PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ANTIPOLLUTION FAULT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lagios 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 11 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 10:03:09    Θέμα δημοσίευσης: ANTIPOLLUTION FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ANTIPOLLUTION FAULT μου βγαζει αυτο το μηνημα στην κεντρικη οθονη και ειναι αναμενο το λαμπακι του CHECK..Εχω βαλει τελικο GROUP N και εχω βγαλει το μεσαιο μηπως παιζει κατι μ'αυτο?

Σε παρακαλω αλλες φορες γραφε με κανονικα γραμματα κι οχι με καφαλαια.

Εdited by STELIOS
Mod. Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 15:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλτω σε διαγνωστικο.Το πιο πιθανον ειναι προβλημα σε καποιο λαμδα η πιο σπανια γηρασμενος καταλυτης.
Επιστροφή στην κορυφή
p206gt (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Αύγ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 22:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειχα πανω to sping booster tis pezo οταν πρωτοβγηκε.μου την εβγαλε μια φορα αυτη την ενδειξη γιατι δεν ειχε κουμπωσει καλα και ειχε βγει.τωρα μετα απο 1 χρονο και κατι,το εβγαλα ,εχω βαλει πολλαπλη εξαγωγης απο ραλλυ,διχαλο ,κατηργησα το μεσαιο και εβαλα καταλυτη ραλλυ.και οταν το σκιζω το αυτοκινητο στην κυριολεξια μου την βγαζει αυτην την ενδειξη και αναβει το λαμπακι του εγκεφαλου.Ο ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ ΜΟΥ EIPE OTI δεν εχει προβλημα. ας ελπισω να ειναι ετσι γιατι με τους εγκεφαλους δεν παιζουν. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 18:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι παιζει με την αλλαγη που εκανες.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Πηγαινε το σε εναν μαστορα μηπως και δεν εχει βαλει κατι σωστα απο κατω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 22:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φώτα σας.Χτεσ μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και άναψε το σηματάκι του εγκεφάλου.Όμως επειδή χρειαζόμουν το αμάξι για κάτι δουλειές το ρίσκαρα και το πήρα.όλη τη μέρα με το που άναβα τη μηχανή μου έβγαζε αυτό το μήνυμα.Σήμερα όμως που το έβαλα μπροστά τίποτα.όλα καλά.Το έκανα επανεκκίνηση αρκετέσ φορέσ και τίποτα όλα καλά.Να το πάω στην peugeot ή απλά ήταν κάποιο κόλλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 18:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη καλησπερα επειδη και εγω εχω αντιμετοπιση το ιδιο προβλημα αρκετουτσικες φορες αυτο που εχω να πω ειναι οτι τωρα ακομα να μη σε ανυσιχει κατι αφου ηρθε στα κανονικα απο μονο του.
Αν θα πρεπει να ανυσιχησεις θα ειναι αν αυτο αρχισει να σου το κανει ποιο συχνα και με μεγαλυτερη διαρκεια.
Πιθανα αιτια πολλά π.χ.
1)η βενζινη
2)τα καυσαερια
3)ο καταλυτης
4)οι αισθητηρες λαμδα(L)
5)ο πολλαπλασιαστης
και αν τελικα δεν ειναι κατι απο ολα αυτα μετα παμε για εγκεφαλικα κολπα και αστα να πανε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 23:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα..Θα το πάω και μια βόλτα από peugeot.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.Δεν είναι καιρός για έξοδα..
Ευχαριστώ πάντως!
Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 10:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη μην αγχώνεσαι.
Μου το έκανε μόλις έβαλα την σκούπα επί 10 λεπτά και μετά δεν το ξαναέκανε ακόμα και όταν την βγάζω και την ξαναβάζω.
Αν δε στο ξανακάνει είναι πολύ πιθανό να μπερδεύτηκε ο εγκέφαλος για λίγο.

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Φεβ 2007, 12:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το πήγα στη peugeot (στο παράρτημα της LION στη Συγγρού) και μου είπαν ότι ήθελε update ο εγκέφαλος. Επίσης, μου είπαν ότι αν το ξανακάνει θέλει αλλαγή η πεταλούδα του γκαζιού, με κόστος περίπου στα 200-250 euros.
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι με πιάσαν κώτσο?!Λοιπόν 28 ευρώ κόστισε η διάγνωση και αναζήτηση βλάβης, 22 η τηλεφόρτωση εγκεφάλου.Σύνολο 50 ευρώ για κάτι το οποίο μπορεί και να ήταν παροδική βλάβη.Κι όσο σκέφτομαι ότι στη peugeot στα Γιάννενα όποτε μπαίνει στο διαγνωστικό δε μου πίρνουν τίποτα..
Α τους είπα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα γιατί μου φα΄νοταν ότι φώτιζαν το Θεό.Κόστος για ρύθμιση προβολέων...16,7 ευρώ!!Μη τα πολυλογούμε επειδή άλλαξα και μία λάμπα που είχε καεί τελικά έδωσα 74,5ευρώ από το πουθενά!
Δε πάμε καλά...
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 19:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγα για το πρώτο μεγάλο service πριν 2 μέρες. Σήμερα μου έβγαλε και μένα το antipollution fault. Να το πάω στη LION (εκεί έκανα το service) ή να περιμένω λίγο. Μέχρι τη Δευτέρα ας πούμε, μιας και λέτε ότι μπορεί να είναι και παροδικό. Φοράω DEVIL σύστημα εξαγωγής το οποίο μου το έχει τοποθετήσει η μαμά Peugeot όταν πήρα το αμάξι. Ευχαριστώ!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 10:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιδημία απ οτι φαίνεται. Χθές πέρασα απο Κτέο. Μου λένε "Το αμάξι σου έχει πολυ υψηλές τιμές σε καυσαέρια, τσέκαρε "λ" ή καταλύτη". Λέω αποκλείεται γιατί θα είχα και λαμπάκια αναμένα. Κοίτα να δείς όμως καμιά φορά. Το βάζω σήμερα το πρωί μπροστά και μετά απο λίγα λεπτά τσούπ...πορτοκαλί λαμπάκι. ε λέω δεν γίνονται αυτά. Το απόγευμα πάει μέσα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 19:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες καλησπερα δωστε μου τα φωτα σας.Λοιπον εδω και μια εβδομαδα μου εχει αναψει το CHECK ENGINE και κλασσικα το μυνηματακι ANTIPOLLUTION FAULT μου το ειχε κανει αυτο αρκετες φορες παλιοτερα αλλα οπως ειχα πει και στον φιλο Γιαννη(kazanovas) εχω αλλαξει και τους 2 'λ',πολλαπλασιαστη,μπουζι,εχω κανει καθαρισμο injection και καθαρισμο πεταλουδας μεχρι που αλλαξα και βενζιναδικο, να ομως που μου το ξαναεκανε.
Λοιπον σημερα το πρωι πηγα στην PEUGEOT NEWLAND στο Κιλκις εκει παω συνεχεια εν το μεταξυ οταν βαζω μπρος το αυτοκινητο ρεταρει και οταν παταω γκαζι κανει σαν να θελει να σβησει το μοτερ αλλα επανερχεται.
Ο pc εδειξε ως μονιμο σφαλμα στο συστημα ψεκασμου και ως παροδικο προβλημα στο αισθητηρα 'λ' 2.
Ο μηχανικος μου ειπε οτι πρεπει να ξανα αλλαξουμε και τους 2 αισθητηρες 'λ' και να κανουμε τηλεφορτωση με κοστος -360euro (απο 155euro ο καθε αισθητηρα =310euro και 50euro η τηλεφορτωση)

Αν εχετε να μου προτεινεται κατι παρακαλω καντε το γιατι πλεον μου εχουν γινει τα νευρα πορτοκαλαδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 19:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα στην καλωδίωση των "λ" (επαφές καλωδίων, φθαρμένο καλώδιο, τραβηγμένο κατα λάθος, διαρροή η κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και από εκεί παρουσιάζεται βλάβη?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 19:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο καλησπερα τι να σου πω ρε φιλε και εγω το εψαξα επιφανιακα αλλα τιποτα πες μου κατι αλλο η τιμες που μου ειπαν σου ακουγονται λογικες?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 19:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό μπορούμε να το διασταυρώσουμε αυριο το πρωί. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2007, 08:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 groupA έγραψε:
και εγω το εψαξα επιφανιακα αλλα τιποτα πες μου κατι αλλο η τιμες που μου ειπαν σου ακουγονται λογικες?

Δημήτρη, οι τιμές είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς.

Τα σφάλματα που βλέπεις στον εγκέφαλο προέρχονται από κάποιο πρόβλημα στους λάμβδα. Κι εγώ τα είχα συναντήσει την πρώτη φορά που τους σκάλιζα και έπαιζα με την πλεξούδα για να δω που θα εγκαταστήσω halmeter και τί μετρήσεις δίνουν.

Δοκίμασε να ξεκουμπώσεις και να κουμπώσεις ξανά τις μπρίζες τους. Λογικά κάποιος από τους δύο δεν κάνει σωστή επαφή καθότι είναι καινούργιοι.
Οι αισθητήρες αυτοί καταστρέφονται πολύ δύσκολα υπό κανονικές συνθήκες και μου κάνει εντύπωση γιατί να πρέπει να τους ξαναλλάξεις.

Τέλος, έλεγξε το σύστημα της εξάτμισής σου για διαρροές. Μήπως χάνει πουθενά ανάμεσα στην πολλαπλή και τον δεύτερο λάμβδα (που βρίσκεται πιο πίσω στη σωλήνωση), γιατί κι αυτό καταχωρείται ως αιτία σφάλματος.

Χωρίς να γνωρίζω τί γενιάς είναι το αυτοκίνητό σου, έχει καταντήσει πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στα τελευταία 206 να καίνε πολ/στές, κάτι που οδηγεί σε ρετάρισμα. Ειδικά αν φοράς μπουζί διαφορετικά από του κατασκευαστή...

Καλό κουράγιο! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2007, 09:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου αναψε antipollution fault οταν εμεινα απο αντλια βενζινης, και προσπαθουσα να το βαλω εμπρος,μου τσουλησε λιγακι, και ο εγκεφαλος αυτο το ειδε σαν σπρωξιμο για να το βαλω μπροστα κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2007, 19:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα ευχαριστω για την βοηθεια αυριο με το καλο θα παω παλι σε ενα φιλο που εχει συνεργειο να ξανακοιταξω τισ φισες και μηπως υπαρχει καμια διαρροη στην εξατμιση οπως λεει και ο salex.
χθες εστειλα e-mail στην lion ellas στη Μουδανιων και σημερα το πρωι με πηραν τηλ. και μου εκλεισαν ραντεβου για την τριτη το πρωι.θα παω και απο εκει να δω τη θα μου πουν.

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 11:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά... Και ότι μπήκα για να γράψω για το συγκεκριμένο θέμα αλλα για 207!
Χθές καθώς οδηγούσα η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη και μου έβγαλε "Depollution System faulty" sto trip computer... Αγχώθηκα... Είδα νερά λάδια πραγματική θερμοκρασία και τελος πάντων ότι έπρεπε να δω...
Όλα έδειχναν πως είναι θέμα εγκεφάλου - Αισθητήρα... οπότε δεν θα είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...
Πήγα σιγά σιγά σε έναν αχαίρευτο λίγο πιο πάνω απο τη δελφών ο οποίος άρχισε την old school δουλειά (κατσαβίδια - πένσες κτλ).
Όταν του είπα να το βάλει πρώτα στον υπολογιστή για να δεί το προφανές (και να μην μου μαμήσει την εγγύηση) άρχισε να ωρίεται και να φωνάζει .. (δεν θα μου πείς εσύ πως να κάνω τη δουλειά μου κτλ...)
Έφυγα επιτόπου (αν και φοβόμουν να το κυκλοφορήσω με τέρμα θερμοκρασία (έστω και εικονική)...
Στην peugeot που πήγα μου είπαν το εξής που θα ενδιαφέρει αρκετούς...

"...Στα αυτοκίνητα παραγωγής Ιουνίου-Ιουλίου έχει υπάρξει γνωστό πρόβλημα με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας ο οποίος λόγω χαλασμένης αντίστασης προκαλεί τον εγκέφαλο να δείχνει συνεχώς μέγιστη θερμοκρασία και να δουλεύει το δεύτερο βεντιλατέρ... Είναι γνωστό φαινόμενο και μάλιστα θα σταλέι γράμμα απο την peugeot ΣΕ ΟΛΟΥΣ για αντικατάσταση του... Κατα τα άλλα το πρόβλημα είναι καθαρά εικονικό και ελάτε απο δευτέρα (παρασκευή στις 4 πήγα) που θα είναι ανοιχτά τα ανταλλακτικά για να σας εξυπηρετήσουμε... Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία κτλ κτλ...
Το αυτοκίνητο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ..."

Αυτά για να μην αγχωθείτε οι των 207...
Και για να μην πηγαίνετε σε ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ(για αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας) μηχανικούς που έχουν μείνει στη φλάντζα και την τσιμούχα...

Αυτά...

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 23:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σημαντική πληροφορία Wink
Τώρα μένει να περιμένουμε το γράμμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης