PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

RadioCD + MP3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

Ένταξη: 16 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 19:37:42    Θέμα δημοσίευσης: RadioCD + MP3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρες,

αν μπορείτε να με διαφωτίσετε.

Παρείγγειλα προχτές το 307cc και ζήτησα το radiocd να παίζει και mp3. Μου απάντησαν πως αν βάλουν radiocd+mp3 δεν θα λειτουργεί το χειριστήριο στο τιμόνι κτλ.

Ισχύει κάτι τέτοιο? Επειδή εγώ πιστεύω πως δεν είναι δυνατόν αυτό που μου λένε, τι έχετε να με συμβουλεύσετε?

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα σου συμβουλευα να εβαζες αργοτερα και οχι απο αντιπροσωπεια mp3...βασικα θα σε συμβουλευα να επαιρνες dvdplayer μιας κα ιοι διαφορες στισ τιμες εινα ιπολυ μικρες..

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
εγω θα σου συμβουλευα να εβαζες αργοτερα και οχι απο αντιπροσωπεια mp3...βασικα θα σε συμβουλευα να επαιρνες dvdplayer μιας κα ιοι διαφορες στισ τιμες εινα ιπολυ μικρες..

Γιώργο αυτό δυστηχώς ΔΕΝ γίνεται...το ζήτημα δέν είναι το ότι θα χάσει τα χειριστηρία απο το τιμόνι ή την οθόνη πολ.ενδείξεων ΑΛΛΑ ότι θα χάσει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες του αυτ/του μιάς που το 307 πάνω στο r/cd έχει και ένα πλήκτρο το οποίο γραφεί menu, αυτό είναι το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις λειτουργιες π.χ=για αυτόματη λειτουργία φώτων,υαλοκαθαριστήρων αλλά και αρκετά ακόμα....
Άρα MP3 ....ΔΕΝ
Αυτά....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 16:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πασο.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Οπότε δυστηχώς μένω στο μανίσιο rcd Confused
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:26:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιντιερα mp3 δε παιρνει το μαμα??οεο?
Επιστροφή στην κορυφή
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιρνει αλλα θα πρεπει να ειναι τις ιδιας εταιριας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλησα με την κεντρική αντιπροσωπεία της peugeot στην Ελλάδα και αυτό που μου είπανε είναι ότι υπάρχει μεν συμβατό mp3 player, αλλά θα πρέπει να το παραγγείλουν από Γαλλία και κοστίζει 500euro.

Το θέμα τώρα όμως είναι ότι δεν μου το κάνουν αντικατάσταση με το μανίσιο, ώστε εγώ να πληρώσω την μεταξύ τους διαφορά, αλλά με υποχρεώνουν να το αγοράσω και να κρατήσω και το μανίσιο. Δηλαδή σαν να λέμε ότι τα αγοράζω και τα 2 !!!

Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο. Σαφώς και δεν θα το πάρω...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερεις τη μαρκα ειναι το εργοστασιακο RCD
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grand tourisme 2195 έγραψε:
ξερεις τη μαρκα ειναι το εργοστασιακο RCD

Όχι φίλε μου γιατί ακόμη δεν το έχω παραλάβει το αυτοκίνητο(και δεν τους ρώτησα κιόλας). Ευελπιστώ να το έχω σε μια βδομαδούλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα μπορεις να βαλεις mp3 cdιερα στα ιδια λεφτα που σου ειπανε σε καποιο καταστημα και να δουλευει και το τιμονι κανονικα
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 11:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
shiba έγραψε:

Γιώργο αυτό δυστηχώς ΔΕΝ γίνεται...το ζήτημα δέν είναι το ότι θα χάσει τα χειριστηρία απο το τιμόνι ή την οθόνη πολ.ενδείξεων ΑΛΛΑ ότι θα χάσει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες του αυτ/του μιάς που το 307 πάνω στο r/cd έχει και ένα πλήκτρο το οποίο γραφεί menu, αυτό είναι το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις λειτουργιες π.χ=για αυτόματη λειτουργία φώτων,υαλοκαθαριστήρων αλλά και αρκετά ακόμα....
Άρα MP3 ....ΔΕΝ
Αυτά....

?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked
Ξέρουμε αν αυτό ισχύει και για τα 207?!?!?!?

Χθές έκανα την παραγγελιά και πήρα το Sport pack γιατί εκτός απο διάφορα ψιψιψόνια και τις ζάντες αλουμινίου έχει και αυτόματο άναμα φώτων και υαλοκαθαριστήρων!!! Άμα είναι να απενεργοποιηθούν με το που θα βάλω ένα όχι μανίσιο mp3 τί κατάλαβα?
σκ@τ@...

Αν έχεις το μανίσιο mp3 λειτουργούν τουλάχιστον τα παρελκόμενα; (πέραν του χειριστηρίου στο τιμόνι)
Απο όσο ξέρω είναι αρκετά φθηνό... οπότε να δώ μήπως κάνω καμια τέτοια κίνηση και βάλω στις αγγελίες sony xplod r3300 πωλείται Razz
Κατα τα άλλα είναι χοντρή μπουφιά το όλο σκηνικό...

Επίσης... Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν ανταπτοράκια που κάνουν το χειριστήριο να δουλεύει.. (περι τα 100€)

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε 207... τα φώτα σας..

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 11:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Έτσι έχεις και το <<μαμά>> r/cd με ότι συνεπάγεται αυτό και ένα φορητό MP3 .
Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις

Wink Wink
Αυτά Arrow

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 16:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το συμπέρασμα που έχω βγάλει από την 8ετή μου σχέση με την Lion Hellas(είχα μέχρυ τώρα ένα 106) είναι ότι σου χαλάει το κέφι ανά πάσα στιγμή. Σε ξενερώνει με τα τερτίπια της. Αυτό που έπαθα τώρα που πήρα το cc, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και όταν είχα αγοράσει το 106.

Το κακό είναι ότι επιμένω στην peugeot Shocked , μου αρέσει να μαζοχίζομαι μάλλον Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2006, 08:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και πολυ καλυτερη λυση βαλε ipod το πιο ευκολο πραγμα
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 02:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Γιώργο,καλημέρα,εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το αξεσουάρ με κωδικό = 9706AG,και περιγραφή = ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ MP3 ΓΙΑ R/CD RD4,και να κάνεις ακριβώς την ενέργεια που διαβάζεις.
Και μήν ξεχνάς τα πλεονεκτήματα του φορητού......μπορείς να κατεβάζεις συνέχεια νέα τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να γράφεις νέο cd ή χωρίς να χρειάζεται εάν είναι Rw...να το σβήνεις και να το ξαναγράφεις

Wink Wink
Αυτά Arrow

Θα το ψάξω. Smile

Είναι εξωτερική σύνδεση με usb? Παίζει να λειτουργεί και η οθόνη ενδείξεων μέσω αυτού; Οι λειτουργίες γίνονται κανονικά απο το mp3 και απλά ο ήχος βγαίνει απο το αυτοκίνητο; Είναι ενα απλό line in? Μπορείς αν είναι usb να κοτσάρεις και ένα φορητό;
Η ενέργεια που διαβάζω είναι πολυσήμαντη γι'αυτό και σε πρίζω για λεπτομέρειες. Thnx για την ιδέα πάντως. Θα ερευνηθεί εις βάθος. Δεν έχω καμία όρεξη να χάσω τις χρυσοπληρωμένες έξτρα λειτουργίες....

Νύχτεζ!

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:45:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 15 μερες την ειχα ψαξει για να βαλω στο 206 μου mp3 player αλλα της πεζο για να μην χασω την οθονη πολλαπλων αλλα ουτε και το χειριστηριο...Ρωτησα σε δυο αντιπροσωπειες στη θεσνικη και μου ειπαν και οι 2 οτι η πεζο δεν διαθετει mp3 για 206... Shocked Shocked

Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

Και αναρωτιεμαι :ειναι δυνατον να εχω αυτοκινητο μοντ.2006 και να μην διαθετει η αντιπροσωπεια ενα mp3 player εν ετοι 2006...!!!!!.....................Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ-ΤΑ-ΤΟ....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ramirez έγραψε:
...Οταν ρωτησα αν γινεται να βαλουμε το mp3 του καινουριου 207 στο 206 μια και η οθονη ειναι ιδια μου απαντησαν πως η συνδεσμολογια ειναι διαφορετικη και μαλλον δεν γινεται ουτε και αυτο... Shocked Shocked

έχω την εντύπωση ότι γίνεται.
Δεν υπάρχει λόγος να έχουν διαφορετική καλωδίωση...
ISO φίσα έχουν και τα δύο από πίσω.
Το πολύ πολύ να θέλει κάποια τροποποίηση στην θέση των καλωδιών.
Εξάλλου το ότι παίζει mp3 δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αλλά με την πηγή.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το χειρηστήριο τιμονιού θα συνεργάζεται.
όπως επίσης και αν θα μπορεί να δείξει η οθόνη τίτλους τραγουδιών κλπ κλπ...
εκεί είναι πιθανό να υπάρχει διαφορά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Wink Wink
Αυτά Arrow

Emas ειναι rd3?????????
δε δουλευει με τιποτα αυτο το καλωδιο?
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 11:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Emas ειναι rd3?????????

Ναι,εμας rd3 ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης