PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ήρθε η ώρα ...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

δεν έχω αυτοκίνητο καρντια μου

Ένταξη: 25 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 01:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Ήρθε η ώρα ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να αγοράσω αυτοκινητακι, μιας και η νεα μου δουλεια απαιτει αρκετα χλμ καθημερινα.
so!
τα δεδομενα έχουν ως εξης, χρειαζομαι ενα τουτου μικρο μήπως και μάθω να παρκαρω,να κανει καθημερινα περι των 100 χλμ, και να είναι οκ για ταξιδακια κοντινα και μακρινα για 2 άτομα.
ανώτατο όριο τιμής τα 5.000 ευρω.
έχω βρει ευκαιρία από ένα φίλο ένα rallye 1600 00' με body kit, φιμε, φιλτρακι και εκείνα τα αγωνιστικα καθίσματα που δε θυμάμαι πως τα λεν , ζώνες αγωνιστικες και κάτι άλλα after που δε με πολυενδιαφερουν.
έχει 90.000χλμ
μου το δίνει στα 5.000 ευρώ.
αυτό που με αποσχολει να μου πείτε είναι αν γνωρίζετε γενικές απόψεις
για το συγκεκριμένο μοντελο και αν αυτες οι ζώνες είναι καλύτερες από αερόσακο(μιας που δε διαθετει), επίσης σε ποιο μηχανικο θα μπορούσα να το πάω για να κοιταξει την κατασταση σου.
φιλάκια

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 02:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.6 ειναι?
Με τις ζωνες δεν εχεις προβλημα αν ειναι σωστες οπως και τα καθισματα.
Α! και αν τις φορας επισης.
Παντως αυτα τα φιμε και τα βοδι κιτ μου ακουγονται λιγο περιεργα, μηπως το εχει πιει το αυτοκινητο ο φιλος σου?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 02:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα..

Ένα ραλλυ 1600 για καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη και 100 χλμ καθημερινά δεν θα ήταν ότι καλύτερο.Όχι βέβαια ότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη χρήση αυτού του αυτοκινήτου. Με πιο λίγα χρήματα θα μπορούσες να βρεις ένα 106 1400.. Ή ένα 206. Επίσης το 1600 κάνοντας περι τα 100 χλμ την μέρα θα θες περίπου 300 ευρώ τον μήνα μόνο για βενζίνη.
Γενικη συμβουλή, δύσκολο να βρεις ραλλύ σε καλή κατάσταση...
Αν όπως λές είναι φίλος σου και τον εμπιστεύεσαι έχει καλώς...

Τώρα στις απορρίες σου: Τα καθίσματα αυτά λέγονται Bucket Wink
Ο αερόσακος που περιγράφεις δεν έχει να κάνει με τις ζώνες. Ο αερόσακος ποτέ δεν χρησιμεύει μόνος του, απλά ένα αμάξι με αερόσακο είναι πιο ασφαλές από ένα αντίστοιχο χωρίς αερόσακο.
Οι ζώνες αυτές σίγουρα προσφέρουν καλύτερη στήριξη, αρκεί να είναι σφιχτά δεμένες, γιατί προσφέρουν μόνιμη στίρηξη και όχι "προοδευτική" όπως οι κοινές ζώνες.
Τέλος για μηνχανικό, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι. Δεν μπορώ να σου πώ κάποιον δημόσια γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση. Το βασικό είναι να το πας σε κάποιον γνωστό σου, ή τέλος πάντων σε κάποιον που θα εμπιστεύεσαι εσύ ή κάποιος φίλος σου. Έτσι ώστε αυτό που θα σου πεί να είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 02:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks για τις απαντησεις !
αλλα έχω κι αλλες πολλές ...οπότε την βάψατε
ερώτηση γιατί είμαι λίγο τεμπελα ..... Embarassed
πόσο περιπου κοστίζει ενα τετοιο αυτοκίνητο ?
τις βενζινες θα τις πληρώνω ούτως ή αλλως αφού δουλευω αεροδρόμιο ,οπότε το χω πάρει απόφαση.
για κανονικές ζώνες ξέρω πολύ καλά ποσο προστατευουν και φοράω πάντα μιας που χω την πικρή εμπειρια να κάνω τετακε στην εθνικη με πολλλλαααααααααα!
τέσπα, ο λόγος που χω κολλησει με το αυτοκινητακι αυτό είναι οτι οδηγώ εδώ και χρόνια μηχανη οπότε τα αυτοκίνητα μου φαίνονται κάπως αργα και δυσκινητα γενικότερα, τουλάχιστον το συγκεκριμένο παίζει στα χρήματα που θέλω και τραβάει κάτι λίγα, θέλω να αποφύγω το κλασικό μοτιβο γκομενίτσας με κυριλλε ντυσιματακι και μαλλί κομμωτηρίου(αναγκαστικά λόγω δουλειας) μέσα σε seicento

!!!δε θέλω να προσβάλω κανέναν σε θέμα αυτοκινήτου, απλά είναι το οτι έχω συνηθίσει εντελώς διαφορετικά !

thanks

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 02:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ δεν γλιτώνουμε από σένα δηλαδή έ;
πλάκα κάνω
Ένα 106 1400 φίλος μου το πήρε σε πολύ καλή κατάσταση 3500 (νομίζω)
Απλά αφού λες ότι θα βγαίνεις και Αττική σκέψου ότι το ραλλύ έχει πιο γλυκό γκάζι και θα το πατάς πιο πολύ -> θα καίει πιο πολύ.
Αλλά αφού μας βγήκες γρήγορη και έχει ακι προϋπηρεσία σε μηχανή θα ήταν καλύτερο το ραλλυ.

Τώρα θα αποκτήσεις το μοτίβο γκομενίτσας με κυριλλέ ντυσιματάκι και μαλλί κομμωτηρίου μέσα σε ραλλύ...

Απλά πρόσεχε αυτό που έιπε και ο Λευτέρης μην είναι το αμάξι σε μαύρα χάλια. (Μηχανικά, όχι οπτικά) Γιατί όπως σου είπα και πριν δύσκολα βρίσκεις ραλλυ σε καλή κατάσταση και ατρακάριστο...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα εχε υποψην σου οτι ειναι δυστροπο και δεν το οδηγεις αλλα σε οδηγει.

Επιστροφή στην κορυφή
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι δεν γλιτώνετε Razz

(πρέπει να μας φροντίζετε τις γυναίκες)

κι άλλη ερωτηση όταν έβαΛε το body kit άλλαξε και ζαντες και έβαλε 1 νούμερο παραπάνω, από τότε σε κάθε στροφούλα αν μπει με λίγα παραπάνω το λάστιχο ξύνει το θόλο, γιατί γίνεται αυτό και μπορεί να συμβεί?

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι το έχει χαμηλώσει πάνω από 3 πόντους...
αυτό αν τελικά το πάρεις να το αλλάξεις και να το επαναφερεις το πολύ στο -3 από μαμά υψος Wink
καμια φωτογραφία έχεις?
όχι δικια σου. Shocked
του 106 εννοώ Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wild_cat/anima έγραψε:
όχι δεν γλιτώνετε Razz

(πρέπει να μας φροντίζετε τις γυναίκες)

κι άλλη ερωτηση όταν έβαΛε το body kit άλλαξε και ζαντες και έβαλε 1 νούμερο παραπάνω, από τότε σε κάθε στροφούλα αν μπει με λίγα παραπάνω το λάστιχο ξύνει το θόλο, γιατί γίνεται αυτό και μπορεί να συμβεί?

Γιατι μπορει να το εχει χαμηλωσει πολυ, γιατι μπορει να ειναι μαλακο γιατι η ζαντα ειναι λαθος γιατι το λαστιχο ειναι μεγαλο γιατι γιατι γιατι . . .

Επιστροφή στην κορυφή
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
αυτό αν τελικά το πάρεις να το αλλάξεις και να το επαναφερεις το πολύ στο -3 από μαμά υψος Wink
καμια φωτογραφία έχεις?
όχι δικια σου. Shocked

ναι είναι χαμηλωμένο .....κι έτσι όπως βάζω στόχο εγω τις λακούβες ...
δική μου έχω Embarassed Embarassed Embarassed (πολλές ...)
από το τουτου τσου

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ το bikenet εισαι ρε ; καλωσηρθες στον μαγικο κοσμο των κουτιων!!!! Laughing

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wild_cat/anima έγραψε:
MEMsound έγραψε:
καμια φωτογραφία έχεις?
όχι δικια σου. Shocked

ναι είναι χαμηλωμένο .....κι έτσι όπως βάζω στόχο εγω τις λακούβες ...
δική μου έχω Embarassed Embarassed Embarassed (πολλές ...)
από το τουτου τσου

καλά βρες καμία του 106 να δούμε "τι του έχει κάνει" ο ιδιοκτήτης του = μην το έχει κάνει σαν αστακό και είναι χάλια......και αντί για δική σου να κανονήσεις να έρθεις από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

κρύβε λόγια!!! Twisted evil
Razz Smile
κι όχι δεν είμαι από το bikenet, από τα τρίκαλα είμαι !
τι κουτί να πάρω .....?που όταν οδηγώ αυτοκίνητο νιώθω τόσο ανασφαλής που δεν λέγεται

Sad

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wild_cat/anima έγραψε:
gianic έγραψε:

κρύβε λόγια!!! Twisted evil
Razz Smile
κι όχι δεν είμαι από το bikenet, από τα τρίκαλα είμαι !
τι κουτί να πάρω .....?που όταν οδηγώ αυτοκίνητο νιώθω τόσο ανασφαλής που δεν λέγεται

Sad

bikenetkoritso σου χω το απολυτο αμαξι.

Επαναλαμβανομαι αλλα... mazda mx5 mki !! τιμονι ξυραφι , πισω κινηση , ανοιγει σε 3 δευτερολεπτα, ομορφο,το βρισκεις φθηνα... οτι πιο κοντα σε μηχανη αυτη τη στιγμη trust me .... εκτος αν εχεις λεφτα για elise.... Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και ένα caterham θα ήταν γαμάτο επίσης Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ναι και ένα caterham θα ήταν γαμάτο επίσης Rolling eyes

Nανι τωρα Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

bikenetkoritso σου χω το απολυτο αμαξι.

Επαναλαμβανομαι αλλα... mazda mx5 mki !! τιμονι ξυραφι , πισω κινηση , ανοιγει σε 3 δευτερολεπτα, ομορφο,το βρισκεις φθηνα... οτι πιο κοντα σε μηχανη αυτη τη στιγμη trust me .... εκτος αν εχεις λεφτα για elise.... Very happy

ποσταρε μια φωτο και τιμούλα pls

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα, δεν παίζει...

Στην υγειά μας:
http://news.caradisiac.com/IMG/jpg/Caterham-C400-5.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
wild_cat/anima 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

αν έρθω σε συναντηση,ελπίζω να σε πετύχω!!!!!

Remove before flight
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 03:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και η προσγειωωωωωση:

http://forum.mazdabg.com/user_pics/j_mx5_small.jpg

τιμες τσεκαρε www.xe.gr ή autotriti.gr γυρω στα 6000-8000

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης