PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

RadioCD + MP3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μην δειχνει τα τραγουδια απο το mp3 αλλα ας παιζει τουλαχιστον...Απο οτι με ειπαν η οθονη πολλαπλων ειναι ιδια...Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω προθυμοτητα για να το ψαξουν να εξυπηρετησουν και να δωσουν μια απαντηση "Οχι ,δεν γινεται με τιποτα" η "Ναι ,γινεται θα κοστισει τοσο..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 12:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με εξαίρεση ελάχιστους... οι περισσότεροι πωλητές είναι από άσχετοι έως ηλίθιοι...

Μην το ψάχνεις...

Πιο εύκολα θα βρεις άκρη αν πιάσεις "με το καλό" και "φιλικά" τον ηλεκτρολόγο του συνεργείου σου μπας και κάνετε καμιά δοκιμή κλπ κλπ... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 13:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτηκα να γινω ενοχλητικος, να μπω μεσα στο service να βρω ενα ηλεκτρολογο και να μου εξηγησει αλλα αισθανθηκα οτι θα γινομουν και γραφικος... Embarassed Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 13:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενοχλητικός να γίνεσαι μόνο αν/όταν το φιλικός δεις ότι δεν πιάνει.
Το θέμα είναι να βρεις σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς κάθε φορά.
Γιατί φιλικός στον πωλητή και ενοχλητικός στο συνεργείο δεν οδηγεί πουθενά.
Καλύτερα αδιάφορος στον πωλητή (άστον να λέει...) και φιλικός στο συνεγρείο. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ βεβαια για αυτο οταν σε βλεπουν εσενα τρεμουν ολοι στον αγιο στεφανο...
βαζω στοιχημα οτι σου κατουρανε και στο τεποζιτο...
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Ramirez έγραψε:
...Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

έχω την εντύπωση ότι γίνεται.
Δεν υπάρχει λόγος να έχουν διαφορετική καλωδίωση...
ISO φίσα έχουν και τα δύο από πίσω.
Το πολύ πολύ να θέλει κάποια τροποποίηση στην θέση των καλωδιών.
Εξάλλου το ότι παίζει mp3 δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με την πηγή.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το χειρηστήριο τιμονιού θα συνεργάζεται.
όπως επίσης και αν θα μπορεί να δείξει η οθόνη τίτλους τραγουδιών κλπ κλπ...
εκεί είναι πιθανό να υπάρχει διαφορά. Wink

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της lion δεν συνεργάζεται το mp3 με χειριστήριο και οθόνη, πρόβλημα το οποίο υπάρχει στο 207 k 307 (απο ότι είπε). Φαντάζομαι πως στο 206 δεν θα αλλάζει κάτι.
Οπότε χε$τηκ@με κ η βάρκα έγειρε...
Βάλε ένα άκυρο (οχι peugeot) κ κάνε την δουλειά σου χωρίς χειριστήριο και ενδείξεις... Evil

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 01:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εμ βεβαια για αυτο οταν σε βλεπουν εσενα τρεμουν ολοι στον αγιο στεφανο...
βαζω στοιχημα οτι σου κατουρανε και στο τεποζιτο...

Laughing Laughing Laughing

Βασικά για εμένα το πιο σωστό είναι μια aftermarket πηγή και αν θες υποχρεωτκκά τις ενδείξεις στην οθόνη και το χειριστήριο τιμονιου να πάρεις extra τον σχετικό αντάπτορα..

υ.γ. Μήπως πλέον το θέμα δεν ανήκει εδώ αλλά στις "ηχητικές βελτιώσες"??

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

of topic μανθο αλλα αμα μου βρεις εσυ πηγη που να συνεργαζεται και με το χειριστηριο και να λειτουργουν οι ενδιεξεις στην οθονη και να ειναι και Mp3 θα κατσω να με καγκουριασεις....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όλα τα Pioneer+Kenwoood (τουλάχιστον) αγοράζοντας extra τον σχετικό αντάπτορα... Wink

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?!?!?!?

το χειριστήριο τιμονιού το καταλαβαίνω.

Αλλά όταν η πηγή έχει μια οθόνη "ΝΑ" Cheers (με το συμπάθειο... Laughing ) τι σας ενοχλεί αν θα δείχνει του σταθμούς ή όχι η κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου!?!?!?!?!? Confused Confused Question Question Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα οταν εχεις νεον μεσα στο αμαξι για να βλεπεις το βραδυ και εξατμιση για να ακους το αμαξι και μεμβρανες κατραμι για να μη σε καιει ο ηλιος εσας τους γκει και ολες τις αλλες παπαρογαγκουριες σε ενα και μονο αμαξι εεε τοτε οντως δε σε πειραζει να εχεις και 2-3 οθονες με διαφορετικα χρωματα λαμπακια αποεδω κουμπακια απο εκει ....
για εμας τους υπολοιπους θνητους αυτα ειναι too much.

επισης τα pionner Που εχω παλια τσεκαρει δεν λειτουργει η οθονη
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ε δεν γίνεται να είμαστε όλοι θεοί τι να κάνουμε...
Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κρυφοκαγκουρασιόν μίλησε...

Ο καβαλάρης του ιπποδρόμου Exclamation

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

say the magic word........

drive.......
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 13:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμμμμμ....
Ξαναπάμε.....
Αρχικώς....άλλο το 307(new) άλλο το 207 και άλλο το 206.....(με ακρίβεια άς εξηγήσει ό <<φρεσκοπαντρεμένος>> του Club..... Laughing
Το 206 είναι Mux ,το 307(new) έχει συνδεσμολογία Can/BUS ενώ το 207 CAN/BUS με κάποιες τροποποιήσεις σε σύγκριση με το 307.
Τώρα πάμε στα πράγματα τα οποία είναι συμβατά ή μή συμβατα...
Η οθόνη του 207 με του 206 ΔΕΝ έχουν απολύτως καμία σχέση...άρα...ότι υπάρχει στο 207 το ξεχνάμε.....ΔΕΝ κάνει για το 206....,απο την άλη πλευρά όμως...ενώ η οθόνες 207-307 είναι ίδιες...δέν είναι ίδια η συνδεσμολογια τους...άρα...και σε αυτή την περίπτωση επίσης δέν μας ταιριάζουν τα αξεσουάρ του 207. Wink
@Γιώργο(Klain)Oi ενδείξεις του φορητού mp3 ναι δέν θα φαίνονται στην εργοστασιακή οθόνη , αλλά εάν δέν κάνω λάθος σε κάποιες συσκευές μπορείς να έχεις τον χειρισμό απο την <<μαμά>> πηγή.

Καί θα ξαναγίνω κουραστικός και θα το πώ......Μήν αλλάξεις την μαμά πηγή...γιατί αυτόματες λειτουργίες...κτλ....ΓΙΟΚ....!! Wink

Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

Ένταξη: 16 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 18:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Ερώτηξη....σε ενημέρωσαν ότι με επιβάρυνση 100€ κάνεις το <<μαμα>> r/cd να παίζει mp3???βέβαια αυτό θεωρείται ειδική παραγγελία και έχει παράδοση περίπου 2-2 1/2 μήνες.

Στο δικό μου πάντως μου είπε η εταιρία πως το μανίσιο rcd δεν γίνεται να πάιξει mp3. Μόνο αν παραγγείλω άλλο από Γαλλία, το οποίο δεν θα αργήσει μεν πολύ, αλλά κοστίζει 500ευράκια + ότι το μανίσιο το κρατάω εγώ και το βάζω διακοσμητικό στην βιβλιοθήκη.
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 11:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:

Στο δικό μου πάντως μου είπε η εταιρία πως το μανίσιο rcd δεν γίνεται να πάιξει mp3. Μόνο αν παραγγείλω άλλο από Γαλλία, το οποίο δεν θα αργήσει μεν πολύ, αλλά κοστίζει 500ευράκια + ότι το μανίσιο το κρατάω εγώ και το βάζω διακοσμητικό στην βιβλιοθήκη.

Εσύ όμως έχεις 307 και όχι 207......
Βέβαια να σου πώ πώς κάτι τέτοιο ,πρώτη φορά το ακούω...... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 13:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Αυτο ισχυει για το 206 (και ας μην φαινονται οι ενδειξεις στην οθονη πολλαπλων) η παραταμε καθε ελπιδα εμεις οι κατοχοι του 206??
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 14:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστηχώς....τσού.....
Στο 206 MP3 μόνο με aftermarket πηγή... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 14:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
...ενώ η οθόνες 207-307 είναι ίδιες...

Off Topic αλλά Κολοκύθια Τούμπανα που είναι οι ίδιες!!!!!!!!! Tease Ha Ha Rotfl Tease Ha Ha Rotfl

Κάπου το έχω ξαναπεί ότι η οθόνη του 206 έχει κάθετη πόλωση ενώ του 307 έχει οριζόντια!!!!!!!

Εγώ που είμαι ωραίος και φοράω πολωτικά γιαλιά της Polaroid, στο 206 βλέπω την οθόνη όταν οδηγώ, ενώ στο 307 η οθόνη φαίνεται μαύρη κατράμι!!! Tease Tease Tease Tease

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 23:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Δυστηχώς....τσού.....
Στο 206 MP3 μόνο με aftermarket πηγή...

Sad Sad Sad ΚΛΑΨ...ΛΥΓΜ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης