PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 42, 43, 44  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 11:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

44 συμμετοχές μέχρι σήμερα στο Σπριντ Κοζάνης και μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε κοντά στις 50 !

πληροφορίες λένε ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβει το πορτοκαλί 206 cup του Καραδημήτρη δανεισμένο σε οδηγό από Κόρινθο! λέτε ? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 12:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για γράψε καμια λεπτομέρεια και βλέπουμε... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 17:14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεε σαν τι λεπτομέρια δηλαδή ?

το μόνο που δεν έγραψα για την Κοζάνη είναι αυτό
http://www.clubdaluz.gr/

Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 18:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οδηγοσυνοδηγε μου ακουσες για το σπριντακι στον Αχλαδοκαμπο?Οταν ρωτησα το 106 με ειπε διεστραμμενο που θελω να το παω σε καργα ανηφορα με 40 βαθμους κατακαλοκαιρο αμεσως μετα αλλα παρολαυτα ψηνεται!
Εσυ τι λες?
Ισα ισα να το ξεμπουκωσουμε γιατι απο τις αναβασεις εχει καπνισει! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούν 2006, 12:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

52 συμμετοχές στην Κοζάνη και είναι μέσα και το 206 cup που λέγαμε !

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούν 2006, 12:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
52 συμμετοχές στην Κοζάνη και είναι μέσα και το 206 cup που λέγαμε !

Καλη επιτυχια τρελογκαλφα σε εσενα και στη λεσχη "σας"... Yahoo!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 14:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης - Συμμετοχές

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 10:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ράλλυ σπριντ Μεσσηνίας 17~18 / 06 / 2006 : Νικητές οι Βαζάκας-Γεμενή

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 10:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαζακας...................................

ισως απο τα μεγαλυτερα μουρλοκομεια που εχω γνωρισει στους ελληνικους αγωνες...................

ενα θα πω. στο δρομο οταν οδηγει αν εισαι μπροστα του εθνικη και δε κανεις ακρη στα σινιαλα του για να περασει πεφτει πανω σου Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 13:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλλη μια καλή εμφάνιση χτές για τον ...τρελό.2ος με μικρή διαφορά στα 1600.
Μπράβο Νίκο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 13:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10ο Σπριντ Κοζάνης

Arrow Νικητής ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος
Παράθεση:
...Την κατηγορία μέχρι 1600 κ.εκ. κέρδισαν οι Ζαχαρίας Μπομπόπουλος & Ευτυχία Τριβυζά με Peugeot 106 S16. Οι Νίκος Γκάλφας & Θόδωρος Αγραφιώτης Peugeot 106 S16 αν και έκαναν τον ίδιο ακριβώς χρόνο στο πρώτο πέρασμα τερμάτισαν δεύτεροι, ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Βασίλης Παπαδόπουλος & Κώστα Τσιγγίνες με Peugeot 106 S16...

Arrow Τελικά αποτελέσματα - Χρόνοι

Συγχαρητήρια κ.Γκάλφα (αν και είμαι σίγουρος ότι θα ήθελες τη "μεσαία" θέση στο βάθρο)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 27 Ιούν 2006, 08:51:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 03:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ καλός αγώνας έγινε στην Κοζάνη. δείτε τι αυτοκίνητα είχαμε...

το.. Σάββατο έβγαλα τα τελείως μα τελείως τελειωμένα εμπρος αμορτισέρ μου και ελέω χορηγού που ξηγήθηκε την τελευταία στιγμή, έβαλα δύο φρέσκα Peugeot Sport φυσίγγια μπροστά και είπαμε να πάμε δυνατά.

Καλό πέρασμα στο πρώτο σκέλος, πιο γρήγορα περάσματα σε δύο τρία σημεία που είδα οτι μας παίρνει κι άλλο και στο δεύτερο σκέλος είχαμε ίδιο χρόνο με τον Μπουμπόπουλο με το ex-Μιχαλακάκη 106. πολύ καλή επίδοση και είμασταν και φέτος 1οι τοπικοί οδηγοί που στον τοπικό αγώνα ίσως να μετράει περισσότερο και από την 1η θέση στα 1600 που έτσι κι αλλιώς μου πάει καλά και βαθμολογικά.

άντε πάλι... σε 3 αγώνες ή πρώτος βγαίνω ή δεύτερος...

ελάτε στο R40 για φωτογραφίες και ηχητικές συνεντεύξεις των πληρωμάτων!
http://www.r40.gr/

...ιστορικός (=δεν βλέπω να πέφτει σύντομα) χρόνος από τον Παπαχριστόπουλο με το Golf III kitcar του Καμπύλη. τρέλανε τα χρονόμετρα, εκπληκτικό αυτοκίνητο και ο Χρήστος το πρόσεξε ώστε να το παραδώσει άθικτο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 10:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο κύρ-Γκάλφα. Άντε και σύντομα εύχομαι να έρθει η πρώτη θέση στην μεγάλη κατηγορία.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 11:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Βαζακας...................................

ισως απο τα μεγαλυτερα μουρλοκομεια που εχω γνωρισει στους ελληνικους αγωνες...................

ενα θα πω. στο δρομο οταν οδηγει αν εισαι μπροστα του εθνικη και δε κανεις ακρη στα σινιαλα του για να περασει πεφτει πανω σου Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Και που είναι το περίεργο Question Question Question

Αν ήταν ο μόνος καλά θα ήταν Exclamation

Μπράβο Νίκε ! ! !
Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 14:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Μπράβο κύρ-Γκάλφα. Άντε και σύντομα εύχομαι να έρθει η πρώτη θέση στην μεγάλη κατηγορία.... Wink

ρε κόφτε το με αυτό το κύριε! τι πάθατε εδω μέσα ? λες και είμαι κάνας παππούς!! χεχεχεχε

μπράβο για αυτά που είδα οτι έκανες στην ανάβαση Νικ, έχεις σταθερή απόδοση από οτι βλέπω

όσο για μένα, πόσο μεγαλύτερη κατηγορία να βρώ ? είχα δεν είχα, παλι πρώτος είμαι στη βαθμολογία για τα 1600 Β. Ελλάδος.... και χωρίς να έχω πάει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς (που έλεγα φέτος χωρίς χορηγό δεν τρέχω..)

πάντως τρώει πολύ χρήμα και χρόνο το sport....

για δείτε και την... καρτούλα!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 16:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
ρε κόφτε το με αυτό το κύριε! τι πάθατε εδω μέσα ? λες και είμαι κάνας παππούς!!]

Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 18:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
ρε κόφτε το με αυτό το κύριε! τι πάθατε εδω μέσα ? λες και είμαι κάνας παππούς!! χεχεχεχε

Μάλιστα κύριε Γκάλφα..... Laughing Laughing Laughing

glf έγραψε:
μπράβο για αυτά που είδα οτι έκανες στην ανάβαση Νικ, έχεις σταθερή απόδοση από οτι βλέπω

Δεν έτρεχα εγώ. Ο λευτέρης έτρεχε...

glf έγραψε:
όσο για μένα, πόσο μεγαλύτερη κατηγορία να βρώ ?

Αυτήν λέω μεγάλη κατηγορία.....

Παράθεση:
πάντως τρώει πολύ χρήμα και χρόνο το sport....

Το έχω καταλάβει ήδη.... Αλλά τι να κάνουμε... αφού δεν μπορούμε χωρίς αυτό... Μας αρέσει.. Μάλλον είμαστε βιτσιώζοι..

Παράθεση:
για δείτε και την... καρτούλα!

Πολύ μικρή είναι. Μεγάλωσέ την λίγο....
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 18:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΑΑΑΑΑ, ο Σωτηρόπουλος με το 206 του καπ τι έκανε; δεν τον είδα στα αποτελέσματα.
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 08:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σωτηρόπουλος δεν ήρθε τελικά.

Καλά πως μπερδεύτηκα πάλι με την ανάβαση. μπράβο στο Λευτέρη τότε Smile
ένα κεφάλι είναι αυτό και ακόμα δεν εχω κάνει ανανέωση τη σελίδα μου... τι να προλάβεις...

Φωτο μεγάλη θα βάλω σε λίγο και στο galfasracing από την καρτούλα, οπότε θα το βάλω μετά. θα βγάλουμε άλλες δύο κάρτες για φέτος, μια από Κοζάνη και μια από όποιο ράλλυ τρέξω μετά το καλοκαίρι. και έτσι για το 2006 θα έχουμε 3 διαφορετικές Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 11:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
4ο Ασφάλτινο Rally Sprint Τρίπολης 08-09/07/2006

Αναμενεται συμμετοχη εκπληξη!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 42, 43, 44  Επόμενη
Σελίδα 21 από 44

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης