PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 και πολλαπλασιαστης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 16:44:05    Θέμα δημοσίευσης: 307 και πολλαπλασιαστης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά απο 125000 απροβλημάτιστα χιλιομετρα με το 307 σήμερα ξαφνικά αναψε ένδειξη βλαβης και στην κεντρική οθόνη έβγαζε catalyser fault..παράλληλα το αμάξι ρέταρε..Διάγνωση απο αντιπροσωπεία καμένος πολλαπλασιαστής.. Είναι απο την ενπειρία σας κάτι σηνηθισμένο? και πόσο περίπου θα μου κοστίσει μαζί με τα μπουζί που μουπαν ότι θα αλλαχθούν επίσης?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

Ένταξη: 12 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 00:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα, και εμενα σχεδον στα ιδια χιλιομετρα μου εβγαλε προβλημα με τον πολλαπλασιαστη. το κοστος του πολλαπλασιαστη ειναι γυρω στα 170€ απο εκει και περα να προσθεσεις και τα εργατικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 14:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχες δίκιο τόσα πλήρωσα..ΑΛήθεια τι άλλο σου χε βγάλει μέχρι τα 125000 χμ? Εμένα το μόνο μη αναλώσιμο η πολλαπλή εξαγωγής ράγισε στα 90000 (αλλά αυτό μπορείς να το πεις και εξάτμιση) και το κλασικό προβλημα με τους διακόπτες φλας..
Επιστροφή στην κορυφή
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

Ένταξη: 12 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 14:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα
εαν σου αναφερω τα προβληματα θα πρεπει να γεμισω 5 σελιδες. Τα κυριοτερα παντως, ειναι η πολλαπλη εξαγωγης, ο πολλαπλασιαστης, οι βασεις των πισω ελατηριων ( 3 φορες), ο διακοπτης των φλας ( 5 φορες), προσφατα το τρομπακι απο τον συμπλεκτη και προν 3 μερες πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο αφου ειχε αλλαχτει η φλαντζα καπακιου. Αυτο που σου συνιστω ειναι να κανεις ελεγχο και εσυ στο καπακι γιατι το προβλημα μου το εμφανισε μετα την πολλαπλη. Να μην σου αναφερω το προβλημα με το κιβωτιο ταχυτητων ( εχουν σπασει 2 φορεσ οι ντιζες και εχω μεινει με 2-3 και οπισθεν ). Παρολα αυτα το αγαπω τοσο πολυ που δεν το αλλαζω, ειναι φοβερο στον δρομο. Και σου μιλαω σαν πωλητης της ford.ευτυχως σαν ανταλλακτικα ειναι μια απο τις πιο οικονομικες εταιρειες

quote="Cobras"]Είχες δίκιο τόσα πλήρωσα..ΑΛήθεια τι άλλο σου χε βγάλει μέχρι τα 125000 χμ? Εμένα το μόνο μη αναλώσιμο η πολλαπλή εξαγωγής ράγισε στα 90000 (αλλά αυτό μπορείς να το πεις και εξάτμιση) και το κλασικό προβλημα με τους διακόπτες φλας..[/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 15:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα σε σένα έτυχαν ρε γμτ; Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 23:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα..εμένα δεν μου τυχαν τέτοια..γενικώς τίποτα σπουδαίο και ο κινητήρας είναι σα καινούργιος..και γω δε θέλω να το αλλάξω αλλά έχουν βγει τώρα πολύ δυνατά μοντέλα σε όλες τις μάρκες και σκέφτομαι να κάνω το βήμα για κάποιο απο αυτά..πάντως δε πιστεύω ότι το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι τόσο αξιόπιστο..Τα 125000 χμ ήταν πραγματικά σκληρά για το αμάξι με αλλαγες καθημερινα στο κόφτη και ταξίδια με διαρκώς τελίκή ταχύτητα..και όμως δεν επαθε τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης