PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το νέο Peugeot 207 CC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάϊ 2007, 12:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις γίνει πολυ κακός άνθρωπος το ξέρεις????

Άσε που τα έχω βγάλει ήδη.......

vinman έγραψε:
kostask έγραψε:
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες.............

http://s184.photobucket.com/albums/x316/kostas207cc/

Πάλι καλά που επιτέλους σήμερα είχες βγάλει τα ναύλον απο τα καθίσματα... Laughing Laughing Laughing Laughing
Σιγά σιγά θα σου πρότεινα να βγάλεις και τα χαρτόνια απο τα πατάκια... Laughing Laughing Laughing Laughing

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάϊ 2007, 17:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
Εχεις γίνει πολυ κακός άνθρωπος το ξέρεις????

Άσε που τα έχω βγάλει ήδη.......

vinman έγραψε:
kostask έγραψε:
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες.............

http://s184.photobucket.com/albums/x316/kostas207cc/

Πάλι καλά που επιτέλους σήμερα είχες βγάλει τα ναύλον απο τα καθίσματα... Laughing Laughing Laughing Laughing
Σιγά σιγά θα σου πρότεινα να βγάλεις και τα χαρτόνια απο τα πατάκια... Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 16:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.leblogauto.com/2007/05/peugeot-207-cc-roland-garros-le-concept.html
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 17:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φίλε το χρώμα με χαλάει........

vinman έγραψε:

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 17:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
Ρε φίλε το χρώμα με χαλάει........

vinman έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι με χαλάει και μένα λιγάκι....αλλά δεν είναι τελείως κακό... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούν 2007, 09:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.207cc-yes.peugeot.be/ Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
cOoL_aLeXgr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc (2007)

Ένταξη: 14 Απρ 2007
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 19:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σημερα τους εστειλα τα λεφτα για το τουτου.. Υπολογίζω σε κανα 5ημερο να το παρω.. Να σας ρωτησω κατι.. Θελω να βάλω σαν εξτρα και εναν ανεμοθραυστη. Μπορώ οταν παω να παρω το αμαξι να τους ζητησω και εναν ανεμοθραυστη και να τους το πληρωσω επι τοπου?

Often immitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA, ELA MWRI ARRWSTIA!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 22:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λογικό ειναι να τους το πείς απο τώρα οπότε να τον παραγγείλουν και να τον έχεις με την παραλαβή...

cOoL_aLeXgr έγραψε:
Παιδια σημερα τους εστειλα τα λεφτα για το τουτου.. Υπολογίζω σε κανα 5ημερο να το παρω.. Να σας ρωτησω κατι.. Θελω να βάλω σαν εξτρα και εναν ανεμοθραυστη. Μπορώ οταν παω να παρω το αμαξι να τους ζητησω και εναν ανεμοθραυστη και να τους το πληρωσω επι τοπου?

Επιστροφή στην κορυφή
cOoL_aLeXgr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούλ 2007, 23:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι αρρώστια το άτιμο! ΤΕΛΟΣ!!! (άσχετο.. Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούλ 2007, 23:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι πανέμορφο, τελεία και παύλα.

Σήμερα είχα αράξει στην αρετσού με φίλους, και πέρασαν 2 150αρια, ένα λευκό-κρεμ και ένα γκρι-γραφίτης. Πανέμορφα... Cool Cool Cool

Η βλακεία είναι ότι επειδή είμαι αρκετά ψηλός, το κεφάλι μου είναι επικίνδυνα κοντά στο πλαίσιο του παρμπρίζ. Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούλ 2007, 01:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Η βλακεία είναι ότι επειδή είμαι αρκετά ψηλός,

Είσαι πάνω από 1,93?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούλ 2007, 01:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, 1,85 είμαι, αλλά εύσωμος. Laughing

Η ουσία είναι ότι με το κάθισμα τέρμα κάτω φλέρταρα επικίνδυνα με το τελάρο. Ίσως αν πήγαινα το κάθισμα πιο πίσω να είχα μεγαλύτερη απόσταση, αλλά μετά δεν θα μου άρεζε η θέση οδήγησης. Rolling eyes

Από βδομάδα ίσως ξαναπεράσω να δω αν έφεραν και κανένα Gt για τέστ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούλ 2007, 11:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που είμαι 1,93 λοιπόν ρε συ εύσωμε, να κόψω λίγο το παρ-μπριζ? Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούλ 2007, 11:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βάλουμε έναν μεντεσέ στην βάση του να πέφτει μπροστά αλλά willys; Laughing

Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω, δεν ένιωσα άνετα για την κεφάλα μου μέσα όπως στο 307cc. Σώπα ρε μεγάλε θα μου πεις, αλλά... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
cOoL_aLeXgr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2007, 02:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια ειμαι 1,86 και την εχω προσαρμοσει μια χαρα το καθισμα και απο την πλευρα της ανεσης μου αλλα και απο την πλευρα μιας καλης οδηγικα θεσης.. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
alsakari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 21:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια!μολις γραφτηκα στο club καθοτι σε 6 μηνες λεω να γινω ο ευτυχης κατοχος ενος 207 cc Very happy Με προβληματιζουν ομως καποια σημεια και θελω τα φωτα σας σαν παλιοι που ειστε εδω:
-απο οτι βλεπω απο χρωματα κανενας δεν εχει πει κατι καλο για το κοκκινο asmara.Μονο σ εμενα αρεσει Question
-σε πολλα φορα εχω διαβασει για προβληματα στεγανοτητας της οροφης ειδικα απο την πλευρα του συνοδηγου.Ισχυει κατι τετοιο?
- το JBL συστημα που υπαρχει σαν εξτρα λεει τπτ?
ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2007, 09:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alsakari έγραψε:
Γεια σας παιδια!μολις γραφτηκα στο club καθοτι σε 6 μηνες λεω να γινω ο ευτυχης κατοχος ενος 207 cc Very happy Με προβληματιζουν ομως καποια σημεια και θελω τα φωτα σας σαν παλιοι που ειστε εδω:
-απο οτι βλεπω απο χρωματα κανενας δεν εχει πει κατι καλο για το κοκκινο asmara.Μονο σ εμενα αρεσει Question
-σε πολλα φορα εχω διαβασει για προβληματα στεγανοτητας της οροφης ειδικα απο την πλευρα του συνοδηγου.Ισχυει κατι τετοιο?

Καλημέρα φίλε μου ,καλώς ήρθες!!

1) το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό.....άρα μήν ακούς κανέναν....
2)Υπάρχουν ποιο ειδικοί να απαντήσουν....
3)εξαρτάται καθαρά απο τις απαιτήσεις σου , χρήσιμες πληροφορίες για τα συστήματα της JBL θα βρείς και εδώ

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 17:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alsakari έγραψε:

Το έχω το όχημα απο τον Μάϊο και την πρώτη εβδομάδα που το παρέλαβα έβρεχε κάθε μέρα....νερό δεν είδα πουθενά εως τώρα.......
Απλά εγω 1 φορα τον μήνα τουλάχιστον βάζω σιλικόνη σε όλα τα λάστιχα..........
Επιστροφή στην κορυφή
cOoL_aLeXgr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2007, 03:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alsakari έγραψε:

1)Όπως προειπε ένας φίλος το θεμα που αφορά το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικο.. Εγώ το θεωρώ λιγο γυναικείο, αλλά πρόβλημά μου..!! Razz

2)Δεν εχω παρατηρήσει κατι τετοιο..

3)Δεν γνωρίζω να σου πω για το JBL, αλλά το ηχοσυστημα που εχω στην sport pack έκδοσή μου με αφήνει άκρως ικανοποιημένο!! Smile Βεβαια δεν ξέρω τις δικές σου απαιτήσεις..

Αυτάααα...

Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2007, 15:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας κι έγινε αναφορά στο ηχοσύστημα κι επειδή μπερδεύτηκα λίγο από κάποιο άλλο post για το 207, η βασική πηγή παίζει και mp3 ή έχει μόνο υποδοχή AUX;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 10 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης