PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 38, 39, 40  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
costas106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 16V (1997)

Ένταξη: 07 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 23:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντροπή!!!
Για να δούμε θα έχει κυρώσεις ο "κύριος"???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 00:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=858251#858251

δεν τα έζησα από κοντά μιας και δεν μπορούσα να πάω αλλά όσο τα διαβάζω πραγματικά με εκνευρίζουν...

Ακόμα και αν "χρεώσουμε" σφάλμα στο ότι του επιτράπηκε να κάνει τα δοκιμαστικά του Σαββάτου η συμπεριφορά του απέναντι στους υπολοίπους (~130 αγωνιζόμενους + του μηχανικούς τους και ~15000 θεατές) ήταν απλά απαράδεκτη...

και στο κάτω κάτω σιγά το δύσκολο πράγμα να βρεις μια ρημάδα μπαλακλάβα...

από την άλλη δεν υπήρχε τρόπος να του βγάλουν το sierra απ΄την μέση? με ένα γερανό ή με κάτι άλλο τέλος πάντων?
ή δεν υπήρχε τρόπος να φτάσει γερανός στο σημείο εκείνο? Question

επίσης κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το θέμα της μεταφοράς των αγωνιστικών με τρείλερ... Μα είναι δυνατόν να είναι παράνομο κάτι τέτοιο Shocked Confused Question Shocked
η συνέχεια για να μην τα μπερδεψουμε όλα εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=199131#199131

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 05:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πάμε καθόλου καλά.... Confused
Τελικά...απλά....ΜΠΑΝΑΝΙΑ..... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 13:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΡΙΜΑ ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Π...ΤΑΝΕΣ!!!

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 13:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα χχεράκι ξύλο ήθελε αυτός και οι μηχανικοί του....
15000 ατομα... 1 σφαλιάρα ο καθένας....
Θα τον έκαναν πορτοκαλί Laughing απο το ξύλο...
Δεν ξέρω γιατί η οργάνωση δεν μπόρεσε να μετακινήσει το αμάξι με έναν γερανό.
Σπύρο γνωρίζεις τπτ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 15:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαράδεκτος απλά που χάλασε εναν αγώνα... κρίμα που είναι καλός οδηγός κι εχει και πολύ καλό αμαξι.

Απ' ότι ακούστηκε ομως η μπαλακλάβα ήταν η αφορμή, η βασική αιτία που προφασίστηκε ηταν τα πρόστιμο για ρυμούλκιση ο οποίος "τσίμπησε" ένα και δεν ειναι καθόλου μικρό το ποσό. Και πάλι ομως αν είναι έτσι δεν δικιολογείται.

Το ξύλο δεν είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις και πάλι καλά που δεν μάζεψε καμια ψιλή. Φταίει και η οργάνωση σε κάποιο βάθμο που δεν μπόρεσε να μετακινήσει το σιερρα και χάθηκε ενας αγώνας.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 15:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ειμαι πολυ οργισμενος,καποια στιγμη θα γραψω που θα ηρεμησω.
Απλα να πω πως το σιερρα δεν μπορουσε να το παρει γερανος, αφου το φυλουσαν οι "δικοι" του και δεν επετρεπαν να πλησιασει κανεις.
και αν το πας με το νομο, δεν μπορεις να πειραξεις ξενη περιουσια,θα σου βγει κι απο πανω, με μυνησεις κλπ.

Η αστυνομια που ηταν εκει τον επαιζε!
Βρειτε τα ηταν η απαντηση της.

Τελικα ηρθε η αμεση δραση μετα απο τρεις ωρες,στις 16.00 (με εισαγγελεα ισως?) και μονο τοτε δεχτηκε να το μετακινησει.

Το σαββατο ημουν στην προετοιμασια πριν την εκκινηση και εδινα το go,oταν ο εφορος τους εβρισκε ενταξει.
Του διεφυγε του εφορου η μπαλακλαβα το Σαββατο, αλλα του ηλεγχε ζωνες-καθισματα που κατι του ειχε βρει.
Και λογω χρονου επειδη βιαζομασταν να κλεισουμε το σκελος τον αφησαμε.
Αλλα το ιδιο εγινε με Πατσουρεα, και Κυριτση, οι ανθρψωποι ομως ηρθαν κυριοι την κυριακη, με μπαλακλαβα και συννομοι.
Αυτα προς το παρον!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 16:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπυρο η μονη λυση ειναι μυνηση για διαφυγοντα κερδη.
μονο ετσι θα το διπλοσκεφτει ο επομενος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 17:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστυνομία την ώρα δεν παίζει...
Ναι όντος ήρθε εισαγγελέας και έβγαλαν το αμάξι.
Το θέμα είναι γιατί ακύρωσαν τον αγώνα αφού τους μάζεψαν
ξανά για εκκίνηση και μετά είπαν Ακυρο...

Επείσης έμαθα ότι ο κύριος αυτός έφαγε πρόστιμο
από την τροχαία 5.000 Ε...
Αυτά και αρκετά άλλα έμαθα από αγωνιζόμενο
και αξιοσέβαστο άτομο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 18:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

are αρβυλα...το προστιμο το εφαγε για το τρειλερ οπως και πολυς κοσμος ακομα στο δρομο προς πατρα...

βεβαια μετα απο συννενοηση με το σταθακη απο οτι λενε θα σβηστουν αυτες οι κλησεις.ελπιζω στο λαμογιο να μη τη σβησουν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 19:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asa1 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Π...ΤΑΝΕΣ!!!

καλησπερα! Smile
Ειμαι ο κριτης στην Κ11 που πιασαμε κουβεντουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 19:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάποια πιο επίσημα πράγματα:

Ανακοίνωση ΕΘ.Ε.Α.

Παράθεση:
Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, δυστυχώς όμως είναι πραγματικότητα. Η Ανάβαση Πιτίτσας, η πρώτη της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2007,διεκόπη μετά την ολοκλήρωση του Α' Σκέλους, εξαιτίας της απαράδεκτης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του αγωνιζόμενου Αλέξανδρου Ρουστέμη (Ford Sierra RS500, αρ. συμμ. 130), ο οποίος στάθμευσε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο και έκλεισε την πρόσβαση στην εκκίνηση της διαδρομής.

Μετά το αναπάντεχο και λυπηρό αυτό γεγονός, η ΕΘΕΑ δεσμεύεται να διερευνήσει εις βάθος το συμβάν και να ανακοινώσει τις αποφάσεις της στην επόμενη συνεδρίαση των μελών της.

(Δελτίο Τύπου)

-------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση Α.Ο.Π.

Παράθεση:
Μετά από εννέα χρόνια προσπαθήσαμε και καταφέραμε να διοργανώσουμε την ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑΣ.

Παρά την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα ένα σοβαρό επεισόδιο ανάγκασε τον Πρόεδρο Αγωνοδικών στη διακοπή του αγώνα.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν ανυπέρβλητο και για λόγους ασφαλείας η διακοπή ήταν επιβεβλημένη.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών αφού ευχαριστήσει τους 128 συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στον αγώνα και τους χιλιάδες θεατές που τον τίμησαν με την παρουσία τους εκφράζει τη λύπη του για τα γεγονότα.

Σας περιμένουμε στο Rally ΑΧΑΙΟΣ στις 2 Σεπτεμβρίου.

(Δελτίο Τύπου)

-------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή πάντα πρέπει να ακούμε και την άλλη πλευρά:

Επιστολή Αλέξανδρου Ρουστέμη (στο rally.gr)
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=12094

Παράθεση:
Ο Αλέξανδρος Ρουστέμης μας απέστειλε επιστολή, με την οποία αναλύει τα γεγονότα της ανάβασης Πιτίτσας, όπως τα έζησε ο ίδιος και την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω:

"Ανοικτή επιστολή …

Πριν απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους θεατές και όλους τους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που είχαν κατακλύσει την διαδρομή της Ανάβασης..

Mέσα από την επιστολή μου αυτή θέλω να καταθέσω και γραπτώς τα γεγονότα όπως αυτά συνέβησαν πραγματικά και πιστεύω ότι τα στοιχεία που έχω στην διάθεση μου να σας κάνουν στο τέλος να αναρωτηθείτε η να προβληματιστείτε.

Όπως όλοι οι αγωνιζόμενοι στην Ελλάδα, που επιλέγουν αγωνιστικά τους αγώνες Αναβάσεων και Ταχυτήτων και είναι 100% ερασιτέχνες-χομπίστες έτσι και εγώ αποφάσισα να συμμετέχω φέτος, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στην πρώτη Ανάβαση της χρονιάς στην Πιτίτσα.
Βέβαια τα πράγματα δεν είχαν και την καλύτερη δυνατόν αρχή και εξέλιξη.
Και εξηγώ.
Η Τροχαία τηρώντας τον ΚΟΚ πριν φτάσουμε στα όρια του Νομού Αχαΐας μας κέρασε το πρώτο πικρό ποτήρι με 5.000 ( πέντε χιλιάδες ευρώ € πρόστιμο γιατί ρυμουλκούσαμε το τρείλερ με το αγωνιστικό αυτοκίνητο, με το φορτηγάκι του συνεργείου για τον αγώνα ).
Αν όμως δεν φτάσεις, με οποιοδήποτε κόστος, στον χώρο του αγώνα πώς να κάνεις το χόμπι σου?
Η ψυχολογία όπως καταλάβατε είναι από το πρωί χάλια.
Δεύτερο ποτήρι από την οργάνωση, αυτή την φορά απόλυτα δικαιολογημένα.
Κάθισμα και ρεζερβουάρ του αγωνιστικού αυτοκινήτου να αλλαχθούν, λόγω ημερομηνίας λήξης, για να είναι καθ’ όλα νόμιμο το αυτοκίνητο για τον αγώνα.
Τρίτο ποτήρι, αλλαγή πάλι λόγω ημερομηνίας λήξης οι ζώνες ασφαλείας και το εσωτερικό άφλεκτο μπλουζάκι που θα φορούσα κατά την διάρκεια του αγώνα.
Χωρίς κανένα σχόλιο και ενδοιασμό μέσω κινητού τηλεφώνου τα παραγγέλνω όλα και φτάνουν αυθημερόν στην Πιτίτσα και αντικαθίστανται από εξειδικευμένα άτομα τα οποία και αυτά πληρώνονται και για την τοποθέτηση αλλά και για το ταξίδι τους από την Αθήνα.
Μέχρι εδώ καλά.
Και φυσικά όλα καλά, αφού στις χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου αγωνίστηκα κανονικά, με την ίδια ακριβώς ενδυμασία που είχα στην διάθεση μου και για τον αγώνα της Κυριακής.
Ας’ υποθέσουμε λοιπόν ότι “ψιλoπήγαν” τα φαρμάκια κάτω?
Όχι.
Εδώ ακριβώς αρχίζει το δράμα.
Κυριακή πρωί και το μεγάλο «γλέντι» του αγώνα αρχίζει, η αδρεναλίνη στα ύψη, η διαδρομή του αγώνα γεμάτη κόσμο και ένα ένα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ξεκινούν την διαδικασία των δύο σκελών για να χρονομετρηθούν και να βραβευθούν με τα χειροκροτήματα του κόσμου για την προσπάθεια τους – το χόμπι μας κάνουμε όλοι.
Εγώ έχω τον αριθμό 130 και αυτό σημαίνει ότι ξεκινώ σχεδόν τελευταίος αφού υπολείπονται άλλα τέσσερα αυτοκίνητα για να ολοκληρώσουν κάθε σκέλος του αγώνα.
Φθάνω στον χώρο ελέγχου, όπως και στις χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου, ο κριτής όμως άλλαξε γνώμη, απ’ ότι μου έδωσε να καταλάβω και επέμενε να συμπληρώσω την περιβολή μου και με το άφλεκτο σκουφάκι (Μπαλακλάβα).
Εδώ θα πρέπει να σας πω ότι αρχίζει να φαίνεται καθαρά ότι κάτι δεν πάει καλά και του τονίζω ότι, πρώτον δεν μου ζητήθηκε να φοράω (πράγμα που τελικά μόνος μου διαπίστωσα ότι είναι κατά τον κανονισμό υποχρεωτικό) και δεύτερον ότι στις επίσημες δοκιμές χρονομέτρησης του Σαββάτου που είχα την ίδια ακριβώς περιβολή γιατί δεν μου έκανε υπόδειξη η παρατήρηση ?
Μου λέει λοιπόν, επιβλητικά, και με ιδιαίτερα έντονο ύφος, ότι έχω τεθεί εκτός αγώνα και από εκείνη την στιγμή και μετά δεν δέχεται κουβέντα ούτε αυτός αλλά ούτε και κανείς άλλος υπεύθυνος (κριτής, αγωνοδίκης, αλυτάρχης κ.α) του αγώνα.
Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να θελήσει κάποιος να μου εξηγήσει αν κάνω λάθος μέχρι που δεν μου έδωσαν, αν και υποχρεούνται, να διαβάσω τον κανονισμό στα Ελληνικά και μου τον «σέρβιραν» Αγγλικά και δυναμίτισαν περισσότερο την κατάσταση μου.
Δεν μου έλεγε κανένας απολύτως με βεβαιότητα τίποτα.
Αντίθετα μέχρι που άκουσα ότι έπρεπε να με είχαν “καθαρίσει” από το Σάββατο.
Δεν υπήρξε ούτε ένας, να μου πει έστω, ότι έγινε-έγινε και να μου εξηγήσει ότι παρότι δεν θα ξεκινούσα τον αγώνα κανονικά είχα δικαίωμα να τρέξω στο δεύτερο σκέλος για τους χορηγούς μου εκτός συναγωνισμού.
Φθάνουν αυτά ?.
Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ.
Mε διαβεβαιώνουν οι θεατές και οι φίλοι που είναι κοντά μου ότι πολλά αγωνιστικά είχαν εκκινήσει πριν από μένα, με οδηγούς που δεν φορούσαν ούτε Μπαλακλάβα (άφλεκτο σκουφάκι) αλλά ούτε γάντια και φυσικά τα είχαν φωτογραφήσει.
Δηλαδή όλοι τους γνώριζαν ότι είχαν παρανομήσει και δεν το έλεγαν αλλά αντ’ αυτού με χρέωναν για ότι κακό είχε συμβεί ???
Τώρα τι έχετε να πείτε?
Όλα καλά η ΟΧΙ ???
Ποια είναι τα καλά και ποιά όχι?
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ???
Εγώ που δεν πίστευα ούτε στα μάτια μου ούτε στα αυτιά μου η όλοι αυτοί που παίξανε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στην πλάτη, όλων όσων βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή στον αγώνα.

Κάτι πρέπει να αλλάξει ?
Βέβαια η λαϊκή παροιμία μας λέει: ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Ποιος νοιάζεται τι θα γίνει?

Πιστεύω ότι σύντομα κάτι θα αλλάξει και εύχομαι να έχω κάνει την αρχή.

Τέλος μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχω πάρει γραπτώς όπως δικαιούμαι τον λόγο που δεν με άφησαν να αγωνιστώ, αίτημα το οποίο με έφερε στην δυσάρεστη θέση να αφήσω το αγωνιστικό αυτοκίνητο μου κάθετα στο δρόμο.

Σας ευχαριστώ πολύ
Αλέξανδρος Σ. Ρουστέμης"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 19:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΕΟΣΣΣ
ΕΤΣΙΙΙ

kai οποιος πει οτι λεω ψεματα θα του στειλω τους μπραβους σπιτι του...

παλι καλα που ειχε ρολ μπαρ το αμαξι και πυροσβεση.
αυτα ποιος βλακας του ειπε οτι ειναι υποχρεωτικα?
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 20:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΑΝΑΝΙΑ.......... Evil
....δεν αλλάζει αυτό.......
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 21:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δε μας λεει ο καραγκιοζης οτι ηταν εκτος τριλεπτου?
Γι αυτο τι εχει να πει?
Γιατι οταν προθυμοποιηθηκε ο προεδρος να παει να του φερει μπαλακλαβα αυτος αρνηθηκε? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 22:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Γιατι δε μας λεει ο καραγκιοζης οτι ηταν εκτος τριλεπτου?
Γι αυτο τι εχει να πει?
Γιατι οταν προθυμοποιηθηκε ο προεδρος να παει να του φερει μπαλακλαβα αυτος αρνηθηκε? Evil

.....γιατί προφανώς είναι καραγκιόζης όπως ακριβώς είπες....και δυστυχώς δεν είναι και ο μόνος στο άθλημα..... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 00:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Απ' ότι ακούστηκε ομως η μπαλακλάβα ήταν η αφορμή, η βασική αιτία που προφασίστηκε ηταν τα πρόστιμο για ρυμούλκιση ο οποίος "τσίμπησε" ένα και δεν ειναι καθόλου μικρό το ποσό.

Δηλαδή ρε παιδιά, επειδή τσίμπησε το πρόστιμο από καθαρά δικό του φταίξιμο, δεν πρέπει οι άλλοι να κάνουν αγώνα?
Δεν το κατάλαβα;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύει πως μ'αυτήν την επιστολή θα πούμε....αααα...είχε δίκιο τελικά???

ΡΕ πάει καλά ο κόσμος???ΑΝ ξανατρέξει τότε θα είμαστε ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 01:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη . . .
Κατα 99% του συγκεκριμενου οδηγου θα του αφαιρεθει η λισανς δια παντος.
Τα προστιμα σβηστικαν "χαριστικα".

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 02:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Απ' ότι ακούστηκε ομως η μπαλακλάβα ήταν η αφορμή, η βασική αιτία που προφασίστηκε ηταν τα πρόστιμο για ρυμούλκιση ο οποίος "τσίμπησε" ένα και δεν ειναι καθόλου μικρό το ποσό.

Δηλαδή ρε παιδιά, επειδή τσίμπησε το πρόστιμο από καθαρά δικό του φταίξιμο, δεν πρέπει οι άλλοι να κάνουν αγώνα?
Δεν το κατάλαβα;;

Ουφ Crying or Very sad , δεν είπα αυτό βρε Νικόλα. Καταρχήν το ποστ μου είναι αυτό αν απευθύνεσαι σε μένα.

plaketokofths έγραψε:
Απαράδεκτος απλά που χάλασε εναν αγώνα... κρίμα που είναι καλός οδηγός κι εχει και πολύ καλό αμαξι.

Απ' ότι ακούστηκε ομως η μπαλακλάβα ήταν η αφορμή, η βασική αιτία που προφασίστηκε ηταν τα πρόστιμο για ρυμούλκιση ο οποίος "τσίμπησε" ένα και δεν ειναι καθόλου μικρό το ποσό. Και πάλι ομως αν είναι έτσι δεν δικιολογείται.

Το ξύλο δεν είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις και πάλι καλά που δεν μάζεψε καμια ψιλή. Φταίει και η οργάνωση σε κάποιο βάθμο που δεν μπόρεσε να μετακινήσει το σιερρα και χάθηκε ενας αγώνας.

Επεξηγώ λοιπόν για να μην παρεξηγηθω.
Ανέφερα απλά οτι ο εν λόγω αγωνιζόμενος ήταν ήδη "αρπαγμένος" λόγω του προστίμου ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ. Ισα ίσα αν διαβάσεις το ποστ μου αλλά λέω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 38, 39, 40  Επόμενη
Σελίδα 21 από 40

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης