PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βλάβη ή ένδειξη ζήλειας ??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 11:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Βλάβη ή ένδειξη ζήλειας ?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, στάζει σε κανέναν νερό το Α/C μέσα στην καμπίνα?? Η κοπέλα μου τώρα τελευταία άρχισε να παραπονιέται οτι η..."αντίζηλος" της "φτύνει" τα πόδια...Οφείλεται σε υγροποίηση ή αποτελεί πρόβλημα?? Η αλήθεια είναι οτι δεν το κάνει συνέχεια και δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τις ακριβείς συνθήκες υπο τις οποίες δημιουργούνται οι σταγόνες.

Υ.Γ. προς τους Moderators....
Πού ειναι το προηγούμενο θέμα μου "Χαλασμένος αισθητήρας θερμοκρασίας και ο Μαντης Mitellas?"...
Έφαγα πόρτα ή έγινε κάποιο λάθος?? Όχι οτι θα βγώ και σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα αλλά να ξέρω αν παρέβηκα και κανά κανόνα του forum... Smile

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 12:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά το τόπικ, από το 2ο κιόλλας ποστ, είχε "παρεκτραπεί" και τελικά δεν είχε λόγω ύπαρξης...

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 13:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Απλά το τόπικ, από το 2ο κιόλλας ποστ, είχε "παρεκτραπεί" και τελικά δεν είχε λόγω ύπαρξης...

Εκ της MOD Team
MEMsound

Very happy Very happy Very happy

ΟΚ, Thanks!

Για το A/C καμία απάντηση???

Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 18:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου εχει τυχει 2 φορες να εχει γεμισει νερα το ταμπλο και αυτο γιατι λειτουργουσα το A/C με ανοιχτο παραθυρο με αποτελεσμα ολη η υγρασια του εξωτερικου αερα να πηγαινει και να συμπυκνωνεται πάνω στους μπροστινους αεραγωγους.

Αυτο δεν ειναι απιθανο να συμβει, ειδικα τις μερες που εχει πολυ υγρασια.

Τωρα για να νιωθεις υγρασια στα ποδια,να υποθεσω οτι το εχεις να φυσα απο τους αεραγωγους των ποδιων?αν ναι, πιθανων να εχεις παθει κατι αντιστοιχο με μενα.αν οχι, τοτε θελει περαιτερω ψαξιμο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 07:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές. Συνήθως στάζει σε στροφές ή ανωμαλίες του δρόμου. Μάλλον οφείλεται στην υγροποίηση των αγωγών που φέρνουν τον κρύο αέρα.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 08:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση να έχει βουλώσει ο αγωγός που διοχετεύει την υγρασία που δημιουργείται κάτω από το αμάξι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι και οι σωλήνες του καλοριφέρ (~50ε κόστος). Rolling eyes

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 13:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σταγονίδια δεν εντοπίζονται ψηλα στον εξαερισμο αλλά μόνο στην δεξιά μεριά της κονσόλας στα πόδια του συνοδηγού (δηλ στο αριστερό πόδι του συνοδηγού) που έχει μία τρύπα. Εκεί μέσα όταν έβαλα το χέρι μου έπιασα κάτι σαν ένα πλαστικό δοχείο, παγωμένο, το οποίο έβγαζε παγωμένες σταγονίτσες. Δεν είχε ρωγμές (τουλάχιστον μέχρι εκεί που έφτανα). Για να καταλάβετε περίπου πού ειναι το δοχείο, φανταστείτε οτι στάζει στα δάχτυλα του αριστερού ποδιού του συνοδηγού....Συμβαίνει μόνο όταν ανάβω A/C και όχι πάντα!
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Αν ήταν οι σωλήνες του καλοριφέρ δεν θα είχαν μόνιμη διαρροή??

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 14:25:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υγροποίηση τις υγρασίας που έχει ο αέρας και αυτό λόγο χαμηλής θερμοκρασίας στα εξωτερικά τοιχώματα του πλαστικού στο σημείο που εσωτερικά βρίσκεται το στοιχείο ( ψυγείο ) του A/C.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 07:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Υγροποίηση τις υγρασίας που έχει ο αέρας και αυτό λόγο χαμηλής θερμοκρασίας στα εξωτερικά τοιχώματα του πλαστικού στο σημείο που εσωτερικά βρίσκεται το στοιχείο ( ψυγείο ) του A/C.

Very happy
Μίλησε ο "Γκουρού", τέρμα οι ανησυχίες... Very happy Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 10:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, όταν εγώ ρώτησα στη μαμά peugeot, καταλάβατε ποια λέω, μου είπαν ότι απλά έχει κάτι σαν σωληνάκι που διώχνει σε κάτι ας το πούμε χωνάκι και μερικές φορές αυτό βγαίνει σε στροφές και ανωμαλίες του δρόμου και γι'αυτό στάζει μερικές φορές. Βέβαια, αυτό το έκανε στα 2 πρώτα χρόνια. Ισχύει αυτό που μου είπαν...;;; Λέτε να χάλασε τίποτα και γι'αυτό να μη το κάνει πλέον;;; Όλα τα περιμένω πλέον...χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης