PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανάβαση Πορταριάς - Εκδρομή Club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 10:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η συνέχεια... Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=173182#173182 Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αναβαση αναβληθηκε απο οσα γνωριζω λογω μικρου αριθμου συμμετοχων.
Λιγοτερες απο 30 μιας και τη δευτερα καποιοι τις απεσυραν.
Τελικα τελειως διαφορετικα σε σχεση με περισυ. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που με τρομαζει ειναι οτι πρωτη φορα σε αυτα τα σχεδον 15+χρονια που παρακολουθω αγωνες εδω στο ελλαντα βλεπω να φτανει τοσο μακρυα η βαλιτσα.
πρωτη φορα η αποχη γινεται πραξη και οσο συνεχιζεται και πιεζονται καταστασεις τοσο πιο πολλα βγαινουν και ''επισημα'' στη φορα.

και παρολαυτα η εθεα και η ελπα δειχνουν σα να μην εχει ιδρωσει το αυτι τους.... ο μανιατοπουλος ειναι ικανος πιστευω να φτασει στο σημειο να πληρωσει τα παντα απο τη τσεπη του για να μη κανει πισω...

τελικα η βουλγαρια και τα σκοπια ισως να μην ειναι και τοσο μακρυα............................................................................................................................................................................................................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
...Τελικα τελειως διαφορετικα σε σχεση με περισυ. Sad

όντως...
αν και εγώ δεν αναφερόμουν στον αριθμό των συμμετοχών.

Πάντως η αποχή δείχνει να έχει ανταπόκριση και ίσως στο μέλλον δούμε και κάνα αποτέλεσμα θετικό... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Lef205 έγραψε:
...Τελικα τελειως διαφορετικα σε σχεση με περισυ. Sad

όντως...
αν και εγώ δεν αναφερόμουν στον αριθμό των συμμετοχών.

Πάντως η αποχή δείχνει να έχει ανταπόκριση και ίσως στο μέλλον δούμε και κάνα αποτέλεσμα θετικό... Wink

Απλα κατανοηστε οτι η αποχη δεν πρεπει να γινεται μονο απο τους αγωνιζομενους αλλα και απο τους θεατες.Αδειες ειδικες αλλα και αδεια βουνα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...δεν έχεις άδικο...

...αλλά η Πορταριά συνδυάζεται με Poliths και είναι άλλη φάση...

by the way όπως θα έχει δει πλέον πάμε μόνο σε αγώνες δικούς σου και του μπιπ-μπιπ.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...δεν έχεις άδικο...

...αλλά η Πορταριά συνδυάζεται με Poliths και είναι άλλη φάση...

by the way όπως θα έχει δει πλέον πάμε μόνο σε αγώνες δικούς σου και του μπιπ-μπιπ.... Wink Wink

Μανθο δε νομιζω πως εδω χωραει "αλλα".
Το ξερω οτι ερχεστε σε καθε μου αγωνα και με την προθυμια και την οργανωση σας εχετε ξεφτυλισει πολλες επαγγελματικες ομαδες αλλα (και το λεω αυτο με καθε σοβαροτητα) πλεον "υπαρχει θεμα" οπως συνηθιζω να σας λεω Laughing και πρεπει να το αντιμετωπιζουμε με σοβαροτητα αν θελουμε να λεγομαστε sport και αγαπαμε τους αγωνες.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 12:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Thumb right Wink

να στο πω αλλιώς.
εγώ θα πήγαινα περίσσοτερο για τον Poliths, για να δω τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη που θα κατέβαιναν και λιγότερο για τον αγώνα...

και εκεί κόλαγε το "πόσο διαφορετικά να είναι"...
αφού πάλι οι ίδιοι (αλλά πολλοί λιγότεροι) θα έτρεχαν κλπ κλπ

ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης