PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 XS (2003)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:20:48    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα!!!χτες το βράδυ τραυμάτισα το πεζάκι μου Crying or Very sad και τωρα θελει αλλαγη το αριστερο φτερο.περιπου τιμη ξερεις κανενας για να ξερω τι ψαχνω???αν ξερει κανεις και κανα καλο μαγαζι ας μου το πει!!!!!α και οπως καταλαβαινετε ψαχνω και για κανα καλο φαναρτζη!!
ευχαριστω

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΖΑΚΙ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

200 περιπου αν ειναι μονο το φτερο ( βαμμενο τοποθετημενο )

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μικρη ζημια.Μην ανχωνεσε καθολου.Τα λεφτα ειναι λιγα.
Στην χειροτερη υπολογισε να σου παει μεχρι 300 ευρω αν και το βλεπω λιγο χλωμο.
Τοσο μου ειχαν πει εμενα στο τρακαρισμα που ειχα και ηταν τιμη αντιπροσωπιας.
Αυτα τα λιγα.
Ελπιζω να γινει καλα σε λιγες μερες γιατι το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι να το βλεπεις ετσι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Μικρη ζημια.Μην ανχωνεσε καθολου.Τα λεφτα ειναι λιγα.
Στην χειροτερη υπολογισε να σου παει μεχρι 300 ευρω αν και το βλεπω λιγο χλωμο.
Τοσο μου ειχαν πει εμενα στο τρακαρισμα που ειχα και ηταν τιμη αντιπροσωπιας.
Αυτα τα λιγα.
Ελπιζω να γινει καλα σε λιγες μερες γιατι το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι να το βλεπεις ετσι.

εχεις να προτεινεις που να παω να ψαξω???στην αντιπροσωπεια δεν το παω...για ευνοητους λογους Bad talk

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 10:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις πμ

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 11:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BADGIRL έγραψε:
εχεις να προτεινεις που να παω να ψαξω???στην αντιπροσωπεια δεν το παω...για ευνοητους λογους Bad talk

Ποιοί είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 12:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
BADGIRL έγραψε:

Ποιοί είναι αυτοί οι ευνόητοι λόγοι? Rolling eyes

οικονομικοι λογοι εννοειται Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 12:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέτε ρεεεεεε!!!!

80 ευρώ έχει το φτερό με τα φουσκώματα... Το αυθεντικό....
Και μετά 120 για βαψιμο τοποθέτηση?
ΕΛΕΟΣ

Κανένα 150 να πάει το πολύ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 12:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τι λέτε ρεεεεεε!!!!

80 ευρώ έχει το φτερό με τα φουσκώματα... Το αυθεντικό....
Και μετά 120 για βαψιμο τοποθέτηση?
ΕΛΕΟΣ

Κανένα 150 να πάει το πολύ....

80+120=200 Razz Razz Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 14:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BADGIRL έγραψε:
οικονομικοι λογοι εννοειται Exclamation Exclamation Exclamation

Εγώ για λόγους ποιότητας εργασίας και σωστού χρώματος (μη γίνει και παρδαλό...) πάντα προτιμώ την αντιπροσωπεία άσχετα με το κόστος Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 14:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινε αντιπροσωπεια. δε λεει στους εξω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 15:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωνσταντινα καλησπερα λοιπον απο προσωπικη εμπειρια οι τιμες εχουν ως εξις- φτερο γνησιο χωρις φουσκωμα 75euro
>> >> >> με φουσκωμα 85euro
τα ημιτασιον απο 30 εως 45euro
Και βαψιμο με τοποθετηση περιπου 100-120euro

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 15:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να το παω στην αντιπροσωπεια η να το παω σε ψιλογνωστο συνεργειο που ισως παιξουν καλυτερες τιμες?θα μου ο κανει σωστα η θα το βλεπω και θα το κλαιω?τα ημιτατιον φαινονται πολυ οτι ειναι ημιτατιον η οχι?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 15:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιπροσωπεία λέμεεε..... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 15:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ημιτασιον δεν φενονται σχεδον καθολου απλα πιστευω πως ο STEVE εχει δικιο καλυτερα αντιπροσωπια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μενω παγκρατι που να το παω????σε ποια αντιπροσωπεια????
ειμαι λιγο ασχετη απο οτι βλεπετε ειμαι και καινουργια οδηγος οποτε καταλαβαινετε σε τι φαση βρισκομαι Embarassed!!! και η στουκα που εφαγα Dizzy2 ηταν εντελως μαλ***α λογω ελλειψης εμπειριας!!! Silly

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις απο Αθηνα μπορει να βοηθησει?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι πανακεια οτι η αντιπροσωπεια ειναι καλυτερη σε οτι αφορα τη φανοποιεια!!! Και εχω δυο παραδειγματα...

Οταν χρειαστηκε να αλλαξω φτερο (μου το εφαγαν παρκαρισμενο Evil ) το πηγα στους Αφους Καλλιανταση στη Λ. Βουλιαγμενης!!! Την επομενη πηγα να το παρω, ολα φαινοντουσαν καλα, αλλα με μια πιο προσεκτικη ματια εχανε καποια χιλιοστα στην εφαρμογη (φαινοταν στα τελειωματα)!!! 230€ το μαλλι, μαζι και το διακριτικο "XS"... Ηταν απο ασφαλεια και δεν ασχοληθηκα και πολυ...

Μετα απο καιρο παλι το ιδιο φτερο και παλι ενω ημουν παρκαρισμενος!!! Αυτη τη φορα ομως δεν το πηγα για αλλαγη, αλλα για στοκαρισμα και βαψιμο επειδη δεν ειχε μεγαλη ζημια!!! Το πηγα σε δικο μου φανοποιειο...
Με τα λυπης ενημερωθηκα απο το φιλο φανοποιο οτι το φτερο που μου ειχαν βαλει ηταν ημιτασιον!!! Εξου και τα χαμενα χιλιοστα στην εφαρμογη... Απο θεμα χρωματος καμια διαφορα!!! Τα χρωματα πλεον φτιαχνονται με κωδικους και με τροπο τετοιο που ειναι δυσκολο να κανει λαθος ο χρωματοποιος!!!

Λιγα ειναι τα καλα "εξουσιοδοτημενα" φανοποιεια παντως...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω βασικά που είναι το Παγκράτι ακριβώς... αλλά ξέρω μια αντιπροσωπεία της Peugeot που σίγουρα θα την περάσω όποτε έρχομαι Αθήνα!

Στην Εθνική (Ε-75) στο ρεύμα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο δεξί σου χέρι, πριν την διασταύρωση με την λεωφόρο ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ) είναι μια αντιπροσωπεία.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δεν ξέρω βασικά που είναι το Παγκράτι ακριβώς... αλλά ξέρω μια αντιπροσωπεία της Peugeot που σίγουρα θα την περάσω όποτε έρχομαι Αθήνα!

Στην Εθνική (Ε-75) στο ρεύμα ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο δεξί σου χέρι, πριν την διασταύρωση με την λεωφόρο ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ) είναι μια αντιπροσωπεία.

εκεί είναι τα κεντρικά της LION.

Κωνσταντίνα μπορείς να βγάλεις καμία φωτογραφία?

Επίσης οπ Αντρέας έχει να καλό φανοποιό όπως επίσης καλός φανοποιός είναι ένα παλικάρι που τρέχει με το PSClub στο GTCC.

Νομίζω ο Τάσος έχει στοιχεία να σου στείλει.

κ.Πρόεεδρε σας ζητούν... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης