....

Αυτό Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ειχα ξαναπει...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 13:03:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το θυμόμουν, πολύ επικίνδυνο θα έλεγα !
Εκεί στο λάστιχο, αν έκανες και στα καλώδια ένα V προς τα κάτω γι να μην γλύφει πάνω στο λάστιχο, δεν θα ήταν καλύτερα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 13:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο λαστιχο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης