PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με μαμά-ράδιο (clarion)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2007, 22:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με μαμά-ράδιο (clarion) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ραδιόφωνο εδώ και 3 μέρες εκεί που λειτουργεί για περίπου 10-15 λεπτά ξαφνικά σταματάει και χάνει σήμα γενικώς σαν να μην υπάρχει κανένας απολύτως σταθμός και βγάζει την ένδειξη search... χωρίς να τίθεται τέτοιο θέμα... Δεν λειτουργεί καμία μνήμη και επανέρχεται αραία και που κατά διαστήματα αλλά με μεγάλα κενά... σε search mode γενικώς. Any thoughts please??? Crying or Very sad Ήρθε το τέλος του μαμά radio-cd? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2007, 00:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ειναι το FM AST ανοιχτο?
Αυτο φταιει σε αυτο που λες.Εστω και λιγα παρασιτα να κανει τοτε αρχιζει να κανει search για τον ιδιο ακριβως σταθμο.Προσεχε.Οχι για αλλο σταθμο αλλα για τον ιδιο σταθμο σε διαφορετικη συχνοτητα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2007, 07:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΤΑ και το RDS είναι off ?
Εάν όχι γι’ αυτό στο κάνει αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 23:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία τύχη παιδιά.
Crying or Very sad
Δοκίμασα με τα (ΤΑ) και (RDS) τόσο σε ΟΝ όσο και σε OFF mode αλλά η κατάσταση συνεχίζεται.... Crying or Very sad
Σε 15-20 λεπτά λειτουργίας ξαφνικά χάνει το συγκεκριμένο σταθμό, χάνονται και όλοι οι υπολοιποι από τις μνήμες δείχνει search και αν το βάλεις να κάνει search είτε automatic είτε manualy στη μπάντα των FM είναι σαν να μην υπάρχει κανένας σταθμός. Crying or Very sad

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το προηγούμενο Σάββατο άλλαξα όλες τις λυχνίες (leds) της οθόνης με τις ενδείξεις του ραδιοφώνου. Όχι εγώ αλλά ηλεκτρολόγος που ξέρει από peugeot. Έιχε καεί η μία από τις 3 λυχνίες (led) αλλά τις αλλάξαμε όλες. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε κάτι τέτοιο?

Διαφορετικά να υποθέσω ότι ήταν αρκετά τα 5 χρόνια ζωής του μαμά radio-cd??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 12:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χχμμμμ...
κάτι παρόμοιο έχω πάθει και γω Evil
μετά το ταξίδι στο Πήλιο το ραδιο άρχισε να τα παίζει, ενώ το cd player δουλεύει κανονικά

ανοίγω το ραδιόφωνο και ενώ έχει κλειδώσει σε κάποια συχνότητα δεν παίζει τίποτα.... μετά από κανά τέταρτο ξαφνικά παίζει Shocked Shocked

άσε που άμα κάνω search για άλλο σταθμό αρχίζει και τρέχει τις συχνότητες και δεν σταματάει πουθενά!!!!!!!!!

θέλει μια επίσκεψη στον ηλεκτρολόγο, αλλά μου φαίνεται ότι τα έφαγε τα ψωμιά του Confused

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 14:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως λεω εγω μηπως δεν παταει καλα η κεραια ????πισω απο το ραδιο cd
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 14:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ανοίξαμε με το Μάνθο αλλά η κεραία ήταν μια χαρά στη θέση της Confused
κάτι άλλο είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 21:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα έχει τ ο δικό μου...
CD player λειτουργεί μια χαρά (μέχρι στιγμής).
Στο ραδιόφωνο όμως έχουμε γύρω στα 15 λεπτά λειτουργίας και μετά λειτουργία κατά διαστήματα... έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αφάνταστα το θέμα του... Evil
Δεν νομίζω να είναι θέμα κεραίας/επαφής από πίσω... ειδικά στο δικό μου που από το 2003 δεν είχε παρουσιάσει ποτέ ξανά κάτι περίεργο.
Αυτό που πραγματικά άρχισα να πιστεύω είναι μάλλον ήρθε το τέλος του Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και εδώ τίθεται το ερώτημα "και τώρα τι γίνετε?"
Ξανά μαμά-ράδιο-cd Clarion ... που μεταξύ μας δεν λέει και πολλά αλλά συνεργάζεται τέλεια με οθόνη και χειριστήριο στο τιμόνι ή κάτι ... άλλο και ... τι? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 15:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apo radio το δικο μου καλα παει ακομα αλλα τωρα τελευταια εχει αρχισει να ψιλο ζοριζεται να κανει eject τα cd.Δεν πειραζει....Ευκαιρια για Pioneer!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 15:04:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει η πατεντα να δουλευει το χειρηστηριο με αλλα R/CD δεν ξερω κοστος βεβαια αλλα δεν πρεπει να ειναι μεγαλο στανταρ ξερω οτι το εχει ο καλλογεροπουλος...Θμαθω πιο πολλα και θα σας πω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 23:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς αν όντως πριν από οποιαδήποτε επέμβαση στο radio cd της μαμάς πρέπει να επισκεφτούμε peugeot συνεργείο για να απομονωθεί από το multiplex και στη συνέχεια να εγκαταστήσουμε ότι θέλουμε? Question

Giannis και εγώ για pioneer με κόβω, αλλά θέλω να βρω ένα μοντέλο που να ταιριάζει και χρωματικά με τον υπόλοιπο νυχτερινό φωτισμό κονσόλας και ταμπλώ (κοινώς πορτοκαλί)....

Rolling eyes By the way, και το δικό μου έχει αρχίσει και φτύνει κάποια cd (εκτός από το πρόβλημα του ραδιοφώνου....) Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 00:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποσο ξερω δεν θελει τιποτα σε συνεργειο γιατι το RCD δεν εχει επαφη με το multiplex του αυτοκινητου.αυτο που θα σου προτεινα να παρεισ εινα ενα ανταπτορα για τη φισα που εχει τα καλωδια των ηχειων για να μην κουτσουρεψεις της μαμας και αν και οποτε θες ξαναβαζεις το μαμα και πουλας το αμαξι(!)Οσον αφορα τα χρωματα αν δεν τσιγκουνευτεις το PIONEER Θα ταιριαζει απολυτα.Εχω στο αλλο μου αμαξι ενα DEH-55BT και εχει 7 χρωματα για οθονη και πληκτρα και μπορεισ να βαλεις και ξεχωριστα αλλο στην οθονη αλλο στα πληκτρα...Τωρα για να πετηχεις την τελει αποχρωση αμα παιξεις λιγο με το dimmer του αυτοκινητου σου (δεξιο κουμπακι στο καντραν) θα βρεις και τον σωστο τονο και θα εινα JET!!!
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 10:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάνονται οριστικά οι ενδείξεις στην οθόνη του 206 (όσον αφορά το ραδιόφωνο) ή εάν ψαχτώ μπορεί και να βρω radio cd που θα μπορεί να συνεργάζεται και με την οθόνη)? Shocked
80% σκέφτομαι κάτι σε Pionner και 20% κάτι σε Kenwood. Any thoughts?

Τα προβλήματα πάντως στο μαμα radio cd συνεχίζονται και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 10:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιέργως πως σήμερα το πρωί που άνοιξα το ράδιο λειτουργούσε άψογα Shocked Shocked Shocked

είναι με τις ώρες του φαίνεται Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 11:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mα ποιος ολογος να βλεπεις στην οθονη του αυτοκινητου αφου το rcd εχει δικια του και κατα τη γνωμη μου ωραιοτερη....???απλα θα σου βγαζει το ρολοι.και ολα τα λειτουργικα του αυτοκινητου(ice alert,ποτρες,κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 22:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis: δεν έχεις άδικο... Περιττές οι ενδείξεις επάνω εφόσον το radio cd θα έχει δικό του display... Απλά παρασύρθηκα λόγω ... συνήθειας. Σχεδόν 5 χρόνια είναι αυτά που έχει συνηθήσει το μάτι μου να κοιτάζει στην οθόνη επάνω... Θα το ψάξω μάλλον σε pionner που τους έχω και εμπιστοσύνη και νομίζω θα βρω κάτι κατάλληλο για το 206. Σε κουβέντα πάντως που είχα στο συνεργείο CONDOR στη λεωφ. Κηφισίας με διαβεβαίωσαν ότι χρειάζεται όντως επίσκεψη σε συνεργείο Peugeot για να απομονωθεί η συγκεκριμένη συσκευή και μετά να αφαιρεθεί γιατί αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα με τις ενδείξεις της οθόνης. Έτσι μου είπανε. Πρακτικά δεν το γνωρίζω ... αλλά θα ήθελα τα φώτα σας please. Shocked

Xrusa: Κατά ένα περίεργο τρόπο ΚΑΙ το δικό μου ραδιόφωνο σήμερα λειτουργόυσε κανονικά... Μάλλον σύμπτωση... Question Δεν εξηγείται αλλιώς...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 01:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exω αλλαξει σε φυο φιλων μου σε ενα 206 και ενα 307 και εδω και 5 μηνες δεν εχουν κανενα προβλημα ολα ειναι οκ!!Αμα πας για Pioneer παντως στο ξαναλεω μη κανεις τσιγκουνια παρε ακριβο και περαν αυτου μην κοιτας την ποζα μονο κοιτα τισ επιδοσεις και τι αλλο κανει.π.χ. το δικο δεν ειανι απο τα ωραι της pioneer αλλα εχει ενσωματομενο bluetooth andsfree carkit ηχητικα εχει παρα πολλες ρυθμησεις για το sub οποτε και να μην θες να βαλεις αμα βαλεις και το ρυθμησεις σωστα θα ξετρελαθεις με την ποιοτητα-αποδωση.απλα στην ιδια τιμη 400 που το πηρε ειχε και αλλο ενα με οθονη με γραφικα αλλα ουτε χρωματα αλλαζε ουτε τοση ρυθμηση επερνε απλα ηταν πιο μουρατο
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 10:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pioneer και ξερό ψωμί... Rolling eyes Cool Cool

...απλά... άλλη φάση ηχητικά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 10:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άκυρο saura! το δικό μου πάλι κάνει λαδιές!

Παράθεση:
pioneer και ξερό ψωμί...

...απλά... άλλη φάση ηχητικά...

έχω ηχεία pioneer, μήπως να αρχίσω να ψάχνω για mp3?????

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 10:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα ελεγα alphine απο της καλητερες πηγες Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης