PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βαλβιδούλες στο χέρι???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 08:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Βαλβιδούλες στο χέρι??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν προχθές εκεί που περπατούσα με περίπου 90 χλμ χαλαρά κόβει απότομα το αμάξι και ακούω έναν παράξενο θόρυβο σαν να πάτησα μύζα.Σβήνω το αμάξι αμέσως ανοίγω καπώ κ τί να δω Shocked Το ρουλεμάν του τεντοτήρα του ιμάντα χρονισμού να έχει βγεί απο το πλαστικό και να είναι στο πλάι Shocked Και τώρα τα καλα.Τις κλαίμε τις βαλβίδες η υπάρχη περίπτωση να σώθεικε επειδή το εσβησα σχεδόν αμέσως γιατι στάνταρ πήδηξε δόντι. Rolling eyes

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 08:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πότε είχες κάνει την αντίστοιχη εργασία? Πριν πόσο καιρό? Πριν πόσα χιλιόμετρα? Σε ποιο συνεργείο? Πήγαινε στο συγκεκριμένο συνεργείο και άμα μπορείς βγάλε άκρη...Τώρα για το αν έχει καρφώσει βαλβίδες πραγματικά δεν μπορώ να μαντέψω και ούτε με ικασίες χρειάζεται να πανικοβληθείς.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 08:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν απο 11500 χλμ όταν έβαλα το μοτέρ πάνω δηλαδή τα άλλαξα όλα.Πάντως μέχρι στιγμής όλοι μου λένε κλάφτες τις βαλβίδες Crying or Very sad

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 11:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να εύχεσαι να είναι μόνο οι βαλβίδες. Μήπως σου άλλαξαν ιμάντα χρονισμού αλλά όχι ρουλεμάν τεντωτήρα; Τουλάχιστον το έλεγξαν; Μάλλον τίποτα από τα δύο...
Διακρίνω έως και 100% ευθύνη στο συνεργείο σου...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 12:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βαλβιδούλες στο χέρι??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
Λοιπόν προχθές εκεί που περπατούσα με περίπου 90 χλμ χαλαρά ...

Shocked

Ε μα προσεχε κ'εσυ, πως ΠΕΡΠΑΤΑΣ ετσι !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 12:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βαλβιδούλες στο χέρι??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Pugobios έγραψε:
Λοιπόν προχθές εκεί που περπατούσα με περίπου 90 χλμ χαλαρά ...

Shocked

Ε μα προσεχε κ'εσυ, πως ΠΕΡΠΑΤΑΣ ετσι !!!

Confused

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 12:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν γύρισες μίζα ξανά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα
να το έχεις σώσεις..
Και αν όντος το έσβησες κατευθείαν..
Και δεν έκανες κατεβάσματα και τέτοια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 15:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν αλλάχτηκαν τα πάντα όλα τα ρουλεμάν και ο ιμάντας κ είμουν παρών Wink Ποτέ δεν αφληνω μηχανικό να κάνει ότι θέλει πάνω στο αμάξι μου άν δεν είμαι μπροστά.Πάντως έγινε χοντρή φουστιά.Σήμερα που το ανοίξαμε είδαμε οτι τα πάσα απο τη βίδα που κρατάει το ρουλεμάν(το σταθερο) ήταν φαγωμένα και δεν τα φάγαμε εμείς οπότε μάλλον έτσι ήταν το μοτέρ όταν το πείρα Evil Κάποιος θα τα ακούσει αύριο πρωίι Rolling eyes

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 08:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά δεν σου έχουν πει οτι όταν αγοράζουμε μεταχειρισμένο μοτέρ, στην άκρη έχουμε πάντα ένα 800ακι με 1000ακι για τυχόν επισκευή που θα χρειαστεί? Απλά έπεσες στην συχνότερη περίπτωση, το μοτέρ σου να έχει δυανύσει καμια 200.000 "πολεμικά" χιλιόμετρα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 19:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το μοτέρ ανοίχτηκε σήμερα.Αποτέλεσμα μια βαλβίδα κατάφερε να γλειτώση Laughing Και τώρα τα καλά Rolling eyes 470 ευροπουλάκια θα μου πάρει για τη ζημιά με ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ καινούγιες βαλβίδες και ρεκτιφιέ τσιμούχες άνοιξε κλείσε κεφαλάρι κτλ. Confused

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις παει το αυτοκινητο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο PEUGEOT? λιγα μου ακουγονται!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο στόικο στη Σαλόνικα το πείγα πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένος χωρις να είμαι 100 % σίγουρος.Εμένα πάλι μου φένοντε πάρα πολλά γιατι δεν έχω συνηθήσει να χρησοπληρώνω μάστορια Evil Εδω ολόκληρο μοτέρ έβαλα με όλα τα σχετικά υδραυλικα τιμόνια κτλ και έδωσα 450 ευρο κ θα δώσω 470 τώρα για ένα κεφαλάρι Evil

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου πηραν 450e για φλαντζα κυλινδροκεφαλης! πιστευω οτι ειναι καλα τα χρηματα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου γ@μήσ@ν τα ράματα ρε Confused Laughing Πω πω φωτιά θα τους έβαζα Evil

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερεις ποια ηταν η απαντηση τους? Αστοχεια υλικου! πηρα τηλ στα κεντρικα στην LION ΕΛΛΑΣ και μου εκαναν χατιρικα εκτωση 30%!!!!! για αυτο σε ρωτησα αν ειναι επισημο συνεργειο...... Μην σου τυχη!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 09:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
Εμενα μου πηραν 450e για φλαντζα κυλινδροκεφαλης! πιστευω οτι ειναι καλα τα χρηματα.....

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πλάκα κάνεις, έτσι?

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης