PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

RadioCD + MP3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
μπλά...μπλά....μπλά....

Ρε κουκουρούκου...κατάλαβες τι έγραψες....?????και άν ναί...εγώ κατάλαβες τι έγραψα...????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
ultra-one έγραψε:
μπλά...μπλά....μπλά....

Ρε κουκουρούκου...κατάλαβες τι έγραψες....?????και άν ναί...εγώ κατάλαβες τι έγραψα...????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Question

Τώρα πρόσεξα ότι έλεγες για οθόνες 207 και 307!

Άσε! Ρίχνω τις ντομάτες μόνος μου!!!!!!!! Splat Splat Splat Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έ.....εεεεε
Τσίμπα ακόμα μία...να τις κάνεις δύο ζευγαρια...δηλαδή...τετράδα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Silly Splat
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 22:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις καμια mp3 Cdιερα συμβατη με το "μαμα" ηχοσυστημα του 206 (XS 2005)?!?!?

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 08:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό: http://www.xplodsony.com/xplod/changers/CDX-565MXRF Wink

Arrow http://www.xplodsony.com/img/products/2006/lg/CDX-565MXRF.jpg

Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό RF changer που παίζει και mp3.
Pioneer και Clarion δεν έχουν πλέον RF Changers
Η Kenwood έχει αλλά δεν διαβάζει Mp3 Wink

a tssssssss έχει και esp.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:17:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rf τι σημαινει?
αυτες τωρα συνδεονται με το εργοστασιακο ραδιοσιντι?????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RF σημαίνει ότι έχουν ενσωματωμένο πομπό FM.
έτσι συντονίζεις το ραδιόφωνο του μαμά rcd στην συχνότητα που εκπέμπει το changer και ακούς κανονικά.
Στο συγκεκριμένο μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 9 συχνότητων εκπμπής ώστε να μην πέσεις σε κάποιον άλλο σταθμό FM. Wink

Arrow http://www.xplodsony.com/technology/view/9+Frequencies%2C+5+Output+Levels

ΑΧΑ....

http://www.alpine-europe.com/content/english/k97.CD-Changers_The-choices-are-endless-Now-you-can-take-ALL-of-your-entertainment-on-the-road.htm

έχει και η Alpine όμως (αν καταλαβα καλά) πουλάει χώρια το changer CHA-S634 - 6-Disc CD / MP3 Changer και
χώρια τον διαμορφωτή FM CRM-1652RF - FM ADD-ON CD CHANGER CONTROLLER

Ενδιαφέρον και αυτό αλλά το "πακέτο" θα βγει σίγουρα ακριβότερο από της sony... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:28:29, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρε καγκουρα....ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ στο τσεπακι την εχεις!!!!! Laughing Laughing

λοιπον αυτα τα συστηματα ΕΛΛΑΔΑ δε δουλευουν.
εφερε το καλοκαιρι η δερφη μου ενα ipod με τετοιο ρφ πομπο και ηταν αδυνατο να πιασω σωστο σημα...
ακομα και σε νεκρη συχνοτητα να το εβαζες ηταν τοσα πολλα τα χιονακια και τοσο εξασθενησμενο το σημα που απλα δε μπορουσες να ακουσεις τιποτα...
μια σκετη μαμακια. αυτα τα συστηματα ισως δουλευουν σε χωρες που εχουν προηγμενο συστημα εκπομπης ραδιοσταθμων(dsa νομιζω το ελεγαν) και στα οποια οι νεκρες συχνοτητες δεν εχουν καθολου χιονια.΄..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα ποιος μιλάει

αυτό δεν το ξέρω...

Κάντε ένα τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα πχ στην Ηχοκίνηση και ρωτήστε συγκεκριμένα.

επίσης έχω την αίσθηση ότι άλλο ipod και άλλο sony (Ποιοτικά/τεχνολογικα/ηχητικά κλπ κλπ) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 09:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βλαμενε.... αυτο το εξαρτημα που κανει το συντονισμο ειναι εκτος σιντιερας και πανω κατω ιδιας φιλοσοφιας-κατασκευης για καθε εταιρεια.
ειναι ουσιαστικα αυτη η οθονιτσα που βλεπεις η οποια προβαλει τη συχνοτητα που πρεπει να βαλεις στο ραδιο...και αμα καταφαρεςι και το πετυχεις μετα δειχνει τα τραγουδια...
φεξε μου και γλυστρησα......

εγω ξαναρωταω. κλαριον σιντιερα(σταυρο ακους) δε δινεται σαν εξτρα?
τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Σεπ 2006, 10:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηλίθιε clarion cdιερα υπάρχει αλλά δεν παίζει mp3....

όσο για τα RF... το "πάνω κάτω" που λες είναι σχετικό....ίσως ισχύει αυτό που λες για παρεμβολές αλλά δεν το γνωρίζω. Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Οκτ 2006, 19:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ Arrow http://www.clarion-eu.com/gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 22:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ όλη την παρέα και πάλι.Μια γρηγορη ερωτησουλα.Θελω να βάλω το JVC KD-AVX1 στο 206 μου αλλά επιφυλασσομαι γιατι:τα χειριστήρια στο τιμόνι θα δουλεύουν με αυτό?Υπάρχει κάποιο φισ μετατροπής?Το ψαχνω αλλά δυστυχώς απάντηση δεν βρισκω........... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Οκτ 2006, 03:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει και νομιζω κανει καπου στα 70 ευρω...

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Οκτ 2006, 09:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ongas έγραψε:
Χαιρετώ όλη την παρέα και πάλι.Μια γρηγορη ερωτησουλα.Θελω να βάλω το JVC KD-AVX1 στο 206 μου αλλά επιφυλασσομαι γιατι:τα χειριστήρια στο τιμόνι θα δουλεύουν με αυτό?Υπάρχει κάποιο φισ μετατροπής?Το ψαχνω αλλά δυστυχώς απάντηση δεν βρισκω........... Sad

Ο Καλογερόπουλος, στο site του οποίου έψαξα λίγο, έχει από ότι φαίνεται αντάπτορα για σύνδεση πηγής JVC σε Peugeot 206 και κάνει 105€.

Δες λεπτομέρειες και διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά :

http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6146

Φαντάζομαι ανήκεις στην κατηγορία "για Peugeot 206,307,406,607,807 από το 2001 all multiplex με Philips RC200/Clarion PU2294A-PU1633A".

®
Επιστροφή στην κορυφή
206_nk (Nektarios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V x-design 2006

Ένταξη: 27 Οκτ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 17:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει αραγε καποιος να μου πει στο 206, τα καλωδια στα ηχεια που βρισκονται στις πισω πορτες ποιο χρωμα εχουν η΄σε ποιους ακροδεκτες της φισας που βρισκεται στην πορτα συνδεονται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης