PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με μίζα σε 206 1.6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 20:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με μίζα σε 206 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ τους συνφορουμίτες. Τις τελευταίες μέρες ο πέζακλας μου κάνει ένα ενοχλητικό πρόβλημα... Όταν ζεσταίνεται και σβήσεις το κινητήρα, εαν πάω να τον ξανανάψω, ο κινήτήρας δεν γυρίζει... Κάνει ένα τσακ και τίποτε άλλο... Μετά από πολλές προσπάθειες ίσως και πάρει τελικά τυχαία μπροστά...Το κάνει μόνο όταν είναι ζεστό...Μίλησα με τον ηλεκτρολόγο μου και μου είπε οτι είναι 99% το μπουτόν της μίζας...Αύριο το βάζω μέσα... Τι πιστεύετε?? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 21:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ιδιο ακριβως προβλημα ειχα κ'εγω την περασμενη εβδομαδα, μονο που μου το εκανε ειτε ηταν κροιο ειτε ζεστο. Μεσα σε 2 μερες εμεινα εντελος απο μιζα (125.000 χλμ)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 22:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω την ειχα αλλαξει στα 40.000 km 150 ευρω στην lion επειδη ημουν λιγο καιρο εκτοs εγγυησεωs,στην αρχη μου ειχαν πει 300 Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 22:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά μου το κάνει μόνο ζεστό..Απότι μου είπαν εαν το κάνει ούτως ή άλλως τότε θέλει αλλάγη στα καρβουνάκια της μίζας. Αυριο που θα το πάω θα σας ενημερώσω.. Το αμάξι μου έχει 61000... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 23:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ongas έγραψε:
Βασικά μου το κάνει μόνο ζεστό..Απότι μου είπαν εαν το κάνει ούτως ή άλλως τότε θέλει αλλάγη στα καρβουνάκια της μίζας. Αυριο που θα το πάω θα σας ενημερώσω.. Το αμάξι μου έχει 61000... Rolling eyes

ΠΡΟΣΕΞΕ, τα καρβουνακια της οχι ολοκληρη.
Κοιτα λοιπον πριν πληρωσεις τι θα πληρωσεις μη σου χρεωσουν μιζα καινουργια!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 06:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι τα καρβουνάκια.
Η θα κάνεις ένα καθαρισμό σε αυτή που έχεις χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα ή καλύτερα να βάλλεις μια ανακατασκευής που θα έχει και εγγύηση 1 χρόνο και δεν είναι ακριβή παρά να επισκευάσεις αυτή και μετά από λίγο καιρό να στο ξανακάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 07:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είχα αλλάξει καρβουνάκια, το αμάξι δεν έπαιρνε καθόλου μπροστά.

Απλά, με άφησε ένα πρωί.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 08:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι μενα στο service μου ειπαν οτι η επομενη βλαβη που σιγουρα θα βγει θα ειναι η μιζα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 10:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ο μηχανικός.. Μου είπε ότι καινούρια μίζα με τοποθέτηση 120 ευρά, ανακατασκευασμένη 80 ευρά.. Μου πρότεινε ο ίδιος ανακατασκευασμένη γιατί από όσες έχει δουλέψει, οι καινούριες βγάζουν το ίδιο πρόβλημα πολύ νωρίς..Το μεσημέρι το παίρνω και σας λέω εντυπώσεις.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 11:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ μενα με αφησε λαστ βδομαδα...
83000χλμ

100ευρω η ανακατασκευασμενη και 20 τοποθετηση απο λαιον....

καινουργια εχει πολυ πανω απο 200......
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 15:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι , σχεδόν κάθε πρωί και ιδίως όταν ο καιρός είναι κρύος, όταν γυρνάω την μίζα κάνει των θόρυβο σαν να μην την αφήνεις όταν ο κινητήρας έχει ανάψει ! (Μόνο τα πρωινά όλα αυτά)
Το παρουσιάζει από τα 33,000 χιλ !
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eγω καπου στα 40 εκανα ενα καθαρισμο και στα 80 πεταμα.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2015, 06:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το κανει και μενα το παραπανω προβλημα τον τελευταιο μηνα μονο οταν ειναι ζεστο.Αν προσπαθησω καμμια 10ρια φορες συνηθως παιρνει μπρος.Αν παλι το αφησω να κρυωσει παιρνει με τη μια.Τελικα ειναι καρβουνακια η μπουτον?Και ποσο κοστιζει στις μερες μας η επισκευη-αντικατασταση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2015, 00:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μπουτον ειναι, το εχω παθει και εγω. καλυτερα να την επισκευασεις πιστευω. ο ηλεκτρολογος εμενα μου ειχε αλλαξει το μπουτον και τα καρβουνακια και μαζι με εργατικα μου ειχε παρει 80ε. νομιζω καλα ειναι. εννοειται οτι αν την επισκευασεις τα αλλαζεις και τα δυο
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2015, 20:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ηταν το μπουτον της μιζας.Εγινε αντικατασταση με καινουργιο και ειναι μια χαρα.κοστος επισκευης 33ευρω.τα καρβουνακια τα ελεγξα ηταν σε πολυ καλη κατασταση και δεν τα πειραξα μονο τα καθαρισα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης