PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μετονομασία-Διαγραφή topic από "Mods"

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 12:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Μετονομασία-Διαγραφή topic από "Mods" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάθισα και διάβασα προσεκτικά όλες τις σελίδες και ομολογώ ότι ξαφνιάστικα με τον αριθμό των μηνυμάτων που δημοσιεύτηκαν.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Καταρχήν, νομίζω ότι και εσείς το διαπιστώσατε ότι η απευθείας συζήτηση είναι πολύ πιο επικοδομητική (έστω και μέσω chat) και με διάλογο (και όχι μηνύματα επι μηνυμάτων) τα προβλήματα λύνονται εύκολα.

Πριν σταθώ σε κάποια πραγματάκια θέλω να αναλογιστείτε όλοι σας/μας κάτι.

Είμαστε ή δεν είμαστε (ή τουλάχιστον θέλουμε να λεγόμαστε) μία παρέα;
Εχουμε ουσιαστικές διαφορές με τον συνάθρωπό μας; Η μήπως βρισκόμαστε εδώ για να μοιραστούμε το ίδιο πάθος, όπως είναι και το σλόγκαν μας;

Αν λοιπόν δεχτούμε ότι βρισκόμαστε εδώ, για να καλύψουμε την ανάγκη μας για την οποιαδήποτε μορφή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, της αυτοκίνησης, αλλά και την συναναστροφή με ανθρώπους που κινούνται σε παρόμοιο μήκος κύματος, τότε ουσιαστικά έχουμε πάρει την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

Με λίγα λόγια, όλοι μας έχουμε ένα κοινό. Αυτό από μόνο του αναιρεί ότι έχουμε μεταξύ μας διαφορές. Ετσι θα έπρεπε τουλάχιστον!

Οσο για τους Moderators

Δείτε το από την αντίθετη μεριά. Ολοι μας μπήκαμε στο φόρουμ, είδαμε και επειδή μας άρεσε, ή μας εκφράζει μείναμε. Αν ήταν διαφορετικά, αν δεν καταλαβαίναμε τί γινόταν ή αν βλέπαμε μια εικόνα κάκιστη και μπερδεμένη, το πιο πιθανό είναι ότι θα αποχωρούσαμε αφού θα μας ήταν ένα τέτοιο φόρουμ αδιάφορο.

Γιατί τότε, αφού είναι έτσι τα πράγματα, τα δυσκολεύουμε για αυτόν που θα μπει αύριο; Μήπως λοιπόν όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να διατηρήσουμε μια τάξη και να χαιρόμαστε όλοι;

Και δίνοντας άλλο ένα παράδειγμα, παρομοιάστε το φορουμ με το δωμάτιό σας.. Αν είναι ακατάστατο και βρώμικο κανένας φίλος ή κανένα καινούργιο αίσθημα δεν θα το εκτιμήσει... Ισα ίσα που θα κοκκινήσετε από την ντροπή σας αν το δουν σε τέτοια κατάσταση (ή ελπίζω τουλάχιστον)! Γιατί λοιπόν δεν έχουμε πρόβλημα με το να έχουμε ακατάστατο τον χώρο που συζητάμε καθημερινά (άρα ζούμε) και που είναι το πρόσωπό μας προς τα έξω; Εγώ προσωπικά -και εύχομαι και εσείς το ίδιο- ντρέπομαι αν είναι ακατάστατο!

Αρα το μήνυμα, είναι να προσπαθούμε όλοι για την καλύτερη εικόνα αλλά και λειτουργία του χώρου που επισκετπόμαστε καθημερινά και ζούμε μαζί του.

Eπειδή όμως θίχτηκαν και άλλα πράγματα, δεσμεύομαι προσωπικά, όπως και το έχω συζητήσει πάμπολες φορές και με απασχολεί ιδιαίτερα, να λυθούν βασικά πράγματα για να αισθανόμαστε όλοι εξίσου ωραία. Ολοι μας δουλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό, είμαστε η ίδια ομάδα, με τον ίδιο στόχο και την ίδια πορεία!

Ας πορευτούμε μαζί λοιπόν με σύμπνοια, ομόνοια και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!


Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να με ενοχλήσετε και να με ρωτήσετε. Ευχαρίστως να απαντήσω σε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν ΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ και όχι να αναζητάτε απαντήσεις από μή αρμόδιους. Συνήθως, όπως έγινε και με αυτό το θέμα, αντί για απαντήσεις, τα πνεύματα εντείνονται και η κατάληξη είναι διαφορετική από αυτή που ψάχνουμε ίσως επειδή είναι εξ'αρχής λάθος ο τρόπος που αναζητούμε την αλήθεια.

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, για να προλάβω τα χειρότερα, αφού έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνουμε ανθρωποδιώκτες, πράγμα που δεν μας εκφράζει, να αφαιρέσω όλα τα προηγούμενα -και ιδιαίτερα προσβλητικά μηνύματα που δεν εκφράζουν καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ το πολύ υψηλό επίπεδό μας, κρατώντας μόνο αυτό το μήνυμα ώστε να το διαβάσουν όλοι οσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την γραπτή τραγωδία μέχρι να πάρει και αυτό με την σειρά του τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ευχόμενος να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις που στέκονται εμπόδιο στην ευχάριστη ζωή μας.



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 1084
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 01:08:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κανω και εγω την παρατηρηση μου, Τασο αφου ειναι ετσι τοτε πρεπει να διεγραφτουν και τα ατομα που απλα μπηκαν στη σελιδα μια φορα και ξανα δεν πατησαν (που απλα μπερδευομαστε) επισεις να διεγραφουν και τα πολυ παλια topic που εχουν να απαντηθουν χρονια τωρα, εξαλλου καποιο μερος το χρηματων που δωσαμε ειναι για να συντηρηται η σελιδα και συντηρηση δεν ειναι μονο να ειναι ανοιχτει.
Τωρα το σκηνικο δεν το προλαβα δεν θελω να δωσω συνεχεια στο θεμα γιατι ειμαι ανθρωπος που σβηνει και δεν αναβει φωτιες
Το αλλο θεμα στο ετειλα σε π.μ.
και κατι τελευταιο σημερα χασαμε αλλο ενα επισημο μελος μας, αν καποιους δεν τους ενδειαφερει αυτο σιγουρα τους ενδειαφερουν τα 40 ευρω που δεν θα εχουν την νεα χρονια και κατι μου λεει οτι δεν ειναι το μονο μελος που εχει στραβωσει εδω πανω.
Τα υπολοιπα απο κοντα.
Παντα φιλικα bakclima


DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Δημοσιεύσεις: 1747
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 11:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι τι οθησε τον kanelj να πει ΤΟΣΑ πραγματα και να ειρωνευτει ξεπερνωντας ακομα και τους πρωτοπορους του ειδους Surprised
Θα ηθελα παρα πολυ να μαθω γιατι εβγαλε τοση χολη απεναντι σε παιδια 'σχετικα' καινουρια στο club και θιχτηκε και το θεμα παλαιοτητας (οι μηνες κρατανε το καπελακι στον αερα).
Αυτα τα λεω οχι για να αναψω φωτια ή οτιδηποτε παρομοιο,τα λεω γιατι κατανοω οτι δεν γινεται να εχουμε ουτε απολυτο αδικο αλλα σιγουρα οχι και απολυτο δικιο, και να εποφεληθουμε απο τα λαθη μας(σας) ΚΑΙ απο τα λαθη που εκαναν παλαιοτερα αλλοι που εμεις δεν ειχαμε την τιμη να γνωρισουμε (μια και 3 χρονια οπως ειπε ο kanej αρκετη υπομονη κτλ).
ειλικρινα αν καποιος πιστευει οτι θελω να αναψω φωτια ας μην απαντησει και να αγνοησει αυτο το ποστ απλα πιστευω οτι για να βγει αποτελεσμα απο μια τετοιου ειδους ριξη χρειαζεται κουβεντα κυριοι...

ΥΓ ελπιζω μια μερα το θεμα 'εμας-εσας' να γινει αποκλειστικα 'εμας' οχι μονο στα χαρτια αλλα και πρακτικα.αυτο χρειαζεται πολυ δουλεια,ειδικα απο εμας.
Φιλικα δημητρης


τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 4519
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 16:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια πιστευω οτι κατι τετοια ατομα θα επρεπε να διαγραφονται.Δεν γινετε να βγαινεις και να μιλας ετσι.Και αυτη η ειρωνια δεν ειναι χθεσινη.Εχει ξαναγινει στο παρελθον.Καποτε ειχαμε μπει στο στοχο οσοι εβαζαν μεγαλη φωτο στην υπογραφη.Μαλιστα οσοι εβαζαν ολοκληρα bodykit.Τοτε ειχα αποδειξει με στοιχεια οτι η διασταση δεν κανει το μεγεθος αλλα τα kb.Ειχα παρει σαν αποντησει απο αυτον που ειχε μπει στον κοπο να αναφερθει σε αυτο το θεμα "Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ"!!!Ενταξει εγω ειμαι νεος.Δεν το αρνουμε.Αλλα οταν δεν ξερεις τι να πεις λες οτι να ναι.


The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31098
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 22:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
....Καποτε ειχαμε μπει στο στοχο οσοι εβαζαν μεγαλη φωτο στην υπογραφη.Μαλιστα οσοι εβαζαν ολοκληρα bodykit.Τοτε ειχα αποδειξει με στοιχεια οτι η διασταση δεν κανει το μεγεθος αλλα τα kb.....


Στο "στόχο" δεν είχε μπει ποτέ κανένας με την έννοια που το λες.
Και 'γω όταν στην άρχη που άρχισα να γράφω εδώ (και δεν γνώριζα τους κανόνες λειτουργίας) είχα βάλει μεγάλη σε μέγεθος (όχι σε kb) φωτογραφία στην υπογραφή μου και "δέχτηκα" τις σχετικές "συστάσεις" και "υποδείξεις" από τους Υπευθύνους του Forum.

Είναι υποχρέωση όλων μας να διατυρούμε αυτό το Forum όσο πιο ευανάγνωστο και τακτοποιημένο γίνεται.

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με το περιέχομενο της υπογραφής (αρκεί αυτό να μην προσβάλει την δημοσία αιδό, βλ. ξέκωλα/ξόβυζα και τα ρέστα... Wink )

Εσύ το κατάλαβες το κατανόησες και συμφώνησες και έπραξες (ουφ όλα τα είπα Laughing ) ανάλογα. Wink Wink Cool


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 4519
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 01:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα δεν θα ελεγα κουβεντα,γιατι οπως καταλαβατε απο τον καιρο που ειμαι μελος,σεβομαι τις λειτουργιες του forum και πανω απο ολα σεβομαι αυτους που με τοσο κοπο το δημιουργισαν και θελουν να το κρατησουν τακτοποιημενο.Αλλα δεν μπορω να δεχθω παρατηρησεις απο μη αρμοδια ατομα και μαλιστα με υφακι ερωνικο.Εσυ και ο προεδρος που μου εχετε κανει δυο τρεις φορες παρατηρηση για καποια πραγματα δεν ειναι σας φοβηθηκα και το εκανα αλλα το ειπατε με πολυ ωραιο τροπο.Λετε και ενα ευχαριστω.Καταλαβες?Το συγκεκριμενο ατομο δεν εχει πει τιποτα τετοιο.Απλα προσβαλει μιλοντας ειρωνικα.Γνωμη μου ειναι οτι εχει παραγινει το κακο.Βεβαια δεν ειμαι αρμοδιος για να παρω οποιαδηποτε αποφαση.Το Δ.Σ ειναι ειναι υπευθυνο και πιστευω να πραξει σωστα.


The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Δημοσιεύσεις: 1747
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 12:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι το θεμα εχει κουραστει ηδη απο μονο του,μια κουβεντα απο κοντα πιστευω θα ειναι οτι μας χρειαζεται!χριστουγεννα ερχονται θα μας πιασει και η θαλπορη των γιωρτων Very happy


τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 1084
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 17:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Wink Thumb Left Thumbs Up


DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας


407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005
Δημοσιεύσεις: 4577

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 19:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
....μια κουβεντα απο κοντα πιστευω θα ειναι οτι μας χρειαζεται!


Ερχεται κι αυτη... Wink
Στο δρομο ειναι... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Δημοσιεύσεις: 1747
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 20:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μμμμ κανα κρουασανακι παιζει????


τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας


407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005
Δημοσιεύσεις: 4577

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 20:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
μμμμ κανα κρουασανακι παιζει????


Θα ερθουν καλυτερα πραγματα... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31098
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 20:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

Θα ερθουν καλυτερα πραγματα... Wink Wink Wink

και συ που το ξέρεις ρε!??!?!?
Εσύ θα τα πας?
Ενά χρυσολευκό (τέλος πάντων με περίεργο χρώμα) 407 θα τα πάει.
Εσύ πλοίο δεν έχεις ?? Silly Tease

(= Σιγά να μην σε αφήσω να τα πας μόνος σου................... )


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 376
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2007, 13:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι χρήσιμο για τα διαγραφή/μετακίνηση posts θα ήταν να ειδοποιείται ο δημιουργός του (αυτόματα), κατά προτίμηση με προσωπικό μήνυμα, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αμεσότητα.

Μου συνέβη πριν από λίγο, όταν κάποιο post μου μετακινήθηκε. Επειδή το έκανα edit εκείνη τη στιγμή, όταν στο επόμενο refresh δεν το είδα, υπέθεσα ότι ήμουν θύμα μιας ατυχίας κατά την υποβολή του. Αφού το ξαναποστάρισα, το είδα να φιγουράρει σε άλλη θεματική ενότητα. Το έψαξα λίγο για να βεβαιωθώ ότι δεν ποστάρισα κατά λάθος σε άλλη ενότητα και μετά έσβησα το ένα.



Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31098
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2007, 13:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο αλλά κάποες φορές λόγω βιασύνης δεν το κάνουμε
αλλά κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται. Wink


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 376
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2007, 16:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι' αυτό και σκέφτηκα την αυτοματοποίηση Wink
Έτσι όπως το σκέφτομαι, δεν πρέπει να είναι δύσκολο να ελέγξεις εάν το αρχικό post δεν είναι του συγκεκριμένου mod, οπότε και να ειδοποιήσει τον "ιδιοκτήτη" του αναφέροντας:
α) Λόγο διαγραφής, ή
β) Link με τη νέα του τοποθεσία.

Στην περίπτωσή μου σήμερα, δεν υπήρξε ούτε καν αιτιολόγηση από κάτω (όπως γίνεται συνήθως), οπότε άρχισα να ψάχνομαι με το μήνυμα-φάντασμα! Very happy



Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31098
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2007, 18:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΕΟ που ειναι το ποστ μου???
Laughing Laughing Laughing Laughing


Αυτοματοποίηση είναι λίγο μπερδεμένο να γίνει από όσο ξέρω. Wink
Anyway θα προσπαθήσουμε να ειδοποιούμε πάντα. Cool


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 4519
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 00:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ δυσκολο προγραμματιστικα θα συμπληρωσω.
Μαλλον δεν αξιζει τον κοπο.


The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 376
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 18:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

...
Anyway θα προσπαθήσουμε να ειδοποιούμε πάντα. Cool


Το καλό που σου θέλω, γιατί άμα ξαναψάχνω post-φάντασμα, θα στείλω εκπαιδευμένο πελαργό να σου κουτσουλίσει το κατάλευκο Peugeot σου! Twisted evil
(Και ξέρεις τι βγάζει ο πελαργός, ε; Laughing Laughing Laughing )



Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 376
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 18:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Πολυ δυσκολο προγραμματιστικα θα συμπληρωσω.
Μαλλον δεν αξιζει τον κοπο.


Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να γράψουμε μερικές γραμμές sql; (και ίσως καμιά 50αριά σε php για να εμπλουτίσουμε το interface της σύνθεσης μηνύματος)
Είμαι δυνατός προγραμματιστής και μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί Wink



Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 4519
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 00:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε οτι θες γινετε απλα στον προγραμματισμο καποια κοματια "πνιγονται" γιατι πολυ απλα μπορει να υπαρξει μια αλλη λυση.Η ρητο "Ο χρονος ειναι χρημα" στην πληροφορικη ισχυει και με το παραπανω.


The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,2187s (PHP: 87% - SQL: 13%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on