Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tazmania (konstantinos) Μόλις έγραψα

peugeot 206 CC 1.6
Ένταξη: 04 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 45 Τόπος: Αιγάλεω CITY
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:38:43 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot και μπαταρία |
|
|
Καλημέρα παίδες !!Σήμερα είμαι στη φάση που αν δεν τα πω θα σκάσω !!!!!! Μα,συγνώμη δηλαδή, μόλις ήρθα απ'ο το συνεργείο που πήγα το Peugeot μου για έλεγχο στα ηλεκτρικά και βρέθηκα να μου (ξανα)αλλάζουν μπαταρία για 2η φορά σε 3,5 χρόνια αυτοκίνητο !!!!!!! Που σημαίνει η τρίτη του μπαταρία !!!!!!! Έλεος !!!! και να ακούω από το μάστορα πως είναι πολύ φυσιολογικό αυτό !!!!!!!!!!!! Συγνώμη τώρα,είμαι παράλογος που μου φαίνεται λίγο εξωφρενικό ????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vassaki (Βάσω) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)
Ένταξη: 19 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 59 Τόπος: Αθήνα-Υμηττός
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:52:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να σου πω Κωνσταντίνε....Εγώ το έχω κοντά 3 χρόνια το αμάξι και ακόμα μπαταρία δεν έχω αλλάξει.Το χρησιμοποιώ όμως κάθε μέρα.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.Μήπως έχεις καμμιά διαρροή από πουθενά?Ο συναγερμός μήπως?
Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 10:10:59 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
tazmania έγραψε: | Καλημέρα παίδες !!Σήμερα είμαι στη φάση που αν δεν τα πω θα σκάσω !!!!!! Μα,συγνώμη δηλαδή, μόλις ήρθα απ'ο το συνεργείο που πήγα το Peugeot μου για έλεγχο στα ηλεκτρικά και βρέθηκα να μου (ξανα)αλλάζουν μπαταρία για 2η φορά σε 3,5 χρόνια αυτοκίνητο !!!!!!! Που σημαίνει η τρίτη του μπαταρία !!!!!!! Έλεος !!!! και να ακούω από το μάστορα πως είναι πολύ φυσιολογικό αυτό !!!!!!!!!!!! Συγνώμη τώρα,είμαι παράλογος που μου φαίνεται λίγο εξωφρενικό ????? |
Σε συνεργείο Peugeot πήγες? Αν ναι σε ποιο?
Πάντως κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό τόσο πρόωρη αλλαγή εκτός αν όπως σου είπαν έχεις διαρροή. Το δυναμό σου λειτουργεί κανονικά? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 10:37:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν λειτουργεί κανονικά και υπερφορτίζει την μπαταρία αυτο θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχει διαρροή υγρών και τότε το αυτοκίνητο θα μυρίζει σαν υπόνομος 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:01:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως μιλούσα γι' αυτό που είπε η Βάσω κι αν δεν κάνω λάθος εννούσε ηλεκτρική διαρροή ή πιο σωστά πτώση τάσης κατά τη διάρκεια που το αυτοκ δεν είναι σε λειτουργεία(οποιαδήποτε γενικά), αν κάνω λάθος να με διορθώσει. Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό, πχ αν έχεις αλλάξει φανάρι και αυτός που στο έβαλε μαλλον δν το έβαλε καλά, μια λάθος επιστροφή ας πούμε είναι αρκετή για να έχεις απώλεια ρεύματος και χωρίς φανερές ενδείξεις. Πέρα ότι εξασθενείται πρόωρα η μπαταρία!
ΥΓ. Νομίζω τα 206cc τουλάχιστον τα καινούργια μοντέλα έχουν κλειστού τύπου μπαταρίες άρα διαρροή υγρού δεν υφίσταται. Μπορεί να κάνω λάθος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vassaki έγραψε: | Τι να σου πω Κωνσταντίνε....Εγώ το έχω κοντά 3 χρόνια το αμάξι και ακόμα μπαταρία δεν έχω αλλάξει.Το χρησιμοποιώ όμως κάθε μέρα.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.Μήπως έχεις καμμιά διαρροή από πουθενά?Ο συναγερμός μήπως? |
Κι εγώ Βάσω το χρησιμοποιώ το αμάξι κάθε μέρα και μάλιστα πάρα πολύ.Φαντάσου ότι το έχω 3,5 χρόνια και έχω κάνει 83.000 χλμ.......υποτίθεται ότι το αμάξι το κοίταξαν για διαρροές και γενικά αν έχει κάποιο πρόβλημα και βραχυκυκλώνει κάπως κάτι αλλά....."όλα είναι εντάξει και πολύ φυσιολογικό"...!!! Όσο για το συναγερμό και αυτός Peugeot είναι και μάλιστα ήρθε μαζί με το αμάξι,δεν τον έβαλα μετά....τι να πω βρε Βάσω,δεν ξέρω.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:23:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
plaketokofths έγραψε: | tazmania έγραψε: | Καλημέρα παίδες !!Σήμερα είμαι στη φάση που αν δεν τα πω θα σκάσω !!!!!! Μα,συγνώμη δηλαδή, μόλις ήρθα απ'ο το συνεργείο που πήγα το Peugeot μου για έλεγχο στα ηλεκτρικά και βρέθηκα να μου (ξανα)αλλάζουν μπαταρία για 2η φορά σε 3,5 χρόνια αυτοκίνητο !!!!!!! Που σημαίνει η τρίτη του μπαταρία !!!!!!! Έλεος !!!! και να ακούω από το μάστορα πως είναι πολύ φυσιολογικό αυτό !!!!!!!!!!!! Συγνώμη τώρα,είμαι παράλογος που μου φαίνεται λίγο εξωφρενικό ????? |
Σε συνεργείο Peugeot πήγες? Αν ναι σε ποιο?
Πάντως κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό τόσο πρόωρη αλλαγή εκτός αν όπως σου είπαν έχεις διαρροή. Το δυναμό σου λειτουργεί κανονικά? |
Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι πίσω από τα ΚΤΕΛ.Μάλιστα βρήκαν ότι την προηγούμενη αλλαγή την είχα κάνει σε αυτούς πάλι Ιανουάριο του 2004.....Δηλαδή σε λιγότερο από 1 χρόνο από την αγορά του αυτοκινήτου(το αμάξι είναι 02/2003)....Το τιμολόγιο γράφει ότι έγινε έλεγχος κυκλώματος δυναμό και δεν βρέθηκε τίποτα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vassaki (Βάσω) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)
Ένταξη: 19 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 59 Τόπος: Αθήνα-Υμηττός
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 12:17:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Εγώ πάντως μιλούσα γι' αυτό που είπε η Βάσω κι αν δεν κάνω λάθος εννούσε ηλεκτρική διαρροή ή πιο σωστά πτώση τάσης κατά τη διάρκεια που το αυτοκ δεν είναι σε λειτουργεία(οποιαδήποτε γενικά), αν κάνω λάθος να με διορθώσει. Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό, πχ αν έχεις αλλάξει φανάρι και αυτός που στο έβαλε μαλλον δν το έβαλε καλά, μια λάθος επιστροφή ας πούμε είναι αρκετή για να έχεις απώλεια ρεύματος και χωρίς φανερές ενδείξεις. Πέρα ότι εξασθενείται πρόωρα η μπαταρία!
ΥΓ. Νομίζω τα 206cc τουλάχιστον τα καινούργια μοντέλα έχουν κλειστού τύπου μπαταρίες άρα διαρροή υγρού δεν υφίσταται. Μπορεί να κάνω λάθος! |
Γι'αυτό ακριβώς μιλούσα.Μιας φίλης είχε διαρροή απο το ραδιοσιντί,και του πατέρα μου του δημιουργούσε πρόβλημα το λαμπακι στο πορτπαγκαζ!!! 
Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 13:16:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
tazmania έγραψε: | Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ. |
Που ακριβως το πήγες; ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τα ΚΤΕΛ μήπως εννοείς;;; Στον Κηφισό;;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 13:32:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
Road_Runner έγραψε: | tazmania έγραψε: | Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ. |
Εννοώ ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ,στην οδό Πάππου,αν θυμάμαι καλά.Είναι ενα στενάκι δίπλα από ένα parking που έχει πίσω απο τα ΚΤΕΛ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 13:40:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | ΥΓ. Νομίζω τα 206cc τουλάχιστον τα καινούργια μοντέλα έχουν κλειστού τύπου μπαταρίες άρα διαρροή υγρού δεν υφίσταται. Μπορεί να κάνω λάθος! |
Υφίσταται και σε κλειστού τύπου από μια μικρή μικρή τρυπούλα που έχουνε στο πλάι και είναι εκεί γι'αυτές τις περιπτώσεις 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 14:07:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
tazmania έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | tazmania έγραψε: | Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ. |
Εννοώ ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ,στην οδό Πάππου,αν θυμάμαι καλά.Είναι ενα στενάκι δίπλα από ένα parking που έχει πίσω απο τα ΚΤΕΛ. |
ΟSCAR
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος

206 CC
Ένταξη: 04 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 125 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 14:23:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ σήμερα ήμουν στην OSCAR για το σέρβις των 60.000
Είδα ένα CC με OZ HYDRA αν δεν κάνω λάθος, ήταν το δικό σου?
Για την μπαταρία και εγώ την αλάζω με την ίδια συχνότητα. Ακριβώς στα 2 χρόνια την πρώτη, μέρες πριν λήξει η εγγύηση και τη δεύτερη στα επόμενα 2 χρόνια.Ενδεχομένως να την γονατίζει η κουκούλα με το άνοιξε κλείσε.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν αδειάζει, αδειάζει για τα καλά. Με μπαταρία άλλου αυτοκινήτου δεν ξεκινάει με τπτ. Και τις δυο φορές που ξέμεινα χρειάστηκε να έρθει οδική και ξαναπήρε μπροστά με κάτι μεγάλες μπαταρίες που έχουν και αυτό μέχρι να φτάσω σπίτι. Μετά νέκρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:28:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: | Και εγώ σήμερα ήμουν στην OSCAR για το σέρβις των 60.000
Είδα ένα CC με OZ HYDRA αν δεν κάνω λάθος, ήταν το δικό σου?
Για την μπαταρία και εγώ την αλάζω με την ίδια συχνότητα. Ακριβώς στα 2 χρόνια την πρώτη, μέρες πριν λήξει η εγγύηση και τη δεύτερη στα επόμενα 2 χρόνια.Ενδεχομένως να την γονατίζει η κουκούλα με το άνοιξε κλείσε.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν αδειάζει, αδειάζει για τα καλά. Με μπαταρία άλλου αυτοκινήτου δεν ξεκινάει με τπτ. Και τις δυο φορές που ξέμεινα χρειάστηκε να έρθει οδική και ξαναπήρε μπροστά με κάτι μεγάλες μπαταρίες που έχουν και αυτό μέχρι να φτάσω σπίτι. Μετά νέκρα. |
Ναι Δημήτρη,το δικό μου ήταν.Την πρώτη φορά που την άλλαξα χρειάστηκε να πάω κι εγώ με οδική.Τώρα μάλλον την πρόλαβα στα τελευταία της..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:30:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot και μπαταρία |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | tazmania έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | tazmania έγραψε: | Φίλε Γιάννη το πήγα στην Peugeot που είναι ΠΙΣΩ από τα ΚΤΕΛ. |
ΟSCAR |
Ακριβώς....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Cobras (dgrjgfjgfhl) Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 86
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 13:31:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω τοχω 4 χρονια και δε εχω αλλαξει μπαταρια και απο οτι φαινεται δε θαλαξω για πολυ ακομα..ειναι κλειστου τυπου και δε ξελιγονονται ποτε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 13:41:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Cobras έγραψε: | εγω τοχω 4 χρονια και δε εχω αλλαξει μπαταρια και απο οτι φαινεται δε θαλαξω για πολυ ακομα..ειναι κλειστου τυπου και δε ξελιγονονται ποτε |
Έχει σημασία και η χρήση των ηλ.συσκευών που κάνεις, αν τότε λειτουργεί το αυτοκ ή όχι, δλδ αν φορτίζει η μπαταρία!
Πάντως πιο πολύ εμένα η δουλειά μου "μυρίζει" προς δυναμό ή διαρροή! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 14:03:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Cobras έγραψε: | εγω τοχω 4 χρονια και δε εχω αλλαξει μπαταρια και απο οτι φαινεται δε θαλαξω για πολυ ακομα..ειναι κλειστου τυπου και δε ξελιγονονται ποτε |
Έχει σημασία και η χρήση των ηλ.συσκευών που κάνεις, αν τότε λειτουργεί το αυτοκ ή όχι, δλδ αν φορτίζει η μπαταρία!
Πάντως πιο πολύ εμένα η δουλειά μου "μυρίζει" προς δυναμό ή διαρροή! |
....και επειδή υποτίθεται ότι το κοίταξαν για δυναμό αλλά δεν τους έχω καμμία εμπιστοσύνη είμαι αύριο για ηλεκτρολόγο και γενικό check του αυτοκινήτου γιατί......Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ξαναπατάω ειδικά από την συμπεριφορά που είχαν και την αδιαφορία..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 15:24:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν πας απο την Lion Στον Αγ. Στέφανο; να το δει και κανενας ηλεκτρολόγος της προκοπής [/list] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 15:31:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Δεν πας απο την Lion Στον Αγ. Στέφανο; να το δει και κανενας ηλεκτρολόγος της προκοπής [/list] |
Ξέρεις ότι είναι εντάξει ο τύπος εκεί ? Βρήκα έναν τύπο που δουλεύει στην Peugeot στο Γέρακα, και είπα να πάω να δω.Δεν ξέρω ρε φίλε, έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου.......Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|