PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 206 CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 14:34:50    Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 206 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλημέρα.
Τις τελευταίες μέρες ακούω έναν γδούπο από την πίσω αριστερή ανάρτηση. το αμάξι έχει 60000χλμ και τα αμορτισέρ είναι της μάνας του.Κοιτάω το αμορτισέρ αλλα δεν έχει εμφανή σημάδια βλάβης. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει?ευχαριστώ! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 15:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή τι εμφανή σημάδια μπορέι να έχει;
Μετά από 60000 χλμ προφανως θες αναρτηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Φεβ 2007, 22:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σήκωσα και το είδε ο μαστοράς μου απο κάτω αλλά δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα η ανάρτηση. Ο θόρυβος είναι "τενεκεδένιος" σαν να κτυπάει κατι μεταλλικό. το πορτμπαγκάζ το έχω αδειάσει για να βρώ την αιτία αλλά τίποτα! Υπάρχει καμιά ιδέα?
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 01:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ριξε μια ματια κα ιστην εξατμιση ειδικα αν δεν ειναι εργοστασιακη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 09:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι η μαμα. Την εχω χτυπήσει να δώ μήπως απο εκεί είναι ο θόρυβος αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση ότι ο θόρυβος είναι απο πίσω δεξιά.Τι να πώ.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 10:48:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark έγραψε:
Είναι η μαμα. Την εχω χτυπήσει να δώ μήπως απο εκεί είναι ο θόρυβος αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση ότι ο θόρυβος είναι απο πίσω δεξιά.Τι να πώ.... Crying or Very sad

για κοιτα εκει που ειναι τοποθετημενη η ρεζερβα μπας και σου εχει φυγει κανενας κοτσαδορος. το ειχα παθει και εγω και μολις το ανακαλυψα τερμα ο θορυβος.

α, και κατι αλλο, εγω ειχα φτασει στα 70.000 χλμ. χωρις να αλλαξω αναρτησεις. το πηγα στο μηχανικο, μου ειπε οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. και το πηγαινω στον νικολαϊδη αγια βαρβαρα, και του ειπα ακριβως τα ιδια. και μου το ανεβαζει το αυτοκινητο μου εβγαλε τις αναρτησεις , μου εδειξε την διαφορα καινουργιας με παλιας, και επαθα σοκ.

τις αλλαξα και αυτες ,και τωρα περναω τις λακουβες και κανενας θορυβος.

για κοιτα το πιο προσεκτικα.

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 20:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307_fotini έγραψε:
shark έγραψε:

για κοιτα εκει που ειναι τοποθετημενη η ρεζερβα μπας και σου εχει φυγει κανενας κοτσαδορος. το ειχα παθει και εγω και μολις το ανακαλυψα τερμα ο θορυβος.

Το 206CC δεν έχει ρεζέρβα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
307_fotini έγραψε:
shark έγραψε:

Το 206CC δεν έχει ρεζέρβα!!

δηλ. θελεις να μου πεις οτι αν μεινει απο λαστιχο δεν θα εχει ρεζερβα να το αλλαξει?

ουτε κοτσαδορο εχει αν μεινει πουθενα?

αν δεν τα εχει τοτε αυτα μαλλον χρειαζεται αναρτηση

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 00:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια παρατήρησα ότι τον θόρυβο ο οποίος είναι μεταλλικός τον κάνει μόνο σε εγκάρσιες απότομες ανωμαλίες. Όταν το πιέζω με τα χέρια πίσω δεξιά δεν κάνει τίποτα?καμια ιδέα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 09:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εάν είναι καλά βιδωμένη η κλειδαριά τις πόρτας του χώρου αποσκευών.
Εάν τον θόρυβο των κάνει χωρίς να έχεις τίποτα μέσα στο χώρο αποσκευών είναι πολύ πιθανό να είναι από την κουκούλα.
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 14:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω αυτό πίστευα αλλά παρατήρησα ότι τον κάνει τον θόρυβο είτε κλειστό είτε ανοικτο.
Επιστροφή στην κορυφή
ozzy1948 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 07:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σινεμπλοκ αντιστρεπτικης?
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 20:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Κλειδαριά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα και εγω ενα θόρυβο εδω και πολύ καιρό στο πίσω μέρος αλλα δεν μπορούσα να το εντοπίσω...
Τελικά μετα απο πολυ καιρό διαπίστωσα οτι ήταν η κλειδαριά πίσω!
Προσπάθησε να την ξεβιδώσεις και και βίδωσε την πάλι λίγο πιο κάτω.
Κοίταξε επίσης μήπως έχει φαγωθεί η σφήνα που δένει το άγκιστρο του καπώ στην κλειδαριά!
Αν μειωθεί η συχνότητα του ήχου ή σταματήσει,αλλαξέ την!
Εμένα αυτό ήταν Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 10:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευω ειναι θεμα αναρτησης γιατιμπορει μετα απο τοσα χιλιομετρα να εχει κατσει κατσει το αμαξι και να βρισκει κατι που παλαιοτερα λογο ελαχιστα μεγαλυτερου υψους δεν εβρισκε
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Ok Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

You know better!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 12:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το θέμα λύθηκε!! Laughing Μετα από τις συμβουλες από το forum έβαλα βελκρο στην πίσω κλειδαριά (στο μεταλικό γαντζάκι που είναι στο πλαισιο) και ώς θάυματος εξαφανίστηκε ο ενοχλητικός θόρυβος!!! Smile Πάλι καλά που υπάρχει και το forum και η καλή διάθεση-πάνω από όλα- και μπορούμε και ανταλλάσουμε την γνώση του καθενός επάνω σε μικροπροβλήματα ή όχι, που μας απασχολούν!
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Αύγ 2009, 18:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούω τις τελευταίες μέρες και εγώ θόρυβο από το πορτ μπαγκάζ σε ανωμαλιες του δρόμου και διαπίστωσα ότι προέρχεται από την κλειδαριά... Ξεβιδώνει μόνη της πολλές φορές αλλά και τέρμα να τη βιδώσω πάλι έχω θόρυβο. Ποια είναι η λύση σε αυτη την περίπτωση και τι είναι το βέλκρο που γράφει ο φίλος από πάνω;
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 14:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κλασσικο προβλημα στα 206.
βγαζεισ τισ αλενόβιδες και τις πετας και βάζεις κανονικές βίδεσ με ροδέλες συσφηξης και ησηχάζεις.. ειχα βαρεθει καθε 2 μερες να σφιγκω τις αλενοβιδες!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης