PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Αλυσίδες ή χιονολάστιχα ή χειμερινα ελαστικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 11:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες τα ρε Χρύσα !!!

Χιονολάστιχο !!!! στην ελλάδα είανι εντελώς παρεξηγημένο !!!!
Ειδικά εαν πηγαίνεις παρνασούς κτλ , τότε είναι must.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν αυτοί που ανέφερες .. Που κολλάνε όλο τον κόσμο επειδή την είδανε μάγκες.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 11:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Βέβαια πάντα θα υπάρχουν αυτοί που ανέφερες .. Που κολλάνε όλο τον κόσμο επειδή την είδανε μάγκες.

από αυτά έχω να σας πω πολλές ιστορίες! Laughing Laughing Laughing

το πιο ωραίο όμως που έχω δει είναι μια μαύρη Celica φίλου μου χαμηλωμένη με χιονολάστιχα! σκούπιζε λίγο από μπροστά αλλά δεν κολλούσε πουθενά! Afroman

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 13:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πιο σωστή ήταν η Χρύσα. τα χιονολάστιχα πιάνουν και στον πάγο. απλά να μην παραφουριαστεί κανείς γιατί το πρόβλημα πάντα είναι το... φρένο και το βάρος του οχήματος, είτε σε χιόνι είτε σε πάγο.

πάντως αν δεν έχετε βγάλει χειμώνες με χιόνια με χιονολάστιχα δε μπορείτε να φανταστείτε το ποσο καλά δουλεύουν... (εγώ ιδίως που το έχω με μπλοκέ, περιμένω πως και πως κάθε χρονιά για να το στρώσει και να βγούμε για βόλτα).

Το κόστος δεν πολυμετράει αν σκεφτείς οτι τα κρατάς για 2 και 3 χειμώνες. Το κόλπο είναι να μην τα βάλεις χωρίς και να μην τα αφήσεις μετά το χειμώνα. Αν περπατήσουν σε ζεστή άσφαλτο και "καούν" σκληραίνουν από το βουλκανισμό και δεν πιάνουν καλά.

Στην Κοζάνη που είναι κλασική περιοχή για χιόνι, το 85% των αυτοκινήτων φοράνε από Νοέμβρη-Δεκέμβρη χιονολάστιχα. και όσοι ταλαίπωροι πάνε με αλυσίδες είναι αυτό που είπα. ταλαίπωροι. τις βάζεις μεσα στα χιόνια, όταν αρχίσουν να λιώνουν οι κεντρικοί δρόμοι χτυπάνε εκνευριστικά αλλά δε μπορείς να τις βγάλεις γιατί τα στενά είναι ακόμα χιονισμένα και τελος οι αλυσίδες τρώνε την άσφαλτο !!! αν μείνει κανείς σε καμία ανηφόρα και αρχίζει να σπινιάρει, κάνει λακουβίτσα στην άσφαλτο!

χιονολάστιχα και είσαι άρχοντας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 13:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
η πιο σωστή ήταν η Χρύσα. τα χιονολάστιχα πιάνουν και στον πάγο. απλά να μην παραφουριαστεί κανείς γιατί το πρόβλημα πάντα είναι το... φρένο και το βάρος του οχήματος, είτε σε χιόνι είτε σε πάγο.

πάντως αν δεν έχετε βγάλει χειμώνες με χιόνια με χιονολάστιχα δε μπορείτε να φανταστείτε το ποσο καλά δουλεύουν... (εγώ ιδίως που το έχω με μπλοκέ, περιμένω πως και πως κάθε χρονιά για να το στρώσει και να βγούμε για βόλτα).

Το κόστος δεν πολυμετράει αν σκεφτείς οτι τα κρατάς για 2 και 3 χειμώνες. Το κόλπο είναι να μην τα βάλεις χωρίς και να μην τα αφήσεις μετά το χειμώνα. Αν περπατήσουν σε ζεστή άσφαλτο και "καούν" σκληραίνουν από το βουλκανισμό και δεν πιάνουν καλά.

Στην Κοζάνη που είναι κλασική περιοχή για χιόνι, το 85% των αυτοκινήτων φοράνε από Νοέμβρη-Δεκέμβρη χιονολάστιχα. και όσοι ταλαίπωροι πάνε με αλυσίδες είναι αυτό που είπα. ταλαίπωροι. τις βάζεις μεσα στα χιόνια, όταν αρχίσουν να λιώνουν οι κεντρικοί δρόμοι χτυπάνε εκνευριστικά αλλά δε μπορείς να τις βγάλεις γιατί τα στενά είναι ακόμα χιονισμένα και τελος οι αλυσίδες τρώνε την άσφαλτο !!! αν μείνει κανείς σε καμία ανηφόρα και αρχίζει να σπινιάρει, κάνει λακουβίτσα στην άσφαλτο!

χιονολάστιχα και είσαι άρχοντας.

ΈΤΣΙ , ΕΤΣΙ,

όπως είπα και παραπάνω, στην γαλλία πηγαίνανε με 130 χλμ στο χιόνι !!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 16:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας....
θα φροντίσω για τα χιονολάστιχα και θα εχω και καβάτζα αλυσίδες. Θα τα έχω και σε αλλα ζαντολάστιχα και θα είμαι κύριος Laughing

ερώτησή:
Σε χιονισμένη πατημένη αριστερή με χιονολάστιχα θα μπορώ να σηκώνω τροχό? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 16:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BadSpud! έγραψε:
Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας....
θα φροντίσω για τα χιονολάστιχα και θα εχω και καβάτζα αλυσίδες. Θα τα έχω και σε αλλα ζαντολάστιχα και θα είμαι κύριος Laughing

ερώτησή:
Σε χιονισμένη πατημένη αριστερή με χιονολάστιχα θα μπορώ να σηκώνω τροχό? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ναι αλλά πρόσεχε μην πατήσεις κανένα παγωμένο κομμάτι. και σου φύγουν τα μούτρα !!! Razz Razz Razz Razz

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 19:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ θα εχω το νου μου..... Blink Blink Blink Blink Blink Blink

Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 00:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω πως ο Νικος και η Χρύσα τα είπαν μια χαρά..
Το θέμα είναι αν αξίζει το κόστος αγοράς αυτών των ελαστικών.
Δεν μένεις ούτε Κοζάνη ουτε Γερμανία..
Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις....
Το χιόνι στην αθήνα κρατάει το πολύ 3 μέρες...

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 00:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κανω μια υποθεση?
Σαββατο χειμωνιατικο και ενω σην Αθηνα εχει χειμωνιατικη λιακαδα,στα κελλαρια ειναι ανοιχτες ολες οι πιστες.Αν ξεκινησεις λοιπον απο Αθηνα με καλο καιρο,στεγνη ασφαλτο κλπ,τα λαστιχα μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο χιονισμενο οδοστρωμα,δεν θα εχουν καει πρωτα στη στεγνω ασφαλτο απο τις θερμοκρασιες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 00:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Να κανω μια υποθεση?
Σαββατο χειμωνιατικο και ενω σην Αθηνα εχει χειμωνιατικη λιακαδα,στα κελλαρια ειναι ανοιχτες ολες οι πιστες.Αν ξεκινησεις λοιπον απο Αθηνα με καλο καιρο,στεγνη ασφαλτο κλπ,τα λαστιχα μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο χιονισμενο οδοστρωμα,δεν θα εχουν καει πρωτα στη στεγνω ασφαλτο απο τις θερμοκρασιες?

όχι, καμία σχέση... δεν καίγωνται τα λάστιχα έτσι ευκολα.

Θα πρέπει η ασφαλτοσ να έχει 40 βαθμούσ για να τα κάψεις...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 10:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός από τα autoshocks (τα πανιά ντε!)

Χιονολάστιχα: Η καλύτερη επιλογή για το χιόνι αλλά και για βαρύ χειμώνα (βλ χιόνια στην Αθήνα 2003 αλλά και πέρσυ). Έχουν καλή πρόσφυση και στον πάγο αλλά και σε βρεγμένο δρόμο (τουλάχιστον τα δικά μου). Συνιστάτε η τοποθέτησή τους από Δεκέμβριο μέχρι και Απρίλιο, καθώς τους υπόλοιπους μήνες φθείρονται γρήγορα. Μπορείς να τα κρατήσεις και 4 σεζόν και παραπάνω, ανάλογα τη χρήση που τους κάνεις.

Στο δια ταύτα τώρα. Τα χιονολάστιχα κοστίζουν κάτι παραπάνω από τα κοινά ελαστικά. Πρέπει όμως να συνυπολογίσεις και το κόστος της τοποθέτησης κάθε χρόνο από τη μία, αλλά και την οικονομία που κάνεις στα λάστιχα δρόμου από την άλλη. Κατά τα άλλα είναι σούπερ!

Τέλος. Η δική μου επιλογή είναι τα χιονολάστιχα. Δοκιμασμένα για 2 γεμάτους χειμώνες. Πήγα μέχρι Βουλγαρία και γύρισα με χιόνια μέχρι τα Τέμπη. Αν δεν είχα τα χιονολάστικα ακόμα εκεί θα ήμουνα!

ΥΓ Τα χιονολάστιχα συμπεριφέρονταν πολύ καλά και στον πάγο αλλά σε συνθήκες απόλυτου μαύρου πάγου καλά είναι να έχεις και ένα ζευγάρι φθηνιάρικες αλυσίδες μαζί σου. Ποτέ δεν ξέρεις.

Καλημέρα Χρύσα μου. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, καθότι βρίσκομαι λιγάκι βόρεια και δεν έχω συνηθήσει ακόμη (νησιώτης γαρ): Τι μάρκα είναι τα δικά σου χιονολάστιχα και πόσο κοστίζουν; Πρέπει να αγοράσω και ζάντες; Ευχαριστώ και χαιρετίσματα απο την Ορεστιάδα!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 11:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γειά σου Νίκο! φιλιά από Αθήνα στην ακριτική Ορεστιάδα Salute

τα δικά μου λάστιχα είναι τα Bridgestone Blizzak LM18 σε 13αρες ζάντες
γιατί τα φοράω στο Corsa και τα πήρα πριν από 2μησι χρόνια 280,00€
(τα michelin που φοραει τον υπόλοιπο καιρό μου στοίχησαν 230,00€, οπότε μικρή η διαφορά!)

πολύ καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει και τα michelin alpine φορεμένα στο celica που έλεγα πιο πάνω και σε άλλα αυτοκίνητα, και υπάρχουν και τα goodyear ultragrip 6 φορεμένα σε saxo γνωστού μου πάλι που έχει μείνει γενικά ευχαριστημένος...

τώρα για τις ζάντες, αν βαριέσε το βάλε βγάλε, αν δεν έχεις φίλο βουλκανιζατερά να στο κάνει αυτός δύο φορές το χρόνο τζάμπα, αν δεν έχεις μια έξτρα τετράδα ζάντες που κάθονται, τότε έιναι προτιμότερο να αγοράσεις... Προσοχή!!! τα χιονολάστιχα καλό είναι να έχουν μικρό πέλμα και γενικά μικρές διαστάσεις (δεν είναι για καγκουριές).

Αυτά τα ολίγα, αν θυμιθώ περισσότερα θα επανέλθω. Cool

ΥΓ δείτε και αυτό το link Arrow http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=2033&hl=χιονολαστιχα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vasiliadis1 (aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 2.0 180ps (2004)

Ένταξη: 30 Ιαν 2006
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2006, 23:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καλησπερα, αν και δεν γραφω συχνά παρακολουθω πολυ συχνα το φορουμ.
εβαλα και εγω χθες χιονολαστιχα στο 307cc μου και απο αυριο θα σας πω εντυπωσεις. πηρα τα καλητερα της dunlop και κοστισαν 1200 ευρωπουλα

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΗΣ
http://www.bbvasiliadis.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 04:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε μου… εγώ δεν έχω πάρει ακόμα χιονολάστιχα δεν έχω ψάξει…

Αλλά τόσο πολύ έχουν? μου μάμισες την ψυχολογία δεν πάω καλύτερα να βάλω κανα μπλόκε?

Για τι διαστάσεις λάστιχα μιλάς 15’?

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 09:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BadSpud! έγραψε:
Καλησπέρα φίλε μου… εγώ δεν έχω πάρει ακόμα χιονολάστιχα δεν έχω ψάξει…

Αλλά τόσο πολύ έχουν? μου μάμισες την ψυχολογία δεν πάω καλύτερα να βάλω κανα μπλόκε?

Λογικα μεγαλυτερες γιατι σε 15αρες δεν θα χωρανε τα φρενα του... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 10:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BadSpud! έγραψε:

να προσέχεις τις λεπτομέρειες....

"Peugeot 307cc 2.0 180ps (2004)"

μαμά έχει 17άρες...
τα φρένα του πρέπει να χωράνε οριακά και σε 16άρες.

τα 15άρια χιονολάστιχα δεν είναι τόσο ακριβά...

τέλος μπλοκέ να βάλεις... Cool αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 22:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως αυτό δεν το σκεφτικά ότι έχει τόσο μεγάλες ζάντες εγώ τα λάστιχα θα τα βάλω σε 14’ πιστεύω θα είναι πολύ ποιο φτηνά…

Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο πιο ακριβά από μια κανονική τετράδα

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 22:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λογικη αυτο λεει.Εμενα τα λαστιχα μου κανουν 520 ευρω αρα θελω καμια 900 για τετοια λαστιχα.Το σκεφτηκα απλα.Το 2.0 307 εχει 17αρες αρα το λαστιχα του κανουν καμια 700 και βαλε(τα απλα μιλαω).Αρα εχουν καμια 400 ευρω παραπανω λογικα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2006, 22:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπως έτσι πρέπει να πάνε…. Θα το κοιτάξω και θα στείλω

Θα κοιτάξω τιμή τις επόμενες μέρες

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 10:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
τα δικά μου λάστιχα είναι τα Bridgestone Blizzak LM18 σε 13αρες ζάντες
γιατί τα φοράω στο Corsa και τα πήρα πριν από 2μησι χρόνια 280,00€
(τα michelin που φοραει τον υπόλοιπο καιρό μου στοίχησαν 230,00€, οπότε μικρή η διαφορά!)

το επαναφερω για όσους δεν το διάβασαν

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 2 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης