Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 10:07:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | Βγήκε ο συμπιεστής και αλλάχτηκε το λάδι. Είχε λάδι μέσα αλλά δεν ξέρω αν είχε όσο θα έπρεπε, γιατί δεν το μέτρησε. Τώρα δείχνει να λειτουργεί κανονικά όπως πριν. Αν το ξανακάνει μου είπε πάω για συμπιεστή. Συνολικό κόστος με φπα 95 ευρώ, 2 φορές φρέον, χρέωσε την 1, εργασία, βαλβίδες, (τσιμούχες-λάδι δεν χρέωσε). |
Το γρύλισμα σταμάτησε τελείως?Την παραπάνω διαδικασία την έχω κάνει και εγώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Συνήθως το πρόβλημα είναι στον ίδιο τον συμπιεστή (ρουλεμάν) και δυστυχώς διορθώνεται μόνο με αντικατάσταση.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 12:14:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | elias έγραψε: | Βγήκε ο συμπιεστής και αλλάχτηκε το λάδι. Είχε λάδι μέσα αλλά δεν ξέρω αν είχε όσο θα έπρεπε, γιατί δεν το μέτρησε. Τώρα δείχνει να λειτουργεί κανονικά όπως πριν. Αν το ξανακάνει μου είπε πάω για συμπιεστή. Συνολικό κόστος με φπα 95 ευρώ, 2 φορές φρέον, χρέωσε την 1, εργασία, βαλβίδες, (τσιμούχες-λάδι δεν χρέωσε). |
Το γρύλισμα σταμάτησε τελείως?Την παραπάνω διαδικασία την έχω κάνει και εγώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Συνήθως το πρόβλημα είναι στον ίδιο τον συμπιεστή (ρουλεμάν) και δυστυχώς διορθώνεται μόνο με αντικατάσταση. |
Το πρόβλημά μου ήταν ότι έβγαζε πότε κρύο και πότε ζεστό αέρα. Αυτό με το γρύλισμα που λες είναι κάτι σαν συντονισμός? Άκουγα και ακούω και τώρα μερικές φορές έναν συντονισμό από το A/C κάτι σαν γρύλισμα όπως λες. Αν ήταν σοβαρό πρόβλημα θα μου είχε χαλάσει το A/C πριν χρόνια. Δεν το έχω παρατηρήσει όμως για να σου πω περισσότερες λεπτομέριες για το πόσο συχνά το κάνει, πόσο διαρκεί, στις πόσες στροφές κ.α.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 20:10:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα πραγμα που δεν αναφερθηκε ειναι το εξης....
Αρχικα μπορει να υπαρχει καποιοσ πορος σε καποιο σημειο μη ορατο στο ολο κυκλωμα....και κακα τα ψεματα οι λαμεσ ειναι για διαγνωσεις σε ψυγεια και ο φωσφωρος για σπλιτακια οικοιακα και καεντρικουσ κλιματι σμους.Η καλητερη και πιο ορθη λυση ειναι να αλλαχτουν ολα....
Α κατι ακομη το δυκτιο του a/c οταν ειναι σε αδρανεια εχει 8πλασια πιεσγ αποτι οταν λειτουργει οποτε και να ηταν σε εμφανεσ σημειο ο πωροσ η η διαροη αμα το ελενχαν σε λειτπυργεια κατα πασα πιθανοτητα δεν φαινοταν.Επισης μια αλλη λυση ειναι να αδειαστει το φρεον και να γινει κενο στο κυκλωμα αλλα να μεινει τουλαχιστον 48 ωρεσ σε κενο με τα μανομετρα πανω.Αν η πιεση παει απο το μειων 28 στο μηδεν τοτε πασ για αλλαγη...Αυτα απο τον ανα-Ψυκτικο!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιαν 2007, 15:30:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 εισαι συναδελφος (ψυκτικος), για να σου κανω μερικες ερωτησεις;
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιαν 2007, 13:55:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι φιλε μου οτι θες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 20:52:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παίδες είναι λίγο οφ τόπικ αλλά όχι πολύ, φιλαράκι μου με Ιμπρέζα τζιτι του 96 έχει πρόβλημα με το αιρκοντίσιον δεν αποδίδει καθόλου τις ζεστές μέρες. Η ερώτηση που θα βοήθησει και τους άλλους που έχουν πρόβλημα με συμπιεστή είναι ξέρετε κάνενα συνεργείο ειδικά για αιρκοντίσιον αυτοκινήτου που να κάνει και ανακατασκευές συμπιεστών ? είχα πάει σε ένα πριν χρόνια στη καλλιθέα αλλα δεν θυμάμαι που ήταν. Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 21:35:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχεις πμ
Το πρώτο που σου γράφω είναι ψυκτικός και το δεύτερο εισαγωγέας ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούν 2007, 06:43:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν συνετο να κανεις ανακατασκευη-επισκευη σε συμπιεστη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|