PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μη επισκευάσιμο...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Μη επισκευάσιμο... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το peugeot μου θα το αποχωριστώ μια και καλή καθώς είχα μια ωραιότατη μετωπική από την οποία εγώ βγήκα σώος και αβλαβής αλλά το λιονταράκι απεβίωσε. Βγήκε μη επισκευάσιμο οπότε πάμε γι'άλλα...
Γνωρίζει κανείς τι διαδικασία ακολουθώ τώρα για να αποζημιωθώ σχετικά με τα "σώστρα"?? Συμφέρει να το πουλήσω όπως είναι σε κάποια μάντρα?? εννοείται οτι πλέον μοναδικός σκοπός είναι να πάρω από την ασφαλιστική του άλλου όσο περισσότερα χρήματα γίνεται... Επίσης πως θα βρω την τωρινή αξία του αυτοκινήτου?? Κοίταξα στο auto τρίτη αλλά δεν αναφέρει διαφορά 16V και 8V στα 1.4 και το θεωρώ αδιανόητο να έχουν ίδια τιμή!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτουυυυυυυυυυυυυυυ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
παλι καλα που ζεις..........................................
περαστικα...............

σε πρωτη φαση τραβα παρε μερικες εφημεριδες χρυση ευκαιρια,αγγελιες κανα οτοτριτι...να τα εχεις για αρχειο
θα σου χρησιμευσει σε περιπτωση που δε τα βρισκετε με την ασφαλιστικη...

θεωρητικα πρεπει να μιλησεις με την ασφαλιστικη του αλλου(ποια?)
αυτοι θα σου πουν αφου δουν το αμαξι οτι...
αν π.χ εκανε 8000ευρω εμεις εκτιμαμε οτι πουλιεται οπως ειναι 3000 αρα σου δινουμε 5000 ...
απο εκει και περα εσυ σου λενε κανε οτι θες?θες να το δωσεις?θες να το ξαναφτιαξεις ειναι δικο σου θεμα!
πολλες φορες οταν πετυχαινουν κανα ζωο του λενε οτι εμεις δινουμε 7 και το παιρνουμε ολο...οποτε το τσιμπαει ο πραγματογνωμονας για τον εαυτο του Wink μη μπλεξεις με τετοια ιστορια στο τελος χειροτερα θα ειναι...

το θεμα για να παρεις παραπανω λεφτα ειναι να ξεφουσκωσεις την αξια πωλησης του αυτοκινητου οπως ειναι τωρα παλιοσιδερα...
π.χ να βρεις ενα τροπο να αποδειξεις οτι πουλιεται 2 και οχι 3 που λενε αυτοι οποτε μεχρι τα 8 να τους τσιμπησεις αλλα 6000ευρω...

πως θα το κανεις?
κυριως με αναλυτικη πραγματογνωμοσυνη απο συνεργειο με θεωρητικο υπολογισμο βλαβης...εχεις πολυ τρεξιμο οποτε υπομονη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ασφαλιστική του άλλου δυστυχώς με φοβίζει....eos λεγεται, ούτε που την ήξερα μέχρι το τρακάρισμα. Ο πραγματογνώμων πήγε σήμερα, περιμένω νέα τους απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος...

αν αυτά που θα μου πουν είναι παράλογα εντελώς πρέπει να κινηθώ με νομική προστασία??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ψωνισες απο σβερκο!

μαλλον σε βλεπω για δικαστικα...οποτε εκει θα ειναι καλυτερα αν εχεις την δυνατοτητα να περιμενεις?
γιατι?
θα βρεις ενα παλιατζη θα κοψεις ενα τιμολογιο 1000ευρω και θα τους πεις οριστε τοσο το εδωσα δωστε μου τα υπολοιπα 7000 μεχρι τα 8000τωρινης αξιας και τοκους υπερημεριας που ειναι αρκετα (πανω απο 13% αν θυμαμαι καλα)
θεωρητικα αν εχεις τη δυνατοτητα να περιμενεις βγαζεις λεφτα απο τετοια περιστατικα....θεωρητικα εεεεεεεεεεεε???

αν δε μπορεις να περιμενεις εχει γολγοθα αν και αμφιβαλλω αν εχουν λεφτα να πληρωσουν!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα δες τι θα σου πουν
κρατα ονομα πραγματογνωμονα και αριθμο φακελου και πες μου με πμ...

ισως υπαρχει καποιος στην εος που μπορεσει να κανει κατι αν και δεν σου εγγυομαι τιποτα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικά πάντα μπορώ να περιμενώ σε λογικά πλαίσια... θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο (ή να πάρω εγώ αν δω οτι κάνουν την πάπια) και θα σου πω.thanx Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχημα νέα. Ευτυχώς που εσύ είσαι καλά. Rolling eyes

Ελπίζω να βρεις άκρη με την ασφαλιστική του άλλου το συντομότερο.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ Χάρη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτου φτου ... Shocked
αφού εσύ δεν έπαθες τίποτα όλα τα άλλα γίνονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αερόσακος ftw Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO moter τι ζημια εχει?
ξερω καποιον που θελει να βαλει στο αγωνιστικο του 16ν Cool
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
αερόσακος ftw Cool Cool Cool

+ζώνη φαντάζομαι...

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ μερικοί μου λένα άλλα...

Τέλος πάντων!

αφού εσύ είσαι καλά όλα τα άλλα θα διορθωθούν

τα έχω περάσει και εγώ.

το δικό μου βρήκε η ασφαλιστική εταιρία του άλλου ένα φανατζή να του το πουλήσω.

εγώ δυστυχώς χρόνο να ασχοληθώ δεν είχα

και μου έδωσαν την διαφορά.

15000έκανε καινούργιο τότε (κόστος επισκευής γύρω στα 16500... = ασύμφορο επισκευής)
μείον παλαιότητα 3μηνών (@#$@#$@.... Evil αλλά λακρη δεν βρίσκεις)
μείον και καλά συνηπευθηνότητα ένα μικρό ποσοστό
τελικά
ποσό αποζημίωσης 12000
το πήρε ο φαναρτζής 3000 και η ασφάλεια που έδωσε τα υπόλοιπα 9000
τα χρήματα τα πήρα στα χέρια γύρω στους 5 μήνες μετά το τρακάρισμα....

κατά 99% το αμάξι επισκευάστηκε με ελάχιστα λεφτά.... και πουλήκε σαν used 3μηνών...... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω τι ζημιά έχει το μοτερ...εμφανισιακά μια χαρά φαίνεται, αλλά στον δρόμο χύθηκαν λάδια... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:17:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

my name is TSOS.... KO-TSOS.....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
my name is TSOS.... KO-TSOS.....

για τον μανθούκο πάει αυτό?? μη μου τον πληγώνεις!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν δεν έχεις αμάξι να κυκλοφορήσεις και μένεις εκεί που μένω δεν έχει την πολυτέλεια να καθηστερείς για 1000 πχ επιπλέον ευρώ κ.πολυξερίδη...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. το τόπικ νομίζω ότι πάει στις γενικές... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μας εφτιαξες την μερα μεσημεριατικα.
Περαστικα και αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα θα γινουν.
Σιγουρα θα φορουσες και ζωνη γιατι τωρα θα σε αιρετουσαμε και εσενα.
Εος ηταν και η ασφαλιστικη του τυπου που με τρακαρε.Ενταξει ουτε εγω την ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι εξηγηθηκε ασχημα.Βεβαια η ζημια ηταν 2000 και οχι πιο μεγαλη.Και τα πηρα σχετικα γρηγορα.
Αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειναι καλη εταιρια αλλα εγω ειδα κατι τοσο κακο πανω της.
Μπορεις να πουλησεις τα κομματια ξεχωριστα?
Αν ειναι ο κινητηρας σε καλη κατασταση μπορεις να τον δωσεις ξεχωρα.
Οι μαντραδες φοβαμαι οτι θα σε ριξουν στην τιμη.
Οπως και να εχει καλα και ξεμπερδεματα και ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.
Ας ειναι η μονη ατυχια στην ζωη σου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου εσυ εισαι οκ μην αγχωνεσαι για τιποτα, θα παρεις καινουργιο αυτοκινητακι και θα τα ξεχασεις ολα.
Πολλα ντουκια τωρα τελευταια. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:54:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Μας εφτιαξες την μερα μεσημεριατικα.
Περαστικα και αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα θα γινουν.
Σιγουρα θα φορουσες και ζωνη γιατι τωρα θα σε αιρετουσαμε και εσενα.
Εος ηταν και η ασφαλιστικη του τυπου που με τρακαρε.Ενταξει ουτε εγω την ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι εξηγηθηκε ασχημα.Βεβαια η ζημια ηταν 2000 και οχι πιο μεγαλη.Και τα πηρα σχετικα γρηγορα.
Αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειναι καλη εταιρια αλλα εγω ειδα κατι τοσο κακο πανω της.
Μπορεις να πουλησεις τα κομματια ξεχωριστα?
Αν ειναι ο κινητηρας σε καλη κατασταση μπορεις να τον δωσεις ξεχωρα.
Οι μαντραδες φοβαμαι οτι θα σε ριξουν στην τιμη.
Οπως και να εχει καλα και ξεμπερδεματα και ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.
Ας ειναι η μονη ατυχια στην ζωη σου.

μου έδωσες μια ελπίδα, γιατί μέχρι τώρα σε όποιον έλεγα εος μου λεγε οτι @@ λεφτά θα πάρω... μακάρι να μου ξηγηθεί κι εμένα έτσι, είναι το μόνο μου άγχος αυτή την στιγμή. Το να πουλήσω ξεχωριστά κομμάτια δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και αν συμφέρει. Περιμένω να με πάρουν να μου πουν την ακριβή διαδικασία που ακολουθείται και θα πράξω ανάλογα. Το μοτέρ έχει ζημιά...δεν ξέρω τι ζημιά ακόμα κι αν αξίζει. Φυσικά είναι άθικτο όλο το αυτοκίνητο από τις πόρτες και πίσω...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως τσεκαρε αν μπορείς βλάβη του μοτέρ, γιατι και εγωξερω κάποιον που ενδιαφερεται..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης