PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί μου κάνει μπιπ? (στάθμη υγρού φρένων?)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 16:52:01    Θέμα δημοσίευσης: takakia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τακακια είναι....το εκανε και σε μενα 2-3 φορές λίγο πριν τα αλλαξω.
και αυτο το μπιπ αρχισε να το κανει 2-3 φορεσ διλαδη... πανο κατω στα χιλιομετρα που επρεπε να αλλαξω τα τακακια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 14:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα τελευταία ακούω κι εγώ μπιπ, χωρίς όμως οπιαδήποτε άλλη ένδειξη είτε στο καντράν είτε στον υπολογιστή. Αυτό δεν το καταλαβαίνω... Είναι φυσιολογικό; Να υπάρχει κάποια ηχητική προειδοποίηση χωρίς να ξέρεις γιατί;

Επίσης νομίζω ότι ακούγεται σε άσχετες στιγμές. Δηλαδή δεν το έχω συνδέσει (μέχρι στιγμής) με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση (π.χ. φρενάρισμα).

Είμαι στα 31500χλμ., με αλλαγμένα πίσω τακάκια πριν 4000χλμ και στο σερβις των 30000 δεν φάνηκε να θέλουν αλλαγή τα μπροστινά τακάκια ή συμπλήρωμα τα υγρά.

Τι να υποθέσω;

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Ετυχώς για τα συνεργεία και δυστηχώς για εμάς τα προβλήματα του 307 δεν πρόκυται να σταματήσουν εδώ .... Armed

εγω παντως εχω κανει 105000 χμ και πιστευω ακραδαντα οτι το πεζο στη κατηγορια ειναι μακραν the best σε ολους τους τομεις και ειδικα στην αισθηση οδηγησης..εχω οδηγησει σχεδον ολα τα μοντελα της αγορας και μονο κακες εντυπωσεις μου αφησαν
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 20:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Τώρα τελευταία ακούω κι εγώ μπιπ, χωρίς όμως οπιαδήποτε άλλη ένδειξη είτε στο καντράν είτε στον υπολογιστή. Αυτό δεν το καταλαβαίνω... Είναι φυσιολογικό; Να υπάρχει κάποια ηχητική προειδοποίηση χωρίς να ξέρεις γιατί;

Επίσης νομίζω ότι ακούγεται σε άσχετες στιγμές. Δηλαδή δεν το έχω συνδέσει (μέχρι στιγμής) με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση (π.χ. φρενάρισμα).

Είμαι στα 31500χλμ., με αλλαγμένα πίσω τακάκια πριν 4000χλμ και στο σερβις των 30000 δεν φάνηκε να θέλουν αλλαγή τα μπροστινά τακάκια ή συμπλήρωμα τα υγρά.

Τι να υποθέσω;
Συνήθως στα αρχικά στάδια είναι αρκετά σύντομο, και η οθόνη προλαβαίνει να γράψει "brake fluid level low" για δέκατα του δευτερολέπτου μόνο. Αν ακούσεις το μπιπ και γυρίσεις να δεις την οθόνη, δε θα το προλάβεις να το δεις λογικά (εγώ έκανα ένα μήνα μέχρι να δω ότι κάτι έβγαζε στην οθόνη...).

Λογικά πρέπει να συνδέεται με στροφή/κλίση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι δε στο κάνει άσχετα στην ευθεία... μπορεί να το κάνει πάντως και σε κλειστές στροφές με μικρή ταχύτητα, χωρίς να αισθάνεσαι ότι παίρνει κλίση το αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 09:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
Λογικά πρέπει να συνδέεται με στροφή/κλίση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι δε στο κάνει άσχετα στην ευθεία... μπορεί να το κάνει πάντως και σε κλειστές στροφές με μικρή ταχύτητα, χωρίς να αισθάνεσαι ότι παίρνει κλίση το αυτοκίνητο.

Τελευταία φορά που το άκουσα πήγαινα με 5η και 3000 στροφές στον Κηφισσό σε ευθεία (στο ύψος της Μεταμόρφωσης).
Γι' αυτό αναρωτιέμαι σε σχέση με όλα αυτά περί υγρών φρένων που λέτε παραπάνω.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 13:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις την οθόνη προσπάθησε να δεις αν ανάβει η ένεδειξη STOP στα όργανα Idea

Κι εμένα μου το κάνει αυτό τις τελευταίες μέρες (θέλω πίσω τακάκια) και χθες είδα ότι ανάβει το STOP Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 17:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις την οθόνη προσπάθησε να δεις αν ανάβει η ένεδειξη STOP στα όργανα Idea

Σωστά Cheers

Δε μου ακούγεται καλό το ότι στο κάνει και στην ευθεία. Η καλύτερη λύση είναι το συνεργείο αν δε βγάζεις άκρη. Αν έχει σχέση με τα φρένα, μπορεί να είναι π.χ. ελαττωματικός αισθητήρας της στάθμης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2006, 21:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιτελους ακουσα κα ιεγω το ''πολυποθητο'' μπιπ μπαινοντασ σε μια στροφη με καμποσα χιλιομετρα... Evil [/img]

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 03:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, εμένα έκανε το εξής 2 φορές:

βάζω μπρος, αναβοσβήνει το stop, χτυπάει ο βομβητής και μου βγάζει braking fault. Μετά, σταματάει ο βομβητής και το στοπ, σβήνει και το braking fault και όλα καλά.

Στο διαγνωστικό δν βρήκαν τπτ.

Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 09:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα δν υπρχ τπτ

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ozzy1948 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 07:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχεις ταμπουρα πισω κοιτα μηπως εχει διαρροη κανενα κυλινδρακι.. Εχω παθει το ιδιο σε xsara picasso του πατερα μου.. Αν το βαζεις σε παρκινγκ κοιτα γυρω απο τις πισω ροδες για υγρα
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 20:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ozzy1948 έγραψε:
Αν εχεις ταμπουρα πισω κοιτα μηπως εχει διαρροη κανενα κυλινδρακι.. Εχω παθει το ιδιο σε xsara picasso του πατερα μου.. Αν το βαζεις σε παρκινγκ κοιτα γυρω απο τις πισω ροδες για υγρα

Οχι και ταμπουρα τι ειναι datsun........ 2gunfire

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης