PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βαλβολίνες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιαν 2007, 16:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έβγαλα τις TRP από τις οποίες δεν είχα κανένα πρόβλημα και έβαλα τις AMSOIL.Πολύ καλές εντυπώσεις!!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιαν 2007, 17:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ έβγαλα τις TRP από τις οποίες δεν είχα κανένα πρόβλημα και έβαλα τις AMSOIL.Πολύ καλές εντυπώσεις!!

Ποιες AMSOIL έβαλες; Τις AGL 80W90, τις MTG 75W90, ή κάποιες άλλες; Να τις έχουμε στα υπόψην...

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιαν 2007, 18:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις MTG 75w90 gl4.
H AGL 80W90 είναι GL5 δεν είναι για τα δικά μας τα σαζμάν.
Καλό είναι να την αποφύγετε.

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 17:04:50    Θέμα δημοσίευσης: ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑΣ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ...
YACOO IMISYNTHETIKES BVX 75W80 (22Ε ΤΑ 2 ΛΙΤΡΑ)
ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ? Η ΝΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ?
ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ, Κ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤIS ELF..ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ELF ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ EIΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΡΚΑ

Το τόπικ "ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ 206" του sotiris13 ενσωματώθηκε στο παρόν.
Θα παρακαλέσω πριν ανοίξουμε νέο τοπικ να ψάχνουμε αν υπάρχει ήδη κάποιο αντίστοιχο και φυσικά να γράφουμε μόνο με μικρά και όχι με κεφαλαία.

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάϊ 2007, 22:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήταν άδικο να έχω βάλει τις TRP (χάρη στη βοήθειά σας) και να μη σας έχω ευχαριστήσει γι'αυτό!

Λοιπόν... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 01:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Cool Razz Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 06:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αφορμή αυτό... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=344&postdays=0&postorder=asc&start=0
όλα ξεκίνησαν απο εδώ... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=344&postdays=0&postorder=asc&start=25
1η Νοεμβρίου του 2002... Ο Miltellas τελείωσε το πρώτο του βιβλίο περί λιπαντικών... και έσπευσε με χαρά και περηφάνια να μεταδώσει τα νέα... την ανακάλυψη "του τροχού"...
Miltellas έγραψε:
Νέο! Η Elf έχει (εδώ και χρόνια) βαλβολίνη 75W80 100% συνθετική, με εξαιρετικές προδιαγραφές!! Θα το ψάξω και θα επανέλθω.

Σε ένα επίσημο βιβλίο για Καύσιμα-Λιπαντικά (ΤΕΕ, ΟΑΕΔ, ΙΕΚ, μηχανικοί αυτοκ/των) που αγόρασα πρόσφατα αναφέρει τις διάφορες βαλβολίνες και τα ιξώδη τους (πχ 75W90, 80W90, 90W140 κλπ) και αναφέρει και την 75W80 που είναι ειδικά για Peugeot-Citroen. Δηλαδή, είναι γνωστό της πάσης ότι το PSA Group φοράει ειδική βαλβολίνη. Αναφέρει επίσης ότι δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αλλιώς θα αλλοιώσουμε δυσμενώς τα χαρακτηριστικά λεοτουργίας του σασμάν.

Θα επανέλθω με νεότερα επί του θέματος.

Και να 'μαι σήμερα, να έχω πάρει φόρα και δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα σταματήσω... Laughing

Το παρελθόν μας βοηθάει να κατανοήσουμε το παρόν και να δημιουργήσουμε το μέλλον...

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 09:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλέ κατέβα από το καλάμι...
θα πέσεις και ποιος σε τρεχει στο νοσοκομείο μετά...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(αστειευομαι...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEYGEOT 206 1.6 (16V) (2005)

Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Τόπος: ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 12:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια βαζω τις 75-80 τις elf!!!πολυ καλες κ στα δυο σασμαν που εχω σπασει τετοιες εχω!!!!χα Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 13:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
καλέ κατέβα από το καλάμι...
θα πέσεις και ποιος σε τρεχει στο νοσοκομείο μετά...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(αστειευομαι...)

Αστειεύσου όσο θέλεις μαζί μου... κύριε Μανθουμέλ! Razz
Αυτό το καλάμι είναι δικό μου! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 13:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

emena να μου δωσετε το καλαμι του αναρτησιολογου που εγραφε και καποιος στην εισοδο του μαγαζιου του Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 14:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...της καλαμιάς ο κάμπος! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούλ 2007, 17:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραγγέλθηκαν 2 λίτρα ELF TRP 75W80 1 LT από Λαμπριανίδη...

Έξοδα αποστολής, λέει δωρεάν. Παίρνω τηλέφωνο για διευκρίνιση πότε θα είναι εδώ, αλλά κανένας δεν το σηκώνει Razz

Αντικαταβολή θα γίνει η πληρωμή, οπότε Whistling

Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω γραμμή μέχρι το βράδυ...

Εκτός Αθήνας δουλεύει με courier ή όχι?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούλ 2007, 18:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σταυρο δε δοκιμαζεις τις αμσοιλ?
εγω που τις εβαλα και τις δυο σα να μου φανηκε οτι η αμσοιλ ηταν καλυτερη Cool μιλαμε για ψυλους στα αχυρα διαφορες αλλα μια δοκιμη ειναι.δε χανεις τιποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούλ 2007, 18:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ήδη τις L.E. 90άρες... σύμφωνα με Μιλτέλλα, προτείνει πρώτα μια ELF να ξεπλυθεί το κιβώτιο από το film, και μετά να μπούνε οι AMSOIL.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 02:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Παραγγέλθηκαν 2 λίτρα ELF TRP 75W80 1 LT από Λαμπριανίδη...

Έξοδα αποστολής, λέει δωρεάν. Παίρνω τηλέφωνο για διευκρίνιση πότε θα είναι εδώ, αλλά κανένας δεν το σηκώνει Razz

Αντικαταβολή θα γίνει η πληρωμή, οπότε Whistling

Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω γραμμή μέχρι το βράδυ...

Εκτός Αθήνας δουλεύει με courier ή όχι?

Μία φορά έχω e-ψωνίσει από αυτούς και ήταν πολύ γρήγοροι. Δες εδώ.

Για courier δε νομίζω, γιατί είναι αρκετά τα έξοδα. Αν δεν κάνω λάθος, αντικαταβολή δεν κάνει εκτός Αθήνας. Με το που θα πάρει τα λεφτά, θα σου τα στείλει. Και το ΚΤΕΛ μια χαρά είναι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 10:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως μου τα έστειλε δωρεάν στην Θεσσαλονίκη...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 11:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Αλλά όχι με courier, έτσι; Να υποθέσω ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ;

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 11:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
drdino έγραψε:

Αλλά όχι με courier, έτσι; Να υποθέσω ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ;

Με κτελ όχι σίγουρα. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί μου τα έφεραν σπίτι και δεν θυμάμαι. Πάντως έκανα την παραγγελία, σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου, πλήρωσα με αντικαταβολή και όλα οκ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 11:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Δυστυχώς για παραγγελίες εκτός Αττικής, όπου τη διανομή την κάνουμε οιίδιοι, δεν ισχύειη επιλογή της αντικαταβολής(αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στα πεδία "Βοήθεια"και "Συχνές Ερωτήσεις").Σε αυτή την πολιτική καταλήξαμε διότι,υπήρξαν πολλοί πελάτεςοι οποίοι, ενώ είχαν επιβεβαιώσει την παραγγελία τους δεν εμφανίστηκανποτέ να τηνπαραλάβουν.Όπως αντιλαμβάνεστε ο μόνος τρόπος να διασφαλιστούμε καικατ'επέκταση οιπελάτες μας,εσείς, είναι να δεχόμαστε παραγγελίες εκτός Αττικής είτεμε τραπεζικήκατάθεση είτε με πιστωτική κάρτα.Την επόμενη ημέρα από την κατάθεσή σας αποστέλλονται τα προιόντα πουέχετε επιλέξει με τηνμεταφορική-πρακτορείο που συνεργαζόμαστε από όπου και τα παραλαμβάνετεχωρίς καμμία δικήσας επιβάρυνση.

Evil

Και εγώ τα θέλω αύριο... Είναι τόσο να μην πω τι, που στα εκτός Ελλάδας έχουν και πληρωμή αντικαταβολής... Ε ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΑ%@#@^!@$^% Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενη
Σελίδα 24 από 27

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης