PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με εργοστασιακό συναγερμό
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
suicida (Kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 24 Ιούν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 22:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με εργοστασιακό συναγερμό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά σε όλους,

Εχω τον εργοστασιακο συναγερμό της Peugeot σε ένα 206 και σταμάτησε να λειτουργεί (δεν οπλίζει).

Που ακριβώς είναι τοποθετημένος στο αυτοκίνητο? Δεν μπορώ να βρω τις φίσες που είναι συνδεδεμένος.

Εχει κανείς το διάγραμμα καλωδίωσής του, θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάϊ 2006, 06:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για χαρά σου.
Έχεις αυτών με τα χωριστά χειριστήρια ή είναι ενσωματωμένος στο κοντρόλ του αυτοκινήτου.. ;;;
Επίσης τι μοντέλο είναι το αμάξι σου..;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
suicida (Kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 24 Ιούν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάϊ 2006, 21:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αυτός που ειναι ενσωματωμένος στο κλειδί και το μοντέλο είναι Peugeot 206 XS του 2004.
Μήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει οταν λένε σε ένα συναγερμό βγάζει θετική έξοδο ή αρνητική αντίστοιχα?

Thanxxxxx...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2006, 06:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα είναι καινούργιο είναι πολυπλεξικό και ο συναγερμός ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου από το χειριστήριο.
Εσύ τι πρόβλημα έχεις ακριβώς;

Μερικοί συναγερμοί έχουν εξόδους για να συνδέσεις επάνω κάποια έξτρα πράματα όπως π.χ. πλακέτα για τα παράθυρα.
Ανάλογα εάν βγάζει γείωση ή ρεύμα στην έξοδο λένε ότι έχει αρνητική ή θετική.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2006, 14:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου ειναι τοποθετημενος στο δεξι θολο οπως κοιτας το μοτερ!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

Ένταξη: 16 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 12:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι ακριβώς σχετικό το δημοσίευμά μου, αλλά έχει να κάνει με εργοστασιακό συναγερμό.

Παρείγγειλα στο νέο μου 307cc και εργοστασιακό συναγερμό. Μου είπαν πως θα κλείνουν τα παράθυρα, θα είναι ογκομετρικός, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο θα είναι ανοικτό θα χτυπάει όταν κάποιο αντικείμενο περνάει από τον "εναέριο" χώρο του αυτοκινήτου.

Ήρθε το όχημα και ο συναγερμός που μου έβαλαν δεν κάνει τπτ από αυτά.

Τα ερωτήματα είναι :
1. Με δουλεύουν???
2. Με δουλεύουν πολύ???
3. Με δουλεύουν πάρα πολύ???

Επειδή δεν ξέρω που θα φτάσω αν δεν μου το δώσουν όπως πρέπει, μπορείτε να μου πείτε τι άλλες λειτουργίες πρέπει να έχει ο συναγερμός μου, εκτός αυτών που ανέφερα?

ps. είναι πάνω στο κλειδί και ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου.

tnx very much Smile
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 13:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς σχετικό το δημοσίευμά μου, αλλά έχει να κάνει με εργοστασιακό συναγερμό.

Παρείγγειλα στο νέο μου 307cc και εργοστασιακό συναγερμό. Μου είπαν πως θα κλείνουν τα παράθυρα, θα είναι ογκομετρικός, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο θα είναι ανοικτό θα χτυπάει όταν κάποιο αντικείμενο περνάει από τον "εναέριο" χώρο του αυτοκινήτου.

Ήρθε το όχημα και ο συναγερμός που μου έβαλαν δεν κάνει τιποτα από αυτά.

Τα ερωτήματα είναι :
1. Με δουλεύουν???
2. Με δουλεύουν πολύ???

Επειδή δεν ξέρω που θα φτάσω αν δεν μου το δώσουν όπως πρέπει, μπορείτε να μου πείτε τι άλλες λειτουργίες πρέπει να έχει ο συναγερμός μου, εκτός αυτών που ανέφερα?

ps. είναι πάνω στο κλειδί και ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου.

tnx very much Smile

πριν αποφασισεις το ποσοστο δουλεματος, ας τα δουμε ενα-ενα.
ο συναγερμος ειναι ογκομετρικος .
πως συμπερενεις οτι δεν ειναι ;
μπηκες μεσα τον ενεργοποιησες και δεν χτυπησε με εσενα μεσα;

τα παραθυρα δεν κλεινουν οπως σου ειπαν ; εκει ισως υπαρχει θεμα.

αν αφησεις το αμαξι ανοιχτο (χωρις οροφη) και το κλειδωσεις και βαλεις το χερι σου μεσα και το κουνησεις δεν χτυπαει ;
αν δεν χτυπαει τοτε ρωτησε τους γιατι εχω την εντυπωση πως υπαρχει μια λειτουργια ειδικα για αυτη την περιπτωση ωστε να μη χτυπαει σκοπιμα. στο δικο μου (206) μου ειχα πει πως υπαρχει αυτο το συστημα(να μπαινει συναγερμος αλλα να μην λειτουργει το ογκομετρικο μεσα) για περιπτωσεις οπου το κλειδωνεις και αφηνεις μεσα για λιγο καποιο σκυλο ή αλλο ζωο , ωστε να μην χτυπαει οταν κουνιεται το ζωο.

πηγαινε μια βολτα απο κει και ρωτα να μαθεις περι του συναγερμου που σου εβαλαν.
ισως χρειαζονται καποιοι συνδιασμοι στα πληκτρα του συναγερμου σου ωστε να ενεργοποιηθουν οι λειτουργιες που αναφερεις.
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 14:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:

Τα ερωτήματα είναι :
1. Με δουλεύουν???
2. Με δουλεύουν πολύ???

)
εγω ψηφιζω το 3....αλλα βαλε στη θεση του ''με'' το ''μασ''γιατι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 16:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Όχι, αυτή την περίπτωση δεν την ήλενξα.

DimiP έγραψε:

Με κλειστή οροφή και ανοικτά παράθυρα κλείδωσα το αυτοκίνητο και επομένως ενεργοποιήθηκε και ο συνεγερμός όπως μου είπανε, αλλά τα παράθυρα παραμείνανε ανοικτά...

DimiP έγραψε:
αν αφησεις το αμαξι ανοιχτο (χωρις οροφη) και το κλειδωσεις και βαλεις το χερι σου μεσα και το κουνησεις δεν χτυπαει ;
αν δεν χτυπαει τοτε ρωτησε τους γιατι εχω την εντυπωση πως υπαρχει μια λειτουργια ειδικα για αυτη την περιπτωση ωστε να μη χτυπαει σκοπιμα. στο δικο μου (206) μου ειχα πει πως υπαρχει αυτο το συστημα(να μπαινει συναγερμος αλλα να μην λειτουργει το ογκομετρικο μεσα) για περιπτωσεις οπου το κλειδωνεις και αφηνεις μεσα για λιγο καποιο σκυλο ή αλλο ζωο , ωστε να μην χτυπαει οταν κουνιεται το ζωο.

Το κλείδωσα με ανοικτή οροφή και όση ώρα και αν πέρασε δεν χτύπησε βάζοντας το χέρι μου μέσα/πάνω στο αυτοκίνητο, ούτε ακουμπώντας τιμόνι/καθίσματα κτλ.
Χτύπησε μόνο όταν άνοιξα την πόρτα ... από μέσα Evil (απαράδεκτο?)

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι λίγο πριν τα τεστάρω μου λέγανε πως αυτός ο εργοστασιακός συναγερμός είναι ειδικά για το 307cc κτλ κτλ. Και ότι κάνει το ένα και το άλλο.

Και μετά που δεν δούλευε τπτ από αυτά με κοιτούσαν σαν χάνοι.

Ε ΜΑΣ δουλεύουν όπως λέει και ο shiba !
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 07:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Όχι, αυτή την περίπτωση δεν την ήλενξα.

DimiP έγραψε:

Με κλειστή οροφή και ανοικτά παράθυρα κλείδωσα το αυτοκίνητο και επομένως ενεργοποιήθηκε και ο συνεγερμός όπως μου είπανε, αλλά τα παράθυρα παραμείνανε ανοικτά...

DimiP έγραψε:

Το κλείδωσα με ανοικτή οροφή και όση ώρα και αν πέρασε δεν χτύπησε βάζοντας το χέρι μου μέσα/πάνω στο αυτοκίνητο, ούτε ακουμπώντας τιμόνι/καθίσματα κτλ.
Χτύπησε μόνο όταν άνοιξα την πόρτα ... από μέσα Evil (απαράδεκτο?)

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι λίγο πριν τα τεστάρω μου λέγανε πως αυτός ο εργοστασιακός συναγερμός είναι ειδικά για το 307cc κτλ κτλ. Και ότι κάνει το ένα και το άλλο.

Και μετά που δεν δούλευε τπτ από αυτά με κοιτούσαν σαν χάνοι.

Ε ΜΑΣ δουλεύουν όπως λέει και ο shiba !

Πηγαινε μια βολτα απο κει να τους τα πεις ολα αυτα.
πιστευω θα σου εξηγησουν.
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 08:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:

Ήρθε το όχημα και ο συναγερμός που μου έβαλαν δεν κάνει τπτ από αυτά.

ps. είναι πάνω στο κλειδί και ενεργοποιείται με το κλείδωμα του αυτοκινήτου.tnx very much Smile

Ο συναγερμός σου έχει ογκομετρική και περιμετρική προστασία.
Για τα CC υπάρχει ιδικό ογκομετρικό το οποίο μπορεί και λειτουργεί και με την κουκούλα ανοικτή χωρίς να χτυπάει με το παραμικρό. Εάν τώρα εσένα δεν χτυπάει καθόλου προφανώς θα θέλει ρύθμιση.
Τα παράθυρα στο 307CC δεν κλείνουν με το κλείδωμα και αυτό δεν έχει να κάνει με των συναγερμό.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 08:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Ο συναγερμός σου έχει ογκομετρική και περιμετρική προστασία.
Για τα CC υπάρχει ιδικό ογκομετρικό το οποίο μπορεί και λειτουργεί και με την κουκούλα ανοικτή χωρίς να χτυπάει με το παραμικρό. Εάν τώρα εσένα δεν χτυπάει καθόλου προφανώς θα θέλει ρύθμιση.
Τα παράθυρα στο 307CC δεν κλείνουν με το κλείδωμα και αυτό δεν έχει να κάνει με των συναγερμό.

Το θέμα είναι πως εργαζόμενος εκεί(αντιπροσωπεία LION) έχει το 307cc και ο ίδιος μου είπε πως τα παράθυρα κλείνουν με τον συναγερμό.

Από βδομάδα θα το πάω εκεί και θα απαιτήσω να το κάνουν όπως μου είχαν υποσχεθεί. Διότι δεν ανέχομαι το δούλεμα...
Οπότε more news next week.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 13:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 307CC δεν ανεβαίνουν όλα τα παράθυρα στο κλείδωμα ακόμα και εάν το ρυθμίσεις.
Το μόνο που θα μπορέσει είναι να σου κάνει να ανεβαίνουν ΜΟΝΟ τα μπροστινά παράθυρα. Προφανώς και ο ίδιος κάτι έχει μπερδέψει. Εξάλλου ο κατασκευαστής δεν είναι χαζός που δεν τα έχει βάλλει να κλείνουν στο κλείδωμα και το λόγο στων είπα ποιο πάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 08:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas, ναι sorry δεν το διευκρίνησα, αλλά μιλάω για τα 2 μπροστινά παράθυρα ότι ανεβάινουν με τον συναγερμό, το είδα κιόλας Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 12:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
Touristas, ναι sorry δεν το διευκρίνησα, αλλά μιλάω για τα 2 μπροστινά παράθυρα ότι ανεβάινουν με τον συναγερμό, το είδα κιόλας Smile

Οκ κι εγώ να ξαναπώ ότι από το εργοστάσιο έχει δεν έχει συναγερμό το αμάξι τα παράθυρα ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ αυτόματα και αυτό γιατί αν ξεχάσεις τα πίσω ανοιχτά δεν θα κλείσουν με το κλείδωμα.
Τώρα εάν εσύ το θες θα είναι με δική σου ευθύνη.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 12:30:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Οκ κι εγώ να ξαναπώ ότι από το εργοστάσιο έχει δεν έχει συναγερμό το αμάξι τα παράθυρα ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ αυτόματα και αυτό γιατί αν ξεχάσεις τα πίσω ανοιχτά δεν θα κλείσουν με το κλείδωμα.

Ναι φίλε μου, δεν διαφωνώ με αυτό που λες, εγώ απλά αναφέρω αυτά που μου είπε(και είδα) ο εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία, που έχει το cc, σχετικά με το τι κάνει ο εργοστασιακός αυτός συναγερμός.

Εξάλλου αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει το ογκομετρικό, και όχι το να ανεβαίνουν τα μπροστινά παράθυρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 12:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
Touristas έγραψε:

Ναι φίλε μου, δεν διαφωνώ με αυτό που λες, εγώ απλά αναφέρω αυτά που μου είπε(και είδα) ο εργαζόμενος στην αντιπροσωπεία, που έχει το cc, σχετικά με το τι κάνει ο εργοστασιακός αυτός συναγερμός.

Εξάλλου αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει το ογκομετρικό, και όχι το να ανεβαίνουν τα μπροστινά παράθυρα.

Να το ξαναπώ ότι δεν έχει να κάνει με τον συναγερμό.
Ακόμα και σε αμάξια χωρίς μπορείς ένα θες να τα κάνεις έτσι τα παράθυρα, δεν είναι λειτουργία του συναγερμού αυτό αλλά του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Όσο για το ογκομετρικό ίσως να θέλει ρύθμιση και τίποτα άλλο.
Φιλικά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 13:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Να το ξαναπώ ότι δεν έχει να κάνει με τον συναγερμό.
Ακόμα και σε αμάξια χωρίς μπορείς ένα θες να τα κάνεις έτσι τα παράθυρα, δεν είναι λειτουργία του συναγερμού αυτό αλλά του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Όσο για το ογκομετρικό ίσως να θέλει ρύθμιση και τίποτα άλλο.
Φιλικά Wink

Δεκτόν Wink

προφανώς θα ξέρεις πολλά(κάπου διάβασα ότι είσαι μηχανικός(?)), και περισσότερα από αυτόν που μου τα είπε όλα αυτά για τον συναγερμό.

Να σαι καλά φίλε μου Very happy, και ελπίζω να το διορθώσουν αυτές τις μέρες το πρόβλημα του συναγερμού μου, για να μπορέσω να το χαρώ επιτέλους το new μου αυτοκινητάκι.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 07:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα θα φτιάξουν μην ανησυχείς και θα το χαρείς τ’ αμαξάκι σου. Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 17:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν τέλει λέει ήταν προβληματικός ο συναγερμός.
Έβαλαν άλλον πάνω(λέει) και τώρα δουλεύει σωστά(περιμετρικό και ογκομετρικό).
Αυτό που προέκυψε τώρα είναι ότι δεν έχει αντικραδασμικό, και πρέπει να παραγγείλουν έναν λήπτη(λέει) από Γαλλία, που θα έρθει σε 2 εβδομάδες.

Να δούμε πότε θα τελείωσει αυτή η ιστορία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης