PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τρίζουν τα σασί των αδικοχαμένων ραλύ με την είδηση.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 17:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Lef205 έγραψε:
οτι και να κανουν αυτο το υπερβαρο γκολφοειδες φορτωμενο με esp μπρικια ψησταριες δορυφορικες κλπ δεν προκειται να θυμιζει τις προηγουμενες εκδοσεις . . . σεβασμος στο ονομα και την ιστορια που κουβαλαει!

Θα συμφωνησω, οι εκδοσεις Rellye σημαιναν γρηγορος κινητηρας ΧΩΡΙΣ χαζο-αξεσουαρ (περιτα gadgets και περιτο βαρος). Δηαλδη τα βασικα που χρειαζεσαι για την απολαυστικη οδυγηση.
Τωρα φαινεται πως και το ονομα Rallye θυσιαστικε στο βωμο του Marketing.

Arrow Arrow

MEMsound έγραψε:
...Δεκτό ότι το 207 είναι βαρύ και μεγάλο κλπ κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν γίνουν οι σωστές εργοστασιακές επεμβάσεις/προσθαφαιρέσεις σε στήσιμο/εξοπλισμό/κινητήρα/ηλεκτρονικά μπλιμπλικια... Wink

Συγνώμη αλλά διαβάσατε / μάθατε κάπου τι θα φέρει (=έχει) το 207?????

Γιατί στα παραπάνω ποστ δεν είδα κάτι σχετικό ή συγκεκριμένο.

Πως κρίνετε εκ των προτέρων???

Επίσης αν υπάρχει ένα το οποίο να απενργοποιείται πλήρως όπως πχ στο 206 τι σας χαλάει?

Η ιδεα ότι υπάρχει?

Ίσως καλά θα κάνει να υπάρχει μπας και σωθεί κανένα μαλακισμένο κουλό παιδάκι που θα το πάρει και θα πάει να σκοτωθεί (όπως έχει γίνει με 100άδες 106 στις διάφορες "δημόσιες πίστες")

ΚΟΙΝΩΣ περιμένετε πρώτα να δείτε πως θα είναι το 207 rallye σε εξοπλισμό/ηλεκτρονικά/βάρος/στήσιμο (σε σχέση με τα υπόλοιπα 207) και μετά κρίνετε...

volvos έγραψε:
Επισης οι εκδοσεις ραλλυ παντα σχεδον τις ακολουθουσαν και αγωνιστικες εκδοσεις....

θα σου θυμίσω αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=179333#179333
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191609#191609
...
και βασικά αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=190713#190713
Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 17:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς ή ευτυχώς η αυτοκίνηση έχει πάρει συγκεκριμένη πορεία…Μπορεί οι καθαρόαιμοι να δυσανασχετούν αλλά όταν από μια μαλ@κία δικιά σου ή κάποιου άλλου στο δρόμο(ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν..), βρεθείς με το σάκο στα μούτρα, ξεζαλιστείς, ανοίξεις την πόρτα και βρεθείς το ίδιο καλοκαίρι με την παρέα σου αμέριμνος να κάνεις διακοπές, θα κάνεις την προσευχή που κάποιοι έχουν φροντίσει για σένα σαν καταναλωτή…Αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση υπάρχουν και είναι κάμποσα κιόλας, αλλά δεν κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης, όπως κόστιζε το Rallye, το οποίο μπορεί να ήταν μια εξαιρετική κατασκευή, αλλά είναι πλέον εξαιρετικά ξεπερασμένο σε πολλούς τομείς, όσο αξεπέραστη ήταν και η αίσθηση και η ρυθμισημότητα του στο δρόμο. Απλώς σήμερα το κύριο σκεπτικό των περισσοτέρων κατασκευαστών είναι ο συγκερασμός της ασφάλειας με την οδική συμπεριφορά, στις ανάλογες εκδόσεις βέβαια. Τα παραπάνω έχουν το τίμημα τους σε ευρώ, όπως έχει και η ανθρώπινη ζωή άλλωστε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ξενέρωτα αυτοκίνητα σήμερα, αλλά αυτό νομίζω ότι συνέβαινε πάντα. Η διαφορά είναι ότι σήμερα παίρνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε ένα αυτοκίνητο, με τα ίδια χρήματα και αυτό είναι μόνον υπέρ μας. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι κινούμαστε κατά βάση στο δρόμο, δηλαδή σε μια μεγάλη αρένα. Υπό το πρίσμα αυτό, αυτοκίνητα σαν το π.χ 207 είναι αρκετά ολοκληρωμένα και μπορεί το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά με παλιότερα σπορτίφ αυτοκίνητα , με κάποια μείον κυρίως στην αίσθηση, αλλά πολλά συν στην ασφάλεια.
Α, και καλό είναι όταν κάποιος και καλά γνώστης, καθίσει στο κάθισμα ενός καινούργιου αυτοκινήτου και ψάξει για το κουμπάκι που απενεργοποιεί το ESP( για να κάνει κανένα γλιστρηματάκι ή κανένα πατιλικάκι…), ας κοιτάξει να δει πόσο γρήγορα μπορεί να πάει με τα ηλεκτρονικά ενεργοποιημένα…Μίλαγα πρόσφατα με άτομα από το Safetrack και άκουγα ανέκδοτα…

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θυμαστε το 106-σαξο εχει 1.5 αστερι παθητικη ασφαλεια (με αεροσακο αυτο)

καθε αυτοκινητο κρινεται απο την εποχη του....
απο οσο θυμαμαι ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...οταν βγηκε το 106 το ραλλυ ειχε δεχθει αρκετη κριτικη...
ειδικα δε το 16ν....
ηταν παρααααααααα πολλοι αυτοι που το συνεκριναν με τα 205-309 και το κατεκριναν...ομως στην πορεια αυτα ξεχαστηκαν και σιγα σιγα το 106 εγινε θρυλος συγκρινομενο με τα υπολοιπα αμαξια της εποχης του...

με το 206rc τι εγινε?
οταν πρωτοβγηκε ολοι το εθαβαν και σιγα σιγα εφτασαν να το θεωρουν οτι καλυτερο σε σφιχτο ορεινο στροφιλικι συγκρινομενο ακομα με φιεστα-κλιο αν θυμαστε το αρθρο των 4τ?
γιατι? μα γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο στην εποχη του...ομως η σταμπα του 106 δεν το αφησε να εδραιωθει στη συνειδηση των πολλων...

το 207 βαζω στοιχημα οτι θα γινει χιτ ....
το κενο απο το 106 16ν κοντευει τη δεκαετια πλεον
ολα στη κατηγορια του ειναι για γελια...
οι περισσοτεροι σημερινοι δημοσιαγραφοι εχουν δει τα 106-205 μονο σε αφισες και αγωνες, ενω εχουν οδηγησει αντρικα αυτοκινητα μονο στο πλαισταισιον
η τιμη ειναι απλα απαιχτη

αν λοιπον ειναι 100+κιλα κατω απο gt οπως λενε φημες
και αποδειχθει αρκετα στριφτερο τοτε για την εποχη του ναι θα ειναι το ραλλυ της...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κερ@το μου!
Τωρα που βγαινει ενα σωστο 207 βρηκα να μπω σε μπελαδες και εξοδα?
Evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 19:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν θυμαστε το 106-σαξο εχει 1.5 αστερι παθητικη ασφαλεια (με αεροσακο αυτο)

καθε αυτοκινητο κρινεται απο την εποχη του....
απο οσο θυμαμαι ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...οταν βγηκε το 106 το ραλλυ ειχε δεχθει αρκετη κριτικη...
ειδικα δε το 16ν....
ηταν παρααααααααα πολλοι αυτοι που το συνεκριναν με τα 205-309 και το κατεκριναν...ομως στην πορεια αυτα ξεχαστηκαν και σιγα σιγα το 106 εγινε θρυλος συγκρινομενο με τα υπολοιπα αμαξια της εποχης του...

με το 206rc τι εγινε?
οταν πρωτοβγηκε ολοι το εθαβαν και σιγα σιγα εφτασαν να το θεωρουν οτι καλυτερο σε σφιχτο ορεινο στροφιλικι συγκρινομενο ακομα με φιεστα-κλιο αν θυμαστε το αρθρο των 4τ?
γιατι? μα γιατι δεν υπηρχε κατι καλυτερο στην εποχη του...ομως η σταμπα του 106 δεν το αφησε να εδραιωθει στη συνειδηση των πολλων...

το 207 βαζω στοιχημα οτι θα γινει χιτ ....
το κενο απο το 106 16ν κοντευει τη δεκαετια πλεον
ολα στη κατηγορια του ειναι για γελια...
οι περισσοτεροι σημερινοι δημοσιαγραφοι εχουν δει τα 106-205 μονο σε αφισες και αγωνες, ενω εχουν οδηγησει αντρικα αυτοκινητα μονο στο πλαισταισιον
η τιμη ειναι απλα απαιχτη

αν λοιπον ειναι 100+κιλα κατω απο gt οπως λενε φημες
και αποδειχθει αρκετα στριφτερο τοτε για την εποχη του ναι θα ειναι το ραλλυ της...

Να υπενθυμισω οτι το 206 RC κανει στις Σερρες 1.39.9 οταν το νεο type R με το ζορι κανει 1.40 + και το παλιο εκανε 1.39.35!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 03:28:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνήσω 1000% με το papi και τον volvos και πρώτα και κύρια σε αυτό:

Παράθεση:
αλλά όταν από μια μαλ@κία δικιά σου ή κάποιου άλλου στο δρόμο(ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν..), βρεθείς με το σάκο στα μούτρα, ξεζαλιστείς, ανοίξεις την πόρτα και βρεθείς το ίδιο καλοκαίρι με την παρέα σου αμέριμνος να κάνεις διακοπές, θα κάνεις την προσευχή που κάποιοι έχουν φροντίσει για σένα σαν καταναλωτή…

...και σας ευχομαι να μην το βιώσετε ποτέ...
το "μπαμ" και το άγχος μέχρι να ακούσεις ότι και ο συνοδηγός σου είναι ακόμα ζωντανός όπως θεωρείς (γιατί εκείνη την στιγμή δεν είσαι σίγουρος...) ότι είσαι κι εσύ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 03:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Επισης οι εκδοσεις ραλλυ παντα σχεδον τις ακολουθουσαν και αγωνιστικες εκδοσεις....

εκτος απο το 106 ραλλυ 1.6 16ν.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ψαξου λιγο πριν σου δωσουν μαθηματα τα νιανιαρα! Laughing Laughing Laughing

Υγ πολλοι μπορει να με θεωρειτε φανατικο αρχαιολαγνο και πουριτανο απλα την αισθηση που μου δεινει το ραλλυ ειτε λεγεται 205 ειτε 106 δεν την εχω βρει πουθενα γιαυτο πηρε ποδι και το 206 γιαυτο πηρα δευτερο 106 και μαλιστα S1 (εκει να δειτε τσαμπουκα) γιαυτο ειμαι τοσο απαιτητικος.
Το παν ειναι να ειναι ελαφρυ . . . που δεν θα ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 04:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην διαβασα ολα τα ποστ πιο πανω και ενω βλεπω εδω και λιγες μερες τον τιτλο 207 Rallye το περνουσα για μεταφορα και οχι για πραγματικοτητα.
Το βαρος του 207 ειναι μεγαλο για κατι Rallyeστικο.
Αν και δεν μπορουμε να μιλησουμε ακομα γιατι μπορει αυριο να βγει οτι το συνολικο βαρος του ειναι λιγο παραπανω του 1 τονου και να μεινουμε μα**κες.
Πραγμα παρα πολυ δυσκολο αλλα κραταμε την μια πιθανοτητα.
Σε αυτο το κομματι συμφωνω με το παραπανω ποστ του Μανθου το οποιο εχει μια βαση.
Αλλα δεν μπορω να μην συμφωνισω και με τον Volvo στο οτι το 106 εχει χαρακτηρισει μια ολοκληρη εποχη.Οταν ειχε πρωτοβγει θυμαμαι περναμε το 406 του πατερα μου και ο πωλητης μου ανοιξε ενα περιοδικο και μου εδειξε ενα λευκο rallye και μου λεει "Αυτο να πεις τον πατερα σου να σου παρει".
Μετα απο δυο-τρεια χρονια που βρηκα τον δρομο μου με τα αμαξια καταλαβαινα οτι το rallye ειχε κερδισει τους παντες.
Εχει και μια πρωτοπορεια που δεν την εχει το 206 με το RC.
Βαλτε στο μυαλο σας το 206.
Τι σας ερχετε στο μυαλο?
Εμενα ολα τα 206 που κυκλοφορουν(ειτε 1.4 ειτε 1.6 ειτε RC).
Βαλτε στο μυαλο σας το 106.
Τι σας ερχετε στο μυαλο?
Εμενα μου ερχετε με την μια το rallye.
Αυτην ειναι επιτυχια που δεν νομιζω οτι θα εχει το 207.
Τοτε ηταν ολα τα αμαξια λιγο πιο λιτα.Δεν υπηρχαν σε ολα τα μοντελα οπως τωρα οι 6 αεροσακοι,οι κληματισμοι,οι διαφοροι αισθητηρες και σχετικα.Αρα αν επερνες ενα αμαξι σαν το rallye δεν σου κακοφαινοταν και τοσο πολυ οσο θα κακοφανει σε καποιον τωρα που θα παει να αγορασει.
Ας περιμενουμε να δουμε και ας μιλησουμε τοτε.
Τι κινητηρα λετε να φοραει?
Ολα τα Rallye ειχαν το κατι παραπανω οσο αναφορα τα αλογα.
To 106 ειχε 122 αλογα στα 1.6 οταν ολα τα αλλα ηταν στα 90.
Το 306 ειχε 160 αλογα στα 2.0 οταν ολα τα αλλα ηταν κοντα στα 135.
Αυτο ποσα θα εχει?
Κατι ακομα που ειχα ακουσει τελευταια απο ενα παιδι και δεν ξερω αν αληθευει.
Ειπε οτι το Rallye ειναι ενα αμαξι το οποιο εχει φτιαχθει για στροφες(οκ μεχρι εδω το ειχα καταλαβει και μονος μου).Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε οτι μπορει να στρειβει καλυτερα απο πολυ πιο ακριβα σπορ αμαξια.Ποια ειναι αυτα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 08:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ τον εξοπλισμό που έγραψε κάποιος... Οκ, abs, esp, airbags... Είναι λίγο πολύ υποχρεωτικά. Τα αυτόματα ποτιστήρια και το κλίμα τι το ήθελαν;;;;

brz20 έγραψε:
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε οτι μπορει να στρειβει καλυτερα απο πολυ πιο ακριβα σπορ αμαξια.Ποια ειναι αυτα?

Σε μια αρχαία εκπομπή του topgear (που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την βρω με τίποτα στο youtube) με θέμα "Top handling cars of the 90's" το 106 είχε βγει δεύτερο, μεταξύ των skyline, supra, impreza, κλπ κλπ κλπ. Και είναι και το topgear που όσο να ναι, δεν έχουν και την μεγαλύτερη συμπάθεια στα γαλλικά.

Επιστροφή στην κορυφή
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS 2005

Ένταξη: 29 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 09:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω αυτο ψαχνετε...
http://www.youtube.com/watch?v=xoDNHDAhf80

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 106 το 16ν λευτερ δε πηρε πρωτο ομολογκε απο το s16?
αν θυμαμαι μονο το 8ν ειχε ομολογκε στην αρχη ειδικα....και το vts
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 11:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διορθώνω, δεν τα θυμόμουν καλά τα αυτοκίνητα:

Cars: Porsche 911, Lotus Elise, Ferrari 550, BMW M3, Ferrari 355, Honda NSX, Peugeot 106, VW Golf VR6, Mitsubishi 3000GT, Nissan Skyline.

Και ανάμεσα σε αυτά τα ΚΤΗΝΗ το 106 βγήκε 2ο top handling car.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα καλα τα ειπε το παλικαρι οτι στριβει πολυ καλυτερα.
Συγκεκριμενα μου ειπε οτι κατεχει την δευτερη θεση με πρωτη την 911.Απλα δεν το ειπα χθες μην ερθει και καμια ντοματα.
Δυσκολο πραγμα να παιζεις με τετοια αμαξια και να κλεβεις μια θεση.
Εχει την τεχνογνωσια η Peugeot να βγαλει και ενα 207 που να παει τρενο.
Αλλα το 106 δεν ειχε πιασει μονο γι'αυτο το θεμα.
Ηταν και η αναλογια κιλων/ιππο.7,78 κιλα/ιππο εχει και το 207 RC θα εχει 7,07 κιλα/ιππο.Μπορει να το περναει αλλα εχει και ποσα αλογα επιπλεον.
Παντως αν κανουν ενα ελαφρωμα στο αμαξι κοντα στα 140 δηλαδη το πανε καπου στο 1100 τοτε πετυχενει καλη αναλογια με τον κινητηρα των 175 αλογων.6,28 κιλα/ιππο ειναι μια πολυ καλυ κατασταση.
Το θεμα ειναι τι θα επιλεξουν να βγαλουν(τι θα αντικαταστασουν με κατι ποιο ελαφρυ),πως θα το στησουν για να ειναι ανταξιο της ιστοριας του ονοματος του.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον 150αρι κινητήρα του GT θα φοράει.....

Ισως στο μελλον οπως είχε γίνει και με τα 106 να αποφασίσουν να του βαλουν τον 175αρι κινητήρα.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS 2005

Ένταξη: 29 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης το 207 GT με τα 150 αλογα, ειναι 1356 κιλα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

9,04 κιλα/ιππο δεν νομιζω να λεει και κατι.
Ειναι καπως...Αντε να μην το πω.
Με τον 175 θα παει στο 7,74.Σχεδον οσο και του rallye δηλαδη.
Μετραω με το 1356 και οχι με κατι αλλο.
Αυτο κατι λεει.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λεέι και η λέξη ραλλυ === Γυμνια αντριλα..
Τώρα τι θα κάνει ένα αυτοκίνητο 1400 κιλά??????Θα είναι
στριφτερό δεν θέλω να ξέρω....
Απλά να το δώ.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 12:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει γύρω στα 1200 κιλά θα βγεί. Δεν θα έχει την γυάλινη ηλιοροφή και κατι ψιλά περιφερειακά οπότε καπου εκεί θα παίξει

Εγω πάντως από τα 5,5 Kgr/Hp να πάω στα +8 δεν υπάρχει περίπτωση. Βέβαια απο την άλλη με ενα ΦΠΕ επειδή είναι και τουρμπάκι και μάλιστα αρκετά πνιγμνένο από την εξάτμιση πας εύκολα στα 170-175 άλογα. Δεν ξερω......... Δεν μου εχει κανει ακομα κλικ το 207. Ισως αμα το δω με τα ραλλίσια αυτοκόλλητα να μου πει κατι. Γενικότερα πάντως δεν μου αρέσει εμφανισιακά σαν αμάξι

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 13:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καπου στα 80-100κιλα μειον το υπολογιζουν...

παντως ειναι ασχημο...καμια σχεση με .....το 106 Laughing Laughing Laughing Laughing
(για μενα ειναι ασχημο και το 206...ισως να φταιει οτι δεν ειχε αυτες τις γαμημενες τις ριγες Evil )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 2 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης