Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 09:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα peugeot μπορει να σου βγαλουν 100 προβληματα αλλα ποτε δεν ακουσα κατι με το μοτερ τους.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)
Ένταξη: 22 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 09:42:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nOkpos έγραψε: | τα peugeot μπορει να σου βγαλουν 100 προβληματα αλλα ποτε δεν ακουσα κατι με το μοτερ τους.. |
απο το στόμα σου και στου θεού το αφτί.τι να πώ.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Edirnelis Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v
Ένταξη: 06 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 10:25:50 Θέμα δημοσίευσης: Αξιοπιστία Πεζώ |
|
|
Μέχρι τώρα 14000κμ με 206 1,4 16ν μοντ. 8/2005 κανένα πρόβλημα (φτου φτου), αλλά με πολύ ησυχο οδήγημα (τα απωθημένα τα βγάζω αλλού), μέχρι ύπνου, αλλά συχνά με μεγάλα φορτία. Κατανάλωση μέση κάτω από 7λίτρα/100κμ (6,76). Δυό τρεις φορές που το τσίτωσα πέρασε και τα 12λ/100κμ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)
Ένταξη: 22 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 10:36:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μα και εγω για νορμάλ οδήγηση μιλάω.
ειναι και θέμα τύχης τελικά.ξέρω ανθρώπους που δεν συντηρουν κανονικά τα αμάξια τους και ειναι ολα οκ και αλλοι που ειναι τακτικοι και προσεχτικοι και τους συμβαίνουν απίθανα πραγματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 10:44:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H δικιά μου εμπειρία με πεζώ δείχνει ότι τα προβλήματα τους δεν είναι τόσο σοβαρά όσο άλλα αυτοκίνητα που σε αφήνουν κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο και που πολλά από αυτά είναι Γερμανικά!
Το 309GTi 1.9 μου ήταν μοντέλο του 1989 και το είχα από το 1995 (που το είχα αγοράσει 6 χρονών μεταχειρισμένο) μέχρι το 2002 και μου έβγαλε αυτά:
- Άλλαξα μια φορά τον διακόπτη για το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού όταν ήταν 8-9 χρονών - (Τρίχες Κατσαρές δηλαδή )
- Άλλαξα μια φορά τον ανεμιστήρα του καλοριφέρ - (που στο 309 γυρίζει συνέχεια ακόμα και με τον διακόπτη στο 0 και μου χάλασε το ρουλεμάν του στα 10 χρόνια περίπου)
- Στα 10-11 χρόνια κόπηκαν οι μεταλλικές επαφές που κρατάνε τα καλώδια για το θερμαινόμενο πίσω τζάμι. (Ήταν πολύ ηλίθιο το design τους anyway!)
- Στα 9 χρόνια περίπου μου έσπασε μια αλουμινένια σωλήνα του υδραυλικού τιμονι και ξανάσπασε στα 12 (αλλά φταίω εγώ διότι η εντελώς ελεύθερη εξάτμηση που είχα βάλει προκαλούσε κραδασμούς και κτυπούσε αυτό το σωληνάκι)
- Στα 11 χρόνια περίπου χρειάστηκαν να τορνευτούν οι μπροστινές δισκόπλακες διότι είχαν ανώμαλη επιφάνεια.
- Στα 12 Χρόνια περίπου μου έσπασε ο γρύλος του παραθύρου του οδηγού
- Μετά τα 9-10 χρόνια χρειάστηκαν αλλαγές διάφορα λαστιχένια σωληνάκια βενζίνης, φρένων κλπ διότι είχαν κοκαλώσει και σκάσει.
- Στα 10 χρόνια περίπου (με περίπου 80.000χμ) άλλαξα δίσκο-πλατώ επειδή κόλλαγε το πλατώ κάποτε στην αποσύμπλεξη. Ο δίσκος δεν χρειαζόταν αλλαγή αλλά την κάναμε αφού θα αλλάζαμε το πλατώ.
Το ΠΙΟ σοβαρό που μου είχε συμβεί και με άφησε στο δρόμο ήταν που στα 10-11 χρόνια και πάλι κάηκαν κάτι πυκνωτές στο δυναμό και μου έβγαλε σήμα μπαταρίας και STOP.
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι πριν από τα 10 χρόνια τα προβλήματα ήταν τρίχες κατσαρές και μετά τα 10 χρόνια σίγουρα ήταν λιγότερα από άλλα αυτοκίνητα εκ Γερμανίας πλευρά ή την Lancia β που είχε κάποτε ο πατέρας μου και που κάθε βδομάδα έμενε στο δρόμο.......
Ο κινητήρας, κιβώτιο κλπ δεν μου έκαναν ποτέ ΚΙΧ και ούτε μετά από 90.000χμ το αυτοκίνητο δεν έκαιγε ΣΤΑΓΟΝΑ λάδι.
Περιμένω παρόμοια προβλήματα και στο 206, ανκαι με την πληθώρα ηλεκτρονικών που έχει σε σχέση με τα παλαιότερα αυτοκίνητα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις....
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 11:23:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτάξτε, η προσωπική μου άποψη ειναι η εξής. Αφού έχω οδηγήσει για χρόνια toyota starlet (82') - audi 80 (86) - Ibiza seat (89' & 96') - Νιssan Micra (99') - peugeot 206cc (01')
TA MADE IN JAPAN ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΤΕ! οι κινητήρες πολύ απλά ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ!! , το υπόλοιπο αμάξομα μπορεί να ειναι τενεκεδάκι και χωρις κρατήματα και χαλια ασφάλεια και πλαστικα σαν lego και τυπικα-απλα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! Το σασι θα λιώσει αλλα ο κινητήρας keep walking!!
ΤΑ ΑUDI (κινητήρα VW) ειναι απο αμάξομα ΖΩΑ (τα παλιά ειδικά αλλα και τα καινουρια), οι κινητήρες δεν σε αφήνουν ευκολα αλλα προβληματα με καψημο λαδιών και υπερθερμανσεις κτλ τα εχουν συχνά, καλα σασμαν επισης, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΣΑΣΙ και υλικα κατασκευής!
SEAT?? αχχχ... το χειροτερο απολα!! χαλια μηχανη (αλλαξα 3 φορες!!! οσπου εσπασαν ολες οι βασεις και μου επεσε η 3η στον δρομο και την άφησα εκει! ) , προβληματα μηχανικα οχι πολλά αλλα οταν είχε σε αφηνε μια και καλή . Υλικα κατασκευής μέτρια. Τιποτα ιδιαίτερο. λιτά ηλεκτρικα ηλεκτρονικα
ΝISSAN ¨βλεπε παραπανω για τα ιαπωνικα. Τι να πώ , οτι το πηρα με 5.000 και εκανα το πρώτο σερbiw στα 40.000!!!! (ουτε λαδια δεν αλαξα- ξερω εγκλιματικο αλλα ημουν φοιτητης και δεν επαιζε Money) , οτι τώρα εχει 120.000 km και δεν κανει κιχ , κανενα προβλημα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ!!! ουτε μηχανικο ουτε ηλεκτρικο, ουτε σασμαν ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! το μον ομειων λιτα ηλεκτρικα και φτηνα πλαστικα.
KAI TEΛΟΣ PEUGEOT! εντυπώσεις 7 μηνες τώρα.. ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! πρωτη φορά ενοιωσα οτι οδηγάω αμαξι! με κρατηματα επιδώσεις ταχυτητα κτλ. Ποιότητα κατασκευής μετρια πρως καλή, καλουτσικες λαμαρινες καλο εσωτερικό (αν και τα 206 ειχαν λιγο μετριο πλαστικο στα 207 εχει βελτιώθει κατα πολύ). ΑΛΛΑ πολλά προβληματακια. ΣΑΣΜΑΝ ΠΑΝΑΘΛΙΟ! χειροτερο απολα τα αλλα cars που ειχα. προβληματακια ηλεκτρικα & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. και μηχανικά. Η ΜΗΧΑΝΗ ομωε σκυλί σαν μηχανή . τα προβληματα βρισκονται στα περιφεριακα της, τροφοδοσιες ηλεκτρικα κτλ...
ΣΤο φιναλε ομως ειναι οδηγική απολαυση... θα μπορουσε να ειναι και καλύτερο ομως στα περιφερειακα του. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2008, 14:50:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα τα αμαξια ανεξαρτητου καταγωγης εχουν τα θετικα και αρνητικα τους. Το θεμα ειναι να προλαβεις τα αρνητικα τους. Αυτο μπορεις να το πετυχεις με σωστο στρωσιμο και καλη συντηρηση (συντηρηση δεν ειναι μονο το σερβις) κατα κυριο λογο. O πατερας μου ειχε μια corolla KE30 22 χρονια και 350000χλμ. Προβληματα: Στα 200000χλμ αλλαγη σαζμαν, στα 15 της τρυπησε το ψυγειο και αλλη μια φορα μας αφησε λογω νερωμενης βενζινης. Επομενο αμαξι Nissan sunny N13 (μεταχειρισμενο) το πηραμε 7 χρονων και μεσα σε 10 χρονια τρυπησε το καπακι μηχανης, πολλαπλασιαστης, ψυγειο, εκτος χταποδιου ολη η υπολοιπη εξατμιση αλλαγμα, σαζμαν και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι. Με λιγα λογια 3 φορες την αξια του σε service. Τα hyundai που λετε ειναι καλα για χρηση που του κανει ενας παππους ή μια γυναικα. Εγω που χα ενα accent του '04 κοντεψα να χασω την ζωη μου οταν σε αποτομο φρεναρισμα κολλησαν τα ταμπουρα (ABS εννοειται στιγμη δεν επιασε)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2008, 17:24:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν ενα προβληματικο τσιμουχακι που αφηνε να περναει βαλβολινη στο δισκο... Αυτο στα 13.500km περιπου... Φτιαχτηκε στην εγγυηση...
Μεχρι τωρα που εχω 68000km, το αμαξι δεν εχει βγαλει τιποτα, περαν του μηχανισμου που βαζει και βγαζει τα CD...(εχω Mp3 ανταπτορα οποτε δε με νοιαζει και πολυ)...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|