PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δέρμα στεφάνης τιμονιού χαλάει
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 14:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Δέρμα στεφάνης τιμονιού χαλάει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω τελικά αν αυτό που έχει το τιμόνι επάνω είναι αληθινό δέρμα. Πολυ χλωμό μου φαίνεται.
Το αυτοκίνητο έχει κάνει μόλις 14000 χλμ και το έπανω μέρος της στεφάνης του τιμονιού έχει αρχίσει να χαλάει επιφανειακά. Κάτι σα να λιώνει το "δέρμα" κάνοντας πολλές μικρές τρυπίτσες. Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι όταν κάνω μανούβρες με το ένα χέρι, σ' εκείνο το σημείο ασκώ αρκετά μεγάλη πίεση και τρίβεται.
Υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα στην εγγύηση; Βέβαια και τι να μου βάλουν αν είναι έτσι το υλικό. Το RC έχει τίποτα καλύτερο μήπως;

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 14:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το ακουω πρωτη φορα!!! Μπορει να φταιει το υλικο που χρησιμοποιηθηκε στη συγκεκριμενη παρτιδα αυτοκινητων!!! Παντως, αν ειναι οντως προωρη φθορα η εγγυηση το καλυπτει, θεωρητικα τουλαχιστον!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 16:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό; Αν όχι τότε μάλλον έχει πρόβλημα το δικό μου. Μπορεί να ήταν πολύ λεπτό το δέρμα με το οποίο ντύσανε το τιμόνι.
Το αυτοκίνητο βέβαια το χρησιμοποιώ 17 μήνες. Μήπως μου πούνε ότι δεν είναι πρόωρη φθορά και ότι δικαιολογείται από τη χρήση 17 μηνών;
Η κατάσταση βέβαια δεν είναι και τόσο τραγική. Π.χ. το βράδυ δε φαίνεται αφού και το υλικό κάτω από το δέρμα έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα. Ποιος ξέρει όμως πώς θα γίνει μετά από κανά χρόνο.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 16:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αστοχεια υλικου φιλε μου .

πηγαινε και απαιτησε να στο αλλαξουν

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Απρ 2005, 09:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολλοι που το εχουν παθει αυτο.
Στο αλλαζουν μεσα στην εγγυηση.
Απο εδω μεσα σιγουρα το εχει αλλαξει ο Kaisaras ενω και ενα παιδι απο θεσσ/κη το αλλαξε απο αλλο φορουμ.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2005, 10:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αληθεια ειναι, ξερω κι εγω αρκετους που το εχουν παθει και παντα εχει αλλαχτει στην εγγυηση...
Η δικη μου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη.. εμενα εχει αρχισει να σκαει και να ξεφλουδιζει στο κεντρικο μερος (εκει που ειναι ο αεροσακος)... πρωτα κανει μικροσκοπικες φουσκαλιτσες και μετα σκαει και αρχιζει να φευγει το "δερμα" στην επιφανεια. Αυτο εγινε πρωτα στο πανω μερος και μετα στα πλαγια.. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελουν να μου το αλλαξουν στην εγγυηση (πιθανον γιατι παει πακετο με τον αεροσακο-->$$$) γιατι λενε οτι φαινονται σα γρατζοιυνιες, εφτασαν να μου πουν οτι το εχει κανει γατα που εβαλα στο αμαξι η εγω χτυπωντας πανω στο τιμονι το κλειδι (!!!!! μα ειναι μ@*&%ε$???) αν ειναι δυνατον... Μιας που εχω ακομα εγγυηση για πολυ καιρο, συμφωνησαμε να το τσεκαρουμε περαιτερω στις επομενες επισκεψεις για σεερβις, αλλα κατα τη διαρκεια του χειμωνα δεν προχωρησε η ζημια, οποτε πιθανολογω οτι εχει να κανει με τον ηλιο και τη ζεστη...
Εχει παθει κανεις κατι αναλογο η ειμαι εγω ο γκαντεμης του χωριου???
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 00:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι μπορει να φταιει ο ιδρωτας σας το εχετε σκεφτει???
Το δερμα αντιδρα με την οξυτητα του ιδρωτα...κ επειδη καθε ανθρωπος ιδρωνει περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα φθειρετε κ το δερμα.
Εμενα εχει φθαρει αρκετα αλλα το ξερω γιατι τα χερια μου οταν οδηγαω ιδρωνουν αρκετα.
Παντως αν αλλαζετε στην εγγυηση σαν "αστοχια" τοτε να παω κ εγω μια βολτα!! Wink

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 07:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό για τον ιδρώτα δεν έχει άδικο ο N4X.
Σε πολλούς ανθρώπους η σύσταση του ιδρώτα είναι αρκετά δραστική σε διάφορα υλικά.

Παρόλα αυτά όσο καυστικός και να είναι ο ιδρώτας μας το τιμόνι δεν θα έπρεπε να χαλάει ή τουλάχιστον αν και εφόσον ισχύει ακόμα η περίοδος της εγγύησης τότε να αντικαθίσταται χωρίς επιβάρυνση.

Αλλιώς με την πώληση του αυτοκινήτου θα επρεπε να σε ενημερώνουν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο (πρόωρης φθοράς του τιμονιού από τον ιδρώτα) και οτι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για κάτι τέτοιο.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 08:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ASTRA (1999) των γονιών μου, το οποίο οδηγούσα για 1.5 χρόνο (20000 χλμ) περίπου, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα μέχρι τώρα που έχει 75000 χλμ.
Εκεί βέβαια έχουν βάλει πραγματικό μαύρο δέρμα κι όχι αυτό που έχει το 206.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 23:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Στο ASTRA (1999) των γονιών μου, το οποίο οδηγούσα για 1.5 χρόνο (20000 χλμ) περίπου, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα μέχρι τώρα που έχει 75000 χλμ.
Εκεί βέβαια έχουν βάλει πραγματικό μαύρο δέρμα κι όχι αυτό που έχει το 206.

το δερμα που εχει το δερματινο τιμονι του 206 δεν ειναι πραγματικο δερμα ; η ειναι β κατηγοριας δερμα;

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 00:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι..εχω αλλαξει τιμονι στην εγγυηση(μεσα στην Lion) το καλοκαιρι λιγο πριν ληξει και πρεπει να ναι πολυ συχνο προβλημα στα μοντελα προ facelift (το μικρο ξεχωριστο κομματι πανω πανω ειχε αρχισει να ξεφτιζει).Η τιμη του ειναι 260 ευρω αν θυμαμαι καλα.Το καινουργιο εχει λιγο πιο γκρι αποχρωση και φαινεται ακομα οκ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 06:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγώ κάτι , σας πέρασε καθόλου από το μυαλό να έχει βγει ελαττωματική παρτίδα από τιμόνια Question Rolling eyes
Και μην πει κανείς ότι τέτοια δεν γίνονται σε άλλες εταιρίες Exclamation Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εμένα είναι μετά το facelift (8ος 2003).
Σήμερα το πήγα για αλλαγή εντός εγγύησης. Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο εκεί του συνεργείου αν και το αλλαγμένο τιμόνι θα γίνει έτσι, μου είπε ότι δίνουν εγγύηση ένα χρόνο.
Οπότε αν είναι η ίδια ποιότητα σίγουρα μέσα σε ένα χρόνο με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Πλάκα θα 'χει.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 10:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο με το καινούριο τιμόνι.
Μόλις το είδα μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν το τιμόνι μου πρίν από 20 μήνες που αγόρασα το 206.
Πάντως ευτυχώς που μου έκοψε να πάω να το αλλάξω γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο τιμόνι.
Τώρα αν η ποιότητα είναι όντως καλύτερη, θα δείξει στο μέλλον.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 10:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Μόλις το είδα μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.

Παλι καλα που το τονισες οτι μιλας για το τιμονι.... Exclamation Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή θα ήταν καλύτερο κάτι σαν κι αυτό:

"Σήμερα πήρα το καινούριο τιμόνι μαζί με το αυτοκίνητο" Question Very happy

Μήπως είσαι κι εσύ κανένας δημοσιογράφος από αυτούς που απομονώνουν μια πρόταση από μια συνέντευξη και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου;
Για μας τους celebrity λέω Very happy

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο εννοεις Question Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Makis77 έγραψε:
Σήμερα πήρα το καινούριο....Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.
Μόλις το είδα ειπα οτι ειναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν πρίν από 20 μήνες που το ειχα χρησιμοποιησει...
Πάντως ευτυχώς που μου το έκοψε και πηγα να το αλλάξω γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο.. .

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να το έγραφα κάπως έτσι:

Μόλις το είδα το τιμόνι μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό τιμόνι και πολύ καλύτερο τιμόνι σε ποιότητα από αυτό το τιμόνι που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό τιμόνι.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν το τιμόνι μου πρίν από 20 μήνες που αγόρασα το 206.
Πάντως ευτυχώς που μου έκοψε να πάω να το αλλάξω το τιμόνι γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο τιμόνι.

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Δεν έχω και πολύ δουλειά και είπα να γράψω κάτι παραπάνω Smile

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ετσι θα το καταλαβαιναμε οτι λες για το τιμονι Exclamation Wink
γιατι εμεις εχουμε δουλεια....γιάυτο γραφουμε...!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούν 2006, 02:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και 2-3 μέρες το έπαθα κι εγώ Sad
Έχω ένα μικρό ξεφλούδισμα, σα φουσκάλα σκασμένη. Επειδή είμαι εκτός εγγύησης πλέον και το να πάρω καινούριο τιμόνι δεν παίζει, σκέφτομαι να του βάλω λίγη κόλλα. Πρώτα με λίγη βενζινόκολλα να κολλήσω τα "αυτάκια", ώστε να μην προχωρήσει άλλο το ξεφλούδισμα, και μετά ίσως να το περάσω με μια σκληρότερη (σα βερνίκι), γιατί η βενζινόκολλα μάλλον δε θα αντέξει πολύ στις τριβές. Είναι πολύ μικρό και πιστεύω ότι αν το κάνω προσεκτικά, δε θα φαίνεται καν.

Άλλες ιδέες είναι καλοδεχούμενες!

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης