PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2 βλάβες και μια ερωτηση.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manos (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)

Ένταξη: 15 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 14:08:51    Θέμα δημοσίευσης: 2 βλάβες και μια ερωτηση. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα συναγοραστες εχω ενα 307cc 1,6 (2004) με 30.000 και με απασχολουν 3 θέματα - προβλήματα:
1. μετα από 3 χρόνια χρήσης μου καηκε η μεσαια λάμπα, αγόρασα μετα από μελέτη του forum 2 λάμπες osram cool blue H7 55 (30 ευρώ οι δύο) αλλα δεν μπορώ να τις περάσω μόνος μου. Μήπως ειναι κακογραμμένο το manual και ποιο ειναι το λογικό κόστος για να πάω σε εναν ηλεκτρολόγο?
2. το μαυρο πλαστικό (σαν μετώπη) που ειναι μπροστα μολις ανοιγεις το καπό μεταξύ προφυλακτήρα και κενου μηχανής έχει ραγίσει και οι 2 από τις τεσσερεις βίδες εχουν σπάσει: ποσο περίπου κάνει και ποσο πρέπει να πάρει ο τεχνικός?
3. αλλαξα για τριτη φορα δισκοπλακες και τακάκια μπροστά (30.000 χλμ) και εβαλα bendix δισκούς και τακάκια (120+40 η τοποθέτηση+10 υγρό φρένων). μου είπαν οτι οι δισκοι στραβώναν γιατι η peugeot εχει σκληρά υλικά. τωρα ο φρενάρισμα θέλει δύναμη, το αμάξι δεν κοκαλώνει όπως πριν και στα 1.800 χλμ με τους νέους δίκους ακουω μετά από χρηση σφυριγμα, ειναι φυσιολογικο?
ξέρω οτι τα 3 θεματα ειναι για διαφορετικά τοπικ αλλα πλιζ θέλω τις γνωσεις και τις γνωμες σας, ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 15:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον φιλε για την πρωτη απορια μπρω να σε βοηθησω εγω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 15:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι λαμπες που πηρες ειναι πολυ καλες... να τις βαλεις ειναι ευκολο...Τα φαναρια σου εχουν απ πισω 2 μαυρες μεγαλες ταπες(λαστιχενιες) βγαλε αυτη πυ ειναι πισω απο την λαμπα που θες να αλλαξεις....Μετα με προσοχη και ενω κρατας την βαση της λαμπας τραβας το ντουι της να βγει...Θα ειναι σφικτο να βγει σχετικα....Αφου βγει θε δεις οτι υπαρχει ενα ελατηριακι το οποιο κραταει την λαμπα στην θεση της...Με προσοχη το ξεκουμπωνεις(με απαλες κινησεις) και η λαμπα θα βγει....Μετα για να ξαναβαλεις την καινουρια λαμπα πρεπει να κανεις τις ιδιες ακριβως κινησεις αντιθετα ομως...με την μονη διαφορα οτι θα πρεπει να βαλεις το ντουι στην λαμπα και μετα να την βαλεις μεσα και να βαλεις την ασφαλεια...Μετα βαζεις παλι την ταπα και εισαι ετοιμος....
Tip:1)πριν βαλεις την λαμπα μεσα κρατα τη απο το ντουι και αναψε την...θα δεις να βγαινει λιγος καπνος για μερικα δευτερολεπτα...(ειναι η σκονη που εχει η λαμπα απο την συσκευασια της,το κανουμε αυτο γιατι η καπνα αυτα θαμπωνει τον καθρεπτη του φαναριου....!!!)
2)Για κανενα μα κανενα λογο μην πιασεις την καινουρια λαμπα με γυμνα χερια γιατι ακομα και μια μικρη δαχτυλια θα την καψει....

Τωρα αμα πελαγωσες με την διαδηκασια μπορεις να πας σε ηλκτρολογο....Τωρα αμα σου παρει πανω απο 10 ευρω θα ειναι επειηκως κλεφτης!!!! W00t
ελπιζω να βοηθησα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 15:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
2)Για κανενα μα κανενα λογο μην πιασεις την καινουρια λαμπα με γυμνα χερια γιατι ακομα και μια μικρη δαχτυλια θα την καψει....

Να συμπληρωσω πως ΔΕΝ θα καει η λαμπα αν την αγγιξεις.

Αυτο που θα συμβει ειναι πως η οποιαδηποτε βρωμια/λιπαροτητα που μπορει να εχουν (και εχουν παντα) τα γυμνα δαχτηλα θα καει και θα αποτυπωθει μονημα πανω στη λαμπα οταν αυτη αναψει για 1η φορα. Αποτελεμα θα ειναι να βγαζει θαμπο και οχι καθαρο φως, δηλαδη θα ειναι ψιλοαχρηστη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Απρ 2007, 07:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kοιτα οτι θα κανει δαχτυλια θα κανει...Και δεν ειπα οτι θα καει επιτοπου αλλα οτι θα εχει αρχησει να μετραει ανττιστροφα για καψημο καποιοα στιγμη.Απλα δεν θα εχει την ζωη που θα επρεπε να εχει κανονικα....Και εχω ζωντανα παραδειγματα γιαυτο...συν οτι ολοι οι ηλεκτρολοιγοι το λενε!!και στα κουτια επισης!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης