PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Mπροστινά ηχεία για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 00:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.focal-america.com/Products/Specsheets/Access1/165A1_techx.pdf

http://www.focal-america.com/Products/Infosheets/Access1/165A1_info.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 01:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Έχω τα 165 Α1 διαιρούμενο, στης εργοστασιακές θέσεις !

Σε ρωτάω γιατί θέλω να βάλω τα 165 Κ2P αν ξέρεις αλλά δεν πρέπει να χωράνε στις εργοστασιακές απο θέμα βαθους. Ξέρεις κάποιος το βάθος που έχουν οι εργοστασιακές θήκες?

Τα access είναι τα "entry level" της focal αλλά πολύ τίμιο ηχείο για τα λεφτά και την ποιότητα κατασκευής του, είναι εύκολο φορτίο, ακόμα χωρίς εξωτερικό ενισχυτή και με πάρα πολύ καλή και ισορροπημένη χροιά. Πολύ καλή επιλογή Very happy

Έχεις ηχομόνωση στην πόρτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 08:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουσες τη διαφορα λογω των οβαλ πισω εγω δεν εχω τετοια δυνατοτητα ομως γιατι δεν εχω εταζερα:)
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 09:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Έχεις ηχομόνωση στην πόρτα?

Ναι έχω βάλει κάποια φίλα αλουμινίου που από την πίσω τους πλευρά, δηλαδή αυτή που κολλάει στην πόρτα, έχει κάποιο μαστιχοειδές υλικό !
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 11:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E δεν πειραζει ριχτα χυμα στα πισω καθισματα και βαλτο να παιξει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 14:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστη αποψη και αυτη μηπως να βαλω και καποιον να τα κραταει ωστε να ειναι σε ποιο σωστο υψος? Very happy Very happy Very happy Very happy
Αν παντως δεν μου κανουν εμενα τα MB Quart λογω μη υπαρξης ενισχυτη τα θελει κανεις αλλος σε αυτη τη τιμη η να ρωτησω μηπως μπορω να τα δωσω πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 00:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσφατα εκανα μια βολτα στην παλια ΟΤΟΜΟΤΟ στην Π.ραλλη.
το καταστημα το αγορασε καποιος αλλος και λειτουργει υπό νεα διευ/νση.
τελος παντων το θεμα ειναι οτι εχουν βγαλει αρκετα κομματια σε ηχεια , ενισχυτες, καλωδια, subs, και γενικα διαφορα καλουδια δε προσφορα κοστους.
ρωτησα και ειπαν οτι θα φερουν νεο εμπορευμα αλλα τα παλια τα δινουν στο κοστος π.χ. ηχεια διαιρουμενα 16" των 400Ευρω στα 220Ευρω.

αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να πεταχτει να δει τι γινεται και ισως βρει κατι που τον ενδιαφερει. Wink

βεβαια δεν εχει τα παντα αλλα ορισμενα κομματια.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 01:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι να κοψεις και μεροκαματο σαυτον που τα κραταει να μην λεει οτι κανει και τσαμπα δουλειες.Παντως αν το κανεις για να μην γινεις καγκουρας μην ανχωνεσαι γιατι δεν φωναζουν και τοσο.ασε που εξω θα ακουγετε ασυναρτητη φασαρια αλλα μεσα ποιοτητα.Και εκτος αυτου μην το τσιτωνεις η βαλε χαμηλα τον ενησχυτη...Μεχρι εκει που σαρεσει εσενα.ΟΧι τερματα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 18:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Έχω τα 165 Α1 διαιρούμενο, στης εργοστασιακές θέσεις !

Έχεις κόψει λαμαρίνα απο πίσω ή μπήκαν κανονικά?
Επίσης αυτά που εχεις εχουν βάθος 72mm,
σκοπεύω να βάλω κάποια με 74mm... πιστεύεις θα χωρέσουν?
Εσένα έμεινε κενός χώρος απο πίσω (σε βάθος εννοω) με τα φοκάλ?

Ξέρει κανείς το ωφέλιμο βάθος των εργοστασιακών θηκων του 206 για τα μπροστινά ηχεία?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 19:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν έχει λαμαρίνα, αλλά ναι έκοψα τις πλαστικές γρίλιες πίσω από το ηχείο !
Νοητά πάντως δεν έχω βγει έξω από τον προβλεπόμενο χώρο για το ηχείο του κατασκευαστή.
Για να βρει πάντως στο τζάμι έχει αρκετό περιθώριο !
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 19:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεχρι 56 mm μπαινουν μετα πρεπει να σπασεις τα πλαστικα που εχει πισω
Επιστροφή στην κορυφή
Romios206gti (Στράτος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 19 Μάϊ 2007
Τόπος: Λήμνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Αύγ 2007, 21:24:49    Θέμα δημοσίευσης: ΗΧΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΑ (MΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ) ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ PEUGEOT 206 GTi 2005 ΜΟΝΤΕΛΟ ??????????????
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 01:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα 16αρια μπροστά και νομίζω 13αρια πίσω, αλλά στα μπροστά έχεις ένα περιορισμό βάθους, εκτός και κόψεις κάτι πλαστικές γρίλιες εκεί που φωλιάζει ο μαγνήτης !
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 12:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι απαντήσεις & ερωτήσεις που υπήρχαν στο τόπικ 206CC Αλλαγή ηχείων & Mπροστινά ηχεία για 206 ενσωματώθηκαν μόνο στο τόπικ = Mπροστινά ηχεία για 206

Εκ της Mod-Team
Stevon

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 14:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Μέγεθος Ηχείων σε Peugeot 206 1.600! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το μέγεθος των ηχείων μου στις μπροστινές πόρτες αλλά και πίσω. Είναι 2005 μοντέλο και 1600αρι (gti). Αν γνωρίζει κάποιος, ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 16:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

16 εκατοστά η 6.5 ίντσες και βάθος 7 πόντους περίπου.
πίσω τα ίδια αλλά χωρίς περιορισμό βάθους...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 16:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ' ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 17:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωτηρη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) νομίζω οτι πίσω εχει 13cm

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 18:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίνε σίγουρος Μάνθο (τουλάχιστον για τα 3πορτα μιας το GTi του φίλου μας που ρωτάει, λογικά 3πορτο είναι).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 19:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και πάλι. Τελικά τι απ' όλα ισχύει ? Τρίπορτο είναι για τον φίλο που ρώτησε. Περιμένω νέα σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης